od zmazany_uzivatel » ned 19. zář 2010 16:51
Zhrnutie:
Uz pred 2 tyzdnami som sa dozvedel,ze listky na TRENING

nie su
Predali 18 000 listkov

Na ceste do areny som mal strasne malu dusicku,ze ci sa vobec dostanem dnu,ale bol som pripraveny aj preplatit a zaplatit aj 50$,ale dnu som sa chcel dostat nech to stoji co to stoji.Uz pri ceste na traning som videl v ela Hawks "fanusikov" ktory kracali opacnym smerom,takze som si bol isty,ze listky nie su,ked sa tolko ludi vracia od areny.Pri parkovani ma privitala cernoska a pytala odo mna 8 $ a este pridala,ze by sa patrilo jej dat aj "TIP" 10$ total ,hned na to som jej povedal,ze nemam listok a neviem ci sa vobec dostanem dnu ,povedal,ze mi potom vrati peniaze ,ked sa dnu nedostanem

"such a sweet lady"
Nastastie ,listky este boli v pokladni za 5$,ale celkom hore

,takze sa tazko citali mena na dresoch a cisla novych hracov som vsetky nepoznal,dokonca som mal aj dalsi problem,kazdy rok to natacam na kameru,ale tento rok sa nedalo,zlyhala mi baterka a aj pri mojej velkej snahe som ju nepozhanal,aj ked som presiel par obchodov a bolo mi povedane,ze ju maju ,ale jedine online a treba cakat 2 DNI

.
Som si musel poziciat fotak od susedy ,ktore je polka a samozrejme aj instrukcie na kamere boli polsky,takze som bol v p***i a nevedel som to nastavit,predsa len robit fotky von a v budove pri umelom osvetleni su dve odlisne veci,takze po przreti fotiek,som musel vyhodit asi 3/4
Kopecky,Toews,Makarov totalne dominovali a vycnievali nad ostatnymi
Podla mna Makarov urobi tim tuto sezonu,hral v lajne Hossa,Bolland ,Makarov najlepsia lajna na treningu,Toews daval goly ako na pase,ci to bol break,trestne,alebo v hre 5 na 5,fantazia..
Za zmienku stoja aj Morin,Stalberg
Ostatny sa este nedostali do plnych obratok,ale bola radost sa pozerat na vsetkych a co sa tyka brankarov,tak mna najviac zaujal Toivonen,suverejne kraloval !!
Sice som vedel,ze sa Pavlikovsky ma ukazat na saom campe,ale az ked som ho uvidel na zivo v drese Hawks,az vtedy ma to udrelo

.
Nechcem to tu pitvat,ale okrem faceoffs,ktore vyhral vsetky sa mi zda to bol slabe,ziadna rychlost,vzrastom strasne malicky od 98% ostatnych hracov,dostal krasnu prihravku do breaku a puk ani nevedel poriadne vystrelit,bol pri par goloch,ked si nepokryl hraca, hral z Kopeckym v lajne,no Pavlikovskemu moc neslo,teda vobec,ked som na neho pozeral,zalial ma studenu pot,ako strasne mi to pripomina nasu ligu doma
Neviem ako sa sem vobec dostal,kamos mi povedal ,ze to je praca Hossu a Kopeckeho,ktory mu to vybavili,ako dovolenku by som to bral tiez ,mlady chlapci z fariem ho predcili skoro vo vsetkom..
Stan Mikita s SC
Hossic