Ja bych souhlasil ze jediny hraci kteri jsou obchodovatelni jsou novacci a RFA Bergfors, Clarkson, Fraser a Zharkov. Ale Clarksona bych se jen velmi nerad vzdaval, troufam si rict ze chybi mozna vic nez Martin, Bergforse bych menil opravdu jen za hrace typu J.Staal, samozrejme bychom museli neco prihodit (drafty, jine novacky) mozna bych si tipnul, ze bude vymenen Fraser za nejakej rental deal tak jako loni byl vymene Salmela za Havelida coz nebyla zrovna povedena akvizice jeste me napada Kubina, velkej hrac co hraje tvrde a dela body ale v tomto pripade by Atlanta chtela asi vic nez Frasera pokud by to byl on a draft tak bych do toho sel. co se centru tyce vsadil bych na Dallas (Ribeiro, Modano)begbeee píše: Categorized List the New Jersey Devils Roster for Potential Trades
Toľko k článku, plus so záverom absolútne súhlasím: "Lou nemusí spraviť nič, môže spraviť maličký trejd s veľkým dopadom alebo naopak totálny blockbuster" ale nikto to nedokáže odhadnúť dopredu.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW JERSEY DEVILS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
stř 03. úno 2010 13:30
Modana? Ľutujem jeho ak by ho v jeho poslednej sezóne predali a ľutujem klub, ktorý by ho kúpil.
Tu sa nezhodneme. V Dallase už hráva 4. centra.
megaton pospal situaci okolo Kovalčuka přesně jak to je... vůbec se touto myšlenkou nezaobírám... tohle jak znám Loua absolutně je nerealne ( Lou není GM ktetrý by dal někomu 10 mega )
řeknu vám to tak Clarkson chybí a to ku*va že dost!!!! rozhodně víc jak Martin o tom se nemusíme ani bavit
begbee ale jak si narážel na Kovaljova no to by bylo pro mě uplně něco neskutečneho ... AK 27 v dresu Devils bych se zbláznil asi
je pravda že tedka na náss dolehla menší krize jak říká begbee ale potká to každý tým ale před PO už tu bude v pohodě o to strach nemám
PS: Phanuef mě nasral zase... jak si najel na Zacha když puk byl uplně mimo....škoda že zrovna se do něho pustil White který toho moc nepředved...Salvador nebo Fraser by ho myslím srovnali jinak
řeknu vám to tak Clarkson chybí a to ku*va že dost!!!! rozhodně víc jak Martin o tom se nemusíme ani bavit
begbee ale jak si narážel na Kovaljova no to by bylo pro mě uplně něco neskutečneho ... AK 27 v dresu Devils bych se zbláznil asi
je pravda že tedka na náss dolehla menší krize jak říká begbee ale potká to každý tým ale před PO už tu bude v pohodě o to strach nemám
PS: Phanuef mě nasral zase... jak si najel na Zacha když puk byl uplně mimo....škoda že zrovna se do něho pustil White který toho moc nepředved...Salvador nebo Fraser by ho myslím srovnali jinak
tak ja bych s tim taky tak uplne nadsenej nebyl ale na druhou stranu ted zda se chyta druhy dech, po olympiade bude odpocatej a ze hraje 4. centra je pochopitelne, vzdyt pred nim jsou Ribeiro a Richards a Ott a Mike si vzdy tech svych 15 i vic minut odehraje, ja bych se toho az tak nebal, samozrejme zalezi kdo by sel za nej, pokud by to byl jakykoliv utocnik z farmy tak bych souhlasil. ale pry je v hledacku i Koivu coz by bylo fajn, toho jsem chtel uz v lete. a kdyby pribalili Niedermayera....begbeee píše:Modana? Ľutujem jeho ak by ho v jeho poslednej sezóne predali a ľutujem klub, ktorý by ho kúpil.
http://www.nypost.com/p/sports/devils/p ... TNxVPmETKK
čtv 04. úno 2010 07:54
Asistent GM Atlanty Don-a Waddel-a sa bol pozrieť na zápas v Lowel.
Bol si pozrieť čo môžeme ponúknuť? Áno!
Bol si pozrieť čo môžeme ponúknuť? Áno!
Je pro mne naprosto pozoruhodne jak dokaze New Jersey kazdy rok doslova z hovna uplest bic.
Vyborna prace managmentu spolu s tradici a s vybornou vychovou hracu dokaze kazdy rok konkurovat tem nejlepsim tymum.
Ovsem nastane problem az bude Brodeurovi vek snizovat jeho vykon pak bude muset New Jersey velmi snazit ziskat novou brankarskou jistotu.Ackoliv Brodeur pro mne nikdy nebyl vylozene fenomenalni golman ze by pro svuj tym vyhral temer sam nekolik zapasu (byly i lepsi Roy,Hasek) jeho stabilnost vykonu je obdivuhodna spolu s vysokou vykonosti a dobrym hernim systemem tymu z nej dela zivouci legendu nhl.
Vyborna prace managmentu spolu s tradici a s vybornou vychovou hracu dokaze kazdy rok konkurovat tem nejlepsim tymum.
Ovsem nastane problem az bude Brodeurovi vek snizovat jeho vykon pak bude muset New Jersey velmi snazit ziskat novou brankarskou jistotu.Ackoliv Brodeur pro mne nikdy nebyl vylozene fenomenalni golman ze by pro svuj tym vyhral temer sam nekolik zapasu (byly i lepsi Roy,Hasek) jeho stabilnost vykonu je obdivuhodna spolu s vysokou vykonosti a dobrym hernim systemem tymu z nej dela zivouci legendu nhl.
čtv 04. úno 2010 14:24
Anger, rád by som ťa upozornil, že my nikomu nekonkurujeme. My udávame tempo a ostatní sa snažia konkurovať nám. Rešpektuj to prosím.Anger píše: Vyborna prace managmentu spolu s tradici a s vybornou vychovou hracu dokaze kazdy rok konkurovat tem nejlepsim tymum.
Anger bud v klidu, to je begbeeho svojsky stylAnger píše:Hmm mam trosku rozporuplne pocity z toho fora necekal sem ze do mne bude kazdy sit jako do cedniku.
Anger inak vitaj na HFku :coucou:
Heh, ja som vedel, že bude mať z toho taký pocitcepi píše:Anger bud v klidu, to je begbeeho svojsky stylAnger píše:Hmm mam trosku rozporuplne pocity z toho fora necekal sem ze do mne bude kazdy sit jako do cedniku.begbee, mohol by si sa aspon v ramci novych userov krotit, lebo ich vyplasis skôr nez zacnu prispievat
![]()
Anger inak vitaj na HFku :coucou:
AMENarek píše:, devils su predsa najlepsi a nikto si nemoze dovolit vraviet nieco ine.
čtv 04. úno 2010 16:37
No ako to vidíte? Zo všetkých strán sa valia informácie o tom akými vážnymi kandidátmi sú Devilsna Kovyho...
Podľa šumu okolo to vidím tak na 50% Devils 50% všetky ostatné teamy dokopy. Do konca víkendu by sa trejd mal zbúchať s tým, že Kovy v novom teame nastúpi až po olympijskej prestávke.
Waddel inak zakázal rokovať teamom s Kovym o novej zmluve čiže ide zatiaľ o jednoznačný rent-a-vet trejd.
V balíku by takmer na 100% mal byť aj Bergfors, čo mi je ľúto lebo toho týpka som si obľúbil. Verím, že Clarksona si necháme i keď bude zrejme hodne žiadaný.
Podľa šumu okolo to vidím tak na 50% Devils 50% všetky ostatné teamy dokopy. Do konca víkendu by sa trejd mal zbúchať s tým, že Kovy v novom teame nastúpi až po olympijskej prestávke.
Waddel inak zakázal rokovať teamom s Kovym o novej zmluve čiže ide zatiaľ o jednoznačný rent-a-vet trejd.
V balíku by takmer na 100% mal byť aj Bergfors, čo mi je ľúto lebo toho týpka som si obľúbil. Verím, že Clarksona si necháme i keď bude zrejme hodne žiadaný.
udajne nabizime toto Bergfors, Oduya, Palmieri and a number one pick, zda se mi ze je to balicek kterej je mozna az moc na to ze jde o konec sezony navic kdyz je tam olympiada kde se muze stat cokoliv. Kovy pry odmitl 10 let za 90mil coz znaci ze ani dalsi podepsani neni pravdepodobne, ale jeden nikdy nevi. na druhou stranu jsou to hraci postradatelni a o budoucnost je zda se postarano tedy pokudo by to bylo takhle tak bych to i bral. na druhou stranu je mozne ze se nejedna o Kovyho ale o Kubinu u ktero by ten balicek nebyl tak velky.
skoro si to trafil, namiesto palmieriho je tam drevorubac cormiermegaton píše:udajne nabizime toto Bergfors, Oduya, Palmieri and a number one pick
wow, od loua som takyto tah naozaj velmi necakal
pát 05. úno 2010 07:30
Boh moj boh..tomu vravim rano po opici a este aj toto!
Tak to co som povazoval za absurdne sa stalo:) a to by nemohol byt lou aby to vymenil takto sikovne..podla tych poziadaviek co chcel waddell... fuu ..oduya mal mizernu sezonu u nas zatial, bergforsa som sice mal velmi rad ale budiš a cormier? to som cakal ze bude v akomkolvek baliku na vymenu(atlanta ho moze kludne podpisat a nechat hrat v nhl) a k tomu sa vratil salmela-neviem ak je na tom tento rok,snad ukaze viac ako predtym
pát 05. úno 2010 09:00
Naučí starého psa brániť?dunim píše:som sakra na ilju zvedavy a hlavne na to co s nim spraví lemaire
Ináč Eliáš nič iné ako centra teraz hrať nemôže. Celkove nám to prináša obrovské rozšírenie možností v útoku.
Posledná minúta predĺženia a na ľad naskakuje presilovkový útok v zložení Parise-Zajac-Elias-Kovalčuk-Martin...
Jsem velmi zklamaný, nejen že Kov nejde k nám, ale navíc posilnil tým, se kterým budeme válčit v PO
. Nezbývá tedy jen doufat že mu to u Vás nepůjde, takové OH by ho mohli pěkně vykolejit, a následně že s Vámi v létě (nebo dříve) nepodepíše. Navíc doufám že NJ bude Odu a zejména Ber velmi chybět.
Toto berte jako přání všeho zlého - jménem PHILLY !!!!
Doprdele - Dion nic, Ilja nic
!!!!
Toto berte jako přání všeho zlého - jménem PHILLY !!!!
Doprdele - Dion nic, Ilja nic
pát 05. úno 2010 10:19
Myslíš playoff niekedy v budúcnosti? Lebo nezdá sa mi, že ho máte nejak výrazne isté.ENGLAND-PHILLY píše:Jsem velmi zklamaný, nejen že Kov nejde k nám, ale navíc posilnil tým, se kterým budeme válčit v PO![]()
. Nezbývá tedy jen doufat že mu to u Vás nepůjde, takové OH by ho mohli pěkně vykolejit, a následně že s Vámi v létě (nebo dříve) nepodepíše. Navíc doufám že NJ bude Odu a zejména Ber velmi chybět.
Oduya chýbať nebude a ani Bergfors. Máme jeden z najlepších skautingov v lige a dostatok hokejistov schopných naskočiť do vlaku.
BTW som veľmi rád, že súčasťou balíka nebol Žarkov.
myslim ze ten trejd je pro nas velice vyhodny, Oduya za 3,5 mega proste nestal, to radeji v lete za ty samy prachy Zidlickyho. Bergfors potrebuje kolem sebe kvalitni hrace aby on sam prokazal kvality a ze jde pryc Cormier je jedine dobre a neni to vubec prekvapive. Podle me budou lajny
Parise - Zajac-Langs
Kovy - Zubrus - Elias
Rolston - McAmond - Clarkson
Pandolfo- Niedermayer -Zharkov
tri lajny schopny vseho a ted uz jen potrebujeme obrance, skoda ze misto Salmeli nepribalili Kubinu (pokud by v trejdu byl jeste Fraser )
Parise - Zajac-Langs
Kovy - Zubrus - Elias
Rolston - McAmond - Clarkson
Pandolfo- Niedermayer -Zharkov
tri lajny schopny vseho a ted uz jen potrebujeme obrance, skoda ze misto Salmeli nepribalili Kubinu (pokud by v trejdu byl jeste Fraser )
jak jsem po ránu viděl tu zprávu tak takový pocit jsem dlouho neměl to není možné !!!! vůbec jsem to nečekal že by Lou ho bral ale DĚKUJU BOHU ZA LOUA TEN TRADE JE PRO NÁSS LUXUSNÍ !!!
Oduya je dobrý bek ale letoss hral špatně a beků v záloze máme dost!!!
Bergforse je škoda ale někdo takový za Kovyho jít musel ... co se týče Cormiera tak abych řekl pravdu možná jsem i rád že jsem se ho zbavili a ty drafty to je parádička ..budeme zase výš
od Sallmely nečekám nic velkého možná poputuje do Lowellu
:wawe: :wawe: :wawe: LOU TLESKÁM :wawe: :wawe: :wawe:
Na počest příchodu Kovyho se dneska opiju
Englande: nebud si jistý .... v našem souboji PO byste si kufry balili vy :frajer2: tam dojedete na golmany si myslím
po olympiádě to bude kolotč má se vrátit CLarkson
no dneska mám tak krásnou náladu že mě nerozhodí ani Atlantik svými řečmi o rozhodčích
Philly! Tak pod tenhle nazor se ti klidne podepisu!
Ver tomu, ze neni nic, co by jsem si pral vic nez vyhoreni Devils ve zbytku sezony a znechucene odchazejiciho Ilyu!
Akorat na tu dovcu by tenhle "bozsky" tym nemusel poslat jenom Prongy, ale dejme tomu Sid a tu devastaci kosti muze klidne a s radosti udelat Brooksie Orpik
A pak se kouknu na tu begbeeho suverenitu a bohorovnost, ktera se asi projevi tak jako pred rokem, ze po vypadnuti "fantastickeho" tymu Devils zmizel na zbytek playoffs ze sceny
Ja se NJD porad az tak nebojim, na WSH nemaji ani zdaleka a navic i PHI s PIT ted dostali signal, ze je nutno posilit. Na Kovalchuka jsem velmi zvedavy jak mu to pujde, ta cena za neho zas nebyla az tak mala, vzhledem na to, ze je to rental player a rozumne podepsat ho je takrka nemozne. Verim, ze Ilya odejde co nejdriv, do NJD mi takovyhle hrac vubec nesedi...
Ver tomu, ze neni nic, co by jsem si pral vic nez vyhoreni Devils ve zbytku sezony a znechucene odchazejiciho Ilyu!
Akorat na tu dovcu by tenhle "bozsky" tym nemusel poslat jenom Prongy, ale dejme tomu Sid a tu devastaci kosti muze klidne a s radosti udelat Brooksie Orpik
Ja se NJD porad az tak nebojim, na WSH nemaji ani zdaleka a navic i PHI s PIT ted dostali signal, ze je nutno posilit. Na Kovalchuka jsem velmi zvedavy jak mu to pujde, ta cena za neho zas nebyla az tak mala, vzhledem na to, ze je to rental player a rozumne podepsat ho je takrka nemozne. Verim, ze Ilya odejde co nejdriv, do NJD mi takovyhle hrac vubec nesedi...
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: dunim
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: dunim