Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

Nebol dnes tipovací čas pôvodne o 19:00 a nie 18:00? Lebo sa mi zdá, že, keď som tipoval bolo 19:00 v ten čas :eek2: Inač aj Dejf ty si dnes na tesno tipol bacha na to to budúcna každý bodík je dôležitý. Paľovi nešiel net, ale nakoniec to vyriešil. Ja už to robím tak, že tipnem čím skôr a hlavne, keď mi ide net, lebo v poslednej dobre sa drbkal internet tak neriskujem, aby som neoslabil tým tak tipujem čo najskôr, ale musím mať aj nejaké info o zápasoch samozrejme, lebo bez toho to néjde. Paľo nevadí, že si nepodal nešiel ti net to nie je tvoja. Vo Vk ti šiel u nás na dedine už nie..dáko mi ten net nesedí. Sem tam sa aj takéto stane to sa dá ospravedlniť :wink: ..pokúsime sa to aj tak dnes vyhrať :wink: Inač ma napadlo, že ty by si mohol mať aj net súčasne so sestrou nie? Ona u seba a ty tiež, keď to má 2 zariadenia ten usb a tú väčšiu skriňku či nie? Kto vie či by to šlo. Síce ona možno bude mať tam isto v BB net dačo také spomínala tak ti tento nechá dačo také vtedy u vás hovorila či nie?
Čo si to chcel či sa dá notebook s telkou prepojiť tak, aby si z notebooku mohol na telke kukať fotky atď podľa mňa sa to dá isto..viem z mobilu to ide tak by malo ísť aj to..čo vy na to??? Aj tu sú nejaký odborníci :thumbsup: nie, len ja :D tak sa spýtaj kľudne ja tiež neviem všetko a nejako ma to už prestáva baviť okolo PC a tak :thumbsdown:
Po 4 odohratých zápasov je stav pre nás kritický 11 :13 Doma nesmieme prehrať :!: :twisted: :twisted: :twisted: Pome to otočíme zúriví psíkovia :) :povzbudzovanie: :groupwave:

zatiaľ:
dejf 7b
england 4b
ja 2b
:skodoradostny: Paľo 0b :skodoradostny2: :razzi:
Tak to v noci bola slabota ten náš výkon. Zase sa potvrdilo, že soboty nezvládame a naviše chýbala aj Paľova taktika kus. Dnes to treba napraviť v noci a vyhrať.
Dobre Pani dnes by sme to mali mat za 2b vyhra po predlzeni. Dejf, englan diki za spolopracu pri tipovani. Vidno, ze ste tymovi hraci a ze vam zalezi na tyme :yes: :smile03: Dnes sa sice tipuje, ale nehrame proti ziadnemu tymu, len individualne. Zajtra nas potom cakaju Spiders. S GM Spiders mam dobre vzathy tak te zapas berem viac prietelsky, ale 3b by som uvital.
Hoši prepáčte,cez víkend som bol u našich na dedine a nedalo sa mi pripojiť na net.Máme tam slabý signál.Pokúsim sa to napraviť.Stále sa pohybujeme tesne nad čiarou.Skúsme ísť vyššie.Vďaka englandovi sme dnes vyhrali.2 body je okej.Ešte raz sa ospravedňujem.Rado cez víkendy budem radšej tipovať z tvojho netu.Na tento môj sa nedá spoľahnúť.Signál je veľmi slabý.Tu v meste je to okej.
Rado,dnes ti teda podám.Večer čakám tvoju smsku.Okolo 10ej.Denisa neprišla,tak zatiaľ musíme takto.Sere ma to.Dnes sme ho*no zahrali.Nejako to nejde.Xyba bol ten Pitsburg.Vsetci ste dali jednotky,oni všetci dvojky.A ešte to Toronto.Štvrtá remíza po sebe.Nevadí,ideme ďalej.Už nám ostatní unikajú,to je zlé.Tak večer nezabudni.Hoši zabrať!!!
Inak som zavítal na stránku Prievidze Turtles a trošku som ich povzbudil.Treba kuknúť.A niečo o x-menovi píšu,že si vraj ma*or.Tak náš generálny,je najvyšší čas im TO ukázať našimi tipmi.A nie vracať rečami.Okej???Žiadne nadávky.
Pozri sa Palo ja na to kaslem kto co pise ja aj tak ich temu moc necitam a teraz uz duplom nebudem a ani tam nejdem citat co si ty napisal :!: A vobec uz nebudem pisat, ako pred tym, idem sa hlavne sustredi tipovat, takze na cas sa odmlcim s pisanim kym sa nase vysledky nezlepsia :!: :!: :!: Inak bol som dnes v meste zase u lekarov, takze som si podal 3 tikety a naschval som ti nepisal, aby si mi nepodal chcem som, aby si aj ti podal nech viac vyhram, ak vyhram. Uz ma inac vsetko sere nemam na nic nervi ani naladu a mam na to svoje dovodi, takze PT ma vobec nezaujimaju ani mi ich nespominaj :!: :!: :!: A aby si sa poucil dnes ti neposlem ziadnu sms o 10 schvalne. Vcera som ich minul dost a na co na nic. Zbitocne som ti ich poslal a nic si nespravil, takze to mohlo byt aj tak bez tych sms tak aj ty si prv rozmysli co chces, alebo sa vykasli na to, ked sam nevies. Nebudem ja debila zo seba robit posielat sms a na darmo :!: :!: :!: Nechajte ma teraz chvilu nemam zrovna najlepsie obdobie aj ty ma ser s tymi sms a nic snich juj ci by som si pohresil taky som nasraty... Radsej hrajme tipujme a dobre a ked sa bude darit tak potom si mozme dovolit pisat bez prace nie su kolace :!: :!: :!:
Dnes sme prehrali o jediný bodík,16:17.Nevadí,ideme ďalej.Inak England proti Prievidzi si zabral výborne.Rado, na Rado512@seznam.cz som ti poslal email.Tak si prečítaj
Ďakujem za ten mail Paľo, dosť mi to pomohlo a po prečítaní ho hneď som jednu správu tu mazal čo som tu napísal, takže, ako čo by sa nič nestalo, ale tebe to poviem v nedeľu. Vo väčšine vecí máš v maili pravdu, teda skoro všetko až na také 2, ale to si vysvetlíme už u mňa, lebo to si asi nepochopil, ako som to myslel a preto taká reakcia z mojej strany atď, alebo ja som fakt v tej veci na vine, ale to prebereme, ako som napísal u mňa.

Vidíš včera, keď sme volali spolu či predvčerom tak si vravel, že mi to napíšeš tu na HF v súkromnej správe a už si mi to poslal na mail. Ide o to zas, že ten mail nemám už aktuálny, ale našťastie som heslo vedel. Je to aj moja chyba, že to stále mením, ako s číslami tel. tak aj toto, ale zas si jedno aj ty povedal a iné si spravil, ako pri tých tipoch v tedy, ale budem sa zas opakovať niekoľký krát, ale u mňa to prebereme a ukončíme túto kapitolu.

K dnešnej našej prehre néjdem sa radšej ani vyjadrovať. Len toľko kua chlapi hrajme(tipujme) poriadne :!: :!: :!: Viem ľahko sa mi to píše hrajme poriadne atď...viem, že sa snažíte a nie vždy vínde ten zápas, ako tipnete, alebo ako dúfate, ale aj tak hrajme(tipujme) poriadne. Neviem niekedy sa mi fakt zdá, ako čo by sme podcenili nejaký deň a odflákli tipy daný deň, ako dnes u niektorých, ale u mňa sa to stáva tiež. Ono to zas neni schválne u mňa, ale je proste daný deň, že som si istý v tipoch a nepotrebujem rozmýšľať dlho a len to tipnem a potom, keď ráno kuknem na výsledky si vravím mohol som porozmýšlať a toto inak spraviť a tak, ale to sa už asi nedá, takže ono to možno vypadá, že to dakedy odflákneme/odfláknete, ale neni to tak...sám už neviem :ja_neviem:

Dobre majte sa zatiaľ dobre a držme sa :frajer2:
Dnes a zajtra voľno, tipuje sa, len individuálne a od utorka zase týmovo. Posledné dva dni sme získali 6b maximum čo sa dalo získať, takže som veľmi spokojný, super chlapi :thumbsup: . Celkovo tie dni sme podali všetci s týme dosť vyrovnané výkony, takže len tak ďalej :cinka: :frajer2: .

GO FURIOUS DOGS :povzbudzovanie: :groupwave:
Rado zisti,čo je s tými vyhodnoteniami?Tipuje sa ďalej normálne?Nemáš nejaké správy?
Zajtra ťa oboznámim s tým v sms, alebo ti zavolám a malo by všetko pokračovať normálne.
Je to super,sme tretí.Je tam riadna tlačenica,17-18 bodov.Treba zabrať teraz,tieto dva dni!
No tak to hej je tam veru riadna tlačenica. Ak zvládneme tieto dva dni (dnes a zajtra) čo sme sa bavili tak by to malo vyzerať ešte lepšie.

GO FURIOUS DOGS GO :povzbudzovanie: :groupwave:
no boha juliano ty tam mas riadneho svalnaca, a ako si tak citam tie tvoje prispevky tak vidim to co som videl vzdy- NEZMYSELNE PRISPEVKY obdivujem tych co to po tebe vedia precitat a este aj pochopit, a este mi neda jedna vec ked mi barrki povedal ze si sa premenoval na juliano tak som sa smial asi hodinu ale sak v poho?? no a preco si si zmenil znovu ten svoj nick naspak??
Pôvodne som napísané niečo nepekné tu pre tebe, nie peknú odpoveď, ale zmazal som to a potom niečo inšie, ale radšej som si pustil toto http://www.youtube.com/watch?v=CS-3mIemSBE a néjdem riešiť nie moje nezmyslené príspevky, ale tvoje :!:
Kurnik v poslednej minúte dostal Nashville gól na 4:3 nebiť toho gólu tak slávime úspech. Toto bola veľká smola, ale musíme sa z nej oklepať a vyhrávať. Dnes skúsme zase vyhrať. Paľo prečítaj si mail dnes :!: Musím pochváliť dnes výkon hlavne dejfa, dobrá práca dejf :good: Škoda mohol som uhrať ešte jeden zápasík, alebo vy jednu remízku, nevadí ideme ďalej a DD gratulujem v výhre...bol to dobrý súboj :good:

GO FURIUS DOGS GO :povzbudzovanie: :groupwave:
ixo píše:Pôvodne som napísané niečo nepekné tu pre tebe, nie peknú odpoveď, ale zmazal som to a potom niečo inšie, ale radšej som si pustil toto http://www.youtube.com/watch?v=CS-3mIemSBE a néjdem riešiť nie moje nezmyslené príspevky, ale tvoje :!:
tu hovadinu si ani neotvorim nie som na to zvedavy no a radsej sa nauc pisat normalne a nie ako madar ktory skusa nieco zo seba vypotit po slovensky zatial cau juliano :frajer2:
ixo píše:Kurnik v poslednej minúte dostal Nashville gól na 4:3 nebiť toho gólu tak slávime úspech. Toto bola veľká smola, ale musíme sa z nej oklepať a vyhrávať. Dnes skúsme zase vyhrať. Paľo prečítaj si mail dnes :!: Musím pochváliť dnes výkon hlavne dejfa, dobrá práca dejf :good: Škoda mohol som uhrať ešte jeden zápasík, alebo vy jednu remízku, nevadí ideme ďalej a DD gratulujem v výhre...bol to dobrý súboj :good:

GO FURIUS DOGS GO :povzbudzovanie: :groupwave:
díky za gratulace. :good: Ja vám chcem tiež zagratulovať k veľmi peknému výkonu v našom súboji, ktorý ste vdaka tebe ixo takmer vyhrali.Tou remízou na súboj žralokov, si nás takmer porazil. :wink: Dobrý ťah to bol,iba smola vás pripravila o výhru. :wink: Veľmi dobrý výkon podal aj dejf a potvrdil,že vie zabrať v dôležitých momentoch,ked to kolegom zrovna nejde. :frajer2: Nech sa darí v ostatných súbojoch a nazbierate čo najviac bodov. :frajer2:
Mali by sme dnes vyhrať, ale isto sme vyhrali :!: Super ideme tvrdo za 1. miestom v tomto kole. Musim aj dnes a zase pochváliť dejfa ma prekvapuješ a tešíš na konci kola...kurnik možno aj zle som spravil, že som ti nepredĺžil zmluvu...budem to ešte asi aj ľutovať...ale už je pozde z mojej strany. Dnes neviem ani proti komu hráme poriadne, ale zišlo by sa zas vyhrať tak pome FURIOUS DOGS :povzbudzovanie: :groupwave:
Inač zatial si musím sám pochváliť tie moje tipy na remízi mi to vychdáza celkom pred tým som sa bál dávať remízi, ale dakedy s menej remízi vytažím/dá sa vytažiť viac než s tipmy 1,2.
Vyhrali sme 17:12.Máme 20 bodov.Rado,dnes tak ako sme dohodnutí,zajtra to tiež platí
Zatiaľ chlapi to je na jedničku šliapeme parádne, len tak ďalej :frajer2: . Tak sa mi to páči, ako teraz, že každý zaberá iný deň...proste sa dopĺňame :good: . Tak už sme vyhrali 3-krát po sebe tak pome dnes po 4-krát :povzbudzovanie: :groupwave: . Inač výhra s EI bola tesná fú :) .

Som spokojný s nami toto kolo...tak snaď budem aj po konci :roll: . Delíme sa o 1. miesto so Spiders...všetko by bola ok, lebo teraz sa nám darí, ale zaberajú aj také tými čo sa na nás tlačia a atakujú našu pozíciu a preto treba ďalej vyhrávať a len vyhrávať a súperi prehrávať a prehrávať :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!:
Dnes chcem od teba na hokejfore obrovskú pochvalu takto to bolo napísané dnes v sms od palkavk :D . A tebe čo pere :D palkovk :D ale nie jasne, že by som pochválil ťa aj englanda ste podržali, takže pre vás oboch pochvala pre teba viac Paľo :good: No už si spokojný Paľo, aby si neplakal ale nie pohoda jahoda :) . Chlapi 4 výhra v rade a dnes voľno a zajtra ideme na tú 5 v rade :roll: a PT si môže ísť tak akurát po ďalšiu prehru :lol2: .
Inač, keď ráno som videl tie výsledky a zistil som, že mám nula bodov mal som taký tušák a vedel som, že vyhráme aj tak :) . Super chlapi som spokojný s nami a už sa tak ľahko nedáme toto kolo zastaviť :!: Dnes si doprajme relax, ale tipnúť nezabudnite individuálne :wink:

Však Paľo sa nám viac darí aj od vtedy, ako mám ten obrázok toto chlapíka Jean-Claude Van Damme v profile :) .
Hoši dobre sa pozrite na tímovú štatistiku.Sme prví!!!
Ozaj odkedy si si tam dal toho van Dammeho,tak sa nám darí.Inak to je prvá sobota,čo mi vyšla.Keď je veľa zápasov,tak neviem tipovať.Toto kolo hráme ešte 5 zápasov.Bodované miesta nám už nemôžu ujsť,tak skúsme skončiť čím najvyššie,aby sme si zabezpečili postup do play off.
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE