Neberu Guy solidní výsledky z loňské sezóny,kdy herní projev mužstva byl víc než zajímavý.Kombinace v pohybu se zakončením a perfektně sehranné přesilovky.
Moderní najíždění obránců před branku na střelu a výborná produktivita.
Nakonec jsme v této herní činnosti byli z celé NHL úplně nejúspěšnější!!!Neslo to taky vítězství a body.Faktem je ,že také loni jsme měli období,kdy se nám vůbec nedařilo a našel by jsi hodně utkání,kdy nám to kombinačně moc nešlo a jenom jsme to nahazovali na zadní mantinel.

Nešlo to zvláště po té chřipkové epidemii v začátku roku,ale nakonec se to překonalo v docela pro nás nečekaný výsledek.
Postup do PO,vyřazení Bostonu a nakonec celkem vyrovnané zápasy s Philladelphii,na které jsme si celkem ze ctí vylámali v druhém kole zuby

!!!
Koneckonců nepamatuju sezónu ve které bychom neměli nějaké menší nebo větší herní výkyvy a výpadky.Stálost formy byl vždy u nás problém!!!!!

Nejsem proti Carbonneau,ale nadruhou stranu letos mi přijde jiný než loni.Neustále točí se sestavou a působí na mě dojmem,že si neví místy rady.Často byli na něj záběry,kdy po obdrženém gólu zíral nevěřícně někam nahoru na hodiny.
Tvůj termín,že není,, rychlokvaška" je částečně pravda,ovšem zkušeností s trénováním zatím zdaleka tolik nemá,oproti jiným zkušenějším trenérům!!!Vždyť je to jeho první štace.
Například s Julienem se to nedá vůbec srovnat, o Ruffovi z Buffala ani nemluvě.
Teď mě dorazil tou obhajobou hráčů.Podle mne nesnese kritiku od jiných,ale schvalovat jim časté večírky na základě neovlivněné výkonnosti, by podle mne neměl!!!!!
Koneckonců není to ani pravda.Šli jsme od porážky k porážce ,až na bod s Pens a poslední zápas s Ottawou.
Nemluvil jsem s Tomášem Plekancem jako ty,takže věřim,že snad disciplínu a autoritu u hráčů má!!!!Dobře to beru zpět!!!Ale musí jí přenést i na hřiště!!!!!
UŽ NECHCI PROHRÁVAT!!!!!!!!
No nic nechme to,do konce sezóny je ještě čas a plno zápasů před námi!!!!!
Snad udělá Carbonneau s mužstvem výsledky a PO a poté klidně napíšu,,Že jsem se v něm zmýlil a není lepšího trenéra,který by dokázal trénovat Montreal Canadiens!!!" :smile03:
Co říkátě toto zprávě ze servru SME????
MONTREAL. V hokejovej NHL sa možno stretnú v jednom klube dvaja slovenskí brankári. K Petrovi Budajovi by mohol v tíme Colorado Avalanche pribudnúť Jaroslav Halák z Montrealu. Canadiens majú totiž podľa Ottawa Sun a The Forth Period záujem o Ryana Smytha z tímu z Denveru a ako náhrada by mohol putovať pod Skalisté hory práve Halák. Colorado má podľa viacerých zdrojov o slovenského gólmana záujem.
Generálny manažér Canadiens Bob Gainey podľa Ottawa Sun v súčasnosti študuje, či by mohol prevziať Smythov kontrakt na 6,25 milióna dolárov za sezónu. Tridsaťdvaročný útočník sa však pre Denver Post vyjadril, že preferuje zotrvanie v tíme Avalanche. Canadiens sa ho snažili získať už pred dvoma rokmi, keď bol neobmedzeným voľným hráčom. Smyth má však v zmluve s Coloradom klauzulu, že ho môžu vymeniť len s jeho súhlasom
Sme .sk
http://hokej.sme.sk/c/4321167/halak-moz ... orada.html
Malinko je hráno na slovenskou strunu,jinak nevím proč bychom měli v současné neklidné době pouštět brankáře

.
Navíc brankáře,který má v posledních zápasech lepší výsledky, než stanovená jednička Price :yes:Hráčská náhrada by asi musela být jiná!!!!!!
Ale jinak dobrý

!!!
Na rovinu říkám,že Smyth je průbojný centr podle mého gusta a v Canadiens bych ho přivítal s otevřenou náručí!!!!!Podle mne to,ale nevyjde
Má ve smlouvě klauzuli o nevyměnitelnosti bez jeho souhlasu!!!!!!!!Musel by jí zrušit a to asi neudělá!!!!
Ten k nám nebude chtít přijít

!!!!!