Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Neskutečný zápas, fakt jsem rád, že jsem se odhodlal vstát a zapnout to. Opravdu jeden z nejlepších zápasů Ducks v sezoně. A navíc podpořený vítězstvím po výborném ofenzivním výkonu.

A nutno dodat, že výhra byla zasloužená, v první třetině jsme na Colorado vletěli a po 12 minutách byly střely 13:3 v náš prospěch, jenže pak přišla jedna chyba, gól Colorada a do konce třetiny už stříleli jenom Avs. Do druhé třetiny jsme ale vstoupili ještě lépe, jenže bohužel po Winnikově gólu přišel hloupý faul a krásně využitá přesilovka. A pak začala smršť, začali jsme umě trestat hloupé chyby Colorada a dali čtyři góly během pěti minut, ten pátý s odrazem o zadní mantinel byl na Varlamova už moc. Jenže s vědomím tříbrankového vedení jsme zase polevili, přišla další využitá přesilovka a pak hloupé nedorozumění a Landeskog snížil na 4:5. Naštěstí za pár vteřin Perreault opět zvýšil vedení.

Opravdu šílená třetina, 9 gólů, z toho 6 od nás (klubový rekord, navíc v nejrychlejším čase 16:03). Třetí třetina bez gólu, ale velká kvalita, nejdříve jsme měli spoustu šancí rozhodnout, ale pak měli Avs díky přesilovkám tlak až do konce, ale ustáli jsme to.

Navíc nám tady vzniká docela rivalita, opět potyčky, stejně jako v prvním utkání sezony. Opět poblázněný Roy a potyčky mezi střídačkama, které odnesli Maroon s Bordeaulem.

Zítra nás čeká úplně jiný zápas, s Kings to bude zřejmě zase o pár gólech, back-to-back bez Selanneho, toho nahradí v 1. lajně bud Beleskey nebo Silfverberg, protože Palmieri-Bonino-Maroon fungovalo skvěle.

:plus: :plus: Nebudu řešit jednotlvice, maximálně Sbisu, který odehrál první výborný zápas v sezoně, potřeboval se rozehrát. Ale 14 rozdílných hráčů bodovalo, to je důvod, proč jsme na špici NHL. Navíc 9. zápas s +6 góly letos.

:minus: :minus: :minus: Zranění Fowlera, který od konce druhé třetiny po střetu v útočném pásmu nehrál. Musíme věřit, že bude v pořádku a nebude to vážné, protože postrádat nejlepšího obránce by nebylo zrovna ideální.
Ja jsem se podival az ze zaznamu a konecne jsme prolomili tu streleckou neschopnost a smulu. Jedno paradni viko od Danyho a uz to zaclo padat :good: 3.tretinu jsem zatim nevidel, ale jak ctu tak by mozna stala za shlednuti ikdyz uz tam gol nepadl.
Selly8 píše: 3.tretinu jsem zatim nevidel, ale jak ctu tak by mozna stala za shlednuti ikdyz uz tam gol nepadl.
No ono čistě herně to byla možná nejlepší třetina zápasu, akorát už oba týmy lépe bránily a nepouštěly se tak bezhlavě dopředu. A ubylo zbytečných ztrát.
Selly, tak je to v háji, Fowler 3-5 týdnů :cry: :verysad:
To snad neee, ted kdyz finisuje zakladni cast :bitka3: Snad se da rychle do rychtyku a do plejof naskoci co nejdriv. Ja jsem ted mimo, skoro tyden uz mi nejede net tak zaskocim obcas aspon v praci abych vedel co a jak, ale ted jsi me teda nepotesil...
Bohužel no. A výsledky taky nepotěšily v poslední době. Akorát dobrý B2B, ale pak doma prohra s Caps. Dneska důležitý zápas o čelo divize. Snad vstanu a pak poreferuju.
Anaheim has recalled two of its recent first-round draft picks — Emerson Etem and Rickard Rakell — from AHL Norfolk, the club announced on Thursday. The Ducks are struggling lately, having won just six times in their last 15 games. A big reason for those struggles is the club’s anemic power play, which has scored twice in its last 48 opportunities.
Selly, mrkni pod Sharks na report fantomase, ten to vystihl tak, že ani nemusím asi nic psát. Od nás dobrá jen 3. třetina, kvalitně zahrál Robidas, Rakell s Etemem dobře a Freddy. Nejhorší Sbisa, te podělal, na co sáhl.
Konecne mi doma slape net, tak jsem aspon rychle zkouknul highlits z Calgary a ac z nich nerad soudim, vypadalo to ze nam domaci pekne zatapeli a vyhra byla z kategorie vybojovanych nebo stastnych, ale prave takove zapasy nas snad pripravi na plejof. A uz mam i idealni scenar... Vyhrat pacific, prejit do druheho kola a tam si uzit nervydrasajici, paradni a hlavne vitezny matchup s Kings. No a pak SC :-D
Já se právě třeba Minnestoyn bojím víc jak Kings :-D
tomasinho píše:Já se právě třeba Minnestoyn bojím víc jak Kings :-D
Tezko vybirat, ale Kings bych fakt do 1.kola nerad, co takhle psiska?

Dnes jsem po dlouhe dobe videl cely zapas aniz bych vedel vysledek zacinam byt cim dal tim vic nervoznejsi pred plejof. Presilovky mame na ho*no celou sezonu, no dnes to byla zase jedna velka katastrofa ktera vyvrcholila v OT. A ac jsme Oilers prestrileli 54-21 tak uz jen kvuli tomuhle jsme si vyhrat nezaslouzili. Pritom uvod jak z rise snu, pekna akce a vedouci gol. Pak se ale dvakrat zapomnel Lindholm a hlavne Lovejoy a brojleri vedli. Scrivens odchytal uzasny zapas, Curtis Joseph ktery vhazoval uvodni buly musel byt jiste potesen svym nastupcem, zejmena ten zakrok kdy ukradl gol Silfvbergovi byl primo cujo-vsky :good: . Nakonec jsme vybojovali aspon prodlouzeni, ktere jsme ale odehrali jak banda lajdaku (moc mi tohle slovo pod prsty neslo, ale udrzel jsem se :giggle: ) a domaci rozjasal jejich kapitan Ference ukazkovou bombou pres Getzlafa. Od nas se mi nejvic libila 2.lajna Maroon-Perreault-Selanne, ktera byla u dvou golu, z obrancu pak Vatanen. Nemuzu si pomoct, me se proste jeho hra libi, asi jde videt ze hokeji nerozumim :-D
To dnes v noci s Edmontonom bolo co? :D :lol2: prehrat v predlzeni :eek2:
Oilers měli více štěstí jak rozumu. Kačeři trefili asi 2 tyčky, Perry spálil pár dobrých šancí a samo dostali několik tzv. haluz gólů. Ale výhra je výhra no. :thumbsup:
Selly8 píše:Nemuzu si pomoct, me se proste jeho hra libi, asi jde videt ze hokeji nerozumim :-D
Tak což o to, na pohled je to fajn, dopředu je výborný, ale prostě takticky nepřemýšlí, často na modré místo couvnutí vletí do puku a je z toho brejk. Navíc fakt v té konkurenci budoucnost nemá zřejmě. Četl jsem spekulace, že by mohl v létě jít i do KHL.
Jinak já to dneska neviděl, ale Perreault má teď bodovou sérii snad 7 nebo 8 zápasů a Maroon hraje výborně, ten kluk roste čím dál víc a měl bych se mu pomalu omluvit za to, jak jsem byl vůči němu v úvodu sezony kritický. Když vezmu ty fyzické LW, tak letos Beleskeyho předčuje poměrně výrazně.

Co se týče přesilovek, tam to je v háji, jestli se do PO něco nezmění. A jak hrál vůbec Bones na LW vedle Perryho s Getzlafem krom toho pěkného gólu?
tomasinho píše:Co se týče přesilovek, tam to je v háji, jestli se do PO něco nezmění. A jak hrál vůbec Bones na LW vedle Perryho s Getzlafem krom toho pěkného gólu?
Nic extra to nebylo myslim, aby nam jeste nechybel ten Penner :nervozny: Podle me se tam moc nehodi, Maroon tam hral o hodne lip. Celkem se mi tam libil i Palms, ale ten v noci nehral, mozna bych tam zkusil i Silfvberga. Kazdopadne do budoucna doufam se se tam napevno usadi Etem.
Guddy.44 píše:Oilers měli více štěstí jak rozumu. Kačeři trefili asi 2 tyčky, Perry spálil pár dobrých šancí a samo dostali několik tzv. haluz gólů. Ale výhra je výhra no. :thumbsup:
To je fakt, v zakladni casti se to proste parkrat stane, ale prosim ne v plejof, tam uz se z toho dostava mnohem hur.
To já doufám taky, že se tam usadí Etem, jednak je super bruslař a jednak umí dobře bránit. Ale máš pravdu, že Bones mi tam moc nesedí, Silf tam hrál s něma dva zápasy na konci roku a šlo to, Palms taky, ale tam to je jako spíše varianta pro třetí třetiny, kdy se musí útočit.

Maroon se mi s něma hodně líbí, ale ten se zas docela sehrál s Perreaultem, se kterým mu to jde, takže minimálně letos bych ho nechal s ním. Ono marně tam nehrál ani Beleskey třeba. Těžko říct, BB to ted hodně točí. Ale jako Silf by tam šel, je mi ho líto, že jinak hraje čtvrtou lajnu.
Ten Maroon ma teda zaujima. Asi viete, ze ho draftovali flyers a odtial aj trejdovali k vam. Vo farme flyers (phantoms) patril stale k najproduktivnejsim hracom, no mal nejake problemy, ktore vyvrcholili tym, ze klub mu skratka povedal, nech ide domov :giggle: Aspon nieco v takom zmysle sa mi mari. A o tyzden bol meneny do Ducks za Syvreta (?).

Kazdopadne zda sa, ze sa mu celkom dari a sem tam hral aj s Getzlafom a Perrym nie?
dobre tam zachytal scrivens , niekolko tutoviek chytil. naopak hiller to co pustil v predlzeni.
kajo píše:Kazdopadne zda sa, ze sa mu celkom dari a sem tam hral aj s Getzlafom a Perrym nie?
Letos před sezonou měl povedenou přípravu a sezonu vážně začal s Getzlafem a Perrym, ale poté putoval sestavou, zahrál si se spoustou hráčů, šlo mu to jak s Boninem, tak v poslední době s Perreaultem. Překvapuje mě čím dál víc, je to vážně inteligentní hráč. Kromě hry do těla má dobré krytí puku a kombinačně na tom taky není nikterak tragicky. Navíc se nebojí díky své postavě chodit před bránu a taky jít do bitky. Já ho hodnotím určitě kladně, jedno z těch pozitivnějších překvapení letos.
Výsledek vypadá jednoznačně, ale tak jednoznačné to nebylo, spíše naopak. Výkon se mi dneska vůbec nelíbil, hlavně druhou třetinu nás Kosatky brutálně přestřílely i díky přesilovkám. Co ale musím vyzvednout, tak je opět výkon Freddyho. Ten kluk je neskutečný, už teď je v mnoha zápasech jistější než Hiller, puky z něj nepadají, je ledově klidný, s takovou formou bych se ho nebál nasadit do PO, i přesto, že nemá zkušenosti. Ale dneska bylo důležité vítězství, jsme zpátky na čele divize a máme ještě dva zápasy k dobru a už jen 3 body na Blues. Teď nás čekají doma Winnipeg, Edmonton a Nashville, tam nechci vidět nic jiného než 6 bodů.
A ještě teda speciální pochvala pro Rakella, který roste zápas od zápasu :frajer2:
Wow, nevím, čím je BB motivuje, ale neskutečné, jakou má ten tým vnitřní sílu. Druhý zápas v řadě, kdy hráli dvě třetiny ho*no, soupeř lepší, více střel, ale nakonec to otočili. Klíčový moment gigantický save Freddyho (o parník MOTM) a z brejku gól Perryho na 1:2. Od té doby jsme po ledě lítali a hned měli Oilers problém. Neskutečně vydřené vítězství, ke kterému nám kolegiálně pomohl Viktorek ♥
The #NHLDucks reach the 50-win mark for the first time in team history.
:frajer2:

Divizní vedení si snad už pohlídáme, tři body a zápas k dobru, navíc máme Sharks doma. Teď ještě zmáknout Nashville a hurá do Kanady zase.

Let the Duck fly! :jupi:
It's time to bounce in Anaheim! :jupi:
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE