Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
sezona 2012/2013 - system
ja som za system vychadzajuci z pozastaveneho noveho systemu NHL
priklad
20 timov pred sezonou vyzrebovanych do 4 konferencii
6 kol zakladnej casti, striedavo tabulkove a zapasove, kazdu sezonu na striedacku s ktorym sa zacne, resp. skonci
v kazdom kole striedavo 2 konferencie spolu, co znamena, ze kazdy tim sa stretne 6x (3x v tabulke a 3x v zapasoch na odvety, cize 6 zapasov) s timami z rovnakej konferencie a 2x (1x v tabulke a 1x v zapasoch na odvety, cize 2 zapasy) s timami z opacnych konferencii
tabulka zakladnej casti bude spolocna, zostavena na zaklade bodov timov z umiestneni, s tym, ze do playoff pojde 4 (vitazi konferencii) + 8 timov, hrajucich na 4 vitazne zapasy v 4 kolach
je to atraktivne, kazdy sa stretne s kazdym kazdym systemom a samozrejme neferove
priklad
20 timov pred sezonou vyzrebovanych do 4 konferencii
6 kol zakladnej casti, striedavo tabulkove a zapasove, kazdu sezonu na striedacku s ktorym sa zacne, resp. skonci
v kazdom kole striedavo 2 konferencie spolu, co znamena, ze kazdy tim sa stretne 6x (3x v tabulke a 3x v zapasoch na odvety, cize 6 zapasov) s timami z rovnakej konferencie a 2x (1x v tabulke a 1x v zapasoch na odvety, cize 2 zapasy) s timami z opacnych konferencii
tabulka zakladnej casti bude spolocna, zostavena na zaklade bodov timov z umiestneni, s tym, ze do playoff pojde 4 (vitazi konferencii) + 8 timov, hrajucich na 4 vitazne zapasy v 4 kolach
je to atraktivne, kazdy sa stretne s kazdym kazdym systemom a samozrejme neferove
mas tam predsa spolocnu tabulku zakladnej casti a spolocne playoff po com viaceri tuzia, konferencie, divizie ci co to je, kazdy nech si to nazve po svojom, sluzia len na vytvorenie rozpisu a pre spestrenie najlepsi z nich budu mat v prvom kole playoff volno
12 timov je dost, pri 20 je to stale viac ako polovica, ked bude tazsie sa do neho dostat, to je len plus a posilnuje to playoff draft, aby bol pravidelny a nie obcasny
12 timov je dost, pri 20 je to stale viac ako polovica, ked bude tazsie sa do neho dostat, to je len plus a posilnuje to playoff draft, aby bol pravidelny a nie obcasny
Mne sa páči to, čo sa používalo v kole 5. Asi to nazývate hybridné.
Spravodlivosťou je na úrovni tabuľkového, lebo všetky body sa rátajú. Má však milé plus v podobe bonusových bodov, ak tím vyhrá. Tie nespravia veľa, ale môžu nakloniť misky pri tesnom rozdiele. Rovnako sa nestráca atraktivita vzájomných súbojov, takže stále zostávajú derby a také veci.
Spravodlivosťou je na úrovni tabuľkového, lebo všetky body sa rátajú. Má však milé plus v podobe bonusových bodov, ak tím vyhrá. Tie nespravia veľa, ale môžu nakloniť misky pri tesnom rozdiele. Rovnako sa nestráca atraktivita vzájomných súbojov, takže stále zostávajú derby a také veci.
navrhujem kazdu stredu vyjst do ulic na protest za zachovanie klasickych zapasovych kol
zatial mam 2 body protestu
1.
zachovanie klasickych zapasovych kol
2.
uprava ich bodovania, aby boli ferovejsie
[li]spolu by hrali len timy, ktore su v rovnakej skupine[/li]
[li]porovnavali by sa body od 2 najlepsich tiperov timov, pri rovnosti bodov body od vsetkych tiperov, pri dalsej rovnosti bodov body od tiperov v poradi ako ich urcia ich GM a pri dalsich rovnostiach bodov zatial nemam kriterium, o tom potom...[/li]
[li]zrusili by sa remizy[/li]
[li]vyhra, vyhra v nastaveni, vyhra v rozstrele a otompotom vyhra a rovnako prehry by boli rovnocenne[/li]
[li]vyhra by bola za 3 a 2 body, prehra za 1 a 0 bodov[/li]
[li]tim by ziskal 3 body, ak by vyhral a od svojich 2 najlepsich tiperov mal viac bodov ako ktorykolvek porazeny tim od svojich[/li]
[li]tim by ziskal 2 body, ak by vyhral a od svojich 2 najlepsich tiperov mal menej alebo rovnako bodov ako niektory porazeny tim od svojich[/li]
[li]tim by ziskal 1 bod, ak by prehral a od svojich 2 najlepsich tiperov mal viac alebo rovnako bodov ako niektory vitazny tim od svojich[/li]
[li]tim by ziskal 0 bodov, ak by prehral a od svojich 2 najlepsich tiperov mal menej bodov ako ktorykolvek vitazny tim od svojich[/li]
1.
2.
[li]spolu by hrali len timy, ktore su v rovnakej skupine[/li]
[li]porovnavali by sa body od 2 najlepsich tiperov timov, pri rovnosti bodov body od vsetkych tiperov, pri dalsej rovnosti bodov body od tiperov v poradi ako ich urcia ich GM a pri dalsich rovnostiach bodov zatial nemam kriterium, o tom potom...[/li]
[li]zrusili by sa remizy[/li]
[li]vyhra, vyhra v nastaveni, vyhra v rozstrele a otompotom vyhra a rovnako prehry by boli rovnocenne[/li]
[li]vyhra by bola za 3 a 2 body, prehra za 1 a 0 bodov[/li]
[li]tim by ziskal 3 body, ak by vyhral a od svojich 2 najlepsich tiperov mal viac bodov ako ktorykolvek porazeny tim od svojich[/li]
[li]tim by ziskal 2 body, ak by vyhral a od svojich 2 najlepsich tiperov mal menej alebo rovnako bodov ako niektory porazeny tim od svojich[/li]
[li]tim by ziskal 1 bod, ak by prehral a od svojich 2 najlepsich tiperov mal viac alebo rovnako bodov ako niektory vitazny tim od svojich[/li]
[li]tim by ziskal 0 bodov, ak by prehral a od svojich 2 najlepsich tiperov mal menej bodov ako ktorykolvek vitazny tim od svojich[/li]
wild to je tak komplikovane ze az, k comu to je akoze dobre ked sa zrusi remiza? a kto bude pocitat a preco by mali ziskat body timy co prehraju ale maju vaic bodov ako niekto iny co prehral??? tak bud chces zapasove so vsetkym co k tomu patri a to je porovnavat sa len so svojim superom v dany moment alebo potom hybrid ci tabulka a porovnavat vsetkych
ja problem s povodnym bodovanim nemam, ini ho povazuju za nespravodlive
ponukam riesenie, aby bolo spravodlivejsie
pre zaujimavost, jedna sa o 6. kolo
Falcons skoncili 5., podla noveho by boli 3. (v pocte celkovych bodov boli 2.)
Evil Insiders skoncili 3., podla noveho by boli 4. (v pocte celkovych bodov boli 4.)
Fire Birds skoncili 3., podla noveho by boli 5. (v pocte celkovych bodov boli 5.)
Army Men skoncili 6., podla noveho by boli 7. (v pocte celkovych bodov boli 7.)
Hockey Kent skoncili 2., podla noveho by boli 1. (v pocte celkovych bodov boli 1.)
Master Gremlins skoncili 1., podla noveho by boli 2. (v pocte celkovych bodov boli 6.)
Strong Crocodiles skoncili 4., podla noveho by boli 3. (v pocte celkovych bodov boli 2.)
Killer Hornets skoncili 3., podla noveho by boli 5. (v pocte celkovych bodov boli 9.)
Spiders skoncili 7., podla noveho by boli 6. (v pocte celkovych bodov boli 4.)
Red Devils skoncili 6., podla noveho by boli 7. (v pocte celkovych bodov boli 8.)
ostatne timy zostali na rovnakych poziciach
nik si nepohorsil
ja si nemyslim, ze je to komplikovane, je tam jedna malicka uprava oproti povodnemu a sam vidis aky je vysledok
ponukam riesenie, aby bolo spravodlivejsie
pre zaujimavost, jedna sa o 6. kolo
Falcons skoncili 5., podla noveho by boli 3. (v pocte celkovych bodov boli 2.)
Evil Insiders skoncili 3., podla noveho by boli 4. (v pocte celkovych bodov boli 4.)
Fire Birds skoncili 3., podla noveho by boli 5. (v pocte celkovych bodov boli 5.)
Army Men skoncili 6., podla noveho by boli 7. (v pocte celkovych bodov boli 7.)
Hockey Kent skoncili 2., podla noveho by boli 1. (v pocte celkovych bodov boli 1.)
Master Gremlins skoncili 1., podla noveho by boli 2. (v pocte celkovych bodov boli 6.)
Strong Crocodiles skoncili 4., podla noveho by boli 3. (v pocte celkovych bodov boli 2.)
Killer Hornets skoncili 3., podla noveho by boli 5. (v pocte celkovych bodov boli 9.)
Spiders skoncili 7., podla noveho by boli 6. (v pocte celkovych bodov boli 4.)
Red Devils skoncili 6., podla noveho by boli 7. (v pocte celkovych bodov boli 8.)
ostatne timy zostali na rovnakych poziciach
nik si nepohorsil
ja si nemyslim, ze je to komplikovane, je tam jedna malicka uprava oproti povodnemu a sam vidis aky je vysledok
Dawe4 - urcite ak by bola prilezitost by sa tipovalo nieco ine 
inak zamyslel som sa
co vadi -
nam co nemame radi cisto zapasove kola
ze sa neporovnavaju timy navzajom a aj po vybornom vykone mozte prehrat...
co nemaju radi ti co su zastanovia zapasoveho kola a odporcovia hybridneho kola?
z toho co som cital mi viac menej vyslo ze je to mala vaha zapasu
napad
co ak by sa to hralo zapasovym sposobom ale miesto za vyhru 3b, vp - 2b... by sa pre vitaza davala do tabulky cela bodova hodnota ktoru zatipovali dvaja naj tiperi z toho timu v dany den a pre porazeny tim by sla do tabulky len polovica bodov?
- vytrati sa az taka velka nespravodlivost toho ze ak mate vyborny vykon tak nedostanete nic a na druhu stranu sa strati to ze nedostanete nic po dobrom vykone - kludne sa tak moze stat ze aj po prehre ziskate viac bodov ako niektore vitazne timy
pripadne najst nejaky pomer medzi tymi hodnotami aby boli vsetci spokojny
- asi to nikoho neoslovi ale ja stale by som bol najradsej keby sme nasli jeden spolocny typ kola ktory by uspokojil co najvacsiu cast a nemuselo sa to delit roznymi sposobmi
inak zamyslel som sa
co vadi -
nam co nemame radi cisto zapasove kola
co nemaju radi ti co su zastanovia zapasoveho kola a odporcovia hybridneho kola?
napad
- asi to nikoho neoslovi ale ja stale by som bol najradsej keby sme nasli jeden spolocny typ kola ktory by uspokojil co najvacsiu cast a nemuselo sa to delit roznymi sposobmi
v komisii zvazujeme aj to ci ma skratena KTL sezona vobec zmysel - preto sme aj spustili anketu ci je o taku sezonu vobec zaujem (zatial sa zda ze je). ak bude tento zaujem podporeny aj dostatocnym poctom prihlasenych timov a podpisanych tiperov s najvacsou pravdepodobnostou sezonu rozbehneme. najskor vsak potrebujeme vediet ci to ma vobec zmysel s niecim zacinat
uz v blizkej dobe spustime podpisovanie zmluv s tipermi pre prihlasene timy, ak budeme vidiet ze je seriozny zaujem (cize do konca tyzdna budeme mat skompletizovanych aspon 12-14 timov) tak po zverejneni rozpisu NHL zacneme pripravovat aj KTL sezonu
bude s tym teraz kopec roboty a malo casu po zverejneni rozpisu NHL vymysliet podla poctu hracich dni nejaky zmysluplny system pre KTL, pripravit rozpisy zapasov atd takze ak by niekto mal cas a chut podat komisii pomocnu ruku bude vitany.
uz v blizkej dobe spustime podpisovanie zmluv s tipermi pre prihlasene timy, ak budeme vidiet ze je seriozny zaujem (cize do konca tyzdna budeme mat skompletizovanych aspon 12-14 timov) tak po zverejneni rozpisu NHL zacneme pripravovat aj KTL sezonu
bude s tym teraz kopec roboty a malo casu po zverejneni rozpisu NHL vymysliet podla poctu hracich dni nejaky zmysluplny system pre KTL, pripravit rozpisy zapasov atd takze ak by niekto mal cas a chut podat komisii pomocnu ruku bude vitany.
Hmm, pri takej krátkej sezone v NHL to bude aj čudná sezona v KTL, tipovacie kolá budú tak maximálne 4 dlhšie (2 záp. a 2 tab. by bol ideál) alebo 6 a viac kratučkých
. Ale k podstatnejšej veci, tiež si kludne najdem čas a mohol by som spraviť rozpis na celú sezonu
. Teda ked sa bude aj nadalej tipovať na tej novej stránke a aj tá joomla (či čo to je) zostane nezmenená...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé