2:4
- prenos nam bezi na NHL1 (French)
1st Period (shots and goal
6:10)

cas
03:03 skore duelu otvara pocas presilovej hry hostujci hrac
Higgins..nerozumiem tomu, uspesne sa branime celu oslabovku, tesne pred jej ukonconim ma puk pod kontrolou
Alberts, takym obluckovitym beckhendom sa snazi puk vyhodit, no nahrava priamo do rukavice jednemu z hracov Habs, ten v zapäti nahadzuje, odrazeny puk putuje k nekrytemu Higginsovi a ten bez problemov skoruje..Rask bez sance
- medvede sa bezmocne prebijaju cez vyborne fungujucu obranu Montrealu, ktora ich nepusta ani len do naznaku sance..jediny moment, ktory stoji za povsimnutie zo strany Bruins bolo genialne uvolnenenie
Savarda, ktory sa skvelou finesou zbavil obrancu Montrealu, no beckhendova strela minula svoj ciel
13:40 Kyle Chipchura zvysuje na 0:2..ale opät by som opomenul chybu Bruins..puk mame v utocnom pase, namiesto strely prihravka do zeme nikoho, kontra Montrealu a Chip to tam dava Raskovi medzi nohy..
18:18 Tomas Plekanec v najazde 2:1 upravuje na 0:3..prehrate buly v pasme Habs, dalsia z rychlych kontier Montrealu a strelou zapästim nachytava Pleky Raska na hruskach..
Zdeno sa tam marne hadze na lad
- z nasej strany nemam co hodnotit..
Tuukka Rask nenaplna moje ocakavania, ma sa este co ucit a nase utocne snazenie je do tychto chvil na zaplakanie..ak sa nezmeni o 236 stupnov, zabudnime na zisk co i len 1 bodu..na strane druhej vyzdvihujem hru Montrealu
2nd Period (shots and goal
13:3)
06:10 -
Phil Kessel, po teci zbizuje na rozdiel 2 golov..A pisu
Wideman a
Zdeno Chara..Zee prihrava Widemanovi ten pali z prvej a tesne pred Pricom tecuje Kessel..kratko na to, vyluceny Kovalov, moznost 2 presilovej hry
08:41 Axelsson po dalsej z genialnych prihravok
Savarda (ten nam opät boduje) vracia medvede do hry..Axe vsietil kontaktny gol tesne po navrate vyluceneho Kovaleva..
- na ladovej ploche to zacina vriet, hostujuci hraci ocividne znervozneli..zvlast Laperierre si tam koleduje o

Price sa ma co obracat, Rask bez prace, vyrovnavajuci gol vysi vo vzduchu
-
Jaro Halak v zabere, zatvarajuc dvierka od striedacky

v samom zavere tretiny putuje na trestnu Kostopoulos, ktory je 3 vylucenym hracom Montrealu v II tr..do zaverecnej tretiny idealna prilezitost na vyrovnanie :modlenie:
3rd Period (shots and goal
7:17)
- presilova hra nevyuzita, Rask v zapäti zachranuje..tlak medvedov v II tretine ustal a ich hra pripomina trapenie z uvonej 20 minutovky..obaja brankari pozorni, Rask zaznamenava zakrok noci..puk schovava do lapacky..
13:15 Mathieu Dandenault zrejme rozhoduje..akcie Montrealu su naozaj premakane..Rask bol bez sance
- do konca stretnutia 5 minut, na

sa pobera
Chara, pre Habs idealna prilezitost definitivne rozhodnut zapas..nestalo sa tak, ale kratko na to, putuje na trestnu dalsi medvedik a kedze mame dokonca 2 minutky o vitazovi zapasu je rozhodnute
dobru noc