Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Yahoo Fantasy - 2.liga - 1.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

FLYERS FAN píše:My si to DTD nepridame?
az ked bude mat popo nejakeho DTD hraca.
FLYERS FAN píše:My si to DTD nepridame?
Mohli by sme. Pan Popradcan?
Dal som to uz na yahoo chate,mozte sa vyjadrit :-)
Kde sa tam hlasuje?
Ozaj ako to vyzera u vas? Tabulka ma nezaujima,lebo len jedno kolo je odohrate,ale s aktivitou manazerov to je ako? Uz to niekto aj bali? :D
Prve kolo som sledoval aj inych, Dawe na to kasle absolutne, ostatny sa snazia :D
:hmm: by som toho Dawea kludne aj vystriedal, ale len pri predpoklade, ze u vas zostanu 2IR (pri pocte GM´s v 2 lige ziaden stres)
nebudem sa vam ale do toho miesat, ale ak by to zostalo tak ako to mate teraz a Dawe na to faka, kludne by som prevzal aj jeho mancaft :yes: ak nie nevadi
cepi si uz hlada novy tim, kedze s tym prvoligovym mu to nejde :rofl:
cepi chce zdrhnut do 2. ligy? :-D V prvej ho drvime, tak chce byt king :king: v druhej :-D
:D niee len sa mi nepacia tie IR cachre machre :-P ak neuspejem ani tu, pôjdem to skusit do 3 ligy :lol2:
Cepi, drtim ta 12:2 :hehe:
FLYERS FAN píše:Cepi, drtim ta 12:2 :hehe:
dajte mi ten tim :popi:
Napisem Dawevovi vyhraz... upozornujuci email,pokial sa nebude starat aj dalej,beriem Cepiho ok?
Som za
cepi chce postúpiť do prvej ligy ako jeho SoftSmallRuins vypadnú? :sarcasm:
cepi, neboj :smutok: , druhej ligy sa dockas, len pokracuj vo vykonoch :wink: :-D
Mame tu oznam:

Team "Knights" meni svojho sefa,ktorym sa stava Cepi :cepi: ,ex manager sa o team vobec nestaral,svoje dieta pohodil,ako krkavcia matka,jeho hraci su momentalne podvyziveni,potrebuju poriadne najest a vela kludu. :hroza:

Cepi bude mat co robit :nervozny: dnes som sa tam zastavil a nieco im hodil uboziatkam :cry:
:gol:
http://www.hokejforum.com/yahoo-fantasy ... ml#p356600" onclick="window.open(this.href);return false; :rtfm:
Vyhral by som s kazdym jednym superom v lige, ale so svojim remizujem 8:8 :hroza:
ChlapY, tento tyzden hram s Popradcanom. V sobotu sa na rozkorculovani zranil Letang a potom Engelland odpalil Adbelkadera. Nemam s nim skusenosti, co este mam cakat?
FLYERS FAN píše:ChlapY, tento tyzden hram s Popradcanom. V sobotu sa na rozkorculovani zranil Letang a potom Engelland odpalil Adbelkadera. Nemam s nim skusenosti, co este mam cakat?
Tak dalsi na IR sa ocita Backes :hmm:
Ceresnicka nakoniec. Zranil sa Luongo, skoncilo to 7:7, keby to dochytal tak mam vyhru 7:6
Nejaké aktuálne info by sa nenašlo?
255 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS