Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BUFFALO SABRES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Sbres budou mít vela starostí s udržením svého kádru a většina penez padne na nové smlouvy to je jasné ale myslim že i když jeden dva hráči odejdou Sabres mají širokou lavičku kvalitních hráčů kteří mohou vyniknout ked dostanou prostor !!!

To, že řada hokejistů z týmu odejde je jistá věc, otázkou zůstává kdo a kam............. 8) !!!!

Drury a Briere dvaja kapitani su mimo,predani a zatial ziadne nakupy,no Sabres tiez pekne padaju podobne ako Nashville alebo Islanders.Uvidime ci sa podari ako tak nieco zachranit.

Vedení Buf naprosto propadlo, že nedokázali podepsat ani 1 z dvojice Briere - Drury.......... :shock: 8) !!!! Příští rok nepostoupí ani do PO............. :cool: !!!!

ja si myslim ze Martin Biron je uz teraz stastny z toho ze ho BUF vymenilo pocas sezony do Philly. Jednak si zachyta a bude chytat v dost silnom time :)

Já budu šťastný, jestli u nás bude chytat dobře............ :cool: !!!! Jinak Buf jde do "kytek"......... :wink: !!!!

Ale Buffalo tam ma stale kvalitnych mladych hracov. Nemusite ich hned odpisovat :wink: . Prisli o svoju najsilnejsiu dvojicu, ale nezabudajte, ze oni mali 4 vyrovnane lajny :)

Tak tomu opravdu nevěřím, jestli nějak hodně neposílí a přesto postoupí do PO, bude to pro mne obrovské překvapení............ :shock: 8) !!!!

no ty odhody dvojice je můžou mrzet, Bufalo určitě dost spadne, ale play-off by snad ještě mohli udělat, i když, nevím, myslím že budou bojovat o PO až do posledních kol

Buffallo má stále dobrých centrov (Connoly, D. Roy), v zálohe Zagrapana. Myslím si, že do play-off sa dostanú.

Buffalo se bez Briera a Druryho obejde, ale oni bez buffala ne.

Ty jsi komik............. :D :D !!!! Bri a Dru byli Buffalo, bez nich je to ten slaboučký tým jako před výlukou............. :wink: 8) !!!!

nechapem. Pocas sezony vsetci hovorili ze Buffalo ma silny vyrovnany tim, a teraz ked odisiel Briere a Drury tak ich absolutne odpisujete.

A asi odchadza aj Zubrus.

jj přesně tak mladí se budou muset chopit příležitosti tak jako tomu bude v Chicagu ale od Chicaga se nic nečeká narozdíl od Sabres takže tlak bude velikej sem zvedav """ !!

Az taky prepad to zo strany Sabres podla mna nebude.Sice im odisel takmer "stobodovy" Briere,ale viac by ma mrzel odchod Druryho.Velky bojovnik,navyse mal vo zvyku strielat rozhodujuce goly.PO asi bude,aj ked mozno az na poslednu chvilu.

Ja ich rozhodne neodpisujem,ved tam zostali hraci ako Vanek,Afinogenov(mnohymi nenavideny),Roy,Pominville,ci All Stars obranca Campbell a samozrejme brankar Miller.Navyse to moze znamenat vacsiu sancu pre Zagrapana zahrat si v prvom time,taktiez pre Sekeru.

kajo píše:.Navyse to moze znamenat vacsiu sancu pre Zagrapana zahrat si v prvom time,taktiez pre Sekeru.
Dost dobra poznamka. uz by bolo nacase aby niekto dalsi z nasich prvokolych draftov konecne presadil. Meszaros uz hral dve sezony. Valabik, Zagrapan, Mihalik cakame co a ako.

Další podpis brankárskej dvojky,tento raz Buffalo získalo bývalého brankára Pittsburghu Jocelyna Thibaulta,a zostáva aj Ryan a Peters
Obrázek

Jocelyn :?: idealna brankarska dvojecka v ktoromkolvek time...urcite najznamejsie z pĂ´sobenia u tucniakov, ci jastrabov; strateny_chorche, ci lamik by o nom vedeli co to prezradit :wink:

Obrázek

Buffalo malo hned tlacovku a ako iste viete vyhlasili ze ponuku vyrovnaju. To bola rychlost. Vanek vdaka Edmontonu ma o novu zmluvu v Buffale postarane aj bez dlhych rokovani.

tak aspon sme Buffalu podkurili :twisted: . Vanek sa nam moze podakovat za taku superzmluvu.

:o Hlavně aby takové podobné smlouvy Buffalo nepoložilo,do bankrotu :!: :!: :!: .Nemají ještě podepsané další hráče.Jedním z nich je Pominville.Udělali to pod nátlakem.Bez toho,aby si pořádně spočítali,že je to může za čas,třeba i ruinovat.Báli se,aby nepřišli o dalšího hráče.Aby neztratili tvář a z mužstva se nestal výprodej.Taktika nechat vlastní hráče na volný trh a nepodepsat je během průběhu roku seBuffalu nevyplatila .Toto není příznivý trend :!: :!: :!:

Tak taka zmluva pére Vaneka je prehnana - chlapcovi vysla jedna sezonna a hned ma zmluvu lepsiu nez nektori ovela lepsi hraci ale co uz je to o perspektive a tu Thomas ma velmi velku takze len tolko... ale to je moj nazor :)

Skocit z 950 tisic na 10 milionov... Chlapcovi sa musi zatocit hlava. Som zvedavy, ako sa mu bude darit, pretoze po odchode Briera a Druryho a s takou gazou bude pod riadnym tlakom.

ešte stale tam ma Afinogenova napr. bude mať zato s kým hrať o tom niet pochýb...

Vanek - nejpřeplacenější hráč historie ledního hokeje.......... :cry: :cry: !!!! Bude průměrně brát více než-li Gagne, Briere atd. - vskutku nepochopitelné............ :shock: :cry: !!!! Jinak Areku máš pravdu, Vanek by měl doma do konce života nosit dres Oilers, protože nebýt Vás, tak by nikdy v životě takovou "nehoráznou" smlouvu nedostal......... :? !!!!
1297 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS