Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Odchod Niemiho je pro mě šok! Nečekal jsem, že poté co jim dopomohl k zisku SC, ho hodí přes palubu! Ale platový strop je platový strop, to se nedá nic dělat!
Chabal píše:Odchod Niemiho je pro mě šok! Nečekal jsem, že poté co jim dopomohl k zisku SC, ho hodí přes palubu! Ale platový strop je platový strop, to se nedá nic dělat!
Jeho agent chcel vytrieskat co najviac penazi a teraz su bez roboty,neverili,ze ho pustime,na trhu bolo vela brankarov lacnych a relativne dobrych,to ze Niemi vyhral Cup,este neznamena ,ze je vynikajuci brankar,stats mal podobne ako Turco za 1.3 mil.Na jeho mieste by som zmenil agenta,ale moze si za to sam,mal zobrat nasu zmluvu na 3 roky a bola by nazraty vlk, aj ovca cela..

A co som cital reakcie Niemiho ,tak je poriadne nasraty,neviem ci nevedel co sa deje pri jednaniach,alebo sa uplne spoliehal na agenta a takto to dopadlo,Niemi vyzeral byt poriadne sokovany po podpise Turca..Jeho anglictina je strasne slaba a je to totalny flegmos,ale toto ho poriadne zobralo..
Popradcan píše:
Chabal píše:Odchod Niemiho je pro mě šok! Nečekal jsem, že poté co jim dopomohl k zisku SC, ho hodí přes palubu! Ale platový strop je platový strop, to se nedá nic dělat!
Jeho agent chcel vytrieskat co najviac penazi a teraz su bez roboty,neverili,ze ho pustime,na trhu bolo vela brankarov lacnych a relativne dobrych,to ze Niemi vyhral Cup,este neznamena ,ze je vynikajuci brankar,stats mal podobne ako Turco za 1.3 mil.Na jeho mieste by som zmenil agenta,ale moze si za to sam,mal zobrat nasu zmluvu na 3 roky a bola by nazraty vlk, aj ovca cela..

A co som cital reakcie Niemiho ,tak je poriadne nasraty,neviem ci nevedel co sa deje pri jednaniach,alebo sa uplne spoliehal na agenta a takto to dopadlo,Niemi vyzeral byt poriadne sokovany po podpise Turca..Jeho anglictina je strasne slaba a je to totalny flegmos,ale toto ho poriadne zobralo..
Dopadl jak Biron. Taky si myslel, ze dostane 4 miliony a nakonec byl rad, ze se upich jako 2-3 u Islanders..
Ale jeste tenhle pokr neni u konce. Price zacina taky delat vlny, takze treba se to jeste vsechno trochu protoci...
Keď sme už pri mojej obľúbenej téme - gólmanoch, Niemiho odchod zas nie je tak hrozný. Je síce kvalitný, ale predsalen jedna sezóna, i keď víťazná so SC z neho tak drahý špás robiť nemá. Turco za výbornou obranou akou Hawks disponujú by stačiť mohol.

Nuž a spomínajúc Turca, mám tu pre vás jeho novú masku, hneď v dvoch vydaniach - home/away. :cool: Obrázek
Getzo5 píše:Keď sme už pri mojej obľúbenej téme - gólmanoch, Niemiho odchod zas nie je tak hrozný. Je síce kvalitný, ale predsalen jedna sezóna, i keď víťazná so SC z neho tak drahý špás robiť nemá. Turco za výbornou obranou akou Hawks disponujú by stačiť mohol.

Nuž a spomínajúc Turca, mám tu pre vás jeho novú masku, hneď v dvoch vydaniach - home/away. :cool: http://ingoalmag.com/wp-content/uploads ... /turco.jpg
Moc moc pjekne ... :good: som zvedavy,ake bude mat betony,strasne sa mi pacili jeho a Fleuryho s Pens..
Rebricek nasich prospectov

Dylan Olsen, D
Kyle Beach, LW
Nick Leddy, D
Viktor Stalberg, LW
Kevin Hayes, RW
Ivan Vishnevskiy, D
Shawn Lalonde, D
Jeremy Morin, C
Marcus Kruger, C
Brandon Pirri, C
Jimmy Hayes, RW
Jack Skille, RW
Ludvig Rensfeldt, LW
Igor Makarov, RW
Justin Holl, D
Stephen Johns, D
Brian Connelly, D
Chris DiDomenico, C
Ben Smith, RW
Philippe Paradis, C

Druhy sled
Braden Birch, D
Brandon Bollig, LW
Evan Brophey, C
Jonathan Carlsson, D
MacMillian Carruth, G
Simon Danis-Pepin, D
Nathan Davis, C
Dan DeLisle, C
Rob Flick, C
Byron Froese, C
David Gilbert, C
Joe Gleason, D
Mirko Hoefflin, C
Rob Klinkhammer, LW
Joe Lavin, D
Nick Mattson, D
Joakim Nordstrom, C
David Pacan, C
Paul Phillips, D
Alec Richards, G
Kent Simpson, G
Ryan Stanton, D

Bickell uz ma miesto iste na 100%
Popradcan píše: Dylan Olsen, D
Viktor Stalberg, LW
Kevin Hayes, RW
Jeremy Morin, C
Marcus Kruger, C
Jimmy Hayes, RW
Jack Skille, RW
Igor Makarov, RW
Tymto tu to strasne prajem a drzim im palce, hadam nesklamu :roll: Obrázek
Tak ja som hlavne zvedavý na Stalberga, Skilleho a Morina...Všeobecne nejak veľa centrov nie? :good:
Getzo5 píše:Tak ja som hlavne zvedavý na Stalberga, Skilleho a Morina...Všeobecne nejak veľa centrov nie? :good:
Aj Kane hral na poste centra,Byfuglien v obrane,ono budu hrat na takom poste ,aky bude potrebny,ako Sharp atd,v ich veku to nehra velku ulohu,cim viac postov dokaze hrat,tym vacsia sanca pre maldeho urobit Acko.
Po prichode Ryana Potulneho,sa nam to vsetko este viac zamotalo.Po Pisanim tu mame dalsieho exhraca Oilers.
Pisani bol najlespim penalty killer a hned za nim Potulny,zatial to vyzera,ze ostali 3 miesta do acka o ktore sa mozu pobit prospects,Bickell ma uz miesto iste,takze zostavaju iba 2 miesta :!:

Mate nejake typy??
Moje :

Stalberg
Skille
Makarov

Jeden z nich sa bude striedat na lavicke.
Popradcan píše:Po prichode Ryana Potulneho,sa nam to vsetko este viac zamotalo.Po Pisanim tu mame dalsieho exhraca Oilers.
Pisani bol najlespim penalty killer a hned za nim Potulny,zatial to vyzera,ze ostali 3 miesta do acka o ktore sa mozu pobit prospects,Bickell ma uz miesto iste,takze zostavaju iba 2 miesta :!:

Mate nejake typy??
Moje :

Stalberg
Skille
Makarov

Jeden z nich sa bude striedat na lavicke.
Myslím, že môže byť, Stalberga tu /http://www.nhlpro.cz/clanek/17663-tajny ... lni-divize/ ako tajný tromf...
http://www.hokejportal.sk/?q=clanok/ras ... caga/28926

Tento v Chicago, alebo hocikde v NHL ?! ... loooool :lol:
To by byla prestupova bomba roku, ve 33ti z 2.ligy do NHL :lol: Kez by to tak klaplo...
MaJes píše:http://www.hokejportal.sk/?q=clanok/ras ... caga/28926

Tento v Chicago, alebo hocikde v NHL ?! ... loooool :lol:

JJ to bude sranda,podla mna si Rasto urobil dovolenku a prisiel sa zabavit,nieco ako Hlinka v Colorade,ale tam za sebou aspon vysledky v ceskej lige pre prichodom do AVS za velkej pomoci Hejduka,ale Rasta si neviem predstavit v drese Hawks,budem sa smiat ako cap,ovsem ,ked sa tam dnes dostanem,predalo sa 18 000 listkov a to je iba training :!: ,bude tam zase kopec "fanusikov",ktory tam pridu jedine aby videli SC,ktory bude vystaveny a nam diehard fans vykupia listky,co hokej sledujem dlhocizne roky,vsetko ma svoje plusy,ale aj minusi,nech ich BOH ochranuje,ked sa nedostanem dnu :!: :bitka3: :hroza:
Obrázek
:good:
hustééé :cool:
Paci sa, Rasto v akcii :D :wawe:
Obrázek
:giggle: :scare:
Zhrnutie:
Uz pred 2 tyzdnami som sa dozvedel,ze listky na TRENING :!: nie su :hroza:
Predali 18 000 listkov :!: Na ceste do areny som mal strasne malu dusicku,ze ci sa vobec dostanem dnu,ale bol som pripraveny aj preplatit a zaplatit aj 50$,ale dnu som sa chcel dostat nech to stoji co to stoji.Uz pri ceste na traning som videl v ela Hawks "fanusikov" ktory kracali opacnym smerom,takze som si bol isty,ze listky nie su,ked sa tolko ludi vracia od areny.Pri parkovani ma privitala cernoska a pytala odo mna 8 $ a este pridala,ze by sa patrilo jej dat aj "TIP" 10$ total ,hned na to som jej povedal,ze nemam listok a neviem ci sa vobec dostanem dnu ,povedal,ze mi potom vrati peniaze ,ked sa dnu nedostanem :D "such a sweet lady"

Nastastie ,listky este boli v pokladni za 5$,ale celkom hore :hroza: ,takze sa tazko citali mena na dresoch a cisla novych hracov som vsetky nepoznal,dokonca som mal aj dalsi problem,kazdy rok to natacam na kameru,ale tento rok sa nedalo,zlyhala mi baterka a aj pri mojej velkej snahe som ju nepozhanal,aj ked som presiel par obchodov a bolo mi povedane,ze ju maju ,ale jedine online a treba cakat 2 DNI :hroza: .

Som si musel poziciat fotak od susedy ,ktore je polka a samozrejme aj instrukcie na kamere boli polsky,takze som bol v p***i a nevedel som to nastavit,predsa len robit fotky von a v budove pri umelom osvetleni su dve odlisne veci,takze po przreti fotiek,som musel vyhodit asi 3/4 :x

Kopecky,Toews,Makarov totalne dominovali a vycnievali nad ostatnymi :good:

Podla mna Makarov urobi tim tuto sezonu,hral v lajne Hossa,Bolland ,Makarov najlepsia lajna na treningu,Toews daval goly ako na pase,ci to bol break,trestne,alebo v hre 5 na 5,fantazia..

Za zmienku stoja aj Morin,Stalberg

Ostatny sa este nedostali do plnych obratok,ale bola radost sa pozerat na vsetkych a co sa tyka brankarov,tak mna najviac zaujal Toivonen,suverejne kraloval !!

Sice som vedel,ze sa Pavlikovsky ma ukazat na saom campe,ale az ked som ho uvidel na zivo v drese Hawks,az vtedy ma to udrelo :D .
Nechcem to tu pitvat,ale okrem faceoffs,ktore vyhral vsetky sa mi zda to bol slabe,ziadna rychlost,vzrastom strasne malicky od 98% ostatnych hracov,dostal krasnu prihravku do breaku a puk ani nevedel poriadne vystrelit,bol pri par goloch,ked si nepokryl hraca, hral z Kopeckym v lajne,no Pavlikovskemu moc neslo,teda vobec,ked som na neho pozeral,zalial ma studenu pot,ako strasne mi to pripomina nasu ligu doma :hroza:

Neviem ako sa sem vobec dostal,kamos mi povedal ,ze to je praca Hossu a Kopeckeho,ktory mu to vybavili,ako dovolenku by som to bral tiez ,mlady chlapci z fariem ho predcili skoro vo vsetkom..
Stan Mikita s SC

Obrázek

Hossic

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
To už radšej mohli zavolať mamvpi*istu Nagy-a, ten by camp aj tak nespravil, ale aspoň by nebola taká hanba. :D
Getzo5 píše:To už radšej mohli zavolať mamvpi*istu Nagy-a, ten by camp aj tak nespravil, ale aspoň by nebola taká hanba. :D
No neviem,Lacike je na tom podobne co som pocul,akurat,ze jeho meno je tu aspon trochu zname ,jedna vec bola dobra,ze nikto nevedel,ze Pavlikovsky je slovak,na stranke Hawks bol vedeny ako cech z Litvinova :giggle:
Skvele! To musel byt zazitok! Inak v akom svetle sa ukazal Stalberg? :roll:
Steven píše:Skvele! To musel byt zazitok! Inak v akom svetle sa ukazal Stalberg? :roll:
Stalberg nic moc,pendloval medzi lajnami,najprc zacal na lajne Hossa ,Bolland,Stalberg,ale ho vytlacil fantasticky hrajuci Makarov..

Vyzera to ze Kopec pojde do tretej lajny,ked sa bude Igorovi darit aj nadalej ,Stalberg zatial v tretej,ak sa dostane do acka od zaciatku sezony..

Takze podla mna bude Sharp hrat na poste kridla v prvej lajne,inac by nehral Bolland cely cas z Hossom a davali im len partnerov..celkom zaujimave,ale camp trva az do uotrka a potom su este pripravne zapasy a vela sa toho moze zmenit.

Nerozumiem ,odkial sa nasli tie kuvicie hlasy,ze Morin je slaby korculiar,ved ten chlapec na tom lade caruje,je nie len vynikajuci sniper,ale dokaze fanatasticky nahrat,ako vcera Pirrimu na nadherny gol zadovkou,to bol balzam ..

Stale nemam sajn ,ako budu lajny vyzerat,si dovolim tvrdit,ze sme na tom este lespie ,ako minuly rok :oops:
Popradcan píše:No neviem,Lacike je na tom podobne co som pocul,akurat,ze jeho meno je tu aspon trochu zname ,jedna vec bola dobra,ze nikto nevedel,ze Pavlikovsky je slovak,na stranke Hawks bol vedeny ako cech z Litvinova :giggle:
:lol: Tak to je potom ok, nadôvažok ešte všetci vidia ako máme radi Čechov keď sa za nich prihovárame do campu :giggle: A Lacike na tom bohvieako fakt nie je, ale puk by spracoval a keď sa tak nad tým zamyslím, on nikdy inak než salámovo nehral, tak v podstate žiadna zmena. :D
Getzo5 píše:
Popradcan píše:No neviem,Lacike je na tom podobne co som pocul,akurat,ze jeho meno je tu aspon trochu zname ,jedna vec bola dobra,ze nikto nevedel,ze Pavlikovsky je slovak,na stranke Hawks bol vedeny ako cech z Litvinova :giggle:
:lol: Tak to je potom ok, nadôvažok ešte všetci vidia ako máme radi Čechov keď sa za nich prihovárame do campu :giggle: A Lacike na tom bohvieako fakt nie je, ale puk by spracoval a keď sa tak nad tým zamyslím, on nikdy inak než salámovo nehral, tak v podstate žiadna zmena. :D

Sa ,mi pacilo ako hral este v LA a plakal ,ze si na neho trener zasadol a ked si videl zaopas a ako sa tam krasokorculoval :lol: ,hned by som ho trejdoval ,Lacika je maska,velky talent a takto skoncit na dlazbe :x
2419 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS