Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NASHVILLE PREDATORS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Hartnellovi 4 melony, no to by sa museli zblaznit, najblaznivejsi manazer mu moze ponuknut tak 3 melony, realne je to tak okolo dvoch, sumy nemozu stupat do absurdnych cisel....

chorche píše:Ani by som netvrdil, mali celkom slusne navstevy.
To si snad děláš srandu.............. :shock: :shock: ???? Na to kde celou základní část byli, měli nejhorší návštěvnost vůbec............ :o :o !!!! Proč si asi myslíš, že tam na PO přitáhli Forsbyho............. ????

15000 ludi je urcite viac, nez nejakych 8-9 v Chicagu

Jo táák, a kde byli BlackHawks a kde Nas............ ???? Nashville byl absolutní špička, co se týče výsledků a měli vyprodáno jen párkrát, zkrátka fanoušci v tomto městě jsou naprostí ignoranti a analfabeti............... :wink: !!!!

Urcite su to lepsi fanusikiovia, nez fanusikovia Sucks - na oslavu SC pride trapnych 15 000 ludi?! :shock:

chorche píše:Urcite su to lepsi fanusikiovia, nez fanusikovia Sucks - na oslavu SC pride trapnych 15 000 ludi?! :shock:
zase si nezklamal , navstevnost byla 95% a posledni zapasy + playoff byly vyprodane. 15k lidi ? zije tam 300k a je to v californii - co by jsi proboha chtel ?

chorche píše:Aspon citaj, vole! Na oslavu SC, na PARTY, prislo nejakych trapnych 15 000 ludi! Ved to je vysmech! A vobec, nech idu do... Cim skor Analheim zmizne z mapy NHL, tym lepsie pre hokej! Najlepsie aj HNED!!! :evil:
tak za 1. - vole si rikej nekomu jinymu, na tvoje vylevu opravdu nejsem zvedavej.

2. a ctu moc dobre - to prvni bylo venovano navstevnosti obecne a dale kokntretne k oslavam SC.

3. tvoje 'radoby_vtipny_zavery' si rikej pro sebe, zopakoval si to tady tolikrat ( anaheim, vancouver, etc. ) , ze to uz fakt nikoho nezajima.

Smiesnych 15 litrov ludi sa s osialom v Edmontone a Calgary pocas playoff ani nedal porovnavat, tam hulakalo cele mesto a to ani jeden z tychto timov vo finale v tomto tisicroci SC neziskal!

:evil: this is topic Nashville Predators...

:backtotopic:

Vsak dobre, tam sa tiez fanusikovia inak blaznia, ale najprv im musi nejaky sedliak so sirakom na hlave zahrat pred zapasom ten ich trapny styl...ako sa to vola...Country! Bleee!

:( Po velúspěšné sezóně plné nadějí a očekávání s poněkud smolným koncem jde to s Nahvillem bohužel z kopce :( .Nový majitel se zřejmě rozhodl postupně přebudovat mužstvo a nechci být špatný prorok,ale příští sezona bude smutná.Ztráta Timonena a Hartnella vykompenzovaná 23 volbou v 1 kole draftu je nepochopitelná :cry: .Nabízí se otázka , co tím vším vedení sleduje.Jestli chtějí snížit rozpočet klubu,nebo v létě se pokusit ulovit velkou rybu.Další možnost je přemluvit Foppu,aby pokračoval ještě jednu sezonu.Napadá mě i černá myšlenka,že nový majitel utáhl kohout,aby postupně měl argumenty na přestěhování klubu do Hamiltonu.Měl by dodržet slovo,které garantoval i šéf NHL ,ale u těchto milionářů člověk nikdy neví.Bude zajímavé co se v Nashville bude přes léto dít. :!:

ja to vidim tak, ze pĂ´jde o otazku casu, kedy sa bude na Nashville spominat ako napr. na Hartford Whalers....pustit klucovych hracov timu za ... :neja: byt cisktokrvnym fanusikom country borcov Obrázek

v sezone 07/08 nas caka nova era predatorov = viac ako hmlista..

Foppa teda este moze zostat, ved sa velkohubo hovorilo o tom, ze ak zostane, tak zostane u Preds. Inak ta vymena je totalny nezmysel. Este Timmonen samotny za 1. kolo draftu - dobre, je to volovina, ale po dlhom prezuvani stravitelna. Ale este aj hartnell? Im nacisto svaca v kotrbe alebo???

Já jsem naprosto spokojen................ :D 8) :D !!!!

PHILLY FOREVER píše:Já jsem naprosto spokojen................ :D 8) :D !!!!
To jsem si mohl myslet :wink: .Tak dobrý tým to byl a teď z něj zbude jen torzo do počtu,bez šancí na play-off :cry: Jen tajně doufám,že Foppa tam nezůstane. :?

Preco by tam Foppa nemal zostat? Mal by dobrych spoluhracov, urcite lepsich, nez v Denveri. Atomova Korcula, Sully, Arnott, VokĂşĹ

Baffy píše:
PHILLY FOREVER píše:Já jsem naprosto spokojen................ :D 8) :D !!!!
To jsem si mohl myslet :wink: .Tak dobrý tým to byl a teď z něj zbude jen torzo do počtu,bez šancí na play-off :cry: Jen tajně doufám,že Foppa tam nezůstane. :?
To víš Baffy - je to ideální, Philly skvěle posílila a Nas, který nemám rád naopak oslabil jak to jen šlo............ :cool: !!!! Jinak Forsby tam 100 % nezůstane, ve hře jsou jen 2 týmy - Philly a Av´s............. 8) !!!!

:( Co se děje s Nashvillem?Jednoduchá odpověď.Nový majitel nenápadným způsobem,před očima všech stěhuje mužstvo do Hamiltonu,kde už nakupují lístky na NHL :!: .Je to můj názor,nemusíte s ním souhlasit :( :o Ale jestli cílem má být postupné rozprodávání hráčů s následným zhoršením výsledků a tím i odlivu fanoušků od hokeje v Nashvillu,tak s tím nesouhlasím :!: :!: Jinak jak vysvětlíte cenu 10,5 milionu za Timonena a Hartnella Philladelphii za cenu č.23 prvního kola draftu :?: :oA lze to?? :?:

samozrejme, ze suhlasim(e) :!: v novej sezone je ultimatum v podobe navstevnosti..a tym je 14.000 priemerna navstevnost..podla mna, absolutne nerealne :!: tak ako sa uvadza, v Nashville su jedny z najlacnejsich listkov v celej NHL a v minulych 5 sezonach priemerny 14.000 limit nebol prekroceny, za minuly rocnik stratili 15.000.000 $ a to aj napriek tomu, ze klub cekol 110 bodov :!:

ake take bum v podobe miernej zvysenej navstevnosti sa podarilo nabudit angazovanim Foppyho, ktory vsak do timu moc nezapadol, navyse jeho buducnost, podobne ako Karyiu je v time viac ako :?:

sokujuco lacne pustenie dovolim si tvrdit kluovych hracov timu k letcom, dava jasnu odpoved, ze na zvysovanie navstevnosti mĂ´zu v Nashville zabudnut :!: vsetko speje k jeho prestahovaniu..uprimne, budem len rad...

Naprosto s Tebou Cepi souhlasím, již aby se stěhovali.......... :cool: !!!!

montreal píše::( Co se dÄ›je s Nashvillem?Jednoduchá odpověď.NovĂ˝ majitel nenápadnĂ˝m zpĹŻsobem,pĹ™ed oÄŤima všech stÄ›huje muĹľstvo do Hamiltonu,kde uĹľ nakupujĂ­ lĂ­stky na NHL :!: .Je to mĹŻj názor,nemusĂ­te s nĂ­m souhlasit :( :o Ale jestli cĂ­lem má bĂ˝t postupnĂ© rozprodávánĂ­ hráčů s následnĂ˝m zhoršenĂ­m vĂ˝sledkĹŻ a tĂ­m i odlivu fanouškĹŻ od hokeje v Nashvillu,tak s tĂ­m nesouhlasĂ­m :!: :!: Jinak jak vysvÄ›tlĂ­te cenu 10,5 milionu za Timonena a Hartnella Philladelphii za cenu ÄŤ.23 prvnĂ­ho kola draftu :?: :oA lze to?? :?:
Montry, ten draft jim Holmy "daroval" za to, že s nimi jednali s jako 1. týmem, byl to jeho takový projev dobré vůle, kdyby čekal do 1. července, tak mu je také mohl někdo vyfouknout, takže se domluvili, že Nas jim je nabídne a Philly jim daruje tento draft, který stejně získali za Forsbyho zase z Nas.............. :wink: :) !!!!

:( Rozumím tomu.Jen mě mrzí,že jim to philla nevrátila hráčskou náhradou.Všeobecně se říká/nemusí to být pravda/,že od 20 místa jsou letos na draftu slabší jedinci.V každým případě hráči ,kterým to nějaký čas potrvá než se probojují do NHL.Nashville/ po z jeho pohledu veleúspěšné sezoně /oslabuje :!: :!: .A bude ještě víc. :!: Podle mě Foppu neudrží a i Kariya ai dal podmínku za jaké zůstane.To jest,že tu musí být konkurence schopné mužstvo.Když to takhle bude pokračovat tak uteče :!: :!: Nashvillu nijak zvlášť nefandim.ale na druhou stranu bych nerad viděl v NHL rozebrané mužstvo :evil: :!:

Pfu, Hamilton moze predavat permanentky tak na AHL.

hmmm Hamilton se toho asi nebojí jak tak na to koukám beztak to bude reklamní trik !!§ ale aHL taky dobrá soutěž :D
519 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES