Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Brule na waiveru. Ten kluk je na odpis. Letos to vypadá na farmu.
RNH si da doma hetrik a my prehrame :-( nanuky totalni luckeri, 2x im nahrame na gol sami a 2x sa to k nim odrazi od korcule alebo ramena :hroza:
lúbia sa mi mladé pušky :scare: :scare:
Na Paajarviho se trošku se*e :hmm: Dá se očekávat výměna?
Nemam slov na to co predvedl opet a zas dnes Khabibulin. :cinka: Prozatim asi MVP spolu s Kesselem, ale takova fazona mu vydrzet nemuze. Oilers nehrali vubec dobre, tlak WSH byl mistami až šílený...
wow, porazit neporazenych caps je velke vitazstvo, ktore nas este viac psychicky povzbudi :respect: treba to ale potvrdit dnes v colorade, chytat uz bude Dubnyk..mohol by sa vyhecovat, aby nezaostal za vynikajucim Khabim :cinka:
Oficialne este nie je zname, ci RNH zostava v time, ale do Denveru poletel, tak si domyslime :)
Obrázek
arek píše:Oficialne este nie je zname, ci RNH zostava v time, ale do Denveru poletel, tak si domyslime :)
:ee: RNH ostáva, už včera v noci to bolo známe.
Getzo5 píše:
arek píše:Oficialne este nie je zname, ci RNH zostava v time, ale do Denveru poletel, tak si domyslime :)
nejaky link nemas? :)
arek píše:
Getzo5 píše:
nejaky link nemas? :)
Retweet mal Wyshynski, ale kým sa k nemu dostanem. :scare: Ak nájdem, hodím ti do chatu, ale garantujem, že som to čítal. Posielal som to aj na Devils board spoločne s info, že Ottawa vracia Zibanejada do Djurgardenu.

Ostáva!
Getzo5 píše:Retweet mal Wyshynski, ale kým sa k nemu dostanem. :scare: Ak nájdem, hodím ti do chatu, ale garantujem, že som to čítal. Posielal som to aj na Devils board spoločne s info, že Ottawa vracia Zibanejada do Djurgardenu.

Ostáva!
na edmonton journal este teraz podvecer vysiel clanok s tym, ze este stale nie je iste, ci zostava alebo nie. (i ked riesime zbytocnosti, hadam je kazdemu jasne, ze zostane).
Na Oilers FB stranke az pred 14 minutami pisali, ze uz oficialne zostava.
arek píše:na edmonton journal este teraz podvecer vysiel clanok s tym, ze este stale nie je iste, ci zostava alebo nie. (i ked riesime zbytocnosti, hadam je kazdemu jasne, ze zostane).
Na Oilers FB stranke az pred 14 minutami pisali, ze uz oficialne zostava.
Preto sa to, čo som spomínal, nazýva inside info. :) Treba len mať dôveryhodný zdroj, samozrejme.

ryanwhitney6 Ryan Whitney
by NHL
The Nuge is staying in NHL huh? What a shocker. In other news, sky is blue, grass is green and it's going to be cold in Edmonton in January.
3 minutes ago :giggle:
whitney vzdy dava :cool: tweety

Obrázek
omfg :shock: kedy sme toto naposledy videli?

konecne zabodovali petrell, barker :!: a sutton. Ryan Jones to pri tretom gole prihral krasne :klobuk_dole:
arek píše:chytat uz bude Dubnyk..mohol by sa vyhecovat, aby nezaostal za vynikajucim Khabim
:respect: 40/41 hovori za vsetko.

Zatial slapeme vyborne, uvod ako z rozpravky, len aby sme si nedali tu latku prilis vysoko a prestali vladat v decembri.
arek píše:
Obrázek
omfg :shock: kedy sme toto naposledy videli?
:stop: Takhle si dalsi jednicku draftu v cervnu neodnesete. :-P
Njn, tweety má dobré...ale zranil sa a je na tri týždne out. :?
dnes posledny zapas doma pred tazkym 6zapasovym tripom (LAK, PHX, MTL, BOS, DET, CHI). So STL sme poslednu jar dostali 0:4 a 0:5, takze im mame co vracat :box: v 3. obrannom pare namiesto suspendovaneho Suttona nastupi po boku Barkera Jeffy Petry. V brane Bullin Wall.
Hemsky uz trenuje na lade, takze cochvila pride dalsie end of season zranenie :roll:
uz nech sa vrati hemsky.
stale sa nevie, ci barker (rameno) bude moct vo stvrtok hrat. Renney vsak stale vyckava a nikoho nepovolava..chudak Colten Teubert, zrejme zazive momentalne nervozne chvilky :) (ocakava sa, ze v pripade povolavania to bude prave on)
ledva som dopisal a....Teubert povolany

Omark :arrow: AHL
paradny vysledok z LA :good: 6 vyhier v rade sme mali naposledy v sezony 2001-2002.
arek píše:paradny vysledok z LA :good: 6 vyhier v rade sme mali naposledy v sezony 2001-2002.
veľmi neverím, že tieto vaše výkony budú konzistentné po celú sezónu, máte dosť mladý team na to, aby v tomto trende vydržali. Je to síce pekné a veľmi tomuto celku fandím, no naozaj neverím, že tento štandard udržia.
a tak možno PO urobia, viď Colorado pred dvoma rokmi
Walt píše:
arek píše:paradny vysledok z LA :good: 6 vyhier v rade sme mali naposledy v sezony 2001-2002.
veľmi neverím, že tieto vaše výkony budú konzistentné po celú sezónu, máte dosť mladý team na to, aby v tomto trende vydržali. Je to síce pekné a veľmi tomuto celku fandím, no naozaj neverím, že tento štandard udržia.
suhlasim..je to fakt vydareny start a urcite to nevydrzi. Ale taky standard by nedokazal udrzat azda ziaden tim :) Pred sezonou som ocakaval boj o playoff a tento nazor som stale nezmenil. Ale chalani dokazuju, ze tento rok by to uz mohlo vyjst. Ved sme neporazili nejake columbusy, ale silne timy ako PIT, VAN, LAK a WSH.
khabi dostava dnes volno a zachyta si dubnyk. Belanger by mohol proti svojim byvalym spoluhracom konecne po prvykrat v sezone rozvlnit siet :wave:
po dlhej dobe som si mohol pozriet match a oni prehraju 0:3. Ani jednym golom ma nepotesili. :bitka3:

v chicagu by to chcelo vyhrat, aby sme trip ukoncili s vyrovnanou bilanciou 3-3.
Hned ta tabulka vypada lepsie.
V Edmontone si uvedomili, ze im chyba este jeden 1st overall :-P
3199 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG