Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

ospravedlňujem sa chlapi, keď som sa uvedomil že som nenatipoval tak už bolo neskoro :oops:
:neviem: sorry,zapomněl jsem .... :slap:
no problem pani, toto kolo je vsetko odpustene :D

len pripominam vsetkym clenom timu ze zajtrajsim dnom sa nam platene volno konci a od nedele treba opat zacat makat naplno ako v prvych 5 kolach ;)
Zatial solidne rozohrane kolo, sme v dobrej pozicii skusit este zautocit na miesto v top3 :good:
Baffy zatial jizda :klobuk: ja vas spolahlivo istim vzadu :giggle:

Ciel do konca kola – skoncit co najvyssie a udrzat sa pred AM, aby sme na nich stiahli co najviac bodov v tabulke ZC a udrzali si pred poslednym kolom co najvyssiu sancu na celkovy triumf
petrik píše:ja vas spolahlivo istim vzadu
ja tiez ...dneska som zatiahol roletu :sarcasm:
Tak zajtra nam zacina posledne kolo ZC, dufam ze ste pocas prestavky kvalitne zregenerovali a vrhneme san a to od uvodneho dna naplno. Bolo by pekne skusit este ponahanat Army Men na prvom mieste v tabulke ZC, ta 6-bodova strata by nemusela byt neriesitelna… :hmm:
v 1.kole PO ideme proti mojim byvalym spoluhracom z Rebellion Tiger
:box:

lukrativna seria :petrik:
tak uvod nam vysiel, prva vyhra je doma :good:
dneska petrik :poklona:
bude to drama :nervozny: musime zamakat
Dnes sa nam napriek mizernemu vykonu podarilo urvat vyhru v predlzeni, nastastie to tigre prekombinovali este viac ako my… vdaka tomu mame 2 matchbally na postup :good: tim Falcons v celej svojej historii zatial nezazil vypadnutie v prvom kole playoff a v tejto sezone by som s tym tiez nechcel zacinat.

Dnes je bohata ponuka zapasov, cize taktizovanie nema zmysel. Napalte to tam podla najlepsieho vedomia a svedomia a uvidime ci to bude stacit. Ak nahodou nie tak zajtrajsok bude velmi zradny, su tam uz len 4 zapasy a bez vyraznejsich favoritov … :nervozny: to by bola cista loteria :scare:
OMG :slap:
tak a nastupuje cista loteria :nervozny:
Tak šťastie sa usmialo na tvojich ex kolegov petrík a vám práve skončila sezona.Ale aj tak ste v ZC predvádzali parádne výkony a tak máte za sebou celkom dobrú sezonu.A na týchto pevných základoch môžte stavať aj budúcu sezonu. :)
petrik píše:Dnes sa nam napriek mizernemu vykonu podarilo urvat vyhru v predlzeni, nastastie to tigre prekombinovali este viac ako my… vdaka tomu mame 2 matchbally na postup :good: tim Falcons v celej svojej historii zatial nezazil vypadnutie v prvom kole playoff a v tejto sezone by som s tym tiez nechcel zacinat.

Dnes je bohata ponuka zapasov, cize taktizovanie nema zmysel. Napalte to tam podla najlepsieho vedomia a svedomia a uvidime ci to bude stacit. Ak nahodou nie tak zajtrajsok bude velmi zradny, su tam uz len 4 zapasy a bez vyraznejsich favoritov … :nervozny: to by bola cista loteria :scare:
všetko je raz po 1 petrik a už ste to vypadnutie v 1 kole zažili dnes aj vy.Práve tá lotéria o tom rozhodla oprávnene ste sa toho trochu obávali s Antym.To už bolo čisto o šťastí a to sa usmialo na exa a spol.
Tak bohuzial, loteria posledneho dna vysla lepsie tigrom :( osobne ma viac ako dnesok mrzi vcerajsok, tam bola realna sanca tu seriu ukoncit, skoda zopar taktickych chybiciek ktore nas stali lepsi vysledok (napr. 0b za zapasy MTL-COL a CLB-CAR, ktore IMO az takeho jasneho favorita nemali aby to nikto z nas nepoistil tipom na vyhry MTL a CAR :( ). S tym uz vsak teraz nic nenarobime, tak sa snad z toho aspon poucime do dalsej sezony, v ktorej sa dufam znova stretneme v rovnakom zlozeni… zostava nam tu po tejto sezone unfinished business ktory bude treba dokoncit :petrik:

Dakujem celemu timu za poctive tiperske vykony pocas celej sezony - az na tento nestastny zaver ste vsetci naplnili ocakavania ktore som do vas pred sezonou pri vasom angazovani vkladal. Ako som uz pisal, dufam ze tim ostane pokope aj pre buducu sezonu. Ak by nahodou niekto z vas nemal zaujem v time pokracovat, dajte mi pls cim skor vediet, inak ale ja s vami vsetkymi pocitam. Na zaklade polozenom v tejto sezone, prvej v tomto zlozeni, sa do buducna urcite da stavat :thumbsup:

Timu RT samozrejme dakujem za peknu napinavu seriu, blahozelam k postupu a ja osobne im nielen zo sentimentalnych dovodov urcite budem v dalsom priebehu PO fandit ;)
Dnesne vypadnutie este nemusi znamenat uplny koniec tejto sezony. V komisii pripravujeme project tipovania PO zapasov NHL – viac info tu:
http://www.hokejforum.com/ktl-cup-tipov ... ml#p370268" onclick="window.open(this.href);return false;

dajte vediet ci by ste o to mali zaujem ;)
Vyhodit Ohlunda a spol. pred sezonou bol majstrštyk :cool:
kajo píše:Vyhodit Ohlunda a spol. pred sezonou bol majstrštyk :cool:
Ja som si bol velmi dobre vedomy co pustam k vode, ale uz to skratka chcelo zmenu :neviem: ja osobne to nelutujem a verim ze ani byvali clenovia mojho timu nie ked sa im u exa tak dari. Co sa mna tyka, drzim im palce aby to cele vyhrali ;)

A vobec – :trim: a nespamuj nam tu temu minimalne kym nebudes mat doma taketo :arrow:

Obrázek
:ciga:
petrik píše:A vobec – a nespamuj nam tu temu minimalne kym nebudes mat doma taketo
Kolik bylo tenkrat tymu? Jeden?
AndyF píše:
petrik píše:A vobec – a nespamuj nam tu temu minimalne kym nebudes mat doma taketo
Bud to alebo je to pohotoshop. Ten napis vyzera velmi podozrivo :hmm:
kajo píše:
AndyF píše:
Bud to alebo je to pohotoshop. Ten napis vyzera velmi podozrivo :hmm:
Myslis neco take?
Obrázek
Tak napriek tomu ze to uz nevyzeralo velmi ruzovo mame nakoniec pred sebou zaciatok dalsej KTL sezony.

V time Falcons prichadza k jednej personalnej zmene - Nightwolf sa rozhodol tuto sezonu odtipovat individualne. Good luck a vdaka za poctivy pristup a vykony v minulej sezone ;)

Volne miesto sa mi nastastie rychlo podarilo obsadit jednou z najvacsich ryb na tohtorocnom KTL UFA trhu – v time Falcons vitam dlhorocneho veterana KTL, ktory s pribudajucimi skusenostami zreje ako dobre vino a v poslednej sezone skoncil v individualke v top10 celej sutaze – medik911 :serus:

Mame teda v time 2 borcov z top10 individualky poslednej sezony a s takou zostavou si nemozeme klast ine ako najvyssie ciele… :petrik:
Good luck vsetkym :serus:
Tak som veľmi rád, že môžem vôbec túto sezónu tipovať..a ešte radšej, že som sa dostal do tohto tímu.. :) tak pome od začiatku sa posnažit čo najviac :)
veľa zdaru
Hmm ale sa nám tipéri z IC pekne vracajú do hry :)

medik-tu
janík- Vikings
Wildo - u mňa
ešte mara a HanSola a budú tu späť všetci :)
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES