Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Atlantik povi, ten ma pro vsechno vysvetleni. :jn:
Nastesti nesledoval, tenhle vikend jsem byl ve viru oslav :oslava:
Jesteze uz je ten Columbus na vychode, na nej nam to doma uz delsi dobu nejde, zato k nim si litame celkem pravidelne pro body. K zapasu se vyjadrovat jen z hajlajtu radsi nebudu... jen at uz zacne ta olympiada, snad pak zas prepnem do toho beast modu co se nam letos celkem casto daril praktikovat.
EXPECTED LINE COMBINATIONS
Dustin Penner-Ryan Getzlaf-Corey Perry
Patrick Maroon-Mathieu Perreault-Teemu Selanne
Emerson Etem-Saku Koivu-Andrew Cogliano
Matt Beleskey-Daniel Winnik-Kyle Palmieri

Cam Fowler-Ben Lovejoy
Hampus Lindholm-Francois Beauchemin
Luca Sbisa-Sami Vatanen
Dneska s Etemem :yahoo: :yahoo:
Dneska bychom nedali gól, ani kdyby hráli Hawks permanentně bez brankáře. Crawford výborný, naše přesilovka opět na tragické úrovni, Pennera s Vatanenem bych tam radši ani nepouštěl už. Palmieri slušně pak v první lajně, ale celkově výkon nic moc, i když jsme minimálně na tu remízu v pohodě měli. První gól jasně Getzlafův, vymýšlel nesmyslně bekhendem přihrávku křížem, ztratil a nevrátil se s Hossou, kterému to proti nám jde. Ale chápu Getzlafa, že přihrává jenom Perrymu, protože Penner ztratí všecko. Z posledních tří zápasů 2 góly (2x bez gólu). Nejlepší od nás Cogliano. Důležitý zápas prohraný, první místo v háji zřejmě, tak aspoň snad vyhrajeme v Nashvillu.
Tak to jsem rad zes to napsal a po treninku vecer muzu relaxovat u neceho jineho nez nasich highlits nedejboze celeho zaznamu :lol2:
At the Olympics, 63 NHL players won a medal. The Ducks, Bruins and Coyotes were the three teams who had players win gold, silver and bronze

Ducks players have won 12 medals over the last two Olympic years (2010 & 2014), the most in the NHL.

With gold medal winners in each of the last four Olympic Games (Kariya in 2002, Pahlsson in 2006, Niedermayer/Getzlaf/Perry in 2010, Getzlaf/Perry in 2014), the Ducks and the Vancouver Canucks are the only NHL teams to have gold medalists in the last four tournaments (2002-2014).

The Ducks and the Dallas Stars are the only NHL teams to have multiple medalists in EACH of the five Olympic tournaments involving NHL players (1998-2014).

Anaheim players have won 20 medals in the five Olympic Games involving NHL players, second only to the Detroit Red Wings (22).
:yahoo: :good:
Docela ubojovaný zápas, Blues byli lepší, ale žalostně stříleli, o čemž svědčí tahle statistika:
#stlblues had 75 attempts at the net tonight - 18 on goal, 27 blocked by Anaheim and 30 (yes, 30) misses.
Nám se povedl jeden brejk a pak jsme bránili, hlavně blokovali střely a Jony podržel, už pátá nula v sezoně, vyrovnal se Raskovi. Důležité vítězství, trošku jsme odskočili soupeřům a po OH jsme vstoupili do hry dobře, před tím to byla špaténka, tak snad to ted půjde lépe. Vyzkoušeli jsme si takový ten PO mód, výrazně jsme Blues přehitovali například. Je fajn vidět, že ten tým umí zahrát i defenzivně alá Kings. A pochopitelně sweep takového týmu taky potěší. A navíc:
Bruce Boudreau becomes the fastest coach in @NHL history to 300 wins.

Boudreau on his 300th win: "I don't really know what it means. I'm just happy we got the two points."
:yahoo:
Selly, koukals? Já ne a nestíhám ani záznam asi :-(
Bohuzel ne, ted jsem dosel z prace, ale snad aspon ten zaznam dnes nebo zitra dam :)
Takze shlednuto, pokusim se pridat par postrehu :)

Vyborna 1.tretina, ac byl pocet strel vyrovnany canes jsme prehravali, napr, shift Koivovy lajny kdy tam neskutecne protaceli tu Staalovu aniz by vystrelili byl paradni, ikdyz nekolikrat si to tam o strelu primo rikalo, asi si chteli kluci poradne zahrat narozdil od hodne takticky a defenzivne vedeneho zapasu s Blues ( cemuz se ale vubec nedivim ). Celkove vzato mi prislo ze po prvvich 50 minut jsme byli nebezpecnejsim, dynamictejsim tymem a ten pocet strel 34-52 byl dost zavadejici, obcas se mi zdalo jako by hostum nekdo ty carky za strely pripisoval hrabema :giggle: Tech 52 strel bylo letos nejvic co na nas souper vyslal.
Presto i tak velmi dobry Andersen v brane, puky mu nepadaly, v dulezitych momentech podrzel :thumbsup: Zato Ward ac tam mel taky par peknych zakroku si musi minimalne pri dvou golech drbat hlavu.
Vyborne oslabeni, 0/6, navic jsme byli pri nem i hodne nebezpecni a krom golu Cogse tam mohly padnout klidne i dalsi 2 :jn:
Sekeruv gol :sok: Ten tam snad povodil celou nasi petku a pak prechcal i golmana, za takoveho stavu to beru s usmevem a smekam :klobuk:
S Canes jsme srovnali ucty, ted nas cekaji dalsi 3 vychodnari, kteri nas v letosni sezone vymlaskli tak by nebylo od veci jim to take vratit, ikdyz uprimne se 6ti body moc nepocitam, ale 4 by byly fajn. Takze streda Montreal, patek Pittsburgh a pondeli Toronto, zajimavy rozpis a zapas s Pens bych si dal rad live kdyz je o vikendu.

jeste sestava:
Pener - Getzlaf - Perry
Beleskey - Silfvberg - Selanne
Winnik - Koivu - Cogliano
Palmieri - Bonino - Maroon

Fowler - Lovejoy
Beauchemin - Lindholm
Sbisa-Allen
Paráda, díky moc. Já snad dám všechny 3, když jsou ve 4, to je pro mě nejlepší čas. A jak se ukazoval Silf poprvé na centru?

A z jiného soudku, co říkáš na spekulace o tradech?
tomasinho píše: A jak se ukazoval Silf poprvé na centru?
Ja bych to nazval takovym standartnim vykonem, nijak nevycnival at uz pozitivne ci negativne a abych rekl pravdu byl jeden z hracu kterych jsem si behem zapasu vsimal nejmin :-D

tomasinho píše:A z jiného soudku, co říkáš na spekulace o tradech?
Ja nijak moc po nete nebrouzdam takze o zadnych ani nevim, zajima me jak se vyvine situace v brankovisti a se Samim, osobne si myslim ze snad ani posilovat nepotrebujeme :)
Ducks :shock: Víte, že TDL je zítra? :D :jn:
Hovorí sa o Vatanen+Etem+conditional za UFA Vaneka a MacDonalda z Isles.
Getzo5 píše:Hovorí sa o Vatanen+Etem+conditional za UFA Vaneka a MacDonalda z Isles.
Což bych ze strany Anahaimu nedělal.. Ten Vatanen se mi na OH hodně líbil.. Etem.. no stále věřím, že se z něj něco vyklube. Vanek by jim stejně podle mého v létě utekl.
:scare: Fowler, Beauchemin, Robidas, Lindholm, MacDonald, Lovejoy, Sbisa...zabudol som na niekoho? :D
Guddy.44 píše:
Getzo5 píše:Hovorí sa o Vatanen+Etem+conditional za UFA Vaneka a MacDonalda z Isles.
Což bych ze strany Anahaimu nedělal.. Ten Vatanen se mi na OH hodně líbil.. Etem.. no stále věřím, že se z něj něco vyklube. Vanek by jim stejně podle mého v létě utekl.
Idu na :cup: z toho pohladu by ta vymena zmysel davala.
kajo píše::scare: Fowler, Beauchemin, Robidas, Lindholm, MacDonald, Lovejoy, Sbisa...zabudol som na niekoho? :D
Nikoho podstatného AKA Allen a Fistric. Obaja noví hráči by mali prednosť.
7. We love the big moves. But as we head into the final 24 hours to the 3 p.m. ET Wednesday deadline, keep an eye on the small ones. Twenty teams are within $2 million of the cap. More than half of those are using long-term injury exemptions, which limits further flexibility if they're expecting those wounded mortals to return. So if a trade for a draft pick or a waiver move makes you scratch your head, wait to see if a second shoe drops.

8. Who could try this? Maybe the Anaheim Ducks. The way the cap works, you "bank" the space you save every day and Anaheim's worked very hard to maximize that. It has made more than 50 transactions back and forth between its NHL team and its AHL affiliate, the Norfolk Admirals. There's two reasons a team does this: a tight budget; and/or saving up for the deadline. Anaheim is a budget team. But the manoeuvring has left the Ducks with breathing room -- in a year where they lead the NHL in points.
Elliotte bol opäť spot on.
Vim ze je trade deadline zitra a doufam ze tahle vymena neklapne :modlenie: Dyt ten macdonald jde po prachach jak zidak :slap:
Robidas je nam na ho*no, ale bez Pennera se taky obejdem, ikdyz na nej jsem byl zvedav zda se klasicky v plejof zvedne, ale dejme tomu. Fasth odesel celkem levne, ale s jeho odchodem jsem pocital a u oilers je aspon jistota ze ty kola budou vysoko :giggle:
MacDonald je nesmysl. Přijde Robidas, odešli Penner a Fasth, to je fakt na otevření dobré lahvinky. A naprosto očividně se dělá prostor pro Vaneka, za kterého půjde Vatanen, 1. kolo a ještě něco. Etem snad ne, tomu věřím jako málokomu, navíc je to jediný rodák z Kalifornie.

Co se týče Vatanena, jsem pro jeho trejd už několik měsíců. Když si vezmete, kolik on má ztrát a hloupých propadnutí, tak za to jeho ofenzivní schopnosti nestojí. Máme top obránce Fowlera, z Lindholma roste vynikající ofenzivní obránce, v juniorce je Theodore. Do play-off potřebujeme zkušenost a jistotu směrem dozadu, proto i ten Robidas. Vatanen bude mít "už" 23 letos. Si vemtwe, že Fowler má v jeho věku skoro 250 zápasů na kontě a je jinde. Lindholm je o 3 roky mladší a předčí ho úplně ve všem snad kromě střely.

Vanek se mi moc nelíbí, bojím se, že po sezoně pláchne, ale je to top hráč, který ten tým může ještě pozvednout.
Selly8 píše:Robidas je nam na ho*no,
Kdepak, já jsem z Robidase nadšený. Zkušený stay-at-home zadák, kterého Murray chtěl a který je potřeba pro PO. Po sezoně asi půjde, ale může odvést opravdu užitečné služby.
No nevim, vzdyt mame Allena s Fistricem, ikdyz priznavam ze kdyz k nam prisli taky jsem si nedelal velke iluze, ale jak uz jsem psal odesel defacto za Pennera takze cajk. Pokud by prisel Vanek za Vatanena + 1st atd jak jsi psal nezlobil bych se, pac je jasne ze u nas Sami budoucnost nema, ale ten Macdonald snad uz nehrozi. A Etema nepoustet :nono:
Jojo, Vatanen jít musí, Etem nesmí. Tak Fistric je pro mě furt takové lepidlo akorát, hráč, který zaskočí, když je třeba, s tím se i podepisoval asi. Allen po tom zranění šel dolů, oproti prvním měsícům není tak dobrý a s Fistricem mi společně přijdou statičtí.
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2011 BOSTON BRUINS