Nebol dnes tipovací čas pôvodne o 19:00 a nie 18:00? Lebo sa mi zdá, že, keď som tipoval bolo 19:00 v ten čas
Inač aj Dejf ty si dnes na tesno tipol bacha na to to budúcna každý bodík je dôležitý. Paľovi nešiel net, ale nakoniec to vyriešil. Ja už to robím tak, že tipnem čím skôr a hlavne, keď mi ide net, lebo v poslednej dobre sa drbkal internet tak neriskujem, aby som neoslabil tým tak tipujem čo najskôr, ale musím mať aj nejaké info o zápasoch samozrejme, lebo bez toho to néjde. Paľo nevadí, že si nepodal nešiel ti net to nie je tvoja. Vo Vk ti šiel u nás na dedine už nie..dáko mi ten net nesedí. Sem tam sa aj takéto stane to sa dá ospravedlniť
..pokúsime sa to aj tak dnes vyhrať
Inač ma napadlo, že ty by si mohol mať aj net súčasne so sestrou nie? Ona u seba a ty tiež, keď to má 2 zariadenia ten usb a tú väčšiu skriňku či nie? Kto vie či by to šlo. Síce ona možno bude mať tam isto v BB net dačo také spomínala tak ti tento nechá dačo také vtedy u vás hovorila či nie?
Čo si to chcel či sa dá notebook s telkou prepojiť tak, aby si z notebooku mohol na telke kukať fotky atď podľa mňa sa to dá isto..viem z mobilu to ide tak by malo ísť aj to..čo vy na to??? Aj tu sú nejaký odborníci
nie, len ja
tak sa spýtaj kľudne ja tiež neviem všetko a nejako ma to už prestáva baviť okolo PC a tak
Čo si to chcel či sa dá notebook s telkou prepojiť tak, aby si z notebooku mohol na telke kukať fotky atď podľa mňa sa to dá isto..viem z mobilu to ide tak by malo ísť aj to..čo vy na to??? Aj tu sú nejaký odborníci