Super zapas.
Sidney CROSBY a Marc-Andre
Paraaaada! 5 vyher venku, ted 8 zapasu doma...
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Mas pravdu, ze jsem se dobre nevyjadril. Krize je silne slovo, pravdou ale je, ze kdyz jsme s vami hrali a 3krat prohrali, nebyli jsme v takove pohode jak ted. Jinak stesti bylo vice na nasi strane, ale za stavu 3-3 jsme tam i my meli hodne slusne sance. Hlavne ta tyc Kunitze a nekolikrat Malkin...J.R.-20 píše:for Atlantik
To by musel být Pittsburgh v krizi celou sezónu...![]()
![]()
Presne..keby sme tym vhodne doplnili o par silovych hracov, co by vedeli strhnut aj ostatných, tak by nasa sila vyrazne stupla..ale ako som napisal co chceme..GM neustale uprednostnuje puck moving hracov a to potom tak vyzera. Okrem Ovci, Brasheara a Juiciho tam nieje nikto, kto by vedel pritvrdit a to je na PO straaasne maloAtlantik píše:Mas pravdu, ze jsem se dobre nevyjadril. Krize je silne slovo, pravdou ale je, ze kdyz jsme s vami hrali a 3krat prohrali, nebyli jsme v takove pohode jak ted. Jinak stesti bylo vice na nasi strane, ale za stavu 3-3 jsme tam i my meli hodne slusne sance. Hlavne ta tyc Kunitze a nekolikrat Malkin...J.R.-20 píše:for Atlantik
To by musel být Pittsburgh v krizi celou sezónu...![]()
![]()
A ta tvrdost, v tom ma Xruc pravdu, WSH ma snad jeste vice talentu jak my, ale nase lepsi fyzicka hra(ale mame i lepsiho golmana) dela z techto tymu rovnocenne soupere a v playoffs na to muzete sakra doplatit.