petrik - vidis sam, o co mne v tomto trejde, resp. pri tychto hracoch islo.....to je podla mna tak markantny rozdiel, ze az, tak ako som spominal, toto vôbec nie je len o tych G+A+B .....som bol inak dost prekvapeny, ze cast komisionarov, si ten trejd neomrkla detailnejsie a vyjadrili sa az potom, ked sa lady pohli.....samozrejme, ze nechceme byt prilis tvrdi, ale zas teraz nebudeme pustat vsetko.... z tych poslednych 11-12 trejdoch nepresiel len tento 1, tak hadam nie sme az tak prostestne zatazeni...
Rev - pointa celeho trejdu spociva v tom, ze si sa chcel posilnit v G, logicky, ak by ti do timu prisiel Thomas, ci Lundqvist, ani nemuknem....Reimer bol dlhsi cas out, si nezachytal napr. ani dnes, listy vyhrali 7:3 s monsterom, takze je predpoklad, ze opät dostane sancu on.....si myslis, ze prave on ta vytrhne z biedy....? sam spominas Rinneho stats, pride Reimer a zacnes to vo vysledkoch otacat?, kto ti potom bude bodovat v G,A,B,PPP,SOG,FW....??
aj ten Dupuis, ak by bol aspon zdravotne fit....mne to naozaj pripadalo, ze si uz tuto sezonu vypustil
(v podstate by som sa mu ani necudoval), ale venovat niekomu nieco v darcekovom baleni

za tychto top hracov, "musi" proste pytat viac (aj co sa G tyka), ak sa ich teda rozhodne ponuknut....na strane druhej je jasne, ze Joe by na tomto trejde neskutocne ziskal, v G to ma celkom ok a ak by k nemu zavitalo aj toto 3io, nie je o com.....opakujem a opakujem, staci zopar kozmetickych uprav a paci sa
este jedna vec, ja osobne nemam proti nikomu nic, fandim v prvom rade tejto hre, ze sa naozaj sympaticky rozbehla, prevazna cast GM´s je aj v topicoch sympaticky aktivna a ak sa podobne zoskupenie s mensimi obmenami
(napr. navrat Ohlunda) stretne aj v dalsom rocniku, nie je co riesit
dost vystizne to opisal kajo, pod ktoreho vyssie uvedeny prispevok sa podpisujem a Ohlund

ani ja si nedokazem predstavit, ze by mal Rev vo svojim time nejake wafle

ale jasne, ze to nie je o tom, ale o tom, ze pustat tak lacno klucovych hracov svojho timu, nazvem to takto, za menej klucovych, no neviem