Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

V tom pripade davaj backesa za Briera :petrik: (nech nezerem, Mekinona...)
kajo » Štv Mar 06, 2014 6:29 pm píše:V tom pripade davaj backesa za Briera :petrik: (nech nezerem, Mekinona...)
tak to ti môžem slušne povedať, vy*er si oko :lol2: Briera by som nevymenil za obhorený kus dreva
Anty píše:kedze dneska konci Yahoo TDL tak som k dispozicii na vyjednavanie okrem Kessela Webera Byfugliena Vermetteho a Backstroma mozem vymenit hocikoho..potrebujem brankarsku jednicku
Máš tam 2 ponuky.
Lukas33 píše:
Anty píše:kedze dneska konci Yahoo TDL tak som k dispozicii na vyjednavanie okrem Kessela Webera Byfugliena Vermetteho a Backstroma mozem vymenit hocikoho..potrebujem brankarsku jednicku
Máš tam 2 ponuky.
ok tych ponuk a rokovani mam viac takze to bude este chvilu trvat :D
Rono by mohol aspon odpisat ze nechce trejdovat :bee: dvakrat som mu pisal pozrie spravu a nic
Rad by som vytrejdoval Cama Atkinsona, za ineho utocnika, nechcem 2 hracov Columbusu.
Lukas33 píše:Rad by som vytrejdoval Cama Atkinsona, za ineho utocnika, nechcem 2 hracov Columbusu.
ked sa nedohodnem s Cathy ohladom Tatara tak ti poslem mierne upravenu counter offer
Anty kde si? ja som myslela ze cakas na skype :lol2:
11:5 S Redym, spokojnosť nad mieru, aj keď trošku štve prehra o dva hity a o dva bloky. Ale to asi kompenzovalo výhru v góloch Trevorom Lewisom
Sanca na PO zije :clap: Ale to musim tento tyzden oskalpovat holuba petrika, co by sa podarit mohlo, kedze po mesiacoch mam komplet cely tim zdravy.
Som tesne pred play off po tom hororovom zaciatku sezony sa mi ani nesnivalo :sok:
kajo píše:Sanca na PO zije :clap: Ale to musim tento tyzden oskalpovat holuba petrika, co by sa podarit mohlo, kedze po mesiacoch mam komplet cely tim zdravy.
na tento match sa uplne vazne a seriozne dost tesim, mohlo by to byt velmi zaujimave :petrik:
ja uz ZC dohravam relativne bez stresu, Heny usiel uz az moc daleko, popvodnik je naopak relativne bezpecne za mnou, druhe miesto by som snad mal s prehladom udrzat... ak aj nie tak sa v podstate nic nedeje, nejakeho vysnivaneho supera do PO nemam a kto pride ten pride... :box: ci skoncim druhy, treti alebo stvrty mi je teda v podstate sumafuk
Tak zapas zatial splna ocakavania, je to celkom vyrovnane a bude to asi napinave az do konca :cool:

Remiza je zatial v asistenciach, brankarskych vyhrach, shutoutoch
Vyhravam o 1 SHP, 1 strelu, 4 bloky, 0,53 GAA
Prehravam o 1 GWG, 2 hity

To je 9 ppci vyrovnanych kategorii, ktore sa za posledne 3 dni mozu este zvrtnut hociktorym smerom.
Vo zvysnych 7 kategoriach je uz rozdiel vyraznejsi (v pomere 4-3 pre mna), aj ked najma 5 plusovych bodov naskok v moj prospech este ani zdaleka nic negarantuje a zajtra to tam moze byt uplne naopak.
Beriem hocijaku vyhru :jn:
:scare: a moja nadej na play off je fuc :( skoda no...ale zas na druhej strane, tak jak vyzerala prva cast sezonyna spodku tabulky, tak maximalna spokojnost :)
Arek bojuj este! Nic proti Lukas, ale cesta do PO vedie uz len cez teba :jn:
kajo píše:Arek bojuj este! Nic proti Lukas, ale cesta do PO vedie uz len cez teba :jn:
Na to ani nemysli, lebo vám to vypnem. :jn:
boj o PO medzi tromi Drakmi? :giggle:
3? Vy s Redym to uz mate iste, to len ja idem zhodit Lukasa z tej osmej pozicie :petrik:
Redy to ešte tak isté nemá :neviem: šak aj tento týždeň prehráva
Nema ho kto predbehnut ale. Tych par bodov v poslednom kole nahra.

edit: a este ked hra s trapnym Wanicom :giggle:
v utoku velmi dobre ale tragedia v brane :eek2: takto sa o PO nebojuje..jedina sanca ze wanic nenazbiera dve starty u GK co pochybujem ze sa stane..a buduci tyzden popi :scare:
22 kolo je posledne regular? :-O Az teraz som to zistil. Takze o tyzden uz fajront :jupi:
Taky jsem myslel ze jsou jeste dalsi 4, ale ty posledni 3 jsou jen playoff a to se me tykat nebude :-D
Musim podakovat Cathy za Giordana..v poslednych 10 zapasoch ma 11 bodov a v dnesnom zapase s Phoenixom zaznamenal 9 striel :cool:
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES