Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

DIDI píše:Otázka: V čom to nas GM nezvladol? Problemy so stropom boli ocakavane, vedelo sa ze pridu, a bolo jasne ze niekto odide. BF, zamysli sa, a mozno dojdes k tomu ze Bowman to zvladol vyborne. Urcite je vyhodnejsie pre tim zbavit hracov ktori sa daju nahradit, a ti aj odisli. Nase silne jadro timu zostalo a to bude budit respect, a urcite budeme zasa jeden z najlepsich timov. Versteega nahradil Stalberg, Ladda s Bufygulienom nahradili Skille, Bickell, podla mojho nazory nasi mladi hraci dokazu zabadnut do timu a nahradia hracov ktori odisli. Raz sme to uz predsa s mlaidkmi vyhrali, nie :?:

Prečo to nezvládol (podľa mňa) váš GM? Po prvé, jasné, že doplatil na strop a na svojho predchodcu, ktorý spravil už vtedy nepochopiteľné zmluvy pre Campbella a Hueta. Zato Stan nemôže. Ja si však myslím, že sa touto situáciou, za ktorú nemôže on ale jeho predchodca nezvládol. Neriešil to podľa mňa dobre. Možno by stačilo vymeňiť Campbella za hocjaký draft alebo mladíka a uvoľnilo by sa 7 miliónov. S Versteegovou výmenou súhlasím, tá vás až tak neoslabí, ale Byfuglien a Ladd vás budú ešte dkho mrzieť (pochopíte až v sezóne). Netvrdím, že zlyhal, len by som to riešil inak ako to riešil Stan. V tom to podľa mňa nezvládol. Za všetko ostatné môže už len váš bývalý manažér.

Čo sa tímu (opäť) týka. Už som to napísal a nebudem to písať znova. Jadro máte, ale na SC často jadro (ktoré máte skvelé) nestačí. Dôležité je mať vyrovnané posty (vlani ste mali tri vyrovnané útoky) a štvrtý bol tiež dobrý, teraz máte hviezdy (dva skvelé útoky) a dalej nepreverených mladíkov, ktorým síce nemožno uprieť talent, ale zatiaľ v NHL ešte nič nedokázali a v PO už vôbec nie. Preto som napísal to, čo som napísal a za svojim názorom si stojím. Veľa šťastia v dalšej sezóne, budem vám okrem Bruins fandiť. :thumbsup:
Vas GM to nezvladol...

Vyhral SC..

Loser... :hroza:
AndyF píše:Vas GM to nezvladol...

Vyhral SC..

Loser... :hroza:

Nezvládol toto leto, ked už niečo :wink: To, že vyhral SC? Tím vyhral SC a tento tím on nezložil :wink: jedine prišlo pár hráčov (Hossa, Madden, Kopecký). :wink:
Povim ti jedno tajemstvi... V dnesni dobe uz hrace se 7mil smlouvou takrka nevymenis... To neni jako kupovat housku na krame... To neni NHLxxxx. Kliknes a menis.
Ťo ešte nie je isté. Tý, že odišli Byfuglien s Laddom sa otvoril priestor pre Kopeckého, ktorý svoje prednosti ukázal v druhej polovici sezóny a najmä v PO.
Okrem toho, v PO je veľmi dôležitá obrana a tá zostala v Chicagu prakticky nezmenená.
AndyF píše:Povim ti jedno tajemstvi... V dnesni dobe uz hrace se 7mil smlouvou takrka nevymenis... To neni jako kupovat housku na krame... To neni NHLxxxx. Kliknes a menis.

Aj ja ti poviem jedno malé tajomstvo: ak chceš, dá sa všetko. Campbell síce je ťažšie vymeniťeľný ako napríklad Brouwer, ale nieje nevymeniteľný. V NHL sú tímy, ktoré majú peniaze a potrebujú také skvelého ofenzívneho beka akým je Campbell. On je narozdiel od Reddena, Gomeza, či Hueta vo svojej činnosti skvelý, preto nieje nevymeniteľný :wink:

mt-svk, áno, obrana je dôležitá. Tá ostala pokope, preto som sa o nej ani nezmienil. Logicky si zober. Stratíš Byfugliena, Ladda, Versteega, Maddena, či Eagera a prídu Skille, Hobson, Slalberg, pár draftov a prospektov, ktorí ešte na NHL nemajú. Oslabíš? Alebo sa posilňíš?
Popradcan píše:
BruinsFan píše:Nie, nie, Chicago už nebudí taký strach ako vlani. Fanúšikovia môžu byť smutnejší najmä z dôvodu, že si zato môže Blackhawks samo. Nezmyselné preplácanie hráčov (Campbell s Huetom dooipy skoro 13 miliónov :thumbsdown: ) hovoria za všetko. Odišli hokejisti z druhej vlny, ktorí sú pre úspech v PO tak dôležití (Byfuglien, Sopel, Ladd, Eager). Náhrada je logicky malá a nedostačujúca, no iná možnosť nieje. Stan Bowman to taktiež nezvládol, hoc to mal veľmi, ale veľmi ťažké....
Ty sa v prvom rade staraj o svoj tim chlape,najprv sa nauc kto prisiel,kto odisiel a preco a ci to nas GM nezvladol??? kurwa o com tocis?? toto mam najradsej nevies a j***es..ja sa do Bruins nestaram kto koho preplatil a koho nie,vy ste tiez over ,alebo si myslis ,ze ste ok??..Chicago ked nebudi strach,tak potom neviem,ja si nedovolim kritizovat a uz vobec nie analyzovat vas tim BRUINS,ktory trosku viac poznam a sledujem,ale nemam sancu napisat ani slovo,lebo nepoznam vasu farmu a ani vasich prospedcts,prosim TA,na druhy krat si odpusti tie primityvne somariny...DAKUJEM :!:

PS:Najprv si zisti ,kto pride a kto vystrieda koho ..je toho vela na analyzovanie a kritizovanie..

VELMI RAD PRIVITAM KOREKTNY DIALOG NA ZAKLADE FAKTOV...

A mimochodom, áno, my sme OK. Oproti vám sme až príliš OK. Pošleme Seguina do juniorky a už sme pod stropom. (to je len jedna možnosť, je ich viac) My natom niesme tak ako vy :wink:
Nemyslím si, že je Campbell nevyměnitelný, když se podařilo vyměnit Gomeze nebo Mezsároše, spíše takřka nevyměnitelný ;) Campbell má jistě NTC,takže by do slabého týmu nešel a silné nemají místo pod stropem, až na AVS. Také slabé mají místo, protože jednoduše nemají prachy, kdyby je měli, tak už dávno místo pod stropem nemají ;) Kdyby přece jen někoho našli tak by museli jít dost pod cenu a vyměnit ho takřka zadačo, takže to už je lepší si ho raději nechat. Bohužel pro Chicago, už při podpisu mi bylo jasné, že minimálně 2 mil přestřelili...Myslím si, že GM Chicaga to letos nezvládl ideálně, ale na druhou stranu neměl prakticky jinou možnost...Chicago bude stále sílné, ale odešli pracanti a to nemusí dopadnout dobře.
neis píše:Nemyslím si, že je Campbell nevyměnitelný, když se podařilo vyměnit Gomeze nebo Mezsároše, spíše takřka nevyměnitelný ;) Campbell má jistě NTC,takže by do slabého týmu nešel a silné nemají místo pod stropem, až na AVS. Také slabé mají místo, protože jednoduše nemají prachy, kdyby je měli, tak už dávno místo pod stropem nemají ;) Kdyby přece jen někoho našli tak by museli jít dost pod cenu a vyměnit ho takřka zadačo, takže to už je lepší si ho raději nechat. Bohužel pro Chicago, už při podpisu mi bylo jasné, že minimálně 2 mil přestřelili...Myslím si, že GM Chicaga to letos nezvládl ideálně, ale na druhou stranu neměl prakticky jinou možnost...Chicago bude stále sílné, ale odešli pracanti a to nemusí dopadnout dobře.

Asi tak neis, pod toto sa kľudne podpisujem.
BruinsFan píše:
AndyF píše:Povim ti jedno tajemstvi... V dnesni dobe uz hrace se 7mil smlouvou takrka nevymenis... To neni jako kupovat housku na krame... To neni NHLxxxx. Kliknes a menis.

Aj ja ti poviem jedno malé tajomstvo: ak chceš, dá sa všetko. Campbell síce je ťažšie vymeniťeľný ako napríklad Brouwer, ale nieje nevymeniteľný. V NHL sú tímy, ktoré majú peniaze a potrebujú také skvelého ofenzívneho beka akým je Campbell. On je narozdiel od Reddena, Gomeza, či Hueta vo svojej činnosti skvelý, preto nieje nevymeniteľný :wink:

mt-svk, áno, obrana je dôležitá. Tá ostala pokope, preto som sa o nej ani nezmienil. Logicky si zober. Stratíš Byfugliena, Ladda, Versteega, Maddena, či Eagera a prídu Skille, Hobson, Slalberg, pár draftov a prospektov, ktorí ešte na NHL nemajú. Oslabíš? Alebo sa posilňíš?
Ako sa to vezme. Papierovo áno. Ale len papierovo. Zober si to inak. Kopecký môźe nahradiť Byfugliena, Eagera hociktorý z tebou vymenovaných hráčov. Zostáva Versteeg, Madden a Ladd, čo nie sú nie výnimočné tipy hráčov, aby sa nedali nahradiť.
Ak by sa Chicagu vyskytol problém v bránke, bol by dôvod na obavy, takto nie je.
mt-svk píše: Ako sa to vezme. Papierovo áno. Ale len papierovo. Zober si to inak. Kopecký môźe nahradiť Byfugliena, Eagera hociktorý z tebou vymenovaných hráčov. Zostáva Versteeg, Madden a Ladd, čo nie sú nie výnimočné tipy hráčov, aby sa nedali nahradiť.
Ak by sa Chicagu vyskytol problém v bránke, bol by dôvod na obavy, takto nie je.
Aj tak sa to dá povedať. Madden bol na vhadzovaniach slušný, ale v PK ho hlavné dve hviezdy Hossa s Toewsom nahradia ľavou zadnou a to celkom vážne. Kopecký na vlaňajšiu Buffyho formu nemá, ale nahradiť ho dokáže, stačí ho posunúť vyššie než hrával a čo v ňom je sa ukáže. Steeger bol šikovný, ale opäť, nič čo by bolo nenahraditeľné. Ladd je podobné vážnejšia strata ako Buffy, najmä čo sa skladby tímu týka, skúsenosťami a odhodlaním, ale opäť platí to isté. Dalo sa to riešiť inak, ale ani toto riešenie nie je zlé, to najdôležitejšie - obrana, Kane, Toews, Hossa, Sharp, to v tíme zostalo. Niemi tiež extra chýbať nemusí, Turco pod slušnou obranou (a Chicago ju má viac než slušnú) by stačiť na ten rok-dva ešte mal aj napriek tomu, že je už za zenitom výkonosti. Bowman nič nepokašľal, akurát sa to mohol snažiť vyriešiť ešte lepšie, čo však nevieme či aj neskúšal. Koniec koncov NTC u Campbela s takou zmluvou, to nie je tak "Hurvínek válku" systém ako si tu niekto predstavuje.

Najviac ma ale pobavilo: "Chlapče" od 15 ročného 38ročnému :lol: Čosi tu nie je v poriadku aj keď pôvodná reakcia bola trochu (viac) neprimeraná.
Getzo5 píše:
mt-svk píše: Ako sa to vezme. Papierovo áno. Ale len papierovo. Zober si to inak. Kopecký môźe nahradiť Byfugliena, Eagera hociktorý z tebou vymenovaných hráčov. Zostáva Versteeg, Madden a Ladd, čo nie sú nie výnimočné tipy hráčov, aby sa nedali nahradiť.
Aj tak sa to dá povedať. Madden bol na vhadzovaniach slušný, ale v PK ho hlavné dve hviezdy Hossa s Toewsom nahradia ľavou zadnou a to celkom vážne. Kopecký na vlaňajšiu Buffyho formu nemá, ale nahradiť ho dokáže, stačí ho posunúť vyššie než hrával a čo v ňom je sa ukáže. Steeger bol šikovný, ale opäť, nič čo by bolo nenahraditeľné. Ladd je podobné vážnejšia strata ako Buffy, najmä čo sa skladby tímu týka, skúsenosťami a odhodlaním, ale opäť platí to isté. Dalo sa to riešiť inak, ale ani toto riešenie nie je zlé, to najdôležitejšie - obrana, Kane, Toews, Hossa, Sharp, to v tíme zostalo. Niemi tiež extra chýbať nemusí, Turco pod slušnou obranou (a Chicago ju má viac než slušnú) by stačiť na ten rok-dva ešte mal aj napriek tomu, že je už za zenitom výkonosti. Bowman nič nepokašľal, akurát sa to mohol snažiť vyriešiť ešte lepšie, čo však nevieme či aj neskúšal. Koniec koncov NTC u Campbela s takou zmluvou, to nie je tak "Hurvínek válku" systém ako si tu niekto predstavuje.

Najviac ma ale pobavilo: "Chlapče" od 15 ročného 38ročnému :lol: Čosi tu nie je v poriadku aj keď pôvodná reakcia bola trochu (viac) neprimeraná.

Ja si myslím, že Popradčan je chlapec. :)
Getzo5 píše:

Nepovedal som, že je ľahké vymeňiť Campbella. Možno sa o to GM pokúsil, nevieme. Čo sa týka oslabení, síce Toews a Hossa ostanú, ale Madden, čiastočne Fraser hrali dôležú úlohu pri druhej oslabovkovej formácii. Opäť tu bude ťarcha len na jednej.... a s tými náhradami, niesú vyslovene zlé, ale neskúsené. Predsalen Byfuglien, Ladd, Versteeg majú v NHL už niečo odohraté :wink:
BruinsFan píše:
Nepovedal som, že je ľahké vymeňiť Campbella. Možno sa o to GM pokúsil, nevieme. Čo sa týka oslabení, síce Toews a Hossa ostanú, ale Madden, čiastočne Fraser hrali dôležú úlohu pri druhej oslabovkovej formácii. Opäť tu bude ťarcha len na jednej.... a s tými náhradami, niesú vyslovene zlé, ale neskúsené. Predsalen Byfuglien, Ladd, Versteeg majú v NHL už niečo odohraté :wink:
Stop for a second medvídku. Ale naznačoval si, že by si si to pokojne predstaviť vedel. Zas tak ľahké to rozhodne nebolo a podľa mňa to Bowman fakt skúsil. Čo sa týka oslabení, vymenuj mi aspoň štyri tímy, ktoré budú mať lepšiu oslabovku, aj napriek faktu, že už Hawks budú mať dve takmer vyrovnané dvojice... S posledným argumentom samozrejme nejde nesúhlasiť. Je jasné, že oslabili, inak to ani nešlo, relativita je ale práve v tej miere, nakoľko oslabili. Podľa mňa nie tak výrazne ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať, preto netvrdím, že Bowman niečo zvoral.
Getzo5 píše:
BruinsFan píše:
Stop for a second medvídku. Ale naznačoval si, že by si si to pokojne predstaviť vedel. Zas tak ľahké to rozhodne nebolo a podľa mňa to Bowman fakt skúsil. Čo sa týka oslabení, vymenuj mi aspoň štyri tímy, ktoré budú mať lepšiu oslabovku, aj napriek faktu, že už Hawks budú mať dve takmer vyrovnané dvojice... S posledným argumentom samozrejme nejde nesúhlasiť. Je jasné, že oslabili, inak to ani nešlo, relativita je ale práve v tej miere, nakoľko oslabili. Podľa mňa nie tak výrazne ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať, preto netvrdím, že Bowman niečo zvoral.

Pozor, pozor. Nikde nikdy som nepovedal, že ich oslabovka nebude dobrá! Bude slabšia. A to bude. Nebude zlá, to určite nie. Stále bude medzi najlepšími v lige. Predtým však bola fantastická, rovnako ako celé Chicago Blackhawks.
BruinsFan píše: Pozor, pozor. Nikde nikdy som nepovedal, že ich oslabovka nebude dobrá! Bude slabšia. A to bude. Nebude zlá, to určite nie. Stále bude medzi najlepšími v lige. Predtým však bola fantastická, rovnako ako celé Chicago Blackhawks.
"Predtým" s tým vyhrali SC. S kádrom, bonusmi a obmedzením cap space sa proste ten káder udržať nedal. Navyše po Niemiho arbitráži, ktorá mu predpokladane prisúdila viac než je hoden po jedinej vydarenej sezóne. Niekde je to po zisku SC citelné viac, inde menej. Tomu sa hovorí daň za úspech. Myslím ale, že na to ako museli káder obmeniť neviedol si Bowman tak zle, aby si povedal, že to nezvládol :wink: To je všetko.
Getzo5 píše:
BruinsFan píše: Pozor, pozor. Nikde nikdy som nepovedal, že ich oslabovka nebude dobrá! Bude slabšia. A to bude. Nebude zlá, to určite nie. Stále bude medzi najlepšími v lige. Predtým však bola fantastická, rovnako ako celé Chicago Blackhawks.
"Predtým" s tým vyhrali SC. S kádrom, bonusmi a pokutoou na cap space sa proste ten káder udržať nedal. Niekde je to po zisku SC citelné viac, inde menej. Tomu sa hovorí daň za úpsech. Myslím ale, že na to ako museli káder obmeniť neviedol si Bowman tak zle, aby si povedal, že to nezvládol :wink: To je všetko.

Ved jasné, že sa nedal ten tím udržať. Ja by som však tú situáciu proste riešil inač ako to riešil Bowman.
BruinsFan píše: Ved jasné, že sa nedal ten tím udržať. Ja by som však tú situáciu proste riešil inač ako to riešil Bowman.
Ty ale nevieš ako ju riešil, poznáš len faktický stav ako je k dnešnému dňu vyriešená, to sa ti celú dobu snažím naznačiť :smile03:
Ok Otec,trosku som to prehnal,ale nie vela,ma to proste mierne vytocilo :oops: :!:

Pri podpise Campbella Hueta sa dopredu vedelo,ze budu preplateny ,klub chel dokazat,ze uz nebude setrit a prinesie SC,nech to stoji co to stoji a tak ukazali hlavne fanusikom,ze to myslia vazne a taktiez free agentom,bol to premysleny marketingovy tah noveho vedenia klubu ..

Byfuglien vysiel z nasej farmy,odohral u nas 2 sezony,v ktorych hral podpriemerne az strasne,proti Vancouvru v POs exceloval,na jeho post mame viac kandidatov,mladsich a rychlejsich,ktorych sledujem uz 2 roky na training campoch,Bickell,Brouwer..Kopeckeho nepocitam,lebo s Hossom maju vynikajucu chemiu,ale postavu a talent na to maju vsetci traja..Byf bojoval,ked sa mu chcelo a to kazdeho privadzalo do sialenstva..

Versteeg Vynikajuca palicova technika,dobra strela,ale narobil nespocetne mnozstvo chyb pri prechode do utocneho pasma a ani po 2 rokoch sa os toho neodnaucil,jeho hra v predu je vynikajuca,na jeho miesto je viac kandidatov..
Ladd Toho bude tazko nahradit,skusenosti + 2 SC,bojovnik na pohladanie..,keby sa neprenisli tie bonusy do naseho platoveho stropu,Ladd by ostal asi ako jediny z odidenych..

Ostatny hraci..to ani nemusim spominat...V pripade Niemiho,to ani netreba rozoberat,odohrat okolo 40 zapasov v NHL a dostat 3 mil na sezonu je totalny bullshit,ano vyhral SC,ale ako tim,nie ako brankar,za takou obranou by bol kazdy dobry,nechcem ho zhadzovat,lebo to bola nasa zlata partia,ktora nam vyhrala CUP,ale tie prachy si nezasluzi..

Okrem Ladda,vsetci tyto hraci presli nasimi trenermi a kazdy sa naucil svoju ulohu v time,hrali ako jedna masina,ani jeden z nich neexceloval,nasi treneri z nich dokazali dostat maximum,ani jednemu z nich sa nesnivalo,ze budu mat niektory 20 golov za sezonu,alebo vyse 50 bodov,v pripade Versteega bol odkopnuty Bostonom a nasledne vymeneny za Bochenskeho,alebo Byfuglien,ktory sa tu u nas naucil vsetko,presiel nasou farmou a uz za 2 roky z pomaleho hraca sa stal hrac NHL,Hjalmarson,Brouwer,Niemi,Keith,Seabrook a dalsi..

Uz pred rokom bolo hotovych zopar hracov do NHL,Skille,Beach,Dowell atd..,ale nebolo pre nich miesto.Skille podpisal za polovicu co mal dostat tuto sezonu,alen aby uz mohol konecne zahrat v A-klube,Tyto chlapci su nazhaveny,ako stuky,co je najlepsi liek na SC hangover,presne ako to urobili Wings,ked prinieli novu krv po vyhre SC..

A je tu este jedna podstatne vec,ze je tu Scotty Bowman ,kazdy trejd a podpis ide cez neho :!: ,jeho syn Stan je tu na cisla,platovy strop..,dokial to tu riadi Bowman senior,nemam strach,ani za necht..Ked si pozeral seriu s Vancouvrom,rozdelil Toewsa a Kane a posunul Byfugliena do predu a dal mu viac minut,potom to uz bolo ako klzanie sa na saniach v zime dole kopcom..JQ a Stan sa od neho ucia :!:

Uz na dasliu sezonu budeme mat zase hotovych hracov z nasej farmy,ktory uz teraz exceluju na campoch,niektory sa rozhodli ukoncit univerzitu,ako Leddy,ktory sa mozno objavi aj v NHL na par zapasov v nasom A time,podobny hrac ako Keith :!: ,potom je tu Lalonde,Morin,Makarov,Pirri,to je dalsia vlna hracov.
Hawks mina obrovske miliony na scouting,nie ako posledne roky mame jeden z najlepsich scoutov teraz na svete..

Jedine co mohol Stan urobit skor,mal ponuknut zmluvu Niemimu a Hjalmarsonovi uz pocas sezony,ostatne sa mu neda vycitat NIC!!!,ale kto mohol tusit v pripade Niemiho,ze nam pomoze az k titulu? a potom by nam ostal na krku,ako Huet,Stan preferoval Crawfforda uz od zaciatku sezonu,ale zarabal viac,ako Niemi,preto zobrali Niemiho do NHL a nie Crawfforda,jedine to,Niemi mal stastie..

To by bolo asi tak vsetko.
Mna vytocili tieto tvoje vety OTEC..
Nezmyselné preplácanie hráčov (Campbell s Huetom dooipy skoro 13 miliónov ) hovoria za všetko.

odpoved som ti napisal hore.
Náhrada je logicky malá a nedostačujúca, no iná možnosť nieje.

Pises tu ako znalec Blackhawks :D ,co ja by som si na nijaky tim nedovolil,okrem svojho,preto lebo ich sledujem kazdy den a pozbnam dlhe roky.
Stan Bowman to taktiež nezvládol

Peace.... :-P
Stalberg - Toews - Kane
Kopecky - Sharp - Hossa
Brouwer - Bolland - Skille
Bickell - Dowell - Makarov

Keith - Seabrook
Hjalmmarsson - Campbell
Hendry - Vishnevskiy
Scott

Crawford
Turco
ALEBO

LW C RW
Brouwer Toews Kane
Sharp Bolland Hossa
Beach Kopecky Skille
Stalberg Dowell Bickell

LD RD
Seabrook Keith
Campbell Hjalmarsson
Scott Hendry

Goalies
Turco
Crawford

Vyber si :D

Tych moznosti je vela a je z coho vyberat,to je hlavne ..
Ja mam absolutnu doveru a uz sa nemozem dovkat na sezonu :clap: :clap: :clap: :oslava:
Keď sa Morin naučí korčuľovať, tak z neho niečo môže byť, nie? :hmm:

Inak s tým Byfuglienom súhlasím. Ako jediný bol vlani v mínuse. Je okolo neho obrovský hype. Podľa mńa trochu neprávom a preto som trochu na pochybách, či ten jeho trejd bol úspešný, keďže sme obetovali strašne veľa.

Inak s Ivanom počítaš do NHL? Fúha... Ja že už sa mu chystáš poslať pohľadnicu do Ruska :).
ThrashersFan píše:Keď sa Morin naučí korčuľovať, tak z neho niečo môže byť, nie? :hmm:

Inak s tým Byfuglienom súhlasím. Ako jediný bol vlani v mínuse. Je okolo neho obrovský hype. Podľa mńa trochu neprávom a preto som trochu na pochybách, či ten jeho trejd bol úspešný, keďže sme obetovali strašne veľa.

Inak s Ivanom počítaš do NHL? Fúha... Ja že už sa mu chystáš poslať pohľadnicu do Ruska :).

Jeho meno som tam hodil len ako krovie :D Morin nas este moze prekvapit,na campe mu islo VELMI dobre,nemam sajn ,kto sa prebije do A timu..je vela materialu.
Kiež by Kopec hral už druhú lajnu, teraz je šanca :!: :)
Getzo5 píše:Kiež by Kopec hral už druhú lajnu, teraz je šanca :!: :)
Po navrate z OH,Kopec zacal hrat po boku s Hossom a bola radost na nich pozerat,Kopec ma strasne milo prekvapil a zavrel usta neprajnikom,ktorych tu mal pocas skoro celej sezony dost,ty dvaja si na lade vynikajuco rozumeli a ked boli na lade ,dokazali si stale vypracovat vela kvalitnych sanci,kazde ich striedanie bola radost pozerat,len im treba zakoncovatela,Hossovicovi to moc neslo :) ,ale verim,ze v tejto sezone im to pojde este lepsie a trener ich necha spolu v lajne,lebo maju naozaj dobru chemiu,vedia sa najst na lade aj na slepo..
Popradcan píše:
Getzo5 píše:Kiež by Kopec hral už druhú lajnu, teraz je šanca :!: :)
Po navrate z OH,Kopec zacal hrat po boku s Hossom a bola radost na nich pozerat,Kopec ma strasne milo prekvapil a zavrel usta neprajnikom,ktorych tu mal pocas skoro celej sezony dost,ty dvaja si na lade vynikajuco rozumeli a ked boli na lade ,dokazali si stale vypracovat vela kvalitnych sanci,kazde ich striedanie bola radost pozerat,len im treba zakoncovatela,Hossovicovi to moc neslo :) ,ale verim,ze v tejto sezone im to pojde este lepsie a trener ich necha spolu v lajne,lebo maju naozaj dobru chemiu,vedia sa najst na lade aj na slepo..
:clap: 100% SÚHLAS! :!:
2419 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS