Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WILD HORSES

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Děkuji za šanci, kterou jste mi dali, ale bohužel jsem nebyl posilou, ale jen tipérem do počtu. Nedá se nic dělat. Holt tahle sezóna je pro mě příšerná. :-(
Netrpezlivo očakávam príchod nového člena, dúfam, že bude mojím "čiernym koňom" a potiahne Wild Horses vysoko...
pripravujem zmluvu na podpis :frajer2:
Tiperka píše:Netrpezlivo očakávam príchod nového člena, dúfam, že bude mojím "čiernym koňom" a potiahne Wild Horses vysoko...
pripravujem zmluvu na podpis :frajer2:
Novy člen sa zapojuje do hry :good:
Takže pristúpime na podpis :oslava:
Teda Derrylova konferencia...ideme na to Anty, stefan82, matiu666 a samozrejme Ja :bavme:
matiu666 zaberieme viac :cinka:
Anty dnes super :cool: bodovo to síce nieje ono, hoci sa snažíme súperi sú o niečo lepší, mám pocit, že sme nezachytili úvod, ale nevadí, makáme ďalej... najlepšie všetci naraz :D
Anty a matiu666 čo sa stalo? :sok: ani jeden nenatipoval...prišli sme o dôležité body :slap:
:bitka3: :bitka3:
:sok: tiez som na to pozeral ze co sa stalo ved mam natipovane na vsetky dni..bud som ten den nejak zahadne preskocil alebo mi to neulozilo :bitka3:
mame posledne dva dni bolo by dobre uhrat aspon to 8.miesto na ktore stracame len bod
Iste, tak sa snaž Anty :) ale nie žartujem...všetci sa musíme snažiť...
nerobím paniku, minulý rok sme nehrali ani prvé kolo /i keď kôl bolo viac/
a dostali sme sa do playoff, ja pevne verím, že zaberieme teraz v tom druhom,
ale ako píšeš môžeme si trochu to postavenie vylepšiť... :cinka:
Makáme chlapci, nech v tej tabuľke stúpame :cinka: :D
Klobúk dolu,pekná šnúra výhier. :good: Velmi dobre vám to šlape Tipérka v tomto 2 kole,máte dobre zložený tím ,ako spokojná s novým kolegom stefanom,ktorý prišiel od nás? :wink: Nejde mu to ešte v individuálke ale tipuje pravidelne,snaží sa to zlomiť a verím,že jeho čas ešte príde. :wink:
Som spokojná so všetkými, každý z nich sa snaží, ja ako GM mám svoju taktiku a zatiaľ nám
chvalabohu vychádza :frajer2:
Zápasový systém hry nám vždy išiel lepšie...dúfam, že to budem môcť povedať aj po odohraní posledného kola :D
Do frasa, nestihla som natipovať Detroit, boli by sme vyhrali :bitka3: :bitka3:
sorry chalani :oops:
Anty a stefan82 paráda dnes :clap:
ja a matiu666...uff... :oops: :slap:
no zatial to vyzera tento tyzden vyborne len to nepokazit
Nádhera Anty a stefan82 znova parádny výsledok :jupi: :jupi:
sme prvy :!:
Pekne chlapci zatiaľ :klobuk:
Dnes nás čakajú v Blue Angeles :cookies:
Paráda Wild Horses, ideme :jupi: :jupi: :jupi:
dnes Falcons :jn:
porazit nas 2x za kolo? Takto nebudeme kamarati :nono:
:oops: mal si napísať, že chceš nejaký ten bodík arek :wink2: tak nabudúce...
drtime ich vsetkych :ciga:
nas nie :-P
380 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO