Ok Otec,trosku som to prehnal,ale nie vela,ma to proste mierne vytocilo
Pri podpise Campbella Hueta sa dopredu vedelo,ze budu preplateny ,klub chel dokazat,ze uz nebude setrit a prinesie SC,nech to stoji co to stoji a tak ukazali hlavne fanusikom,ze to myslia vazne a taktiez free agentom,bol to premysleny marketingovy tah noveho vedenia klubu ..
Byfuglien vysiel z nasej farmy,odohral u nas 2 sezony,v ktorych hral podpriemerne az strasne,proti Vancouvru v POs exceloval,na jeho post mame viac kandidatov,mladsich a rychlejsich,ktorych sledujem uz 2 roky na training campoch,Bickell,Brouwer..Kopeckeho nepocitam,lebo s Hossom maju vynikajucu chemiu,ale postavu a talent na to maju vsetci traja..Byf bojoval,ked sa mu chcelo a to kazdeho privadzalo do sialenstva..
Versteeg Vynikajuca palicova technika,dobra strela,ale narobil nespocetne mnozstvo chyb pri prechode do utocneho pasma a ani po 2 rokoch sa os toho neodnaucil,jeho hra v predu je vynikajuca,na jeho miesto je viac kandidatov..
Ladd Toho bude tazko nahradit,skusenosti + 2 SC,bojovnik na pohladanie..,keby sa neprenisli tie bonusy do naseho platoveho stropu,Ladd by ostal asi ako jediny z odidenych..
Ostatny hraci..to ani nemusim spominat...V pripade Niemiho,to ani netreba rozoberat,odohrat okolo 40 zapasov v NHL a dostat 3 mil na sezonu je totalny bullshit,ano vyhral SC,ale ako tim,nie ako brankar,za takou obranou by bol kazdy dobry,nechcem ho zhadzovat,lebo to bola nasa zlata partia,ktora nam vyhrala CUP,ale tie prachy si nezasluzi..
Okrem Ladda,vsetci tyto hraci presli nasimi trenermi a kazdy sa naucil svoju ulohu v time,hrali ako jedna masina,ani jeden z nich neexceloval,nasi treneri z nich dokazali dostat maximum,ani jednemu z nich sa nesnivalo,ze budu mat niektory 20 golov za sezonu,alebo vyse 50 bodov,v pripade Versteega bol odkopnuty Bostonom a nasledne vymeneny za Bochenskeho,alebo Byfuglien,ktory sa tu u nas naucil vsetko,presiel nasou farmou a uz za 2 roky z pomaleho hraca sa stal hrac NHL,Hjalmarson,Brouwer,Niemi,Keith,Seabrook a dalsi..
Uz pred rokom bolo hotovych zopar hracov do NHL,Skille,Beach,Dowell atd..,ale nebolo pre nich miesto.Skille podpisal za polovicu co mal dostat tuto sezonu,alen aby uz mohol konecne zahrat v A-klube,Tyto chlapci su nazhaveny,ako stuky,co je najlepsi liek na SC hangover,presne ako to urobili Wings,ked prinieli novu krv po vyhre SC..
A je tu este jedna podstatne vec,ze je tu Scotty Bowman ,kazdy trejd a podpis ide cez neho

,jeho syn Stan je tu na cisla,platovy strop..,dokial to tu riadi Bowman senior,nemam strach,ani za necht..Ked si pozeral seriu s Vancouvrom,rozdelil Toewsa a Kane a posunul Byfugliena do predu a dal mu viac minut,potom to uz bolo ako klzanie sa na saniach v zime dole kopcom..JQ a Stan sa od neho ucia
Uz na dasliu sezonu budeme mat zase hotovych hracov z nasej farmy,ktory uz teraz exceluju na campoch,niektory sa rozhodli ukoncit univerzitu,ako Leddy,ktory sa mozno objavi aj v NHL na par zapasov v nasom A time,podobny hrac ako Keith

,potom je tu Lalonde,Morin,Makarov,Pirri,to je dalsia vlna hracov.
Hawks mina obrovske miliony na scouting,nie ako posledne roky mame jeden z najlepsich scoutov teraz na svete..
Jedine co mohol Stan urobit skor,mal ponuknut zmluvu Niemimu a Hjalmarsonovi uz pocas sezony,ostatne sa mu neda vycitat NIC!!!,ale kto mohol tusit v pripade Niemiho,ze nam pomoze az k titulu? a potom by nam ostal na krku,ako Huet,Stan preferoval Crawfforda uz od zaciatku sezonu,ale zarabal viac,ako Niemi,preto zobrali Niemiho do NHL a nie Crawfforda,jedine to,Niemi mal stastie..
To by bolo asi tak vsetko.
Mna vytocili tieto tvoje vety OTEC..
Nezmyselné preplácanie hráčov (Campbell s Huetom dooipy skoro 13 miliónov ) hovoria za všetko.
odpoved som ti napisal hore.
Náhrada je logicky malá a nedostačujúca, no iná možnosť nieje.
Pises tu ako znalec Blackhawks

,co ja by som si na nijaky tim nedovolil,okrem svojho,preto lebo ich sledujem kazdy den a pozbnam dlhe roky.
Stan Bowman to taktiež nezvládol
Peace....