Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ARIZONA COYOTES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
tak na to, aké problémy trápia majiteľov tohto klubu, hrajú hráči nad očakávanie dobre. Bude zaujímavé sledovať, ako sa tam situácia bude v najbližšom období vyvíjať. Myslím, že to je len začiatok, podobné problémy možno očakávať aj v niektorých ďalších kluboch, ako dôsledok súčasnej ekonomickej krízy vo svete.
http://www.hokej.sk/nhl/clanok59181-Gre ... oenixu.htm
http://www.hokej.sk/nhl/clanok59181-Gre ... oenixu.htm
no ja si myslím, že ich šance sú ešte reálne, pokles formy badať u viacerých tímov v západnej konferencii (EDM, VAN, COL ) Prvá päťka tímov sa rysuje celkom jasne SJ, DET, CGY, ANA, CHI. Formu potvrdzuje výsledkami DAL a o zvyšné dve miesta ešte bude riadna bitka. Tlačenica v tabuľke to len potvrdzuje, takže ak kojoti zdvihnú hlavy a urobia pár dobrých výsledkov, tak ich túto sezónu v PO možno naozaj uvidíme...
hmmm,tak ako prisli k vyrovnaniu z 2:4 na 4:4,tak podobne aj prisli o ten bod....Minimalne 2 goly im daroval Ozzie....Come on ENGLAND píše:Tak poslední zápasy, tuším nějaké 4-5 to jde s Pho z kopce a PO se jim začíná pomaloučku ale jistě opět vzdalovat. Uznávám ale, že dnešní prohra 4:5 v Det, kde min. o bod přišli v posl. minutce je opravdu smolná..........![]()
!!!!
No zatím nic neni ztraceno, ale jestli chce Phoenix zase pomýšlet na Play off... bude muset udělat sérii alespoň 4 výher... což se mu v této sezóně snad ještě nepovedlo...
Je to škoda, tahle série 6 proher, bohužel ani jeden z těchto zápasů jsem neviděl protože mi po All Star Game přestalo fungovat ADTHE ... :/ pokud někdo znáte stránky s nějakym lepším streamem, byl bych moc rád kdybych se o nich dozvěděl
)
Ale rozhodně je vidět, že Phoenixu chybý zranění hráči a zrovna Phoenix není tým, který by si mohl dovolit mít tolik zraněných, protože ten kádr prostě neni tak širokej... hlavně neúčast Kurta Sauera hodně mrzí... V plný sestavě už se však po dlouhý době stal z Phoenixu konkurenceschopnej soupeř což je na jednu stranu velice pozitivní, dokázali jsme hrát body i proti týmům jako Detroit, San Jose... Ale marodka je věc, která k NHL patří a prověří pravou sílu týmu, kterou bohužel Phoenix ještě zatim nemá.... I přesto doufam, že marodka se brzy vylidní a my budeme schopni aspoň do posledních kol o vysněné play off bojovat.....
Je to škoda, tahle série 6 proher, bohužel ani jeden z těchto zápasů jsem neviděl protože mi po All Star Game přestalo fungovat ADTHE ... :/ pokud někdo znáte stránky s nějakym lepším streamem, byl bych moc rád kdybych se o nich dozvěděl
Ale rozhodně je vidět, že Phoenixu chybý zranění hráči a zrovna Phoenix není tým, který by si mohl dovolit mít tolik zraněných, protože ten kádr prostě neni tak širokej... hlavně neúčast Kurta Sauera hodně mrzí... V plný sestavě už se však po dlouhý době stal z Phoenixu konkurenceschopnej soupeř což je na jednu stranu velice pozitivní, dokázali jsme hrát body i proti týmům jako Detroit, San Jose... Ale marodka je věc, která k NHL patří a prověří pravou sílu týmu, kterou bohužel Phoenix ještě zatim nemá.... I přesto doufam, že marodka se brzy vylidní a my budeme schopni aspoň do posledních kol o vysněné play off bojovat.....
Phoenix je na tom zhruba stejně jako Columbus v minulém roce. Před all Stars Game to bylo dost slušný a po něm přišla řada porážek, která rozhodla o neúčasti v play-off. Docela vám přeju, abyste to ještě dohnali, ale na na úkor CBJ
Jinak já teď sleduji zápasy JEN přes ADTHE, MYP už přestalo dávat linky (na fórum se nekoukám, je tam něco o přenosech NHL?)
Je, ale jsou tam odkazy zase jenom ADtHE.... před All star game jsem v pohodě spustil jakejkoliv přenos... po ASG už mi to ani nebufferinguje, prostě ukáže 0 % a neděje se s tim nic :/MartinFC píše:Phoenix je na tom zhruba stejně jako Columbus v minulém roce. Před all Stars Game to bylo dost slušný a po něm přišla řada porážek, která rozhodla o neúčasti v play-off. Docela vám přeju, abyste to ještě dohnali, ale na na úkor CBJJinak já teď sleduji zápasy JEN přes ADTHE, MYP už přestalo dávat linky (na fórum se nekoukám, je tam něco o přenosech NHL?)
No Phoenix neměl tuhle sezónu nikdy 4 výhry v řaděyzy19 píše:pripomienka, phoenix mal túto sezónu na 101% 4 výhry v rade, dokonca neviem či viac, ak ma pamäť neklame, mohli by v tom znovu začať pokračovať
Fanoušek jenom Phoenixu
)), co díky reklamě na NHLpro objevil tyhle stránky
) .... jenom mě hodně mrzí že se na zápasy teďkon nemůžu dívat :/ ... slapshoty na NHL.com už neni ono... A nejhorší na tom je že nevim co s tim... asi ADTHE ještě zkvalitnili přenos a můj net už nestíhá.. jnk. si to nevysvětluju :/
tak to máš dosť blbé ja som videl len 4 zápasy Phoenixu a vždy vyhral a bol som veľmi spokojný, keďže som študent a nieje to bohvie čo pre mňa vstávať o 3:00 alebo 4:00, počas školského týždňa, no stojí to za toWanic píše:Fanoušek jenom Phoenixu)), co díky reklamě na NHLpro objevil tyhle stránky
) .... jenom mě hodně mrzí že se na zápasy teďkon nemůžu dívat :/ ... slapshoty na NHL.com už neni ono... A nejhorší na tom je že nevim co s tim... asi ADTHE ještě zkvalitnili přenos a můj net už nestíhá.. jnk. si to nevysvětluju :/
yzy toto nie je pokec, ani icq, ani skype, ani ziadny chat
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF