No hej aj kvôli tomu minuloročnému PO som chcel tento zápas velmi vyhrať, ráno som mal dobrý pocit z tých výsledkov, vedel som že som trafil tie prekvapká CAR aj CBJ a celý čas som bol aj v tom že som mal TB : COL remízu.. pozrel som priebežný stav ked sa 2 zápasy ešte hrali, tesne sme viedli a v oboch tímoch to mali dobre rozbehnuté 2 tipéri a zvyšným 2 to moc nevyšlo tak som sa sústredil na tie dvojice tipérov a kalkuloval že ako to môže dopadnúť, vyšlo mi že by sme mali jasne vyhrať keby Kings vyhrajú, tesne vyhrať keby to skončí remíza a v prípade výhry Ducks by sme prehrali, Kings viedli bol som rád že je to dobre rozbehnuté ale nakoniec to skončila remíza, som si hovoril že nevadí aspoň sme vyhrali, idem robiť vyhodnotenie a BUM prehra.. to bol šok, Wildcelta som nebral ako hrozbu ked som pozeral tie priebežné výsledky on mal 6 bodíkov ked sa ešte tie 2 zápasy hrali... ja som kalkuloval len s Fortunom a tebou.. a nakoniec Wildo chytil 2 remízy a strhol ten zápas na vašu stranu.. Dalšia facka ako hovado, toto kolo je úplne príšerné.. ideme od prehry k prehre a ked už tú sériu môžme zlomiť tak 2-3x posebe prehráme takýmito haluzami
, to je už zúfalstvo a strácam potom aj chuť pokračovať dalej... Hádam vybojujeme to PO
.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
REBELLION TIGER
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
No aj pre mňa bol ten duel "zaujímavejší" ako iné suboje pre toto takže som sa ráno zobudil ked sa ešte hrali duely a rýchlo to prebehol ako to vyzerá.Samozrejme som si všimol,že si tie prekvapka mal ale i to,že si nám dal šancu to otočiť tým Torontom ,čo si ráno sám písal ich bilanciu golovu proti tímom zo Západu do ich témy.
V tom čase DAl-WSH bol 3:3 a všimol som si,že keby to Ovi otočil bolo by to dobré,lebo by Fortuneho nemohol už Minnesota dobehnuť.Lenže za pár sekúnd zasvietilo 5:3 Dallas čo prinieslo body mne ale i Minnesotovi a tým Fortuna vyrovnal.Takže boli dôležité duely nás 3 ich kolegov.Exo bol mimo,pipo dokonca 1 duel nenatipoval,čo netuším ako sa stane,sem tam sa to stane aj u iných,včera hoci imp u pirátov
u nás Nabby bol z hry von lebo mal tipy ako vy a tak som bol v hre ja a Wildo a ty.Aj ja som si povodne myslel,že Wildo je vonku z hry,ale som si všimol,že u SJ stále svieti X a tým by naše šance stupli.Tak som si ten duel zapol a po očku to sledoval.Vravel som si,žraloci to daju, ale ako čas ubiehal tak som trochu začal veriť a BUM bola nakoniec tá X.A už ostal len ten duel kačerov.Dlho svietilo,že sa mešká,netušil som prečo,dúfal som len,že ten duel nepreložia na iný termín na otočenie duelu s vami sme to potrebovali.Ked sa začalo hrať,čakal som,že v dobrej pohode hrajuci kačeri LA dajú a bude výhra v kapse.LA sa momentálne trápi a rozdáva body hoci NJ a ešte fasnu 5 golov.
Aj boli kačeri lepší,mali prevahu ale gol nie a nie dať a stále dotahovali.Bol to super hokej len tá čerešnička v podobe premienania šanci kačermi tomu chýbala.Najskor viedlo LA ,kačeri vyrovnali,potom LA mali 4 minutovu presilovku a ked už sa zdalo,že to kačeri ubránia v posledných sekundách Gabi našiel Kopitara a ten aj so šťastím dal gol.Takže 2:1 po 2 tretine.To skončil duel žralokov a vedel som,že nám stačí aj X.To som veril,že kačeri daju,to nemohlo LA vydržať,len vyhadzovali puky ,kačeri nastrelili tyčku za prekonaným Quickom,boli tam aj iné šance ale golik nie a nie padnuť,až prišla presilovka ,najskôr ju hrali zle,LA v pohode vyhadzovalo ale nakoniec gol padol a vedel som,že je to dobre a vyhráme aj my.
Ešte som trochu veril,že to otočia uplne v riadnom hracom čase,ale unava z predošlého dna sa dostavila a tak to doviedli do nájazdov a 2 bodík získali z nich,hráčom čo LA umožnil ten 2 gol 4 minutovou presilovkou.
Ale hokej to bol parádny aj pre nezaujatého fanúšika a určite tým,čo ho videli sa musel páčiť,nám navyše priniesol výhru v KTL takže o to lepšie.
Ale neblázni,nenechaj sa otráviť tými terajšími vašimi výsledkami,
váš čas ešte pride,ja som presvedčený,že to play off dáte a nielen to,aj v nom opäť pôjdete daleko.Ste ako LA
v ZC sa trápite ale nakoniec do neho postupite a tam ste pre váš štýl tipovania velmi nebezpečným súperom pre každý tím v KTL
a to bude aj tohto roku.Tak sa držte,držím palce nech sa darí uhrať v tých dalších 2 kolách ovela lepšie výsledky a dobre sa tak na play off pripravili..
Zatial to v tej sezonnej tabulke nevyzerá tak zle, na prvý tím pod čiarou máme 8 bodov náskok a na další za ním už skoro 20. Treba len hrať "osobku" na knajtov aby nám moc neušli a to PO môžme dať. Chcelo by to aspoň jedno kolo skončiť v TOP 4
. Skúsim tipovať viac na body a nie až tolko na prekvapká.. už ide do tuhého.
Celkom slušný začiatok
, Knajti ako náš prenasledovatel sú v trojici samozrejme posledný. rožky ešte vystrkujú piráti ale tí strácajú na nás ale 20 bodov, ked si udržíme podobnú priečku nemal by byť problém.
Inak dnes sa hrajú všetky
zápasy skoro tak nezabudnite natipovať, hlavne ty phillipo
.
Inak dnes sa hrajú všetky
Dnes konečne po roku boli výsledky tak blbé že sa zadarilo aj mne
, ale bezo srandy som mohol mať aj full house tie prvé 2 zápasy som prehodil z 2 na x respektíve z x na 1... ked Florida viedla 2-0 som si hovoril že nič sa nestalo 2 body som na prvom zápase stratil a na floride ich získam späť, ale samozrejme to skončila ešte remíza a 5b a full haus v **** .
Po slabšom úvode kola sme sa znovu rozbehli a časujeme formu na PO. Dlho to vyzeralo že si dáme v prvom kole odvetu s Falcons ale momentálne to skôr vyzerá na Ice Cats, to môže byť tiež zaujímavá séria, tigre proti mačičkám
. Falcons majú už 6b náskok pred IC a my zas 3b náskok pred Vikingami. Takže ked takticky pustíme Vikingov pred seba tak môžme ísť na petrikovcov
.
Piraňe majú už dávno istý prvý flek v konferencii a teda aj volno v 1. kole.
Blue Flyers si to určite rozdajú s Red Devils, v poslednom kole hrali len o "výhodu" domáceho ladu a tú nakoniec budú mať Flyers. no a dalšie dve dvojice budú Falcons/Ice Cats - Tiger/Vikings.
V druhej konferencii je ten stred tabulky vyrovnaný tam sa to môže ešte všeliako pomeniť tak tam sú dvojice ešte otázne.
Piraňe majú už dávno istý prvý flek v konferencii a teda aj volno v 1. kole.
Blue Flyers si to určite rozdajú s Red Devils, v poslednom kole hrali len o "výhodu" domáceho ladu a tú nakoniec budú mať Flyers. no a dalšie dve dvojice budú Falcons/Ice Cats - Tiger/Vikings.
V druhej konferencii je ten stred tabulky vyrovnaný tam sa to môže ešte všeliako pomeniť tak tam sú dvojice ešte otázne.
Celá sezona spela hlavne k tomuto momentu a to byť medzi play off sedmičkou. Samozrejme jedinú a zaslúženú výhodu majú iba prvé tímy oboch konferencii, ktore si v podstate razili cestu za prvenstvom od štart-ciel. Zvyšok tímov je natom vpodstate rovnako stať sa môže všeličo. Skôr by som povedal ze som radsej ze sme narazili na Ice cats nez na Falcons s ktorými to hlavne z našej strany považujeme za derby a uz minuloročná seria dala opravdu zabrat obom tímom so stastnejším koncom pre nás. Ice cats majú tiez svoju silu a hlavne v poslednom období sa Tibor rozbehol ktorý v poslednych 3.kolách skoncil v individualke 2-1-7 čiže zrejme on nám bude robiť najviac starostí v PO
Osobne beriem vždy hlavne ako základ ten samotný postup medzi vyradzovacie boje čo sa nám splnilo a prípadny postup v PO vidim ako bonus a spríjemnenie sezony. Ale ako predsezonnu ambíciu povazujem i postup aspon cez prve kolo ktore nakoniec nakloni misky váh k mojej spokojnosti alebo miernemu sklamaniu z tohtorocnej sezony. Uvidime ako to nakoniec dapadne :frajer2:
Osobne beriem vždy hlavne ako základ ten samotný postup medzi vyradzovacie boje čo sa nám splnilo a prípadny postup v PO vidim ako bonus a spríjemnenie sezony. Ale ako predsezonnu ambíciu povazujem i postup aspon cez prve kolo ktore nakoniec nakloni misky váh k mojej spokojnosti alebo miernemu sklamaniu z tohtorocnej sezony. Uvidime ako to nakoniec dapadne :frajer2:
Aj ja som rád že sme sa vyhli Falkonom, bola by škoda keby jeden z týchto tímov musel skončiť už v prvom kole, naopak proti cicinkám mám extra motiváciu, už to dávno nie je ten sympatický Wildov tím, ale sú to Evil Insiders v2.0 , majú v tíme bossa aj Koviho z minuloročného tímu EI (+ Tibor
) ktorý nás obral o titul, pretože finále býkom moc nevyšlo, tak v tej sérii s EI kde nás štastena opakovane kopala do zadku sme stratili titul ...
Pome tigre aspoň toto 1. kolo musme dať za každú cenu
Pome tigre aspoň toto 1. kolo musme dať za každú cenu
2-1
Bolo to docela vyrovnané zozačiatku , do trháku nás dostal zápas STL - PHI kde dali všetky cicinky 1 a my sme tam získali 6 bodov
, potom začali Cats pomaly doťahovať a keby Arizona skončí remíza mohla to byť ešte dráma s prípadným predlžením, ale 7 minút pred koncom to zlomil Richards a poistil našu výhru. pipo a Minny
Tú mór tu gou
Bolo to docela vyrovnané zozačiatku , do trháku nás dostal zápas STL - PHI kde dali všetky cicinky 1 a my sme tam získali 6 bodov
Tú mór tu gou
Tazko to hodnotit tak subjektívne, viacerí si menia tipy, nie su definitívne rozhodnutí alebo tímovo pokryju tipy a to tiez platí i u súpera. Ja som si tiez zmenil tip NYI:OTT z 2jky na remízu
, čiže každý natom nesieme svoj podiel prehry. Naopak si myslím ze môžme byt skôr spokojny ze sme sa tesne vyhli Falcons kde by uz seria bola 1:3 a Ice Cats su neni ani zdaleka tak tímovy celok ako spomínany Falcons ocom napríklad hovorí 3.den PO kde z 3 zapasov aby 4 členovia tímu mali dokopy 2 body mi prijde docela lahostajné...
Nasledujuci den povazujem za klúčový celej série kde je az 12 zápasov a pôjde i o velkú psychologickú výhodu do 6. a popripade 7. zápasu
Nasledujuci den povazujem za klúčový celej série kde je az 12 zápasov a pôjde i o velkú psychologickú výhodu do 6. a popripade 7. zápasu
Pred poslednými 2 zápasmi prehrávame o 2 bodíky. Colorado vedie 2-0 na tom zápase by sme tie 2 body dohnali a na posledný zápas máme úplne rovnaké tipy, takže by rozhodli až nájazdy kde by nás Minnesota opäť zachránil
, pretože súper neurčil poradie
V noci som menil Carolinu na 1 lebo nikto to nemal
, nemusela by byť taká dráma... ale neva
LET'S GO AVALANCHE
V noci som menil Carolinu na 1 lebo nikto to nemal
LET'S GO AVALANCHE
Výkon to bol práveže slabší.. v hracom čase by sme neporazili ani jeden zo 7 PO tímov v našej konferencii, po prvých 3 zápasoch sme mali dokopy 2 body.. ale máme ozaj štastie že sme sa vyhli Falcons. Dnes by to chcelo doma sériu ukončiť, nechcem infarktový G7.excelent píše: díky všem za super výkon !!
Paráda ideme dalej
Exo ako správny GM podal výkon dňa v dôležitom zápase
V druhom kole nás čaká najlepší tím našej konferencie po základnej časti
, budeme musieť riadne pridať ked chceme ísť dalej, ale ja som spokojný už teraz, svoju malú odplatu som už dostal.
Inak petrik si to riadne ošéfoval v našej konferencii, medzi najlepšími 4 tímami sú samozrejme jeho Falcons, Piraňe ktoré zakladal, Tigre kde sú jeho bývalí spoluhráči a spravil radosť aj Baffymu a nechal postúpiť jeho dlhoročný tím BF.
Exo ako správny GM podal výkon dňa v dôležitom zápase
V druhom kole nás čaká najlepší tím našej konferencie po základnej časti
Inak petrik si to riadne ošéfoval v našej konferencii, medzi najlepšími 4 tímami sú samozrejme jeho Falcons, Piraňe ktoré zakladal, Tigre kde sú jeho bývalí spoluhráči a spravil radosť aj Baffymu a nechal postúpiť jeho dlhoročný tím BF.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé