Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak je to tady, Stevens se pakuje, nahradi ho Peter Laviolette...

Snad to dopadne jak Piggsburgh loni..
v tretej sezóne pôsobenia v CAR s nimi získal SC, takže počkajme si... podľa mňa to je dobrý tréner. Táto zmena môže byť pre Philku veľmi pozitívna, myslím si, že môžme očakávať v najbližšom období určité oživenie hry.

Štyridsaťpäťročný kouč bude na lavičke Philadelphie debutovať v sobotu v súboji s Washingtonom. "Je to pre mňa veľká výzva. Flyers sú klubom so skvelou tradíciou a dlhou históriou,“ uviedol vo svojom stanovisku Laviolette.

Generálny manažér Flyers Paul Holmgren : "Má dostatok skúseností. Veríme, že rýchlo posunie náš tím dopredu a nasmeruje ho správnym smerom. Vzhľadom na vzťahy s Johnom Stevensom to bolo pre nás veľmi náročné rozhodnutie. Musíme sa mu za odvedenú prácu poďakovať. Keď sa však pozrieme na tím pohľadom ostatných týždňov, zistíme, že v ňom potrebujeme novú krv.
Oziveni to bude urcite a snad Lav. donuti hrat konecne hrace Flyers hokej na ktery jsou staveni. Jsem kazdopadne zvedav, tah to byl urcite dobry :good:
tazky vyprask pre noveho trenera. mozno je to aj dobre.
Ta krize podle mě není tak velká. Minulou i předminulou sezónu nás potkalo to samé. Pamatuju si na sérii 10 porážek v lednu a únoru v roce 2008. Ale chápu, že tým, který vyhlašuje útok na finále a který odborníci označují za jedny z favoritů, musí něco změnit a dát nový impulz.
Jo a kdyby Holmgren dostal rozum a vyměnil to vypatlaný hovado Carcilla, který za celou dobu v týmu nevyhrál normální bitku a kterého si všimnu při zápase jen na trestné lavici nebo při hádání se s rozhočímí a protihráči, tak to snad oslavím jako svoje narozeniny.
Teďka moc NHL nesleduju, ale jak vidím tak je Philka v pořádných sra*kách :cry: Nevím, proč podobné výpadky musíme mít každý rok. Bohužel teďka máme hodně nabitý rozvrh a Laviolette nebude mít prostor něco z týmem udělat. Máme velmi zkušené hráče, kteří by měli tým vyburcovat a dostat je ztéto deky. Stačil by jeden zápas se štestíčkem a mohlo by se to všechno obrátit. Musíme doufat, že krize skončí co nejdříve...
Podle mě,je to s Laviolettem moc dobrý tah,věřím,že tým půjde herně nahoru a výprask od Caps
nebude mít výrazný vliv na psychiku a možná ani není (jak už napsal Mitch) na škodu! :cinka: :cinka: :cinka:
Konečně výhra, snad to bude pro kluky vzpruha. Čekal jsem ji již v zápase s Montrealem, ale bohužel....
Velice se nám zkomplikovala brankářská pozice. Emery je dlouhodobě mimo hru, až teďka se ukázalo, že měl zdravotní problém již posledních pár zápasů a že chytal se sebezapřením, to by vysvětlovalo pokles jeho dosavadní formy. Jedničkou bude nyní Boucher a můžeme se jen modlit, at se nezraní i on, jelikož náhradníkem bude Švéd Johan Backlund a ten odchytal v NHL jen necelé dva zápasy a to ještě v přípravě, ale co tam předváděl bylo hrůzostrašné. Možná byl jen nervozní, takže ho nechci hnedka zatracovat....
Ne, zraneni Emeryho vam nemusi tolik vadit. Boucher je podle me lepsi. Problem je ale jinde... Dnes domaci prohra s Ottawou je velmi neprijemna pro vas, kdyz si uvedomime, ze je to primy konkurent na ktereho jste se mohli dotahnout... Mate 30 zapasu a 29 bodu, tedy pod 50-procent a to jste odehrali 18 zapasu doma a jen 12 venku! No jsem na vas zvedavy, mate na to aby jste se z tech sra*ek dostali, ale na kluzistich souperu to sranda urcite nebude. Alespon bude u fanousku Penguins o zabavu postarano :D :D. No uvidime, ani si nedovadu predstavit, co by se stalo kdyby Letci nepostoupili do... ale ne casu jeste dost, jenom myslenky trochu predbihaji :D :D .
Nemusíš tady vypisovat statistiky my víme, že je to snáma špatné. Celkem ti závidím tvojí pozici ;) Taky jsem loni chrochtal blahem jak to svámi vypadalo bledě ;) Mě spíše štve, že se nám tady rospadá fan klub Flyers, je to tady mrtvé. Ale není to prohrama, bo i když jsme měli serii výher, tak sem nikdo nepsal. Co je sváma chlapi ? Baffy,Philly,Andy,Kajo,dejf ? Hodně tu chybí gogo, který z hokejových flamů přešel na notebooky :D Kura taková Legie of Doom jsme byli, postrach nhlpro.cz a tedka ? Pánové FLYERS náš potřebuje :D:D:D :box:
neis píše: Pánové FLYERS nás potřebuje :D:D:D :box:
Kdybys viděl, jak u compu sedím a tlačím je k lepším výkonům co mi síly stačí. :D Ale například dnes jsem to po dvou třetinách vypnul, protože to byla hrozná nuda. Nevěděl jsem co mě víc unavuje, jestli druhá hodiny ranní a nebo předvedená hra.
Ja tiez pozeram kazdy zapas, co sa mi da, obcas sa mi to prekryva s NBA a obcas som taky unaveny, ze jednoducho zaspim. A niekedy zas ide ten net na intraku tak ku...vsky pomaly, ze jednoducho ani nemam naladu sa dalej trapit ( spolu s Philly ). Neboj sa gogo sa tu urcite ukaze v pravy cas, teda v case PO. A to bude o zabavu postarane :lol2:
Gogo snad přijde co nejdřívě, jelikož on je Lord of flamewar a to potom bude zase fičák :D:D
Dle všeho to vypadá na to že Gogo se tu již neobjeví nikdy, s velkou pravděpodobností hraničící s jistotou již bohužel není mezi živými. Vše tomu alespoň nasvědčuje.

Co se týče Philly tak jsem přesvědčený že se vše v dobré obrátí, o PO nepochybuji, zápasy sleduji, radost z toho nemám (alespoň že Stevens byl odejit). Co se týče mé osoby, tak mám teď nějaké osobní problémy, v práci to jde také na draka, jsem rád že alespoň natipuji v KTL, na nic jiného není čas ale hlavně ani chuť !!!!
co do pi*i Philly? Akurat som sem isiel napisat, ze sa tesim s ostatnymi na goga a teraz citam tvoj prispevok. Odkial to vies? Co sa mu stalo? Kua..ak je to pravda tak HF uz nikdy nebude ako predtym. :-O :-(
ENGLAND-The3LIONS píše:Dle všeho to vypadá na to že Gogo se tu již neobjeví nikdy, s velkou pravděpodobností hraničící s jistotou již bohužel není mezi živými. Vše tomu alespoň nasvědčuje.

Co se týče Philly tak jsem přesvědčený že se vše v dobré obrátí, o PO nepochybuji, zápasy sleduji, radost z toho nemám (alespoň že Stevens byl odejit). Co se týče mé osoby, tak mám teď nějaké osobní problémy, v práci to jde také na draka, jsem rád že alespoň natipuji v KTL, na nic jiného není čas ale hlavně ani chuť !!!!
to sú čo za slová, vieš niečo, alebo oba hádaš..? dúfam, že to nie je pravda... :sad2:
Vycházím XruCi z tohoto: z ničeho nic přestal tipovat, čímž nechal parťáky ve štychu (za normálních okolností by to asi neudělal), od té samé doby ani 1 příspěvek zde a hlavně - já sice chodím na ICQ tak 2x do týdne, ale i tak on byl vždy on-line, ale od té doby co přestal cokoliv psát sem na hokejfórum, tak jsem ho ani 1 neviděl ani na ICQ. Dle mého názoru se mu bohužel něco stalo, to mi z toho jednoznačně vychází. Ale že bych po něm v práci pátral to zase ne !!!!
ENGLAND-The3LIONS píše:Vycházím XruCi z tohoto: z ničeho nic přestal tipovat, čímž nechal parťáky ve štychu (za normálních okolností by to asi neudělal), od té samé doby ani 1 příspěvek zde a hlavně - já sice chodím na ICQ tak 2x do týdne, ale i tak on byl vždy on-line, ale od té doby co přestal cokoliv psát sem na hokejfórum, tak jsem ho ani 1 neviděl ani na ICQ. Dle mého názoru se mu bohužel něco stalo, to mi z toho jednoznačně vychází !!!!
tu bol naposledy 11.10. :hmm: :? (nechystal sa niekam..?)
No ja dufam, ze to nebude pravda, ze len niekam zmizol a ze sa pred PO ukaze, v kazdom pripade ak ma niekto nanho kontakt, mohlo by sa daco zistit.
Taky se mi stalo, ze jsem z jedne diskuze na dlouho zmizel, a pak se zase vratil. Treba je to od nej prostest, popravde, pote jak loni prinesli Pittsburghu Stanley Cup na stribrnym podnosu se mi ani nechtelo letos na to divat..
Musím súhlasiť s Phiilym. :-( Aj ja mám o Goga obavy. Na ICQ sa vôbec neukazuje (komp máme zapnutý, keďźe manžel na ňom pracuje). Nadôvažok, ak by chcel Rosťa prestať tipovať z vlastného popudu, určite by to Baffymu oznámil vopred.
mt-svk píše: Nadôvažok, ak by chcel Rosťa prestať tipovať z vlastného popudu, určite by to Baffymu oznámil vopred.

Hm,bohužel to vypadá,že má England pravdu a Rosťovi se něco muselo stát.Psali jsme si na ICQ i na Facebooku
dost často a celkem jsem věděl,co a jak,ale pak najednou úplně zmizel,čekal jsem týden a nic a doteď se nikde neobjevil...... :sad2: :-(

Doufám,že se znovu objeví.........

K té Phillce,snažím se to sledovat,ale mám to v práci podobně divoké jako Scud,takže moc času teď opravdu nemám......

O play-off strach ale nemám a tam už budeme v plné formě,co.....? :D :smile03:
Baffy píše:
mt-svk píše: Nadôvažok, ak by chcel Rosťa prestať tipovať z vlastného popudu, určite by to Baffymu oznámil vopred.

Hm,bohužel to vypadá,že má England pravdu a Rosťovi se něco muselo stát.Psali jsme si na ICQ i na Facebooku
dost často a celkem jsem věděl,co a jak,ale pak najednou úplně zmizel,čekal jsem týden a nic a doteď se nikde neobjevil...... :sad2: :-(

Doufám,že se znovu objeví.........

K té Phillce,snažím se to sledovat,ale mám to v práci podobně divoké jako Scud,takže moc času teď opravdu nemám......

O play-off strach ale nemám a tam už budeme v plné formě,co.....? :D :smile03:
Esli můžu trochu OT, tak o goga se taky docela bojím...na takhle dlouho nikdy nezmizel :-(
nerad by som maloval certa na stenu a budem kur*a rad ak sa budem mylit, ale ako spomenul Philly, ci Baffy, pripajam sa k nazoru, ze gogo... :verysad:
cepi píše:nerad by som maloval certa na stenu a budem kur*a rad ak sa budem mylit, ale ako spomenul Philly, ci Baffy, pripajam sa k nazoru, ze gogo... :verysad:
Doufám že to ne :cry:
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING