Začali jsme dobře po vyloučení Greena,se dostal na modré k puku Markov.Jeho nepřesná bomba do matinelu se odrazila k Higginsovi a ten bez přípravy nedal Theodorovi šanci 1-0
Jenže pak domácí zapnuli na vyšší rychlostní stupeň a zatlačili nás před naší branku.Zvláště Ovečkin a Sjomin nás začali dost trápit.Dlouho jsme to vydržet nemohli a to se brzy potvrdilo.Po špatné rozehrávce naší obrany se odrazil ve středním pásmu puk od mantinelu k Ovečkinovi,který k němu měl mnohem dál než náš obránce Hamrlík.Ten si Romana obhodil a famozní protisměrnou otočkou zády k němu se otočil okolo Hamrlíka a upaloval s kotoučem k brance .Důrazně v pádu senzačně poté Price překonal.Ani křižující a atakující Gorges pohromě už nezabránil .,,Ove" nám předvedl jak má důrazně hrát útočník!!!!!
Pak Capitals nastartoval tlak a v našem oslabení nás znovu trestali.Při vyloučení Markova si najel prostředkem naší obrany Bäckström a nekompromisně zavěsil. 1-2
Naštěstí v závěru třetiny jsme hráli přesilovku při vyloučení Morissona a po střele Markova tečoval z úhlu padáčkem A.Kosticyn za Theodorova záda 2-2
Počet střel spočítalil pro domácí 14-10,ale mě se zdá,že Capitals nás v této třetině snad víc přestříleli.Upřimně řečeno šel jsem raději
Od druhé třetiny se zřejmě malinko hra vyrovnala,a také MY jsme podle záznamu měli nějaké šance.V poslední třetině nás dostal do vedení Tomáš Plekanec
V prodloužení po povedeném nájezdu 2-1 Tomáš Plekanec trefil tyč Theodorovi branky.To byla smůla,stačilo líp zacílit.Škoda,mohli jsme i vyhrát
Penalty jsou už loterie a naši psychicky rozpoložení střelci neměli dobrou mušku.Theodore je vychytal a My bereme pouhý bod!!!!.
Kupodivu náš obránce Markov byl vyhlášen první hvězdou utkání.Zřejmě se zlepšil od druhé třetiny,protože jsem ho viděl hrát líp.Osobně bych to dal tentokrát Ovečkinovi,který mě fascinuje
Podle záznamu se zdá,že se konečně chytil Tomáš Plekanec s křídli Paciorettym a A.Kosticynem.Mathieu Schneider hrál v první třetině bez chyb a v přesilovce pomohl rozehrát druhý gól.Tak snad to bude dobré!!!!.Důrazně hráli Lapierre s Kostopoulosem.Jejich práce tělem je příklad na a na soupeře platila.V první třetině nám několikrát pomohli odprostit se od toho tlaku.
Pricemu prospěla přestávka a nechyboval.Alespoň v první třetině kterou jsem celou viděl.Za góly nemohl!!!
Nevděčnou úlohu zastavovat Ovečkina měl Roman Hamrlík.Přestože ho Ovečkin sem tam přehrál,myslim,že ho můžu taky pochválit.Dělal co mohl.
Kovaljov nám chyběl né,že NE.Přece jen vyvézt puk z naší třetiny a podržet ho,umí nejlépe z našich hráčů.Zvláště v první třetině bychom něco podobného moc potřebovali.