Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Nooo tak ještě, že jsem zápas nesledoval. To je fakt průser. Co nejrychleji se z toho oklepat a zapomenout.

Jinak sice bodově to zatím není špatné, ale z naší předvedené hry nemám moc dobrý pocit. Jsem sám nebo někdo sdílí můj názor.
no teda... dostať doma taký výprask, to už je niečo :shock:
Dawe4 píše:Nooo tak ještě, že jsem zápas nesledoval. To je fakt průser. Co nejrychleji se z toho oklepat a zapomenout.

Jinak sice bodově to zatím není špatné, ale z naší předvedené hry nemám moc dobrý pocit. Jsem sám nebo někdo sdílí můj názor.
Úplne s tebou súhlasím. Hitchova taktika je často katastrofálna, preferuje buď defenzívnych hráčov, alebo agitátorov.

Dnešný ice-time jednotlivých hráčov:

Defenzívni:
Dorsett 16:25 :thumbsdown2:
Chimera 19:16
Pahlsson 16:56

Ofenzívni:
Brassard 14:53
Voráček 16:16
Filatov 14:56

Ja mám Dereka rada, ale jeho čas je neúmenrý jeho hokejovým kvalitám.
No já mám radši ofenzivnější pojetí hry a to bohužel Columbus nepředvádí a dokud zde tady bude Hitch tak ani předvádět nebude. A je to škoda. Hráčů na to máme plno. Jen jim dát pořádný prostor to ukázat a nesvazovat je defenzivní taktikou.

Co se týče časů na ledě. Tak se mi líbí, že Brassard a Voráček dostávají dost prostoru. Filatov naopak skoro žádný. I když z křídlama ho měl dost. Dereka mám též rád, ale jeho čas na ledě je tedy opravdu až moc veliký. Osobně bych ho nechal hrát takových 10 až 12 minut. Co je mi, ale velmi proti srsti je čas Chimery. Ten hráč si mě nikdy nezískal a nepochopím jak může mít tolik prostoru na ledě.
z toho výsledku s Detroitem bych si až tak těžkou hlavu nedělal...i takové zápasy se stávají a Detroitu tam prostě skoro všechno padlo...třeba takový zápass tým nakopne k lepším výkonům uvidíme :)
Dawe4 píše:No já mám radši ofenzivnější pojetí hry a to bohužel Columbus nepředvádí a dokud zde tady bude Hitch tak ani předvádět nebude. A je to škoda. Hráčů na to máme plno. Jen jim dát pořádný prostor to ukázat a nesvazovat je defenzivní taktikou.

Co se týče časů na ledě. Tak se mi líbí, že Brassard a Voráček dostávají dost prostoru. Filatov naopak skoro žádný. I když z křídlama ho měl dost. Dereka mám též rád, ale jeho čas na ledě je tedy opravdu až moc veliký. Osobně bych ho nechal hrát takových 10 až 12 minut. Co je mi, ale velmi proti srsti je čas Chimery. Ten hráč si mě nikdy nezískal a nepochopím jak může mít tolik prostoru na ledě.
Prepáč, ale Brassardov a Voráčkov čas, o Filatovovi ani nevraviac je nedostatočný.
mt-svk píše:
Dawe4 píše:No já mám radši ofenzivnější pojetí hry a to bohužel Columbus nepředvádí a dokud zde tady bude Hitch tak ani předvádět nebude. A je to škoda. Hráčů na to máme plno. Jen jim dát pořádný prostor to ukázat a nesvazovat je defenzivní taktikou.

Prepáč, ale Brassardov a Voráčkov čas, o Filatovovi ani nevraviac je nedostatočný.
Co? Tobě se zdá, že Voráček a Brassard mají málo času se ukázat? :-O
Dawe4 píše:
mt-svk píše:

Co? Tobě se zdá, že Voráček a Brassard mají málo času se ukázat? :-O
Priemerný čas Brassarda je 14:42, čas Voráčka 15:23. Ak odrátam Nasha, tak bodovo približne rovnakí hráči ako Vermette, či Umberger majú čas 19:24, prípadne 19:19. Nehovoriac o časoch takých hráčov ako Pahlsson (17:15), Chimera (14:42). Dokonca Dorsett má p.i.t. 11:42, pritom nemožno zabúdať, źe sa mu čas v posledných zápasoch zväčšuje. :!:
A perlička - Filatov: 8:10, Murray: 8:45 :!: :!: :!:
Tak ano přesvědčila jsi mě. Od teď souhlasím, že Voráček a Brassard by měli mít více času. Já jsem to zas tak nesrovnával a po tvém příspěvku Hitche zas o malý kousek nemusím.
Ta perlička je tedy opravdu perla. Nebo spíše do nebe volající.
Dnešný zápas som nevidela, takže nebudem hodnotiť výkon. Ale ak si Hitch myslí, že Nash s Huseliusom nebudú pri takom ice-time na konci sezóny unavení, veľmi sa mýli. O ice-timoch mnou vyššie menovaných hráčov sa ani zmieńovať nebudem. Nemá to zmysel. Krásne to vystihuje výrok jedného fanúšika:
Hitch: "Nikki [Filatov], what are you doing out there? You're a rookie. MY rookie. You don't show up veterans! Have a seat right there. Go ahead, have a seat."
No též jsem zápas neviděl a tak hodnotit utkání nemá cenu. A nasazování hráčů je už ohraná písnička a bohužel my s tím nic nenaděláme.
oco sa pokusal nash v tom najazde :pleaseantry:
Filatov Returning to Russia?
Rookie forward Nikita Filatov, who has struggled to remain in coach Ken Hitchcock’s lineup, might be headed back to Russia, perhaps as soon as this week, according to sources within and beyond the NHL.
Nebudem prekvapená žiadosťou Nikitu o trejd. Ďakujeme Ken Hitchcock :!: :!: :!: :evil:
Hmmm už je to tady. Spekulace o Filatově odchodu. :-( Čekal jsem až se objeví. A já se mu divím, že zde má ještě trpělivost. Být Fialtovem požádal bych o výměnu už dávno.
S Filatovem to Hitch přepískl. Pokud ho nechce stavět, tak ať aspoň hraje na farmě. Ještě se vrátím k předchozím příspěvkům: ice-time Voráčka a Brassarda je podle mě v pořádku. Hlavně Derickovi to na začátku sezóny nešlo, takže nemohl hrát 20 minut za zápas. Podívejte se na jiné mladíky, takový JVR hraje ve Philadelphii skvěle a taky hraje kolem 13 minut za zápas. Stejný případ je třeba i Evander Kane v Atlantě
MartinFC píše:S Filatovem to Hitch přepískl. Pokud ho nechce stavět, tak ať aspoň hraje na farmě. Ještě se vrátím k předchozím příspěvkům: ice-time Voráčka a Brassarda je podle mě v pořádku. Hlavně Derickovi to na začátku sezóny nešlo, takže nemohl hrát 20 minut za zápas. Podívejte se na jiné mladíky, takový JVR hraje ve Philadelphii skvěle a taky hraje kolem 13 minut za zápas. Stejný případ je třeba i Evander Kane v Atlantě
Martin, tu ide porovnanie časov Brassarda, prípadne Voráčka a Dorsetta, Chimeru a podobne. Derick hral na začiatku zle, pravda, ale teraz mu to začalo ísť. Filatov by na farmu nešiel, uprednostnil by Rusko. Mimochcodom, dúfam, źe Nikita nedopadne tak, ako Gilbert Brulé, dokým ho nevyslobodila výmena.
Proc hned Rusko? Zadne snahy o vymenu v ramci NHL? My v Pittsburghu by jsme urcite nebyli proti... Tohle je fakt pruser pokud odejde jen tak!
Tu nejde o odchod podobný Radulovovmu, ale o vzájomnú dohodu. Nikita chce hrávať a my potrebujeme, aby rozvíjal svoj talent. A v následujúcej sezóne sa bude hlásiť v Columbuse. Ći sa presadí do tímu ukáže kemp.
Ale aj tak mi nie je Hitchove správanie jasné. Ohliadnuc od jeho výborných výkonov s kvalitnými spoluhráćmi Nikita nie je Žerdev, má dobrú pracovnú morálku.
Atlantik píše:Proc hned Rusko? Zadne snahy o vymenu v ramci NHL? My v Pittsburghu by jsme urcite nebyli proti... Tohle je fakt pruser pokud odejde jen tak!
Len tak na okraj, koho by ste nám pri prípadnej výmene mohli ponúknuť?
Tak mame prospekty jako Tangradi, Caputi, pak treba drafty nebo hrace jako Fedotenko, Cooke. Ale uvazoval bych treba i nad vymenou Filatov - Letang vzhledem na to, ze by nam to asi pomohlo...nebo radsi Orpik + nekdo... Proste tohle by mohl byt kapital se kterym by se dalo jednat :D
Fedotenko, Cooke. :lol: Tangradi Caputi nedosahujú úrovne Filatova, ale do balíku by ísť mohli. O Letangovi a Orpikovi by sa dalo uvažovať. Brook je o triedu lepší obranca ako Commodore (bohužiaľ, býva často zranený). Letanga mám veľmi rada, je to Hitchov tip, určite by sa uplatnil. Na druhej strane mladých obrancov máme dosť, Stralman, Russell v hlavnom tíme + Moore, Goloubef v junioroch (a to spomínam len ofenzívnych obrancov).
Letang je i muj oblibenec... Urcite bych nesel do rozsahlejsi vymeny. Zadny Commodore :D To je asi jen takovy pokus, jako u mne Cooke s Fedsem, jinak je to dobry typek... My mame dobry kolektiv, rozsahlejsi vymeny nejsou proto zadouci. Hodilo by se nam maximalne jedno kridlo jako Filatov, maximem za nej by mohl byt Letang a ani to bych ja osobne nebral, vzhledem na to, ze mam Krise velmi rad. Ale obranu mame narozdil od kridelniku uplne v pohode... A navic, mt-svk, uvedom si, ze momentalni trzni hodnota Filatova neni vzhledem na jeho problemy v Columbusu takova, jaka by mohla byt. Takze kdyz rikam Filatov-Letang, tak je to velmi ferova teorie.
Atlantik píše:Letang je i muj oblibenec... Urcite bych nesel do rozsahlejsi vymeny. Zadny Commodore :D To je asi jen takovy pokus, jako u mne Cooke s Fedsem, jinak je to dobry typek... My mame dobry kolektiv, rozsahlejsi vymeny nejsou proto zadouci. Hodilo by se nam maximalne jedno kridlo jako Filatov, maximem za nej by mohl byt Letang a ani to bych ja osobne nebral, vzhledem na to, ze mam Krise velmi rad. Ale obranu mame narozdil od kridelniku uplne v pohode... A navic, mt-svk, uvedom si, ze momentalni trzni hodnota Filatova neni vzhledem na jeho problemy v Columbusu takova, jaka by mohla byt. Takze kdyz rikam Filatov-Letang, tak je to velmi ferova teorie.
Ja som vám Commodoreho neponúkala, len som ho porovnávala s Orpikom (pravdu povediac, Mike by mohol u vás hrať maximálne v tretej obrannej formácii). :D Za Letanga by som Filatova vzhľadom na Nikitove uplatnenie pod Hitchom vymenila. Okrem toho by som pridala vzájomné drafty ako budúce vyrovnanie, ktoré by záviseli na výkonoch oboch hračov.
K tomu Filatovovi... Neberte to ako nejaké kydanie na Colombus, ale od Rusa ste to dostali opäť (alebo skôr celá NHL) vyžrať.. Vzájomná dohoda.. bullshit..kecy..
Filatov si je vedomý svojho talentu (isto i jeho agent), verí si. Chce hrať a nejaké tučné prasa s ním zamätá bohvie prečo. Úplne rovnaká situácia ako Perežogiň v Montreale alebo Morozov v Pens (i keď ten doplatil na zranenia tiež).
Toto neznášam na NHL zametanie s takými talentami. Nech mi nikto netvrdí, že nemá na 12-15 min za zápas a nemôže hrať presilovky..
Ach jaj. :scare:
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES