Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:( Tak prohra v prodloužení :? .V naší situaci čestně přijímám bod a jsem za něj rád :yes: .Celé jsem to neviděl,ale po úvodní přesilovce,kterou jsme Higginsem zvládli jsme se dostali pod tlak a jenom zásluhou Price se šlo po první třetině do kabiny s plichtou.
Začali jsme dobře po vyloučení Greena,se dostal na modré k puku Markov.Jeho nepřesná bomba do matinelu se odrazila k Higginsovi a ten bez přípravy nedal Theodorovi šanci 1-0 :clap: :clap: :clap:
Jenže pak domácí zapnuli na vyšší rychlostní stupeň a zatlačili nás před naší branku.Zvláště Ovečkin a Sjomin nás začali dost trápit.Dlouho jsme to vydržet nemohli a to se brzy potvrdilo.Po špatné rozehrávce naší obrany se odrazil ve středním pásmu puk od mantinelu k Ovečkinovi,který k němu měl mnohem dál než náš obránce Hamrlík.Ten si Romana obhodil a famozní protisměrnou otočkou zády k němu se otočil okolo Hamrlíka a upaloval s kotoučem k brance .Důrazně v pádu senzačně poté Price překonal.Ani křižující a atakující Gorges pohromě už nezabránil .,,Ove" nám předvedl jak má důrazně hrát útočník!!!!! :yes: Nebojácně s tahem na branku do branky!!!!!!Co měl Price dělat?Opravdu parádní gól soupeře. :taptap: Nedá se nic dělat!!!
Pak Capitals nastartoval tlak a v našem oslabení nás znovu trestali.Při vyloučení Markova si najel prostředkem naší obrany Bäckström a nekompromisně zavěsil. 1-2 :?
Naštěstí v závěru třetiny jsme hráli přesilovku při vyloučení Morissona a po střele Markova tečoval z úhlu padáčkem A.Kosticyn za Theodorova záda 2-2 :clap: :clap: :clap:
Počet střel spočítalil pro domácí 14-10,ale mě se zdá,že Capitals nás v této třetině snad víc přestříleli.Upřimně řečeno šel jsem raději :sleep2: .Měl jsem obavy z dalšího debaklu a ráno jsem šel do práce.
Od druhé třetiny se zřejmě malinko hra vyrovnala,a také MY jsme podle záznamu měli nějaké šance.V poslední třetině nás dostal do vedení Tomáš Plekanec :clap: :clap: :clap: a v závěru vyrovnal Steckel :? .
V prodloužení po povedeném nájezdu 2-1 Tomáš Plekanec trefil tyč Theodorovi branky.To byla smůla,stačilo líp zacílit.Škoda,mohli jsme i vyhrát :? !!!!!
Penalty jsou už loterie a naši psychicky rozpoložení střelci neměli dobrou mušku.Theodore je vychytal a My bereme pouhý bod!!!!.
Kupodivu náš obránce Markov byl vyhlášen první hvězdou utkání.Zřejmě se zlepšil od druhé třetiny,protože jsem ho viděl hrát líp.Osobně bych to dal tentokrát Ovečkinovi,který mě fascinuje :thumbsup: .
Podle záznamu se zdá,že se konečně chytil Tomáš Plekanec s křídli Paciorettym a A.Kosticynem.Mathieu Schneider hrál v první třetině bez chyb a v přesilovce pomohl rozehrát druhý gól.Tak snad to bude dobré!!!!.Důrazně hráli Lapierre s Kostopoulosem.Jejich práce tělem je příklad na a na soupeře platila.V první třetině nám několikrát pomohli odprostit se od toho tlaku.
Pricemu prospěla přestávka a nechyboval.Alespoň v první třetině kterou jsem celou viděl.Za góly nemohl!!! :yes:
Nevděčnou úlohu zastavovat Ovečkina měl Roman Hamrlík.Přestože ho Ovečkin sem tam přehrál,myslim,že ho můžu taky pochválit.Dělal co mohl.
Kovaljov nám chyběl né,že NE.Přece jen vyvézt puk z naší třetiny a podržet ho,umí nejlépe z našich hráčů.Zvláště v první třetině bychom něco podobného moc potřebovali.
montreal píše::( Tak prohra v prodloužení :? .V naší situaci čestně přijímám bod a jsem za něj rád :yes: .Celé jsem to neviděl,ale po úvodní přesilovce,kterou jsme Higginsem zvládli jsme se dostali pod tlak a jenom zásluhou Price se šlo po první třetině do kabiny s plichtou.
Začali jsme dobře po vyloučení Greena,se dostal na modré k puku Markov.Jeho nepřesná bomba do matinelu se odrazila k Higginsovi a ten bez přípravy nedal Theodorovi šanci 1-0 :clap: :clap: :clap:
Jenže pak domácí zapnuli na vyšší rychlostní stupeň a zatlačili nás před naší branku.Zvláště Ovečkin a Sjomin nás začali dost trápit.Dlouho jsme to vydržet nemohli a to se brzy potvrdilo.Po špatné rozehrávce naší obrany se odrazil ve středním pásmu puk od mantinelu k Ovečkinovi,který k němu měl mnohem dál než náš obránce Hamrlík.Ten si Romana obhodil a famozní protisměrnou otočkou zády k němu se otočil okolo Hamrlíka a upaloval s kotoučem k brance .Důrazně v pádu senzačně poté Price překonal.Ani křižující a atakující Gorges pohromě už nezabránil .,,Ove" nám předvedl jak má důrazně hrát útočník!!!!! :yes: Nebojácně s tahem na branku do branky!!!!!!Co měl Price dělat?Opravdu parádní gól soupeře. :taptap: Nedá se nic dělat!!!
Pak Capitals nastartoval tlak a v našem oslabení nás znovu trestali.Při vyloučení Markova si najel prostředkem naší obrany Bäckström a nekompromisně zavěsil. 1-2 :?
Naštěstí v závěru třetiny jsme hráli přesilovku při vyloučení Morissona a po střele Markova tečoval z úhlu padáčkem A.Kosticyn za Theodorova záda 2-2 :clap: :clap: :clap:
Počet střel spočítalil pro domácí 14-10,ale mě se zdá,že Capitals nás v této třetině snad víc přestříleli.Upřimně řečeno šel jsem raději :sleep2: .Měl jsem obavy z dalšího debaklu a ráno jsem šel do práce.
Od druhé třetiny se zřejmě malinko hra vyrovnala,a také MY jsme podle záznamu měli nějaké šance.V poslední třetině nás dostal do vedení Tomáš Plekanec :clap: :clap: :clap: a v závěru vyrovnal Steckel :? .
V prodloužení po povedeném nájezdu 2-1 Tomáš Plekanec trefil tyč Theodorovi branky.To byla smůla,stačilo líp zacílit.Škoda,mohli jsme i vyhrát :? !!!!!
Penalty jsou už loterie a naši psychicky rozpoložení střelci neměli dobrou mušku.Theodore je vychytal a My bereme pouhý bod!!!!.
Kupodivu náš obránce Markov byl vyhlášen první hvězdou utkání.Zřejmě se zlepšil od druhé třetiny,protože jsem ho viděl hrát líp.Osobně bych to dal tentokrát Ovečkinovi,který mě fascinuje :thumbsup: .
Podle záznamu se zdá,že se konečně chytil Tomáš Plekanec s křídli Paciorettym a A.Kosticynem.Mathieu Schneider hrál v první třetině bez chyb a v přesilovce pomohl rozehrát druhý gól.Tak snad to bude dobré!!!!.Důrazně hráli Lapierre s Kostopoulosem.Jejich práce tělem je příklad na a na soupeře platila.V první třetině nám několikrát pomohli odprostit se od toho tlaku.
Pricemu prospěla přestávka a nechyboval.Alespoň v první třetině kterou jsem celou viděl.Za góly nemohl!!! :yes:
Nevděčnou úlohu zastavovat Ovečkina měl Roman Hamrlík.Přestože ho Ovečkin sem tam přehrál,myslim,že ho můžu taky pochválit.Dělal co mohl.
Kovaljov nám chyběl né,že NE.Přece jen vyvézt puk z naší třetiny a podržet ho,umí nejlépe z našich hráčů.Zvláště v první třetině bychom něco podobného moc potřebovali.
Máš pravdu, že v první třetině nás domácí místy až neskutečně přehrávali a jejich přesilovky, to byla paráda... Ale my jsme měli štěstí a hlavně náš druhý gól, kdy Kosticynovo nahození nešťastně tečoval domácí hráč, byl hodně náhodný. Ale počítá se. Od druhé třetiny jsme domácí udrželi víc "na uzdě" a v třetí části jsme byli lepší. Opět po trochu šťastném Plekancově gólu jsme hráli na poslední dobu výborně takticky - napadali jsme už v zárodku rozehrávku domácích a ti se nemohli vůbec dostat do naší třetiny. Měli jsme tam i dvě tutovky, ale jak Koivu, tak Lapierre nedali a to se nám nakonec vymstilo, když se tentokrát štěstí usmálo i na Capitals. Chyběly nám necelé 3 minuty... V prodloužení jsme opět byli o chlup lepší a hlavně Pleky, který hrál výborně, trefil bombou tyč pár sekund před koncem. Škoda.. :( . Nájezdy byly pro nás dost nešťastné, hned při prvním puk proklouzal jen tak tak za čáru. Ale Pleky s Markovem nedali, takže bod navíc pro Capitals. Před zápasem bych bral bod všemi deseti. Mezi prvními třemi hvězdami měl rozhodně být Pleky, byl hodně aktivní a asi nejlepší z našich útočníků. Markov měl tři asistence, takže proč by si titul první hvězdy nezasloužil? Ovečkinův gól byl sice hezký, ale při srovnání s tím, co dal loni Phoenixu, jak jsem to dnes četl na nhlpro.cz, byl ten loňský určitě unikátnější. Kovaljov mně včera nechyběl, mužstvo bylo celkem solidně poskládané a třeba Plekancův a Lapierrův útok hrály velice dobře. Dneska by to chtělo potvrdit v Pittsburghu, to bude dost důležitý zápas a mám trochu obavy, domácí budou odpočatí oproti nám.
montreal píše::)
Martin #27 píše:Montreale napsal si to uplně jak si to myslím i já :D a jestli Kovalev neni hvězda tak pak nevim kdo je teda v NHL hvězda a já bych rozhodně Kovaleva za Jokinena neměnil...jinak co sem tak sledoval některe zápasy habs nevim možná to tak jenom cítím já ale potřebovali by do obrany někoho jako je třeba Sheldon Souray :)
:) To máš na mysli Martin #27 přesilovku.Schopnost obránce tvrdě vypálit a pokud možno zakončit.
Nebudu zapírat.Sheldona jsem tady měl rád. :yes: Perfektně zapadl do sehranné přesilovky a těch gólů co dal. :smile03:
Bombarďák jak se patří.Škoda jen že se mu u nás nedařilo taky v defenzívě,což měla být jeho hlavní náplň práce.Přece jen je bruslařsky pomalejší a nestíhal zastavovat brejky a taky dost chyboval. :?Dost jsme jeho vinnou dostali gólů,ale vynahrazoval to v těch zmíněných přesilovkách. Byla to osobnost,to se musí uznat!!!
Lituju taky že odešel Streit,který Souraye bezezbytku nahradil!!!!!Jeho ztráta se mi po roce jeví jako ještě větší než Souraye.Toho jsme neměli pouštět!!!!S ním ta přesilovka vážně fungovala!!!
Gainey se pokusil řešit přesilovky Schneiderem a uvidíme jestli se Mathieu zase střelecky chytí.Hlavně aby stačil jezdit v obraně,To víš není už nejmladší.39 let je už přece jen na hokejistu dost.
V současnosti bych spíš uvítal spolehlivého rychlého defenzívního obránce hrajícího bez chyb.Komisárek sice dost toho schytá,ale je dost pomalý a na můj vkus někdy neohrabaný.Chtělo by to někoho rychlejšího!!!!! :yes: Ten Kuba by se mi býval líbil.
Samozřejmě taky Pronger a Bouwmeester,.Ale tomu příliš nevěřim,že by jejich smlouvy Gainey zvládl.Myslim,že není šance,aby přišli.To Canadiens nezaplatí.
Mladý O´Byrne po roce ukázal svoje slabiny.Jeho bruslení a stabilita zatím není dobrá a nestačí pak napadat rychlé soupeřovi útočníky,kteří mu ujíždí,nebo se mu obratně vyhnou.
Hodně si slibuju z farmy od toho Yannicka Webera a za dva roky od McDonagha !!!!To by měl být obránce vzdálené budoucnosti!!!!! :yes:

jj napsal si to výstižně souhlasim s tebou Streit určitě chybí jinak na toho Komisarka mam uplně stejný názor někdy jak jsem se díval působil fakt neohrabaně no.....dneska aspon že máte bod no i když ted přemýšlím co kdyby jel nájezd Kovalev kolik by pak bylo bodů :D :D ale to je jenom kdyby
:) Kovaljov taky vždycky nájezd neproměnil.To se nedá spolehlivě říct jestli by ve Washingtonu dal.To si přiznejme!!!! :yes:

Kdybych byl na jeho místě, tak bych okamžitě odešel. Hráč jeho talentu by neměl být takto ponižován. Nevím, co se Bob Gainey snaží dokázat.“ Guy Lafleur hájí Alexeje Kovaljova.NHLpro.cz

Na jeho ,,nařízené volno zaměstnavatelem" udělené GM reagovala legenda HABS Guy Lafleur.
Osobně si myslím,že Kovaljova neplatí zase tak špatně,aby se okamžitě musel urazit. :?
Byly doby,kdy mu to vysloveně nešlo a Gainey mu pomohl!!!!! :yes:
Dokonce Bob překousl ta nešťastná intervia pro media Alexeje,kdy si celkem nesebekriticky stěžoval na špatné spoluhráče okolo sebe a popudil siřadu fanoušků,proti sobě :yes:
Bob to urovnal!!!!!! :smile03:
Upřimně řečeno od dob,kdy je Alexej v Canadiens dělají trenéři všechno,aby vedle Kovaljova hráli vždycky hráči,kteří mu tempem stačí,dokážou mu přihrát a herně se mu podřídí.Jedno jestli to je Koivu,Plekanec ,A.Kosticyn či někdo úplně jiný.Vždycky se hrálo na Kovaljova!!! :thumbsup:
Na nedostatek ice teamu si stěžovat nikdy také nemohl a z přesilovek ho Carbonneau také nikdy nevystrnadil.
Co se týká podmínek v Canadiens si myslím,že si nemůže na nic stěžovat a mám dojem,že je spokojený i mimo led.Koneckonců nedávno ukazovali v TV pořád,kde pilotoval malé letadlo,což je jeho koníček. :good: /podle mne moc pěkný koníček,jenom trošku dražší :D /
Tomu také nezakázali a klidně by Canadiens mohli, vzhledem k obavám o jeho život a vysokou náhradu,kterou by zřejmě museli pozůstalím vyplatit v případě tragedie!!!! :yes: Přece jen je to poněkud rizikový koníček,raději nic nepřivolávat!!!!!!!!! :yes:
Jinak myslím,že je to s Kovaljovem tak,jak psal Míra/habs/
Od :frajer2: Gainey je to pouze,,bu,bu,bu".Má ho to motivovat k dalším zápasům s větším úsilím :smile03: A to je vlastně dobře!!!!! :thumbsup:
Tak tenhle příspěvek se objevil na našich stránkách:
"A do haje - nevim, co presne si myslet, ale forum na canadiens.com je plny zvesti, ze dneska ma v montrealskejch novinach vyjit nejaky velky odhaleni ohledne "nocniho zivota" prominentnich Habs. A ze z toho prej bude kapitalni pruser. No jeste tohle chybelo..."
No tak jestli se na tomhle ukáže něco pravdivého, tak to bude v Montrealu zemětřesení!!! Fakt vydařená "slavnostní" sezóna...
habs píše:ma v montrealskejch novinach vyjit nejaky velky odhaleni ohledne "nocniho zivota" prominentnich Habs.
Ze by to bol pravy dovod na nutenu dovolenku pre Kovaleva? :hmm:

habs píše:Tak tenhle příspěvek se objevil na našich stránkách:
"A do haje - nevim, co presne si myslet, ale forum na canadiens.com je plny zvesti, ze dneska ma v montrealskejch novinach vyjit nejaky velky odhaleni ohledne "nocniho zivota" prominentnich Habs. A ze z toho prej bude kapitalni pruser. No jeste tohle chybelo..."
No tak jestli se na tomhle ukáže něco pravdivého, tak to bude v Montrealu zemětřesení!!! Fakt vydařená "slavnostní" sezóna...
Malo by to byt v piatkovom vydani dennika La Presse. Mal by vyjst napovrch vztah medzi niektorymi hracmi a udajnymi kriminalnikmi, ktory boli zadrzani Montrealskou policiou. Policia ma zaznamenany rozhovor medzi zadrzanym, Mangiola Pasquale-om, a minimalne dvoma hracmi Habs. Pasquale bol zadrzani za distribuciu drog minuly stvrtok.
Skorpion píše:
habs píše:ma v montrealskejch novinach vyjit nejaky velky odhaleni ohledne "nocniho zivota" prominentnich Habs.
Ze by to bol pravy dovod na nutenu dovolenku pre Kovaleva? :hmm:

Malo by to byt v piatkovom vydani dennika La Presse. Mal by vyjst napovrch vztah medzi niektorymi hracmi a udajnymi kriminalnikmi, ktory boli zadrzani Montrealskou policiou. Policia ma zaznamenany rozhovor medzi zadrzanym, Mangiola Pasquale-om, a minimalne dvoma hracmi Habs. Pasquale bol zadrzani za distribuciu drog minuly stvrtok.
fuuuha, tak v Montreale bude riadne horuco...miestni fanusikovia budu mat asi dost..porazka 5:4 na lade Pens na pohode neprida..
edit: bieloruski bratia budu urcite pod drobnohladom
Obrázek
dalsie mozne mena: Matt D'Agostini, Carey Price, Mike Komisarek, Chris Higgins, Alex Kovalev, spomina sa nieco aj v suvisloti s Romanom Hamrlikom :ja_neviem: kazdopadne bieloruske duo bude jasne, uvidime..
Obrázek
:( Bohužel na serveru TSN se říká, že s ve čtvrtek zatčeným nějakým obchodníkem s drogami Mangiola Pasquale,policie údajně zachytila rozhovor dvou našich hráčů. :?
Jména server neuvádí ani čeho se rozhovor týká.Můžeme si domyslet :evil:
V každým případě průser jako hrom!!!!!
http://m.tsn.ca/site?t=h3ylP-8qovHthEDc ... b89490e962

Zápas s Pitsburghem taky naši kluci nezvládli a já mám pro dnešek po náladě :evil:
Jediným pozitivem je pro mě zlepšující forma Tomáše Plekance,který v zápase udělal 3 body.Zdá se,že opět chytil formu a hraje fantasticky.
Spolu s ním se mi čím dál víc líbí mladý Pacioretty.Kluk bere šanci za pačesy,jak to má být!!!!!!!Hraje aktivně a snaží se!!! :smile03:
Trefil se také v přesilovce poprvé u nás bombou od modré Schneider a srovnal nepřiznivý stav na 2-2 :clap: :clap: :clap:
Ovšem ve statistice +/- má -4 body,tak nevim. :eek2: S tim bráněnim to nebude asi nic,moc :? .
Z highlighty je pěkný Malkinův gól v pádu a podezřelý třetí gól Pens Talbota.Posunuli branku :evil: ,navícTalbot byl remplován našimi obránci do brankoviště.Řekl bych gól uznaný na hraně uznání,spíš neměl platit!!!!!!!!. :thumbsdown:
Parádní první gól dal Tomáš Plekanec po kombinaci celého útoku a srovnal na1-1 :clap: :clap: :clap:
Na 3-4 snížil po kombinaci Plekancova útoku švihem ze střední vzdálenosti A.Kosticyn.Rána jako z děla Fleury neměl nárok!!!! :clap: :clap: :clap:
A další parádní brejková kombinace dvojice Pacoioretty,Plekanec zakončená bombou Tomáše ze střední vzdálenosti :clap: :clap: :clap:
Bohužel srovnání stavu nám příliš dlouho nevydrželo a Gončar strhl svou bombou od modré vítězství na stranu Pens.Chudák Price nemohl přes chumel clonících hráčů vůbec nic vidět!! :?
Další prohra a body v tahu.Nevím na co ještě Gainey čeká.Je nejvyšší čas,aby něco zásadního udělal.Buď přivedl pořádnou posilu,nebo vyměnil trenéra!!!
Příchod Schneidera nás nespasí a ani brzký návrat Tanquye zásadně mužstvu nepomůže.I když jsem šťastný,že se po tak dlouhé době opět vrátí do sestavy.Hodně mi chyběl!!!! :yes:

http://www.nhl.cz/CZ/18462/komentar.html
http://www.cyberpresse.ca/actualites/qu ... nadien.php

No je to po francuzsky, takze som rozumel len Andrei a Sergei Kosticyn, Hamrlik. V akom kontexte mi zatial nie je jasne :ja_neviem:

EDIT: Kosticinovci su podozrivy z toho, ze robili spojku v predaji drog. Mangiola sa s oboma bratmi stretaval. Anrei to aj potvrdil po zapase s Pens. V ich spolocnosti sa obcas objavil aj Roman Hamrlik. Kazdopadne zatial ziaden z hracov nebol zatknuti, su len vypocuvani.

A teraz asi prijemnejsia sprava: Kovalev by sa mal vratit na lad v sobotu proti Sens
:( Díky Skorpione za link.
Zatím není možné se ukvapovat.To že se někdo s někým stýká o kterém se později prokáže,že obchodoval s drogami není ještě trestný čin.
Kosticynové,potažmo Hamrlík nemuseli o činnosti zatčeného vůbec vědět!Zvláště jestli na venek působil jako seriózní člověk!!!!
To je práce policie.Uvidíme jak se to dál vyvine.V každým případě je to nepříjemné podezření a vrhá to špatné světlo na hráče!! :evil:
Skorpion píše:http://www.cyberpresse.ca/actualites/qu ... nadien.php

No je to po francuzsky, takze som rozumel len Andrei a Sergei Kosticyn, Hamrlik. V akom kontexte mi zatial nie je jasne :ja_neviem:

EDIT: Kosticinovci su podozrivy z toho, ze robili spojku v predaji drog. Mangiola sa s oboma bratmi stretaval. Anrei to aj potvrdil po zapase s Pens. V ich spolocnosti sa obcas objavil aj Roman Hamrlik. Kazdopadne zatial ziaden z hracov nebol zatknuti, su len vypocuvani.

A teraz asi prijemnejsia sprava: Kovalev by sa mal vratit na lad v sobotu proti Sens
No prostě po všech stránkách "vydařená" sezóna, která měla být původně zakončená vysněným Stanley Cupem... S Kovaljovem se to dalo čekat, snad s Ottawou ukáže, že Gainey neměl tak úplně pravdu a předvede něco ze svých kousků. Už by bylo na čase! Jinak opět se prý dostalo na pořad dne téma Lecavalier a jeho příchod ke Canadiens - jako protihodnota je zmiňován Higgins, Gorges a mladík P.K.Subban...
montreal píše::( Díky Skorpione za link.
Zatím není možné se ukvapovat.To že se někdo s někým stýká o kterém se později prokáže,že obchodoval s drogami není ještě trestný čin.
Kosticynové,potažmo Hamrlík nemuseli o činnosti zatčeného vůbec vědět!Zvláště jestli na venek působil jako seriózní člověk!!!!
To je práce policie.Uvidíme jak se to dál vyvine.V každým případě je to nepříjemné podezření a vrhá to špatné světlo na hráče!! :evil:
Ale hlavně to odvádí hráče od soustředění se na hokej samotný, což teď potřebujeme ze všeho nejmíň!
Jinak opět se prý dostalo na pořad dne téma Lecavalier a jeho příchod ke Canadiens - jako protihodnota je zmiňován Higgins, Gorges a mladík P.K.Subban...

:) Máš pravdu.Odvádí ta kauza pozornost od hokeje a hází nás to ještě do většího bahna než potřebujeme :evil: .
No a ten Lecavalier :-P ?
Co k tomu mám napsat.Je to hráč,kterého bych rád u nás viděl.Klidně i za tebou zmiňovanou náhradu.Jeho cena je vysoká,musí být nutné oběti.
Jména,která zmiňuješ jsou sice dobří hráči/u Subana je velký předpoklad kvality/,ale Lecavalier je zkrátka Lecavalier!!!!!!!!! :thumbsup:
Tu cenu bych podstoupil!!!!! :yes:
ta cena by se ale nelíbila nám...já doufám, že všechno to jsou jen spekulace a doopravdy k žádnému tradu Lecavaliera nedojde :)
tak podla mna by Vincent v pripade :pleaseantry: prestupu :pleaseantry: do Habs zapôsobil na tim malo vidanym spôsobom, obratom...byt na mieste Habs, urcite ho beriem za zmienovanu 3jicu, no byt na mieste Bolts :ja_neviem: aby to v ich pripade nedopadlo tak, ako v nasom, ked sme stupidnym spôsobom vytrejdovali BigJoea..
Podarilo sa mi cely clanok pomocou translatora prelozit z francuzstiny do anglictiny. Sice je to take "neuhladene" a obcas chaoticke, ale toto som z toho vytazil (slova, resp. vety, v ktorych som si nebol prilis isty budu kurzivom):

Jednym so zadrzanych pri operacii Centra proti organizovanemu zlocinu, Pasquale Mangiola, distributor drog, patri medzi dobrych priatelov bratov Andreia a Sergeia Kostitsynovych, hracov Montrealu Canadiens. Dozvedeli sa novinari z policajnych zdrojov

Rano, 12.februara, vysetrovatelia policajnych sil Montrealu zasiahli proti Mangiolovi (38) a dalsim asi 50 podozrivym. Celia 6 obvineniam z drzania a distribucie kokainu ako aj drzania zakazanych zbrani.

POdla policajnych zdrojov, Mangiola bol spojkou medzi troma kriminalnymi skupinami: gang of the street of Blue, gang of Sydnicate a brothers Lavertue, nachadzajucich sa na juhozapade Montrealu. Vsetky skupiny patrili pod Hells Angels.

Pasquale Mangiola je podozrivy, ze vystupoval v mene sefa skupiny Syndicate, Dany Junior-Sprince.

Policia len nahodou objavila priatelstvo medzi Mangiolom, ktory je velkym fanusikom hokeja, a dvoma hracmi Canadiens. Niekolkokrat tyzdenne sa rozpraval s hracmi Andreiom a Sergeiom Kostitsynovmi, co bolo zachytene pri odpocuvani pocas operacie Axe.

Mangiola a duo Bratov K, ako su nazyvany, za casto zabavli v baroch a vychytenych restauraciach na St.Lawrence boulevard v Montreale. Mangiola sa s nimi obcas stretaval aj po zapasoch v Centre Bell.

Podla nasich zdrojov zohraval Mangiola dolezitu ulohu v zivote oboch bratov. Zobral si ich pod svoje kridla, pomahal im pri etablovani sa v Montreale, radil im s najdenim domov a aut. Mangiola mal prehlad o ich kreditnych kartach. Taktiez s nimi preberal zalezitosti ohladom Canadiens a hry oboch utocnikov.

Stovky rozhovorov Mangiolu bolo zaznemananych bez jeho vedomia opocas operacie Axe. Obaja pratia s nim casto volali, ked nieco potrebovali. Napriklad Vodku, luxusne auta a zeny a podobne. Mangiola vybavoval ich ziadosti s radostou a promptne.

Do zatknutia, Mangiola vyzeral ako "poskok" bratov Kostitsynov. Jedneho dna jeden z bratov poskodil auto. Informoval o tom Mangiolu, ktory opravu okamzite zariadil.

Pocas patrania, ktore viedlo k zatknutiu, policajni dostojnici objavili, ze Mangiola vlastnil financne dokumenty oboch bratov. Dokumenty obsahovali logo Canadiens. Z akeho dovodu vlastnil Mangiola dokumenty prinaleziace dvom hracom NHL?

Montreal Canadiens vcera nechcel komentovat informacie z tlace. Agent oboch hracov, Gift Meehan, poprel akekolvek spojenie jeho klientov s Mangoliom.

Policia potvrdila, ze dalsi hrac, Roman Hamrlik, sa pohyboval v spolocnosti spominaneho tria. Hamrlik bol tiez videny v baroch v spolocnosti Mangiolu v centre Montrealu. Podla nasich zdrojov si vsak Hamrlik nebol s Mangiolom taky blizky ako bratia Kostitsynovia.

Podla informacii medii bratia (moemntalne) nie su podozrivy z kriminalnej aktivity. A uz vobec nie Hamrlik.

Posledny par dni zaziva Canadiens burlive obdobie na alde ako aj mimo neho. Klub sa teraz musi zaoberat aj neutichajucimi famami o hyrivom nocnom zivote svojich dvoch hracov aspon z toho pohladu aky vplyv to ma na ich vykonnost.

Podla ziskanych informacii, museli Canadiens pripustit fakt, Mangiola bol pre bratov dost zla spolocnost. V utorok ziadal Francois Gagnom oficialne vyjadrenie klubu na spojitost medzi Mangiolom a dvoma bieloruskymi hracmi. Odpoved: "Nie sme si vedomi nejakej spojitosti.", odpovedal vice-prezident Donald Beauchamp.

Ohladom presunutia mladsieho z bratov, Sergeia, do AHL Beauchamp odpovedal: "Jednalo sa o rozhodnutie z cisto vykonostneho dovodu."

Po piatich dnoch za mrezami sa moze Mangiola dostat na slobodu po zaplateni kaucie 45 000 dolarov. Okrem toho musi repsektovat zakaz vychadzania v case od 23:00 do 6:00.

Obvinenia v operacii Axe su pre Mangiolu zatial najzavaznejsie v jeho doterajsom kriminalnom zivote. Obvineniam celil koncom 90-tych rokov (neviem za co, pozn. skorpion) a v dalsom pripade bol obvineny z falsovania kreditnych kariet.

Kazdorocne sa policia stretava s hracmi Montrealu Canadiens, aby ich varovala pred rizikami, ktore profesionalny sport prinasa hracom mimo hracej plochy. Rovnako varuje pred kriminalnou aktivitou aj samotna NHL, nakolko pre kriminalnikov su hraci NHL lakadlom.
:) Velmi dobrá práce Skorpione.Zase jsme o kousek chytřejší. :yes:
Z článku přímo nevyplívá nějaká trestná činnost bratrů Kosticynů,Pouze se až příliš důvěrné přátelili k zadrženému,o kterém v pozadí vůbec nic nevěděli,nebo pouze tušili co dělá. :eek2:
Jak se,ale zdá nejedná se o malou rybu,ale člověka protřelejšího. :?
Proč tomu tak bylo se můžeme jen jako fanoušci dohadovat.
Mohlo to být čistě z přátelství s bratry Kosticany z dřívějška.Nebo schopnost toho muže vetřít se mezi bratry a bělorusům v neznámém prostředí coko-li zařídit.Nebo mohli být bratři nějakou formou také vydíráni,těžko říci jak zní pravda. :eek2: To já nevim,co zatím vězí!!!! :yes:
To musí objasnit policie!!!! :yes:
Hamrlík je z toho,jak se zdá úplně mimo.Spíš jeho spojitost se zadrženým je jenom náhoda.
Buď jak buď,aféra je dalším hřebíčkem do rakve Canadiens a celá kauza pouze zhoršuje už dost napnutou atmosféru v mužstvu. :?
Potřebujeme klid a čistou hlavu!!!!!Jinak se výsledky nezlepší!!!!!!
nebral by som to na lahku vahu, mafianov a podobnych vagabundov treba tvrdo trestat. kosticinovcov by som vykopol z timu. hamrlika by som do toho netahal, ten sa tam ocitol nahodou. nikto normalny nebude blizky priatel nejakeho vagabunda. pozrel by som sa na zuby obidvom kosticinom ci nie su zapleteni v nejakom zlocine.
no tak teda to se toho děje během jediného dne nestačim se divit :eek2: sem zvědavy jak se dění v Montrealu bude dál vyvíjet
Legenda Montrealu Canadiens Guy Lafleur má pre Alexeja Kovaľova porozumenie a na jeho mieste by údajne už za Montreal Canadiens nehral.
„Ak by som bol na jeho mieste, mal by som už za sebou posledný zápas ua Montreal Canadiens. Žiadny hráč si nezaslúži byť tak ponížený ako on. Neviem, čo si chce Bob Gainey pred každým dokazovať. Ak platíte hráčovi 4 alebo 5 mioliónov dolárov za rok, tak mu musíte dať prostriedky, aby mohol byť produktívny. Nemôžete ho iba presúvať z jednej formácie do druhej, skúšať veci a dúfať, že niečo z toho vznikne,“ povedal Lafluer pre denník Montreal Gazette.
„Bol som veľmi prekvapený. Skutočne som si myslel, že si s ním sadne a pokúsi sa nájsť riešenie problému. Ale nie povedať mu, aby si oddýchol dva zápasy. Rozprávame sa o hráčovi s nesmiernym talentom. Aby ste z neho dostali to najlepšie, musíte mu dať najavo, že ho potrebujete.“ Podľa jeho slov by bol veľmi prekvapený, ak by Montreal napokon postúpil do playoff. To by bolo poča osláv storočnice tohto klubu skutočne katastrofou, ktorú si nechce nikto pripustiť. Lafleur odohral v NHL celkom 1127 zápasov, v ktorých nastrieľal 560 gólov a pridal k tomu 793 asistencií. 14 zo 17 sezón odohral v kanadskom klube, s ktorým 5 krát vyhral Stanleyho pohár. V sezóne 1970-1971 nazstrieľal v juniorskej lige QMJHL 130 gólov a nazbieral celkom 209 bodov v 62 zápasoch. (hokejportalsk)
cepi píše:Legenda Montrealu Canadiens Guy Lafleur má pre Alexeja Kovaľova porozumenie a na jeho mieste by údajne už za Montreal Canadiens nehral.
„Ak by som bol na jeho mieste, mal by som už za sebou posledný zápas ua Montreal Canadiens. Žiadny hráč si nezaslúži byť tak ponížený ako on. Neviem, čo si chce Bob Gainey pred každým dokazovať. Ak platíte hráčovi 4 alebo 5 mioliónov dolárov za rok, tak mu musíte dať prostriedky, aby mohol byť produktívny. Nemôžete ho iba presúvať z jednej formácie do druhej, skúšať veci a dúfať, že niečo z toho vznikne,“ povedal Lafluer pre denník Montreal Gazette.
„Bol som veľmi prekvapený. Skutočne som si myslel, že si s ním sadne a pokúsi sa nájsť riešenie problému. Ale nie povedať mu, aby si oddýchol dva zápasy. Rozprávame sa o hráčovi s nesmiernym talentom. Aby ste z neho dostali to najlepšie, musíte mu dať najavo, že ho potrebujete.“ Podľa jeho slov by bol veľmi prekvapený, ak by Montreal napokon postúpil do playoff. To by bolo poča osláv storočnice tohto klubu skutočne katastrofou, ktorú si nechce nikto pripustiť. Lafleur odohral v NHL celkom 1127 zápasov, v ktorých nastrieľal 560 gólov a pridal k tomu 793 asistencií. 14 zo 17 sezón odohral v kanadskom klube, s ktorým 5 krát vyhral Stanleyho pohár. V sezóne 1970-1971 nazstrieľal v juniorskej lige QMJHL 130 gólov a nazbieral celkom 209 bodov v 62 zápasoch. (hokejportalsk)
Guy Lafleur je tou osobou, kvůli které jsem kdysi začal fandit Canadiens! Proto jeho názoru přikládám velkou váhu, nicméně si myslím, že Gainey udělal tímhle krokem dobrou věc. Když už nic víc, tak aspoň dal Alexovi najevo, že jeho výkony opravdu neodpovídají jeho možnostem a pozici v mužstvu. Proto očekávám, že do dnešního zápasu doma s Ottawou nastoupí úplně jiný Kovy!
No som zvedavy ako poznacia posledne udalosti vykon Montrealu. Kazpodane verim, ze dnes vyrhrate, dal som v KTL 1-tku.
No, jak jsem už dříve říkal, Kovaljov z Montrealu nikam nepůjde (http://www.thefourthperiod.com/news/mtl090220.html). Aspoň tedy ne teď do konce přestupního období.
Kratke interview s GM, trenerom a Kovalevom:

http://watch.tsn.ca/nhl/clip142218#clip142218
:( Jak už to tak bývá!!!Po zveřejněném průšvihu si polívčičku přisolují další kritici.A zřejmě mají pravdu!!!! :eek2:
Tentokrát se do věci vložil náš bývalý velmi úspěšný trenér Jean Perron,kterého nikdo nemůže podezírat za zaujatosti vůči Canadiens!!!!Vždyť s námi vyhrál v roce 1986 SC!!!! :yes: :good:
To je rozhodně chlap,kterému na dobrém jménu Montreal Canadiens hodně záleží!!!! :yes:
Na povrch vyplouvají další věci okolo mladých hráčů,rozmazlených penězi!!!!.Jako jsou jejich časté návštěvy nočních podniků :eek2:

Ti kluci jsou v jednom kuse na tahu

Jméno Sergeje Kosticyna se v nehokejové záležitosti skloňovalo už počátkem týdne, spolu s Careym Pricem a Chrisem Higginsem. Tihle tři mladíci si podle Jeana Perrona, jenž trénoval nejslavnější klub v osmdesátých letech, užívají života víc, než je zdrávo a než by bylo vhodné vzhledem ke slavné značce Habs.

“Jsou v jednom kuse na tahu. Mám to z dobrých zdrojů, které dobře vědí, co se u Canadiens děje. Říkám to veřejně proto, aby se Guy Carbonneauovi nestalo to, co mně. Nechci, aby ho vyhodili, protože neumí udržet disciplínu v týmu, který vede. Za mých časů všichni v klubu, kromě mě, věděli o eskapádách Petra Svobody a Shaynea Corsona. Kdybych věděl, co se děje, zasáhl bych, ale zjistil jsem to příliš pozdě, takže jsem byl vyhozen. Pokládám za důležité, aby se Guy dozvěděl, co se děje.”

Carbonneauovi je ale starostlivost jeho předchůdce proti srsti. Pokládá zveřejnění jmen hříšníků za nevhodné. Ke kouči, který dovedl Montreal k titulu v roce 1986, ztratil po jeho prohlášení úctu.

“Bary jsou pořád plné a nesedí tam jen hokejisté. Jestli si dali jedno pivo nebo deset? Nemůžeme je hlídat 365 dnů v roce. Diskutujeme s nimi během sezóny, ale co dělají, když jsou sami, to nemůžeme ohlídat,” vysvětluje Carbonneau. “Dokud se to neprojeví na jejich výkonech na ledě, nemůžeme s tím nic dělat.”

Jeden z obviněných Carey Price bere obhajobu do vlastní režie. “Neznám Perrona a nestarám se o něho, ať se nestará on o mne. Je to můj soukromý život. Už mě to vážně unavuje,” říká brankář Montrealu.

Zkušený Patrice Brisebois žádá o klid v klíčovém období sezóny. Habs sice v sedmi z posledních osmi utkání padli, ale pořád jsou ve hře o postup do play off. “Žijí si vlastním životem a dokud se to neprojeví na jejich výkonnosti, není důvod se tím zabývat. Je však smutné vidět, že v době, kdy se nedaří, hledají lidé další způsoby, jak rozklížit tým. Ale proč se vlastně divím, v Montrealu to tak bylo vždycky,” tvrdí hokejista, jenž ve městě s dvouletou přestávkou vyplněnou angažmá v Coloradu působí od roku 1990.nhl.cz

http://www.nhl.cz/CZ/18483/v_montrealu_ ... lerem.html

:( Jenom dodám!!!!
Kupodivu se hráčů trenér Carbonneau zastal,podle hesla,,Jsou dospělí!!!! :eek2: Pokud se to neprojeví na výkonnosti,tak si ve své mimopracovnní činnosti mohou dělat co chtějí.Nemůžeme je vodit za ručičku!!!"
Podle mě jim měl spíš vynadat!!!!
:evil: Aby brzy Carbonneau nelitoval svých slov a neodvolali ho!!!!!
:evil: Je zcela jasné,že pokud se flákají někteří hráči dlouho do noci po barech,tak výsledky mít nemůžeme :thumbsdown:
Nebo snad Carbonnneau je se současnými výsledky spokojený?Od záčatku února jsme z 10 zápasů získali pouhých 5 bodů za dvě vítězství a 1 prohru po penaltách. :thumbsdown:
Jestli to Guy nechápe,tak disciplína a herní pohoda je v háji a krom výkonnosti jednotlivců už je to znát také na výsledcích!!!!!! :x
Luxusní bodový náskok ze začátku soutěže je v háji a soupeři jsou nám těsně v patách!!! :cry: Budeme mít co dělat,se do PO vůbec dostat,natož tam uspět!!!!!!A to jsem si na začátku sezony brousil zuby na SC :doh:
Ten by mě tedy rozčílil!!! :evil:
Stojim za Perronem a už jsem to tu psal a téměř žádná odezva nebyla :?
Klidně bych Carbonnneau odvolal.Již delší čas se mi zdá,že mužstvo nezvládá a nemotivuje tak jak by bylo potřeba./a to jsem jeden z těch,co přímo nesnáší unáhlené výměny trenérů/.
Místama mi přišlo,že neví co jim má poradit a jak mužstvo sestavit.Mám sám problém vůbec určit naší sestavu.Pořád s ní točí a není to k ničemu :?

Naposledy s Pens tušim jsme to hráli s Pricem v bráně
Markov Schneider
Komisarek Hamrlík
Bouilon Brisebois
A útoky
Higgins,Koivu,D´Agostini
A.Kostitsyn,Plekanec,Pacioretty
Stewart,Lapierre,Kostopoulos
Laraquye,Chipchura,Dandenault
Předtim ten zápas s Wasingtonem hrál v checking line Begin a vedle Hamrlíka Gorges.Samá změna v každémm zápase a výsledky se nedostavují!!!! :evil:

Podle mě HABS začal Carbonneau trénovat příliš brzy, bez velkých trenérských zkušeností!!!
Náhrada by se za něj našla jak z venku/např.Therrien je volný/,tak z vlastních zdrojů!!!Na farmě máme zkušeného Levera a Gainey také trénoval.Ten ovšem asi nato nebude mít čas ani myšlenky. :?
Dokonce by bylo i řešení angažovat Patricka Roy,ale u něho se obávám,že trénoval příliš krátce, než aby předčil schopnosti Carbonneau.
5196 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO