Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

dunime díky za postřehy...viděl jsem jenom sestřih a Lemaire byl asi hodně nabroušený v průběhu zápasu ale nakonec to kluci zvládli....Salvador to tam Martymu zkušeně vypíchl :D... Marty ho pak jenom poklepal at si z toho nic nedělá :) tak paráda vrátili jsme Isles prohru a jedeme dál
Takže čo..čítali ste prestupové špekulácie?
V organizácii sa pozeráme po ofenzívnom bekovi a strelcovi.
Padajú veľmi zaujímavé mená: Scott Niedermayer alebo Dion Phaneuf a v útoku Kovaľčuk a dokonca "nedotknuteľný vraj nie je ani Iginla". U nás naopak na predaj nie je len Parise.
cital som tie veci..podla mna nerealne.neviem na co by nam bol kovalcuk to je absolutne pasé..a ako pozname loua vsetko si najprv poriadne premyslí..nevymenitelnych hracov je v nasom tíme ovela viac ako len parise..neviem na co by lou rozbijal nieco co tak dobre funguje,to neni jeho styl(a aj preto mam devils tak rad)..myslim ale ze pred uzavierkou prestupov sa nas tím posilní, o tom som presvedcený.konecne mame co ,,nabídnout,,:mame kopu mladých hracov co sa chytili a vsetci za nas hrat nemozu a nikdy nebudu..len na akom poste,to je otazka :D podla mna sa uvidi po navrate vsetkych zranenych,ako na tom sme..o tom ze nam chyba bek co vie rozohrat a vyviest puk vieme od cias co odisiel rafalski :D po second line centrovi tuzime tiez dost dlho..ak zubrus nadviaze na vykony pred zranenim tak toho centra asi nemusime riesit..len zatial je skoro tvrdit kto bude vymienat kedze v boji o PO to je nabité v oboch konferenciach.zatial to jasne vyzera na car,tor, edm a columbus..z car na centra prichadza do uvahy cullen co sa mi nepaci a do obrany z ofenzivnych bekov corvo alebo pitkanen-toho nemam rad ale jeho zmluva je fajn,tohtorocne vykony tiez..z tor ma napada stajan a hlavne kaberle..nanho tiez mame peniaze,aj dlzka zmluvy ako pri pitkanenovi je do sezony 2010 co by nam nenarobilo problemy pri neskorsom podpise pariseho..z edm ma napada len visnovsky ale jeho zmluva je dlha,z columbusu nikto :D o ostatnych neviem ci budu predavat kedze o PO bojuju..mozno to calgary,kde si phaneuf nesadol s trenerom zrejme a cital som aj spekulacie o jokinenovi..ale vse je zatial vo hviezdach..uf co robí nuda s clovekom :D
Tak Kovaľčuk znie aj mne divne. Zmluva, plat atď... Nejak som sa nad tým nezamýšľal všetkým a ani sa mi nechce.
Phaneuf aleb Iginla by sa mi ale v našom drese páčil :D
ved komu by sa v time nepacili :D len s tym platovym stropom to nevidim realne a iba ak,tak za cenu rozbitia fungujuceho tímu-not devils style :twisted:
Kovalchuk k nám podle mě nepujde...nevím Lou není typ GM který by dal někomu 10 melounů podle mě.
Phanuefa no to je podle toho za koho....rozhodně po něm nějak neprahnu jak jsem psal v jiných topicích je to pro mě přeceňovaný bek ale slyšel jsem o tom že s Flames se možná chystá obchod..... Nieds... no jasne je to ikona ale při vší uctě nevím jestli by jsem ho bral už taky občas vyrobí tu chybu a kdyby měl v našem týmu být namísto nějakeho talentovaneho mladíka který se může vyhrát tak bych do toho asi nešel
Uvidíme co se bude dít...nabídnout rozhodně co máme
Jinak jsem rád dunime že začínáš i častěji přispívat.... nic proti begbeemu ale psát si tu ve 2 je nuda :D
Tak rozjeti Senatori vam nedali ani nejmensi sanci... Uz to neni to Jersey ze zacatku sezony a je jen na nas jestli dokazeme zdramatizovat boj o prvenstvi v divizi. Zapasu zbyva jeste hodne, stat se muze cokoliv, ten rozdil neni zas tak neprekonatelny, jen musime proste makat a ono to prijde :yes:
Atlantik píše:Tak rozjeti Senatori vam nedali ani nejmensi sanci... Uz to neni to Jersey ze zacatku sezony a je jen na nas jestli dokazeme zdramatizovat boj o prvenstvi v divizi. Zapasu zbyva jeste hodne, stat se muze cokoliv, ten rozdil neni zas tak neprekonatelny, jen musime proste makat a ono to prijde :yes:
No ja doufam, ze naopak VY budete preskoceni! :twisted:
Atlantik píše:Tak rozjeti Senatori vam nedali ani nejmensi sanci... Uz to neni to Jersey ze zacatku sezony a je jen na nas jestli dokazeme zdramatizovat boj o prvenstvi v divizi. Zapasu zbyva jeste hodne, stat se muze cokoliv, ten rozdil neni zas tak neprekonatelny, jen musime proste makat a ono to prijde :yes:
Tento bol dobrý... :D :good:
begbeee píše:
:shock:

Obrázek
jo od pitt nas sice delia len 2 body,ale aj tri zapasy k dobru..plus 2 vzajomne zapasy este,sa mi zda..co sa rovna naskoku 6 bodov a tri zapasy k dobru pre nas :D :D :D
k zapasu s ott: nevidel som ani len zostrih..kym mi valnu formu nemame,ott je skvelo rozbehnuta..ale viem si predstavit asi ako zapas vyzera :bitka3: l..nasa nemohucnost v utoku-urcite sme len elliotovi vylepsovali statistiky propagacnymi strelami a panika stres v obrane zo strany mottaua :scare: (dost casty priebeh zapasov v poslednej dobe) teraz mame nabity program do kona tyzdna(su to 4 zapasy v 5 dnoch..prvy sme posrali),tak to snad devils nejak zvladnu..vazne nam zacina chybat martin a v zraneniach zubrusa,eliasa a clarksona dlho chybal teoreticky cely 2 utok.. zubrus je spat-snad sa co najskor rozohra k vykonom pred zranenim.
dunim píše:jo od pitt nas sice delia len 2 body,ale aj tri zapasy k dobru..plus 2 vzajomne zapasy este,sa mi zda..co sa rovna naskoku 6 bodov a tri zapasy k dobru pre nas :D :D :D

My, co jsme si temahle :ho*no: letos uz prosli vime, jak do nich lze snadno spadnout...
Par zraneni, prestane to padat a najednou se ani nedostanete do utocnyho pasma. Psychika je sv*ne. A 3 zapasy k dobru jsou pak spis ke zlu..
andy,len mi na rozdiel od flyers nie sme v totalnych srac*ach ako sa stalo vam,proste hrame tazkopadne a neefektivne-nie tragicky..s navratom eliasa sa da cakat ze sa zvysi efektivita golova a aj v PP..martin chyba na rozohravke strasne-s kvalitnym superovym napadanim si proste ostatní nasi beci nevedia poradit..zubrus a clarkson zas prinesu potrebnu tvrdost a kvalitu...takze cierno to nevidim a hlavne aj napriek momentalnej zlej forme dokazeme obcas vyhrat :wink:
naprostý souhlass s dunimem....až se vrátí hlavně Clarkson a Zubruss to bude jiná řezba po rohách tedka hrajem jenom rotace ale nikdo to tam pořádně nerozráží.....Martin až se vrátí to bude uplně jine kafe
Já osobně bych si vytáhl Correnteho...pro mě budoucí pilíř naší defenzívy moc se mi líbí tento klučina.... letoss má na farmě celkem i body... navíc shodit rukavice u něj není cizí pojem a to je vždy + .... uvidíme kdy se zase ukáže v A týmu
PS: dneska nás Sens dobře potočili to se musí nechat
lol..to co spravil Marty pri tom najazde Hechta? Ved ten si tam lahol jak do postele.
No je to tak jak rikate, nehrajete az tak tragicky, ale je to takove hodne nemastne-neslane. Prohru v Buffalu 2-1 na najezdy jsem sledoval, ale mel jsem co delat abych u toho neusnul. Malo vzruchu, Buffalo nic moc nehralo, nebyly tam ani emoce, proste nic. Ale mate bod z ledu vedouciho tymu severovychodni divize, tedy nic se nedeje.
Priznám sa, že hoci to na prvé kolo nevyzerá, Buffalo by bolo asi najnepríjemnejší súper v playoff. Tiež asi Ottawa by nebola bohviečo, ale reálne Buffalo bude asi najväčšia šťuka v bazéne.
begbeee píše:Priznám sa, že hoci to na prvé kolo nevyzerá, Buffalo by bolo asi najnepríjemnejší súper v playoff. Tiež asi Ottawa by nebola bohviečo, ale reálne Buffalo bude asi najväčšia šťuka v bazéne.
Tak tady se vubec nezhodneme begbeee. Buffalo je podle mne do playoffs jeden z tech prijatelnejsich souperu, ale tezko rict je to vec nazoru. Minimalne s Washingtonem se Sabres vubec nemuzou rovnat, Philadelphia bude taky v playoffs nebezpecna a Pittsburgh kdyz posili o solidni kridlo na trade-deadlinu snad taky nebude do poctu. Kazdopadne potrebujete v ofenzive nejaky poradny impulz...
Dobrý brankár je v playoff dvakrát taký nebezpečný ako dobré krídlo. A Miller to znepríjemní v súčasnej forme každému. Vaňek chytí formu, Connolly už teraz hrá v životnej..
BTW.. na HFboards vyšli na východe ako najnepríjemnejší súper do playoff Devils.
podle mě je PO hlavně o golmanech a rozhodně bych Buffalo nechtěl
Dneska náss neporazilo Buffalo ale Miller.....tento golman nemá momentálně v lize konkurenci a troufám si řísct že Vezina je letoss jeho
PS: Zubrus je zpátky...tak snad se do 5ti zápasu dostane do formy
reseni je snadne, potrebujeme produktivniho centra a obrance, vidim to na prichod Stajana a Zidlickyho a v patek rozstrilet toronto
tak nejake novinky..pikachu smer rusko cska moskva..prenho to je lepsie a aj pre nas..
a parise dnes netrenoval ale asi o nic nejde,len ho lemaire nechava oddychnut ako predty nechal langenbrunnera abo rolstona.
megaton: ten stajan napadol aj mna,ale zidlicky vobec :roll: ten by bol fajn
spíš Zach ani nemá náladu když mu dneska par golovek Ryan chytil :D .... jinak Pikachuovi přeju at se daří ( žádná škoda podle mě pro náss že náss opustil dá se lehce nahradit ) .... kua už chcu Correnteho vidět zase v A týmu !!
tak prvni ukol splnen toronto rozstrileno a ted jeste 2x. ted uz jenom Zidlickyho a Stajana. jinak zaps to byl dobrej Zach mohl mit asi tak 5 golu ale bud byl vychytanej nebo trefil brevno, jinak se ZZ hral Zubrus a docela mu to slo, cela lajna hrala dobre, ale co se musi nechat tak obranci jsou spatni, Oduya, Mottau i white by meli byt tak paty az sesty obranci a Fraser i kdyz hraje relativne dobre tak by mel byt sedmym bekem. Potrebujeme aby se vratil Martin a jeste jednoho beka k tomu, pac rikam to nerad ale s takouvouto obranou se SC nevyhrava, nerekl bych kdyby jsme meli dve lajny co daj kazdej zapas gol ale realne se prosazuji jen ZZ plus nekdo. Rolston se vratil ke svemu normalu tedy ke spatne hre a jeho nevyrovnanost je zalostna, je schopnej dat dva goly za zapas a pak se po nem na 10 zapasu slehne zem. vymenil bych ho spolu s Bergforsem nebo jinym novackem do Pittsburghu za Staala, to by byla parada, ale je mi jasny ze to je z rise snu. chci slyset vice tohoto
Nevěřím vlastním očím - vyhráli jste 5/4 v prodl. a hned jste Maple Leafs rozstříleli :shock: :shock: ???? Spíše bych se pozastavil na tím (když jste tak dobří), že tým současných haluzáků srovnal v závěru 3. tř. vaše dvoubrankové vedení :roll: . Prý rozstříleli - to šlo :lol2: !!!!
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS