Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No ved to Cepi tych -13...najhorsi v klube. No uvidime, Panteri nas uz tento rok 2x porazili, ale dnes aj ja citim vonu vitazstva :beee:
XruC píše:No ved to Cepi tych -13...najhorsi v klube. No uvidime, Panteri nas uz tento rok 2x porazili, ale dnes aj ja citim vonu vitazstva :beee:
napokon vítazstvo WSH uslo ale ziskali aspon bod po "chudobnom" skóre 1:1 za Panterov sa presadil Zednik a za WSH Clark,ale zato najazdy boli fakt dobre ked sa rozhodlo az v 11tej serii ked rozhodol Weiss ,ale WSH mali sancu este vyrovnat len Pothier nepremenil najazd.Najzdy FLO 4:3 WSH
No skoda, vyzera to ze Panters slapu a na Caps to vedia. Este sa nam zranil aj Clark so Seminom, tak dufam, ze to nebude nic vazne a rychlo sa vratia, lebo to by nas cakala zase pekne dlha snura "vytazstiev" :bitka3:
No tak nastastie je Semin v poriadku a dnes proti Canes bude hrat, ale zas nebude hrat Clar a zraneny je aj Gordon, blizsie nespecifikovana choroba a je vedeny ako week to week, takze bude asi mimo trochu dlhsie, co je velka strata pre Caps. :oslava:
straty to su a s hurikanmi na ich lade to môze byt viac ako citelne..co i len zisk 1 bodu by bol pre Caps uspechom..
Och ci som nasraty, zase sa nam nedari... Este aj osud sa s nami zahrava, Oveckin dal gol, ale neuznali ho pretoze to zahral korculou, aj ked on jasne ukazoval, ze to bola hokejka. A neviem ako sa posudzuju v NHL goly korculou, ale zda sa mi, ze ked tam nieje umysel, tak gol plati. Podla mna dal Ovca ten gol hokejkou (ved on musi najlepsie vediet, ako ho dal) a keby aj nahodou nie, tak korculou to tam umyselne nedokopol, lebo bol prave v sklze. A nasledne, uz ked som si hovoril, ze nic horsie sa nemoze stat, tak v tom sa vyrutil hrac Canes z trestnej a siel sam na branku (krvi by ste sa mi neboli vtedy dorezali), este ze ho stihol Ovecka, ale musel ho zafaulovat, tak bolo trestne. Nastastie ho nepremenil a stav je 1-1. Ale ked pomyslim, ze to mohlo byt 2-1 :o Go Caaaaps Go
Tak pokusim sa zhodnotit aj 2 tretinu, ak este nedostanem infarkt. Videorozhodci mali zaspe plne ruce prace. Ale teda pekne poporiadku.. Najprv prisiel dost nestastny gol, ked po strele Metta Cullena puk len tak doplachtil do branky Oliho. Uz som si trieskal hlavu o stol ze to je smola, kym Rob BrindAmour dako netecoval puk spoluhraca na hranici regulernosti, je to tusim tak, ze hokejka nesmie byt nad hornou zrdkou. Bolo to dost nahrane (netvrdim vsak, ze gol nemal platit, to nie), tak rozhodca siel telefonovat a gol sa uznal. No to som si hovoril kua to je smola. :lol: Blizil sa vsak koniec tretiny a ja som nevedel, co ma caka. 9 sec. pred koncom bol faulovany Green. Vhradzovalo sa pred Wardom, Nylet vyhral bully, Ovechkin strielal a Green presne zarovno sireny dorazil puk do branky, ale to bola supa, rovno ako zazvonila sirena. Tak sa zase telefonovalo a samozrejme ze gol neplatil. Bolo to naozaj tesne, zhruba par tisicin. Ak uz toto nieje osud a smola a stastie Caroliny tak ja uz neviem co. Som uz z toho dost zufaly, Rozmyslam silno ze idem spat, aj tak uz o nic nepridem, pretoze v doterajsich zapasoch Caps pokial prehravali 3 tretinu este nevyhrali. A nieto este ked prehravaju o 2 goly. Aj hraci su z toho uz dost zufali, v obrat teda neverim. Skoda no...urcite sme nehrali horsie ako Carolina.
Tak nakoniec som si kukol aj poslednu tretinu a nelutujem, bola to tiez zaujimava podivana. Najprv zaznamenal hned na zaciatku Ovechkin 2 goly, len smola, ze jeden do vlastnej branky. Nakoniec este Nylet stihol znizit na rozdiel jedneho golu a poslednu 1,5 minuty hral Wsh presilovku 6:4 ale stihol z nej vytazit iba zranenie Semina. Ak existuje take daco ze sa da smola vycerpat, tak my sa uz nemusime bat, pretoze do koncca sezony nas bude sprevadzat iba stastie. Ved da sa za zapas stihnut jeden vlastny, 1 naozaj smolny, jeden taky, co by nemusel ani platit a dva neuznane? Inak streli na branku boli v pomere 19 ku 34 pre Caps :lol:
Obrázek Tak toto je Washington so svojimi hviezdami.
tak jeden omladeny dravy team v NHL :) Jurcina jeden obranca ktory tam poriadne aj brani a Ovechkin dava goooooly ako vzdy heh :D
Kurnik sopa, taku mam zlu naladu po precitani tohto: http://www.hokejportal.sk/index.php?p=c ... k_id=13330 A potom ze mam byt kludny :?
jj cital som, no bude zaujimave sledovat Ovechkinov vyvoj v time..pred sezonou to s Caps rozhodne nevyzeralo tak ako dnes, ja osobne som ich pasoval do pozicie cierneho konika Vych. konferencie, ale zatial to vyzera na akeho si dochramaneho konika..Caps bez Ovechkina by boli, povedzme si na rovinu, nulovy a toho si je urcite vedomy aj Vas GM..on mu ponukne kontrakt zaujimavy aj z financneho hladiska, aj co sa tyka dlzky zmluvy..potom je to uz len na samom Alexovi ci prikyvne..on musi rozmyslat predovsetkym do buducnosti ci mu bude stat za to zotrvat vo Washingtone x,y rokov..
no já mylsím že Ovečkin od Caps neodejde, škoda. Mu by to prospělo kdyby měl lepší spoluhráče a možná by mo tu šlo ještě lépe. Na druhou stranu možná ne, protože u Caps má volnost a hra stojí na něm. Pokud by odešel pryč z jihovýchodu, tím lépe pro nás, z Washingtonu by jsme si pravidelně odváželi body. Pokud nás Caps porazili, pokaždé za to mohl Ovečkin.
No Caps bez Oveckina ... to by aspirovali na rekord v celej NHL v pocte prehier za sezonu (momentalny stav) Ja osobne si myslim, ze Alex zostane, aj ked nie dlhsie, ako bude musiet. Po vyprsani tych 5 rokov, co mu este zostava, kym sa stane UFA, si asi zbali svoje fidlatka a odide niekde inde. :( To bude moj a asi aj celeho Washingtonu najciernejsi den v hokejovom zivote. Zostava len dufat, ze WSH sa za tych 5 rokov vysvihne na jeden z najlepsich tymov a pre Alexa bude vyhoda zostat. Comu vsak ja osobne moc neverim, pretoze tym nemoze byt dlhodobo silny, bez kvalitnej fanusikovsej zakladne (peniaze) a ta je vo WSH naozaj slabucka. Ale ak by mal nahodou Alex odist uz v blizkej dobe z Caps, tak nech tak radsej spravi po sezone, aspon by mal WSH najväcsie sance na Tavaresa. Ale zase jednu sezonu na chvoste :oslava:
no problém je že diváci nepřiijdou pokud tým nezačne hrát pořádně, takže fanoušky přilákáte tím, že tý poslníte a začnete konečně po několika rocích něco hrát.
omg..tak namiesto toho, aby sa po tyzdnovej pauze vratill aspon Clark, sa na treningu zranil aj Nylet. Zacinam si mysliet, ze ten tym je prekliaty :cry: Kua..ved tam by mohli postavit aj dream team, a aj tak by sa daco prihodilo, ze by sa Caps nedarilo. A dnes prehra o gol s Diablami. Ci neznasam prehri o gol. Vzdy ma to vie tak na**at :bitka3:
WASHINGTON po dlhom case uz konecne vyhrali dnes v noci na domacom lade s atlantou 6:3 uz by WASHINGTON mohol len vyhravat bol by som rad a bol by som rad keby sa dostali aj do Play-off
Neviete niekto preco nehra Pothier? Jeden z 3 najepsich obrancov Caps? Zraneny nieje, to viem. Zeby nezhody s novym trenerom? Je to pre mna zahada, uz min. zapas nehral.
Hanlon v tahu, Caps v tahu, cakal som viac. Nylander by sa mal trochen spamatat a pomoct Oveckinovi. Na druhej strane Kozlov je tak skoro akurat.
No Hanlon je v tahu, to mas pravdu :-) ale Caps sa zacinaju trochu zviechat (z poslednych 4 zapasov-3x vyhra) uvidime dnes proti Rangers. S hrou Nylandera som spokojny, teda s tou ofenzivnou, v +/- ma najhorsie statistiky v celom tyme. A praveze Kozlov je pre mna najväcsie sklamanie, spolu s Potim. Kozlov si mal zevraj s Oveckinom rozumiet, no nevizeralo to tak. Uvidime co bude dnes vecer..go Caps go :cinka:
Na Washington za zas opat usmialo stastie :x Za stavu 2:1 pre Rangers tusim po strele Semina chybali milimetre, puk sa kuskom dotykal brankovej ciari, ak chybalo pol centimetra, tak bolo vela. Samozrejme gol nemal platit, ale kua, nemozu mat raz aj oni stastie? k fix, ma to fakt stve. Inak Rangers vytazili so 7 striel 2 goly, washington z 18 len 1 :( Uvidime, co nam prinesie 2 tretina. Go Caps Gooo
tak stav po 2 tr. je 2:2, ked Caps jasne prehrali Rangers. Skoda ze z toho vytazili len 1 gol. Inak za Wsh hra prim 4. utok, ktory strelil oba goly, konkretne Motzko, ktoreho trener povolal z farmy. Ostatnym utokom sa az tak nedari, ale este maju na to tretiu tretinu. :) Hl. Semin by sa uz mal konecne prebudit, za co chce poberat v buducej sezone tych 4,2 mil? No idem spat s nadejov, ze sa rano zobudim a vo vysledkoch najdem vyhru Washingtonu. Moc by ma to potesilo..Lets go Caps
:thumbsup: podarilo sa XruC..pisete 3 vyhru v rade, sice ta padla az po pp ale je tam! a mne priniesla 3 body do KTL :)
tak J.Motzko sa teda prezentoval ozaj paradne, za co vyfasoval 1 hviezdu duelu..
golova radost M. Greena
Obrázek
Obrázek
vpravo tesiaci sa "farmarik" Motzko (2+0)
Obrázek
:eek2: co to Caps dělají, pomalu jsem s nimi přestal počítat a oni se rozehrají do takový výkonů :hmm: no v sobotu se těšte na prohru :wink:
ee Vinnie, v sobotu bude patrit nebo orlom, mam pocit ze na sobotu ziadne blesky nehlasili :box:
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING