Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Zas by som Carbonneau-a tolko nekritizoval. NHL a aj kluby predpisuju svojim zamestnancom, co maju na verejnosti hovorit. Samozrejme to nikto neprizna, ale tak to urcite je (90% vyjadreni hracov, trenerov a funkcionarov su tie iste kecy stale dookola). Medzi bod 1 by som zaradil to, ze nemozu nijak poskodit klub a jeho zaujmy. Keby Carbonneau na plnu hubu povedal, co si mysli a ako to v skutocnosti je, asi by dostal hned padaka. To je rozdiel medzi nim a Perron-om. Jemu nejde o krk, moze povedat co si mysli. Som presvedceny, ze v kabine/na meetingu padli tvrdsie slova nielen od trenera, ale hlavne od vedenia klubu.
zakaždým keď sa v médiach rozoberali takéto a iné, nie veľmi populárne záležitosti, si vedenie v tíme dokázalo urobiť poriadok, zvlášť v takom skvelom klube, ako je MTL. Ľudia v MTL berú hokej úplne inak, ako napr. v NSH či CAR. Aj preto si myslím, že urobia kroky, ktoré dajú na tieto udalosti čo najskôr zabudnúť a výkony tohto tímu pôjdu zákonite hore. Hráči jednoducho zaujmú profesionálny prístup a dokážu vedeniu, že si ich dôveru zaslúžia o tom som presvedčený. No a najväčších hriešnikov určite poriešia, predpokladám, že v tichosti...
Dnes som veľmi zvedavý na ich výkon proti OTT a hlavne na to, kto bude v tomto zápase chytať. Vôbec by som sa nedivil, ak by dnes chytal Jaro Halák.
Skorpion píše:Zas by som Carbonneau-a tolko nekritizoval. NHL a aj kluby predpisuju svojim zamestnancom, co maju na verejnosti hovorit. Samozrejme to nikto neprizna, ale tak to urcite je (90% vyjadreni hracov, trenerov a funkcionarov su tie iste kecy stale dookola). Medzi bod 1 by som zaradil to, ze nemozu nijak poskodit klub a jeho zaujmy. Keby Carbonneau na plnu hubu povedal, co si mysli a ako to v skutocnosti je, asi by dostal hned padaka. To je rozdiel medzi nim a Perron-om. Jemu nejde o krk, moze povedat co si mysli. Som presvedceny, ze v kabine/na meetingu padli tvrdsie slova nielen od trenera, ale hlavne od vedenia klubu.
:) Rozumim Skorpone tvému vysvětlení a máš určitě pravdu,že klub předepisuje jak trenéři mají mluvit s medii .Rozumim i tvému argumentu odpovědnosti vrcholového zaměstnance klubu Carbonneau oproti Perronovi,který je dnes již pouze v hokejovém důchodu :yes:
Jenom nechápu obhajobu hráčů trenérem před medii,přeneseně řečeno ,že souhlasí :?:
,, s hraním ve vrchcáby a pitím medoviny do noci ve společnosti lehkých žen!!!! na základě jejich vlastní dospělosti a profesionality :-O "
Prosim tě,jak může našemu klubu takové tvrzení před novináři a medii prospět,??????Jak by to uškodilo klubu před novináři,kdyby je pokáral za poflakování po nocích????? :eek2: To tedy vážně nechápu!! :?
Ne,podle mě takový argument před novináři těžko může uspět!!A je pouze k smíchu!!! :lol2:
Jednoznačně z toho vyplívá,že nemá Guy u hráčů disciplínu,pouze pěstuje falešné kamarádství a to je hrubá chyba!!!!!Dnes už ani nemůže tvrdit,že se to nepromítá do výkonnosti hráčů a výsledků mužstva.Fakta mluví jasně!!!!Jdeme od porážky k porážce!!!!!! :evil:

Pokud by snad ten pohádkový výrok byl někomu známý,tak jsem si ho vypůjčil z pohádky,,Sůl nad zlato",kde ho pravil můj milovaný herec Jan Werich v roli krále,když vyčinil svým líným zbrojnošům. :D
tak začalo to famózne, Pleky a Kovalev 2:0
kua a já mam pomaly net tak se nemůžu dívat :( ale jestli dával Alex gola tak to je paráda snad to dotahnou do vítězného konce :good:
:) Tak začalo to famozně jen to nezakřiknout!!!!V přesilovce po skvělé přihrávce Kovaljova se trefil Tomáš Plekanec1-0 :clap: :clap: :clap:
A po skvělém napadání vypíchl puk obránci Ottawy Kovaljov a golfákem zvýšil na 2-0 :clap: :clap: :clap:
Pěknou šanci měl Koivu,ale nedal nadruhé straně jsme měli štěstí v tom momentu jak naremplovaný útočník Ottawy posunul naší bránu.Chytá Halák a zatim moc zásahů neměl.
Jinak třetina se mi moc nelíbila.Nějak to z obou stran ztrácelo tempo.Jediné vzrušení nakonec přinesla ta rvačka Dandenaulta s Ruutem,která byla tak asi nerozhodně.Po první třetině vedem 2-0 :clap: :clap: :clap:
vám zavidim že se mužete dívat :( :D
hmm tak už 4:0
tak este raz a naposled aferka ocami GM Habs

„Sme veľmi znepokojení. Znepokojení, pretože vieme, že táto osoba, ktorá sa zaplietla s týmito hráčmi, nie je jediná, ktorá sa snaží dostať do vnútra hokejového tímu,“ uviedol pre denník Montreal Gazette Gainey. „Každý deň otáčame ľudí. Môže to byť športový psychológ, môže to byť masér, niekto s akýmkoľvek programom, ktorý sa snaží nájsť si cestu do tímu a dostať sa tak k našim hráčom,“ varoval Gainey pred neželanými vniknutiami do vnútorných štruktúr Canadiens. Podľa generálneho manažéra má väčšina ľudí, ktorá sa chce dostať k hráčom, dobré úmysly, „sú však aj nie dobrí ľudia, ktorí iba hľadajú slávneho kamaráta alebo možnosť byť pri niekom, kto zarába milióny dolárov.“ Podľa neho sú hráči ešte mladí ľudia, ktorí sa len učia zodpovednosti. „Sú to mladí chlapci. Niektorí by mohli byť ešte na strednej škole,“ dodal Gainey. (hokejportalsk)

to podstatnejsiou informaciou je zisk 2 bodov v zapase proti Sens...aj napriek poslednym udalostiam, aferkovym i vysledkovym, proti senatorom povinne 2 body...Jardo Halak :thumbsup:
áno zápas sa podarilo vyhrať a Jaro v niektorých momentoch pekne podržal svoj tím. Správne som predvídal, že ho na tento zápas tréner postaví do brány, taktiež som veril, že Habs zvíťazia, aj keď to nebolo až tak ľahké víťazstvo. Do utorka vyčistiť hlavy a proti VAN ukázať, že je všetko znova v pohode.
Alex Kovaljov mal pred duelom obavy, ako ho prijmu diváci. Tradične vypredaná domáca aréna, ktorá pojme 21 273 divákov, však ukázala svoju ľudskosť a veľkosť a rodáka z Togliatti vítala mohutnými ováciami: "Vždy to poteší keď vidíte, že vám tak fandia. Nevedel som, čo mám očakávať. Som iný človek. Nevedel som sa už dočkať hry,"
Rozhodnutie o nenominovaní Kovaľova na dva zápasy na súperových klziskách na seba zobral generálny manažér Habs Bob Gainey. Hviezdny útočník dostal čas, aby porozmýšľal nad ľahostajným prístupom k hre v posledných dueloch. "Najdôležitejšie bolo, že som dokázal vo svojej hlave eliminovať zlé myšlienky. Vyčistil som si hlavu, čo bolo veľmi dôležité. Spravil som si z chlapcov srandu - povedal som im, že sa cítm, ako keby ma práve vytrejdovali z iného mužstva, a tak som sa s nimi zoznámil," dodal Kovaljov.

Okrem hráča s úžasnou palicovou technikou mohlo najhokejovejšie mesto v Kanade ospevovať i výkony slovenského gólmana Jaroslava Haláka. Ten sa blysol 44 úspešnými zákrokmi a za svoj chrbát pustil len tri strely.

Posledne 3Z Jaroslava Halaka
21.2.- Ottawa - V - 47 (strely) - 44 (zasahy) 93,6 (%uspesnost)
15.2. - Vancouver - P - 33 - 29 - 87,9%
13.2. - Colorado - V - 48 - 46 - 95,8%

Posledne 3Z Careyho Pricea
19.2. - Pittsburgh - P - 28 (strely) - 23 (zasahy) - 82,1%(%uspesnost)
18.2. - Washington - PP - 35 - 32 - 91,4%
11.2. - Edmonton - P - 27 - 20 - 74,1%
:) Tak paráda nakonec vítězství nad Ottawou 5-3 :clap: :clap: :clap:
V druhé třetině zásluhou dvou přesilovek jsme zvýšili vedení na 4-0. :clap: :clap: :clap:
Tomu ovšem předcházela malá potyčka Gorghes s Donovanem za kterou dostal ottawský obránce o dvě minuty navíc za předchozí faul loktem, takže jsme hráli přesilovku.
Nejprve zvýšil v přesilovce tvrdou bombou od modré na 3-0 Schneider přes clonící klubko hráčů :clap: :clap: :clap: a znechucený Elliott :oops: odjel radši na střídačku.
O pár minut později poslal rozhodčí Spezzu na hanbu za krosček a téměř ze shodného místa poslal pozdrav :clap: :clap: :clap: náhradníku Auldovi v brance Ottawy Briseboise 4-0.
Jenže dvakrát naše obrana nedůsledně pokryla dorážející útočníky Sens a Ruutu s Heatlym dorazili před naší brankou puk za Halákova záda. :? Rázem bylo 4-2.
Pak se hra o něco zrychlila a spolu s častou střelbou byli v pernamenci oba brankáři.Halák se několikrát vyznamenal,ale to lze říci též o jeho protějšku.Teprve pár vteřin před sirénou zaútočil Hamrlík a jeho vyraženou střelu doklepl za Aulda pohotově Dandenault. 5-2!!!! :clap: :clap: :clap:
Poslední třetinu jsem již bohužel nesledoval/nenadálá návštěva mého věčně pracujícího bratra :eek2: /,ale podle počtu střel zřejmě měli navrh Sens,což korunovali v závěru korigujícím gólem na 5-3.
Zvláštností zápasu bylo,že zraněný kapitán Sens Alfredsson nakonec nastoupil s takovou celoobličejovou dorosteneckou helmou,což u něj bylo jaksi nezvyklé.Řekl bych,že z jeho strany to nebylo ono,ale to se dá pochopit!!!!! :yes:
Co je,ale pro nás pozitivní!!!!
1)Konečně se nám po serii proher podařilo vyhrát a nemohu si přát nic jiného,než aby nás to nastartovalo k dalším vítězstvím!!!!!! :yes:
2)Kovaljov hrál po pauze mnohem lépe než před ní.Byl vyhlášen hvězdou utkání a to jak sebral obránci puk před druhým gólem byla opravdu lahůdka!!!!!! :smile03: Tak snad mu to vydrží!!!!!! :good:
3)Zdá se,že do přesilovek perfektně zapadl Schneider!!!!Zatím se mu daří a to i střelecky!!!! :yes:
4) Nemůžu si pomoct,ale č.14 Tomáš Plekanec je plné chuti do hry a pohybu.Už v minulých zápasech Tomáš makal jak o život a zdá se,že nabírá formu.Mě se moc líbil!!!!!!! :yes:
5)Chválim i Stewarta,kterého jsem schválně s č.70 několikrát zaměřeně pozorně sledoval jak důrazně forčekuje.Opravdu se snažil.Škoda,že toho ice teamu v zápase moc neměl!!!
6)Halák v prvních dvou třetinách chytal spolehlivě bez chyb.Góly byli nedůsledné obrany,která umožnila útočníkům Sens ještě dorážet.Za góly nemohl!!!! :yes:
Zřejmě chytal dobře i v poslední třetině,kde na něj šlo podle statistik nejvíc střel.Byl vyhlášen druhou hvězdou utkání!!!Bravo Jardo!!!!!!!!!! :good:
montreal píše::) Tak paráda nakonec vítězství nad Ottawou 5-3 :clap: :clap: :clap:
V druhé třetině zásluhou dvou přesilovek jsme zvýšili vedení na 4-0. :clap: :clap: :clap:
Tomu ovšem předcházela malá potyčka Gorghes s Donovanem za kterou dostal ottawský obránce o dvě minuty navíc za předchozí faul loktem, takže jsme hráli přesilovku.
Nejprve zvýšil v přesilovce tvrdou bombou od modré na 3-0 Schneider přes clonící klubko hráčů :clap: :clap: :clap: a znechucený Elliott :oops: odjel radši na střídačku.
O pár minut později poslal rozhodčí Spezzu na hanbu za krosček a téměř ze shodného místa poslal pozdrav :clap: :clap: :clap: náhradníku Auldovi v brance Ottawy Briseboise 4-0.
Jenže dvakrát naše obrana nedůsledně pokryla dorážející útočníky Sens a Ruutu s Heatlym dorazili před naší brankou puk za Halákova záda. :? Rázem bylo 4-2.
Pak se hra o něco zrychlila a spolu s častou střelbou byli v pernamenci oba brankáři.Halák se několikrát vyznamenal,ale to lze říci též o jeho protějšku.Teprve pár vteřin před sirénou zaútočil Hamrlík a jeho vyraženou střelu doklepl za Aulda pohotově Dandenault. 5-2!!!! :clap: :clap: :clap:
Poslední třetinu jsem již bohužel nesledoval/nenadálá návštěva mého věčně pracujícího bratra :eek2: /,ale podle počtu střel zřejmě měli navrh Sens,což korunovali v závěru korigujícím gólem na 5-3.
Zvláštností zápasu bylo,že zraněný kapitán Sens Alfredsson nakonec nastoupil s takovou celoobličejovou dorosteneckou helmou,což u něj bylo jaksi nezvyklé.Řekl bych,že z jeho strany to nebylo ono,ale to se dá pochopit!!!!! :yes:
Co je,ale pro nás pozitivní!!!!
1)Konečně se nám po serii proher podařilo vyhrát a nemohu si přát nic jiného,než aby nás to nastartovalo k dalším vítězstvím!!!!!! :yes:
2)Kovaljov hrál po pauze mnohem lépe než před ní.Byl vyhlášen hvězdou utkání a to jak sebral obránci puk před druhým gólem byla opravdu lahůdka!!!!!! :smile03: Tak snad mu to vydrží!!!!!! :good:
3)Zdá se,že do přesilovek perfektně zapadl Schneider!!!!Zatím se mu daří a to i střelecky!!!! :yes:
4) Nemůžu si pomoct,ale č.14 Tomáš Plekanec je plné chuti do hry a pohybu.Už v minulých zápasech Tomáš makal jak o život a zdá se,že nabírá formu.Mě se moc líbil!!!!!!! :yes:
5)Chválim i Stewarta,kterého jsem schválně s č.70 několikrát zaměřeně pozorně sledoval jak důrazně forčekuje.Opravdu se snažil.Škoda,že toho ice teamu v zápase moc neměl!!!
6)Halák v prvních dvou třetinách chytal spolehlivě bez chyb.Góly byli nedůsledné obrany,která umožnila útočníkům Sens ještě dorážet.Za góly nemohl!!!! :yes:
Zřejmě chytal dobře i v poslední třetině,kde na něj šlo podle statistik nejvíc střel.Byl vyhlášen druhou hvězdou utkání!!!Bravo Jardo!!!!!!!!!! :good:
Předně ke Carbonneauovi - vůbec si nemyslím, že je to nějaká trenérská "rychlokvaška", po vyhazovu Juliena si ho vzal na střídačku Gainey jako asistenta na zbytek sezóny, což byla hodně dobrá škola, a teprve v další sezóně nastoupil jako hlavní trenér. A už vůbec si nemyslím, že je to neúspěšný trenér, vždyť loni dokázal zpočátku podceňované mužstvo dovést k vítězství ve Východní konferenci po základní části a co by třeba takové Toronto dalo za letošní výsledky Habs... Jsme prostě loňskou sezónou namlsaní a čekali jsme něco podobného. Bohužel se to zadrhlo a teď na tom nejsme zrovna růžově. Co se týče schopnosti Carbonneaua udržet si v týmu respekt, tak o tom už bych vůbec nepochyboval, podle slov Plekyho po loňské sezóně si nikdo nedovolí nějaké výstřelky v tréninku nebo zápase. Co dělají hráči ve svém volném čase on až tak moc ovlivnit nemůže, přece jim nebude dělat policajta na každém kroku? Pokud k něčemu podobnému, co se stalo teď, dojde, je to otázka hlavně pro vedení a Gaineyho konkrétně, jaké důsledky z toho vyvodí. Já prostě trenérskému triumvirátu důvěřuju.
Co se posledního zápasu týče, tak přesně došlo na má slova, že Kovaljov nastoupí jako vyměněný, čímž se tah Gaineyho i přes řadu kritiků ukázal být správným - pokud tedy Kovymu ta pohoda ze soboty vydrží, což je u Rusů vždycky loterie (snad s výjimkou Ovečkina, to je stroj... :D ). Tomáš Plekanec se dostal do formy už dříve, třeba v zápase v Pittsburghu hrál ještě lépe než v sobotu s Ottawou, takže mě jeho výkon nijak nepřekvapil, konečně ukazuje, co v něm je. Snad mu to vydrží a je škoda, že Carbo nenechal jeho pohromadě s Paciorettym a A.Kosticynem, protože jim to náramně šlapalo. Ale chápu, že Kovaljov musí dostat přednost při výběru místa v sestavě než mladík Pacioretty... Jaro Halák neměl v první polovině zápasu zrovna moc práce, ale na rozdíl od "montryho" si myslím, že první gól jde trochu za ním - z takového úhlu to musí mít pokryté. V poslední části ale ukázal své kvality a mužstvo podržel. Ta střelecká převaha Ottawy byla dána hlavně spoustou přesilovek a to 2x i 5 na 3. Taky jsem rád, že Schneider zatím bezezbytku naplňuje mé představy o něm, když k nám přicházel - přesně tohle na modrou do přesilovky potřebujeme. Ještě trochu zlepšit defenzívu a bylo by to super.
Tak a teď by neškodilo udělat Vancouver a pak už jen čekat, co se vyvrbí z konce přestupového období.
:) Neberu Guy solidní výsledky z loňské sezóny,kdy herní projev mužstva byl víc než zajímavý.Kombinace v pohybu se zakončením a perfektně sehranné přesilovky.
Moderní najíždění obránců před branku na střelu a výborná produktivita.
Nakonec jsme v této herní činnosti byli z celé NHL úplně nejúspěšnější!!!Neslo to taky vítězství a body.Faktem je ,že také loni jsme měli období,kdy se nám vůbec nedařilo a našel by jsi hodně utkání,kdy nám to kombinačně moc nešlo a jenom jsme to nahazovali na zadní mantinel.
:? Nešlo to zvláště po té chřipkové epidemii v začátku roku,ale nakonec se to překonalo v docela pro nás nečekaný výsledek. :thumbsup:
Postup do PO,vyřazení Bostonu a nakonec celkem vyrovnané zápasy s Philladelphii,na které jsme si celkem ze ctí vylámali v druhém kole zuby :? !!!
Koneckonců nepamatuju sezónu ve které bychom neměli nějaké menší nebo větší herní výkyvy a výpadky.Stálost formy byl vždy u nás problém!!!!! :yes:
Nejsem proti Carbonneau,ale nadruhou stranu letos mi přijde jiný než loni.Neustále točí se sestavou a působí na mě dojmem,že si neví místy rady.Často byli na něj záběry,kdy po obdrženém gólu zíral nevěřícně někam nahoru na hodiny.
Tvůj termín,že není,, rychlokvaška" je částečně pravda,ovšem zkušeností s trénováním zatím zdaleka tolik nemá,oproti jiným zkušenějším trenérům!!!Vždyť je to jeho první štace.
Například s Julienem se to nedá vůbec srovnat, o Ruffovi z Buffala ani nemluvě.
Teď mě dorazil tou obhajobou hráčů.Podle mne nesnese kritiku od jiných,ale schvalovat jim časté večírky na základě neovlivněné výkonnosti, by podle mne neměl!!!!!
Koneckonců není to ani pravda.Šli jsme od porážky k porážce ,až na bod s Pens a poslední zápas s Ottawou.
Nemluvil jsem s Tomášem Plekancem jako ty,takže věřim,že snad disciplínu a autoritu u hráčů má!!!!Dobře to beru zpět!!!Ale musí jí přenést i na hřiště!!!!!
UŽ NECHCI PROHRÁVAT!!!!!!!!
No nic nechme to,do konce sezóny je ještě čas a plno zápasů před námi!!!!! :yes:
Snad udělá Carbonneau s mužstvem výsledky a PO a poté klidně napíšu,,Že jsem se v něm zmýlil a není lepšího trenéra,který by dokázal trénovat Montreal Canadiens!!!" :smile03:

Co říkátě toto zprávě ze servru SME????

MONTREAL. V hokejovej NHL sa možno stretnú v jednom klube dvaja slovenskí brankári. K Petrovi Budajovi by mohol v tíme Colorado Avalanche pribudnúť Jaroslav Halák z Montrealu. Canadiens majú totiž podľa Ottawa Sun a The Forth Period záujem o Ryana Smytha z tímu z Denveru a ako náhrada by mohol putovať pod Skalisté hory práve Halák. Colorado má podľa viacerých zdrojov o slovenského gólmana záujem.

Generálny manažér Canadiens Bob Gainey podľa Ottawa Sun v súčasnosti študuje, či by mohol prevziať Smythov kontrakt na 6,25 milióna dolárov za sezónu. Tridsaťdvaročný útočník sa však pre Denver Post vyjadril, že preferuje zotrvanie v tíme Avalanche. Canadiens sa ho snažili získať už pred dvoma rokmi, keď bol neobmedzeným voľným hráčom. Smyth má však v zmluve s Coloradom klauzulu, že ho môžu vymeniť len s jeho súhlasom Sme .sk

http://hokej.sme.sk/c/4321167/halak-moz ... orada.html

Malinko je hráno na slovenskou strunu,jinak nevím proč bychom měli v současné neklidné době pouštět brankáře :( .
Navíc brankáře,který má v posledních zápasech lepší výsledky, než stanovená jednička Price :yes:Hráčská náhrada by asi musela být jiná!!!!!!

Ale jinak dobrý :roll: !!!

Na rovinu říkám,že Smyth je průbojný centr podle mého gusta a v Canadiens bych ho přivítal s otevřenou náručí!!!!!Podle mne to,ale nevyjde :?
Má ve smlouvě klauzuli o nevyměnitelnosti bez jeho souhlasu!!!!!!!!Musel by jí zrušit a to asi neudělá!!!!
Ten k nám nebude chtít přijít :? !!!!!
Abychom nějak ukončili tu debatu o Carbovi - netvrdím, že je to nejlepší trenér, který může Canadiens trénovat. Ale rozhodně patří mezi ten lepší průměr v lize a argument s Julienem nebo Ruffem nemůžu absolutně přijmout! Vždyť Julien, když nastupoval po Therienovi, neměl s NHL také žádné zkušenosti, přišel z Hamiltonu, kde sice nějakou dobu trénoval, ale přece jenom je to něco jiného. Každý musí prostě nějak začít a já říkám, že Carbonneau začal víc než dobře. Je spousta mužstev (a spíš bych řekl, že většina), na které během dlouhé sezóny padne krize. V Montrealu je to, bohužel, o to složitější, že tady se všechno hrozně propírá, i sebemenší nezdar, a pak to může nabýt obrovských rozměrů. A dostat se potom z takového "marasmu" je mnohem těžší než kdekoliv jinde :( ! A jenom špatný trenér by na veřejnosti nestál za svými svěřenci - tím by vlastně, de facto, přiznal, že mužstvo nezvládá a to málokterý udělá. Nepochybuji o tom, že si to s hráči vedení za zavřenými dveřmi řádně vyříkalo! Ale na veřejnost to nepatří. Já věřím, že se z toho dostaneme a budeme se soustředit už jen a jen na hokej.
Jinak co se týče Haláka a jeho možné výměny do Colorada, tak už jsem o tom také četl, ale moc tomu nevěřím. Jednak Smyth z Colorada nechce a tím je to dané, a jednak bychom museli shánět nějakého staršího gólmana pro příppadné play-off a to taky není nic jednoduchého - kvalitních gólmanů, kteří jsou dostupní, je na trhu málo. Ale někoho do útoku určitě očekávám!
V hokejovom tíme Montreal Canadiens nie je post brankárskej jednotky vôbec daný. V pozícii prvého gólmana bol väčšinu sezóny Carey Price, teraz sa situácia obrátila v prospech Slováka Jaroslava Haláka.
Odchovanec Ružinova môže o svojej forme presvedčiť trénera Guya Carbonneaua už v najbližšom stretnutí s Vancouverom. Halák je však aj jedným z hráčov Montrealu, o ktorých sa špekuluje v súvislosti s výmenou do iného klubu.
"Myslím si, že po zranení dostal Carey Price dostatok príležitostí. Teraz prichádza čas, aby ukázal Jaroslav, čo vie," vyjadril sa pre Globe and Mail Carbonneau. Halák kryl v sobotu proti Ottawe 44 zo 47 striel. Dvadsaťtriročný gólman premenil na víťazstvá dva z ostatných troch štartov, za svoj chrbát z 95 pukov pustil iba päť.
Price po návrate po zranení členka v jedenástich súbojoch, v ktorých nastúpil od začiatku, len dvakrát vyhral. Po zdravotných problémoch má bilanciu 3,81 inkasovaného gólu na zápas a 86,9 % úspešnosť zákrokov. Carbonneau nad mladým brankárom palicu neláme. "Na 21-ročného mladíka vyvíjame ešte dosť veľký tlak," priznáva kouč Canadiens. (pravdask)
cepi píše: Odchovanec Ružinova môže o svojej forme presvedčiť trénera Guya Carbonneaua už v najbližšom stretnutí s Vancouverom.
A zatial sa mu darí, v prvej tretine zastavil všetkých 7 striel a gol nedostal ani pri 2-minutovom oslabení habs o dvoch hráčov v závere tretiny, koncom tej našej presilovky spravil Wellwood na modrej chybu a Koivu vypichol puk pre Plekanca, ktorý práve trestnú opustil a nájazd na Luonga premenil. :(
Fanúšikovia Habs dávajú zatial hlasným bučaním najavo čo si myslia o Sundinovom podpise vo Vancouveri.
Halák zostal s čistým kontom aj po 2. tretine, zastaavil v nej nájazd Demitru a Henrika Sedina, dokopy chytil dalších 13 striel. Od nás sav závere tretiny nechal vylúčiť Burrows na 5 + Dkz a domáci si s dlhou presilovkou poradili.. na 2:0 zvyšoval Markov.
V tretej tretine sa nám konečne podarilo dostať puk za Haláka ale pred čiarou zachranoval Brisebois :x , potom pri záverečnej snahe pri hre bez brankára upravil na konečných 3:0 Lapierre. Halák dnes zastavil všetkých 34 striel a bol 1. hviezdou zápasu.
pekné, práve takéto výsledky teraz potrebuje, nesledoval som to, ale gratulujem, :good:
To, co v noci předvedl Jaro Halák, to byla jedním slovem fantazie... Útočníci Canucks z něj museli být naprosto na prášky... :x ! Dva vychytané samostatné nájezdy, spousta střel a dorážek, to všechno Halák zvládl s bravurou. Díky němu a Tomáši Plekancovi, který pokračuje ve výborných výkonech z posledních zápasů, máme dva veledůležité body, zvláště s ohledem na některé ostatní výsledky. Jinak musím sportovně uznat, že Vancouver byl asi lepším mužstvem, ale Haláka máme my... :D .
Jenom se potvrzují moje slova, že Price není o nic lepší než Halák, který je hodně podceňovaný...
neis píše:Jenom se potvrzují moje slova, že Price není o nic lepší než Halák, který je hodně podceňovaný...
Halak bol podcenovany uz na drafte.Ale potom sbol skvely v Long Beach,odkial rychle preskocil do AHL,kde pokracoval vo vybornych a vyrovnanych vykonoch a hned prisla sanca aj v NHL,kde sa tiez nestratil..Nieco podobne zazil Aj Price,ale ten AHL vyhral a tam nastal boom...Som zvedavy,ako sa to bude dalej vyvijat.Mozno ich "suboj" prekazi trejd Jara....
Alex píše:
neis píše:Jenom se potvrzují moje slova, že Price není o nic lepší než Halák, který je hodně podceňovaný...
Halak bol podcenovany uz na drafte.Ale potom sbol skvely v Long Beach,odkial rychle preskocil do AHL,kde pokracoval vo vybornych a vyrovnanych vykonoch a hned prisla sanca aj v NHL,kde sa tiez nestratil..Nieco podobne zazil Aj Price,ale ten AHL vyhral a tam nastal boom...Som zvedavy,ako sa to bude dalej vyvijat.Mozno ich "suboj" prekazi trejd Jara....
Já si myslím, že v současné formě je pro Habs téměř nepostradatelný a vyměněný nebude.
habs:taky si myslím spekluace o tom že pujde do colorada a bude s Budajem slovenska dvojka v coloradu se mi nezdají pravděpodobné
Mate Metropolita z waiver. Myslim, ze sa vam bude hodit. Za Bruins hral minuly rok obstojne.
Skorpion píše:Mate Metropolita z waiver.
Už dnes v noci hral a hneď proti svojmu bývalému zamestnávateľovi (PHI). Na ľade strávil skoro 12 minút. Pripísal si jeden mínusový bod a dve strely.

Obrázek

Glen Metropolit (vľavo) a Braydon Coburn (vpravo)
5196 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS