Toto su su slova spravneho GM timu.janik píše:Takze, oznamujem vsetkym ze nekoncim za ziadnych okolnosti, vsetko som si nechal ulezat a nenecham FireBirds padnut na dno, boli tu tiperi co prisli a odisli, vacsine z nich na tomto time nejak nezalezi ale mne ANO, nech uz sa mi podari pritiahnut kohokolvek musia pre tento tim zit. mozno budem v niektorych chvilach tvrdy ale vyjednavat nebudem s nikym a nebudem tolerovat ziadne preslapy v time.
Za kazdych okolnosti chcem aby kazdy clen timu podrzal spolutipera, nemusime vyhravat ale budeme bojovat so ctou a hrdostou na to kto sme a za aky tim tipujeme. Ak s tym ma niekto problem nech sa paci ja tu nebudem drzat nikoho kto pre tim nedokaze nic obetovat, ale chcem citit podporu v time![]()
![]()
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FIRE BIRDS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
teraz je cas na oddych a nabratie sil, dufam ze si chalani uzivate volno v tipovani a do novej sezony pojde tento tim opat znovuzrodeny plny sily a chuti do boja, dalsia sezona patri nam a kazdy super sa pri pocuti mena FireBirds strasie od hrozy proti komu stoji v boji
zlozenie samozrejme ohlasim v dostatocnom predstihu ale nebude sa jednat o velke zmeny ak si to situacia nevyziada, do boja vas samozrejme povediem ja , v time budu len ludia ktorym na nom naozaj zalezi a ktori daju do toho vsetko, samozrejme pripadny zaujemcovia sa mozu ozvat na icq alebo mail - janik@hokejforum.com popripade cez PM, kto by nevedel tak tento tim obsadil uz 3. a 5. miesto v celkovom hodnoteni, su v nom osobnosti celej KTL a HF ako Matejko, canesman a janik
tak nevahaj a napis ak sa chces stat clenom silneho tradicneho timu KTL :frajer2:
fajn, ze superom IC v buducej sezone bude aj FB
FB mi trochu pripominaju Chelsea
ako ona bola po prichode Abramovica pasovana za velkeho favorita svetoveho futbalu, tak aj tim FB bol ohlaseny s velkou pompou, ale ani jednemu z tychto timov sa zatial nepodarilo ziskat najcennejsiu trofej... Chelsea sa uz konecne dostala do finale, ze by aj FB buducu sezonu
a navyse v Chelsea je moj oblubeny futbalista Drogba a v FB oblubeny tiper janik
takze predstavujem novu akviziciu nasho timu do dalsej sezony, rokovania prebiehali dlho kedze to nieje ziadny neznamy tiper tak to bolo o to tazsie no rozne okolnosti dopomohli k tomu ze stvrty clen timu je ... chvilka napatia.........
este jedna chvilka napatia
CHESTER
zmluva znie na dve kola s moznostou dalsej spolupraci ak bude obojstranna spokojnost. urcite prinesieme aj reakcie chestera v co najblizsej dobe
este jedna chvilka napatia
zmluva znie na dve kola s moznostou dalsej spolupraci ak bude obojstranna spokojnost. urcite prinesieme aj reakcie chestera v co najblizsej dobe
Přílohy
Tak zdravim moj novy tim.Za tie 2 roky co som na HF moj druhy tim
Nuz ale trebalo mi uz zmenu.Som rad ze som prave v tomto time,je to tim poskladany s vynikajucich tiperov a ludi a navyse s velkym potencialom bojovat o tie najvyssie ciele.Inak zdravim aj novych kolegov zo zapadnej konferencie Blue Angels,Evil Insiders,Ice Cats .... Tesim sa na tieto nase nadchadzajuce suboje :frajer2:
Par slov od GM: tak priprava na novu sezonu este ani nezacala, kazdy clen timu je niekde inde a priprava prebieha skor individualne, momentalne teda prevlada pohoda a ziadne stresy co po PO bolo potrebne a tak si ani nekladieme pred seba zbytocne ciele, ale budeme bojovat tak ako sa patri.
Ako ani mne neuniklo, jedna stavkova nas favorizuje na vitaza a druha na delene 3.-5. miesto, ale k takymto prognozam a dohadom sa odmietam vyjadrit a to iste plati aj o nasom vedeni, ktore ma zaujem najma o baveni fanusikov a peniaze a vitazstva su o priecku pod tym.
Sponzorov mame dostatok a financne sme jeden z TOP timov ligy ak nie uplna spicka ale dba sa aj o charitativne akcie a samozrjme aj o pripravu juniorov, platy tiperov su sucie nadstandartne no vela sa odvija od vykonov a nemale percenta dobrovolne odovzdavame na ine ucely.
Platy sa pohybuju v rozmedzi od 10-15 mil. $ na jedneho tipera, hovorime o zakaldnych platoch, ktore este nezahrnaju rozne bonusy. Konkretnu vysku platu individualneho tipera vsak neprezradim, no vsetko sa odvija od zasluh, dlzky pobytu v time a podobne.
Tim sa prvy krat predstavi na turnaji organizovanom timom MB, kedze sa vsak jedna o pripravu tak sa uskutocni autogramiada a predstavenie cisla dresu noveho clena nasho timu Chestera.
Pred ostrym startom sezony sa vam urcite opat prihlasim tak ako aj nasi clenovia.
Ako ani mne neuniklo, jedna stavkova nas favorizuje na vitaza a druha na delene 3.-5. miesto, ale k takymto prognozam a dohadom sa odmietam vyjadrit a to iste plati aj o nasom vedeni, ktore ma zaujem najma o baveni fanusikov a peniaze a vitazstva su o priecku pod tym.
Sponzorov mame dostatok a financne sme jeden z TOP timov ligy ak nie uplna spicka ale dba sa aj o charitativne akcie a samozrjme aj o pripravu juniorov, platy tiperov su sucie nadstandartne no vela sa odvija od vykonov a nemale percenta dobrovolne odovzdavame na ine ucely.
Platy sa pohybuju v rozmedzi od 10-15 mil. $ na jedneho tipera, hovorime o zakaldnych platoch, ktore este nezahrnaju rozne bonusy. Konkretnu vysku platu individualneho tipera vsak neprezradim, no vsetko sa odvija od zasluh, dlzky pobytu v time a podobne.
Tim sa prvy krat predstavi na turnaji organizovanom timom MB, kedze sa vsak jedna o pripravu tak sa uskutocni autogramiada a predstavenie cisla dresu noveho clena nasho timu Chestera.
Pred ostrym startom sezony sa vam urcite opat prihlasim tak ako aj nasi clenovia.
Tak prve sustredenie prebehlo za ucasti mna a Matejka, odohralo sa v Riu, a konkretne slo o zapolenie v sipkach, pri ktorom sme si trenovali presnost, co sa Matejkovi podarilo lepsie ako mne, no naj konkurentka bola faninka nasho Matejka
Samozrejme je to len zaciatok pripravy no zaciname intenzivnejsie pracovat a tak uz dnes sa uskutocni druhe kolo
Canesman sa pripravuje najma psychicky a to u budhistickych mnichov u ktorych cisti svoju mysel a pripravuje sa na superov.
Chester zase trenuje ine sporty na inych miestach (konkretne s priatelkou, ktora ho taha po obchodoch a chudak ma co robit aby tie tasky s nakupmi uniesol, ale ako sa vravi odmena je sladka)
Dalsie novinky prinesieme coskoro
Samozrejme je to len zaciatok pripravy no zaciname intenzivnejsie pracovat a tak uz dnes sa uskutocni druhe kolo
Canesman sa pripravuje najma psychicky a to u budhistickych mnichov u ktorych cisti svoju mysel a pripravuje sa na superov.
Chester zase trenuje ine sporty na inych miestach (konkretne s priatelkou, ktora ho taha po obchodoch a chudak ma co robit aby tie tasky s nakupmi uniesol, ale ako sa vravi odmena je sladka)
Dalsie novinky prinesieme coskoro
Takže vstup do sezóny sa nám vcelku vydaril čo som rád
Najma keď som mohol prispieť aj ja
Dúfam že to pôjde a nebude dlho trvať kým sa tu aklimatizujem.Fans sú skvelí,a dresy sa predávajú ako na bežiacom páse tak čo viac
Dnes nás predstihol len jeden tím,čo som rád,hlavne že sme boli úspešní v prvom zápase s húževnatými Spiders.Takže sa ďalšími výhrami FB
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé