Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Zajímavou diskuzi jste zde rozpoutali a zmíněná výměna Filatov-Letang by se mi zamlouvala.

Když se ještě vrátím k odchodu Filatova. Velmi mě to mrzí, ale byla to opravdu jen otázka času. Doufám, že Rusko mu pomůže ve vývoji a všem příští rok ukáže jaký je to talent. Je dobře, že si věří a také ví, že je důležité aby pravidelně hrál. Je vidět, že má mozek a nechce svůj talent zahodit, ale bohužel mám takové špatné tušení, že jednoduše Hitchcock zničil jednoho velmi nadějného hokejistu. Nemůžu si pomoct, ale vidím to tak.
begbeee píše:K tomu Filatovovi... Neberte to ako nejaké kydanie na Colombus, ale od Rusa ste to dostali opäť (alebo skôr celá NHL) vyžrať.. Vzájomná dohoda.. bullshit..kecy..
Filatov si je vedomý svojho talentu (isto i jeho agent), verí si. Chce hrať a nejaké tučné prasa s ním zamätá bohvie prečo. Úplne rovnaká situácia ako Perežogiň v Montreale alebo Morozov v Pens (i keď ten doplatil na zranenia tiež).
Toto neznášam na NHL zametanie s takými talentami. Nech mi nikto netvrdí, že nemá na 12-15 min za zápas a nemôže hrať presilovky..
Ach jaj. :scare:
Sprosté pripomienky na výzor Kena Hitchcocka si nabudúce odpusť.

Odhladnuc od toho, že v dohodách sa nič nehovorí o nasadzovaní hráćov, sme nedostali nič "vyžrať". Filatov odišiel do Ruska DO KONCA SEZÓNY po vzájomnej dohode klubu a jeho agenta.
Dawe4 píše:Zajímavou diskuzi jste zde rozpoutali a zmíněná výměna Filatov-Letang by se mi zamlouvala.

Když se ještě vrátím k odchodu Filatova. Velmi mě to mrzí, ale byla to opravdu jen otázka času. Doufám, že Rusko mu pomůže ve vývoji a všem příští rok ukáže jaký je to talent. Je dobře, že si věří a také ví, že je důležité aby pravidelně hrál. Je vidět, že má mozek a nechce svůj talent zahodit, ale bohužel mám takové špatné tušení, že jednoduše Hitchcock zničil jednoho velmi nadějného hokejistu. Nemůžu si pomoct, ale vidím to tak.
Zatiaľ nezničil, keďže Nikita mal rozum a odišiel.
mt-svk píše:Odhladnuc od toho, že v dohodách sa nič nehovorí o nasadzovaní hráćov, sme nedostali nič "vyžrať". Filatov odišiel do Ruska DO KONCA SEZÓNY po vzájomnej dohode klubu a jeho agenta.
Za Colombus už nenastúpi. Spomeň si potom na moje slová.
mt-svk píše:
Dawe4 píše:Zajímavou diskuzi jste zde rozpoutali a zmíněná výměna Filatov-Letang by se mi zamlouvala.

Zatiaľ nezničil, keďže Nikita mal rozum a odišiel.
Ano zatím nezničil. Stále tady naděje je, ale já prostě nevěřím, že mu Rusko pomůže v růstu. A myslím, že to už nemá cenu řešit. Vše to jsou jen domněnky. Jak ode mně tak od všech ostatních. Rozumnější budeme příští sezónu. A proto nechme Fialtova Fialtovem a pojďmě třeba otevřít téma Mason. Tento rok mu to zatím moc nečape. Nechci říct, že chytá katastrofálně, ale zatím opravdu jen průměr. I když ho možná trochu omlouvá, že ani defenziva nešlape jak má. Ale přesto jsem čekal více. Jaký názor na to máš?
Mt-svk, u begbeeho si na tento styl vyjadrovani zvykej... Ja to taky nemusim, ale kazdy ma svuj osobity styl. Jinak vyjimecne souhlas s begbeem v tom, ze i ja si myslim, ze Filatov v Columbusu skoncil. Rusi jsou proste takova povaha, kdyz se raz nejak rozhodnou... A begbeee, s Morozovem pravdu nemas, ten u nas dostaval prostor, byl dulezitym hracem. Ale pocas prestavky v NHL se stal doma "bohem" a nadeje na navrat do Pens zhasla. Taky ho odradil tehdy dezolatni stav klubu Pittsburgh Penguins, ktery okupoval suteren NHL, nechodili divaci a hrozil prodej klubu. Jinak kazdy v Pittsburghu Morozova chtel, to je uplne jina kapitola jako tady zminovany Filatov...
Celkom pravdu nemáš, Filatov ako aj vedenie majú záujem na ďalšej spolupráci. Na druhej strane by sa ako kameň úrazu mohol ukázať práve Hitch, ktorý by nemusel stavať Filatova ani v budúcej sezóne napriek prípadným dobrým výkonom. Okrem toho, ak by Nikita začal trucovať, mohli bysme mu dať dištanc. Čo by pre neho nebolo príjemné, keďźe a/. jeho trhová hodnota by mohla klesnúť b/. nemohol by hrať v inom klube NHL ako Columbuse. A pre Nikitu je NHL prioritou.

Dawe, KHL je o triedu kvalitnejšia ako AHL, takže práve naopak, Nikita tam má oveľa lepšie podmienky na svoj rozvoj. A čo sa týka Steveho, je možné, že u neho zohráva určitú rolu psychika. No a samozrejme naša skvelá obrana. :D
Ano to já netvrdím, že KHL je o třídu výše než AHL, ale přesto nevěřím, že tam Nikita svůj talent bude zlepšovat. Zase neříkám, že mu Rusko talent vezme a tak to tedy znamená, že zůstane na stejné úrovni na jaké je momentálně. Jednoduše Hitch dle mého Filatův růst zastavil a doufejme, že jeho talent také nezničil. Uvidíme v budoucnu.
Dawe4 píše:Ano to já netvrdím, že KHL je o třídu výše než AHL, ale přesto nevěřím, že tam Nikita svůj talent bude zlepšovat. Zase neříkám, že mu Rusko talent vezme a tak to tedy znamená, že zůstane na stejné úrovni na jaké je momentálně. Jednoduše Hitch dle mého Filatův růst zastavil a doufejme, že jeho talent také nezničil. Uvidíme v budoucnu.
Tak to by si mi mal vysvetliť. Pretože v KHL môźe svoj talent jedine rozvíjať.
Po Zherdevovi Filatov.Je to dost zaujimave,vychadza mi z toho,ze Hitchov styl moc europskym hracom nepasuje,ak sa nemylim,ostal tam iba Voracek z EU?

Neviem ci to nebol zase Hitch,ktory ,ked trenoval Flyers,nakazal Handzusovi pribrat poriadne na vahe,inac ho cakalo malo minut a potom trejd a z Handzusa sa stal velky,tarbavy pomaly center,az po prichode LA schudol,mozno aj u nas ked hral,ale nestacil som si vsimnut,hral u nas iba 4 zapasy :D
Popradcan píše:Po Zherdevovi Filatov.Je to dost zaujimave,vychadza mi z toho,ze Hitchov styl moc europskym hracom nepasuje,ak sa nemylim,ostal tam iba Voracek z EU?

Neviem ci to nebol zase Hitch,ktory ,ked trenoval Flyers,nakazal Handzusovi pribrat poriadne na vahe,inac ho cakalo malo minut a potom trejd a z Handzusa sa stal velky,tarbavy pomaly center,az po prichode LA schudol,mozno aj u nas ked hral,ale nestacil som si vsimnut,hral u nas iba 4 zapasy :D
Hitch preferuje hokej založený na tvrdej defenzíve, ktorá je založená na brankárovi a permanentom forčekovaní. Podľa toho si vyberá hráčov. Na druhej strane Filatov nie je Žerdev, ktorý sa nedokázal prispôsobiť.

Handzuš hral vo Flyers ešte za Hitcha. Zdá sa mi, že Stevens prišiel až po jeho odchode.
„Problém 'Steve Mason' nemůže být nadále zametán pod koberec.“
Titulek na stránkách Bleacher Report jen stvrzuje, že forma posledního držitele Calder Trophy je nenávratně pryč.
Klasický syndróm druhej sezóny???
mt-svk píše:
Dawe4 píše:Ano to já netvrdím, že KHL je o třídu výše než AHL, ale přesto nevěřím, že tam Nikita svůj talent bude zlepšovat. Zase neříkám, že mu Rusko talent vezme a tak to tedy znamená, že zůstane na stejné úrovni na jaké je momentálně. Jednoduše Hitch dle mého Filatův růst zastavil a doufejme, že jeho talent také nezničil. Uvidíme v budoucnu.
Tak to by si mi mal vysvetliť. Pretože v KHL môźe svoj talent jedine rozvíjať.
Je to jednoduché. Dle mého byl Filatov už letos zralý na to, aby pravidelně hrával a dostával dost času v NHL. Jenže Hitch je s prominutím ma*or a takto s ním zametl. Nemám nic proti KHL, ale že by to byla extra soutěž to si tedy nemyslím. Prostě filatovy to prospěje, že v ní hrát bude, ale ten talent v ní rozvíjet nebude. Na to je pro něj ta soutěž malá. Jedině NHL by ho zlepšovala.
begbeee píše:
„Problém 'Steve Mason' nemůže být nadále zametán pod koberec.“
Titulek na stránkách Bleacher Report jen stvrzuje, že forma posledního držitele Calder Trophy je nenávratně pryč.
Klasický syndróm druhej sezóny???
Zatím to tak vypadá. Bohužel chytá průměrně, ale já věřím, že se to zlepší. Ono to možná bude také naší obranou. Oproti loňsku nic moc(průměr). Ale to ví jenom Mason co stojí za jeho slabšími výkony a možná, že ani on, ale jen bůh. :)
Hádam z neho nebude niečo ako Price, že po prvej vydarenej sezóne upadne tak trošku do priemeru. Ale prajem mu aby sa zdvihol.
Dawe, nikto nepopiera kvality NHL. Ibaže KHL je taktiež veľmi kvalitná liga, takže sa nedopusť tej chyby, ako niektorí NHL fanatici. Problém je ale v inej veci, Hitch nechce Nikitu v základnej zostave :!: :!: :!:
mt-svk píše:Dawe, nikto nepopiera kvality NHL. Ibaže KHL je taktiež veľmi kvalitná liga, takže sa nedopusť tej chyby, ako niektorí NHL fanatici. Problém je ale v inej veci, Hitch nechce Nikitu v základnej zostave :!: :!: :!:
Já rozhodně fanatik nejsem. Patřím do jádra plzeňských fanoušků a sleduji naši extraligu stejně jako NHL. Prostě nejsem jen fanoušek NHL, ale celého hokeje. Ano ten problém je mi jasný, že Hitch nechce Filatova v zákl. sestavě, ale stále si stojím, že v Rusku prostě už neporoste. Takže kdyby Howson nebyl měkký a přitlačil by na trenéra nemuselo by se třeba toto vůbec stát. Sakra vždyť Filatov měl být jeden z nejlepších ba dokonce možná nejlepší nováček v této sezóně!!!
Dawe4 píše: Sakra vždyť Filatov měl být jeden z nejlepších ba dokonce možná nejlepší nováček v této sezóně!!!
Presne na to som ho tipoval pred sezonou na HF Boards a nebol som jediný.
Som presvedčený, že Filatov viac za Colombus nenastúpi a reči o dohode sú akurát tak pre (naivných) fanúšikov.
begbeee píše:
Dawe4 píše: Sakra vždyť Filatov měl být jeden z nejlepších ba dokonce možná nejlepší nováček v této sezóně!!!
Presne na to som ho tipoval pred sezonou na HF Boards a nebol som jediný.
Som presvedčený, že Filatov viac za Colombus nenastúpi a reči o dohode sú akurát tak pre (naivných) fanúšikov.
My musíme dúfať begbee. :D Ale na druhej strane podbný prípad sa už stal - Pálffy a Isles.
Dawe, u nás šéfuje Hitch nie Howson. V Phille stál nad ním Clarke, takže sa Hitch musel krotiť, Dallas mal tiež silného GM, bohužiaľ, Howson je skôr diplomat.
Ano to bohužel vím, že Howson zde nemá hlavní slovo. Já bych téma Filatov uzavřel. Myslím, že vše už bylo řečeno.
Úryvky z článku Erica Smitha "Filatov Flies The Coup! Where's His Next Trip Too?" na HockeyBuzz
“Nikita is a top prospect in our organization and we believe it is in the best interest of his development to play more and in all situations in the KHL,” said Howson. “We have agreed to his request to be assigned to CSKA and this should afford him the opportunity to continue to work and develop his game in his hometown of Moscow.”
Translation, if we didn't make a deal with CSKA, Filatov was going to jet anyway.
“Everybody had high expectations for him. I still have high expectations for him. It’s just not happening as soon as we’d hoped, but that’s OK, too. He's 19 years old," stated Howson on Puck Rakers.
Translation, due to his threats we were forced to put him on the team out of camp (which he wouldn't have made without the threat) and we hoped like hell the light bulb would go off and he would gain 30 pounds. None of which happened.
mt-svk neviděla jsi zápas se Stars? Přenosy jsem bohužel teď nesledoval protože každé ráno jsem stával v 5 hodin :? . Každopádně na zítřejší boj s predátory už se těším a po dlouhé době ho s kouknu živě ne jen ze záznamů atd. Když se vrátím k utkání se Stars tak Mason zachytal :good:. To je jen dobře a doufejme, že na tento výkon naváže ještě lepšími.

Co stojí za zmínku - Kuba Voráček odehrál sté utkání v NHL. :good: Přejme mu jich minimálně ještě 900 :) a hlavně trochu více bodů.
and we hoped like hell the light bulb would go off and he would gain 30 pounds/b]

Takze uz tlacili aj Filatova aby pribral :lol:
Dawe, bohužiaľ nie :-( , ale snáď si pozriem zápas s Predátormi. Tak sa mi zdá, že Steve začína chytať fazónu, dúfam, že to nie je ojedinelý záchvat, ale dlhodobý stav.

A čo si od Hitcha, ktorý preferuje štýl založený na forčekigu, bránení a tvrdej hre ocakával? Na to nedopláca len Filatov, ale pravdepodbne aj Russell, ktorý má podobné parametre ako Filatov, takže je upredňostňovaný Methot, ktorý je síce horší obranca, ale zato má tie správne parametre.
Now here is the key quote from Howson, "I expect him back at training camp next fall. I will be surprised if he's not here at training camp. That's his stated goal."
Translation, I know there is a chance that he won't be back and now I need to find a team to give me more than a bag of pucks for this guy that we shouldn't have ever drafted. Give me Washington's, Atlanta's and Los Angeles' phone number.
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS