Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HUNGRY PIRANHAS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Perfektne ste to dnes potiahli chalani. Ked som videl vysledky, tak som mal chut sa ist obesit ale potom som zbadal vyhodnotenie a rozmyslel som si to :D . Uz len pokracovat udrzat podobne vysledky a budem spokojny :)
pan Kostka nekolikrat potiahol po kridle a nasazel nejaky goly, pak to podrzel v zadu a "voila"... :jn:
Valec, jsme valec...
Udrzet!
Gratulujem Vám chlpaci,

Škoda, že ja nie som ani len do počtu :cry: .
Co to je ku*va za bordel! Kde sou moje jednicky!

A dneska mi to moje tipy taky ztratilo!

Bojuju o prvenstvi a tohle. To ste me teda nasrali :evil:
andy mne sa to stalo teraz vcera ci predcerom ked bolo tak vela zapasov.. tento problem riesime intenzivne.. zatial vsak len ostava to ze si v hracom dni kontrolujte tipy

edit: nastastie vam to timovo neuskodilo.. a individualka neni dolezita
Tak panove, udrzet! Sice jen 3 kola, ale jeste spoustu bodu..
Jeden debilni gol Visnovskyho smazal 5 bodu naskok :hroza: Do hajzlu s celym tipovanim.. Takze se na nas dotahly ty nafoukany klikarsky sv*ne andelsky.
:hehe:

aspon je to krasne vyrovnane (aspon na chvilu, kym vam dnes neutecieme) :wink:
a teraz zacina boj :buchac:
Oheň v krbe ticho praská, v srdciach vládne pokoj, láska.
Z oblohy sa sype sneh, všade počuť detský smiech.
Už sa stromček ligoce, prajem Vám krásne Vianoce :)

Obrázek
Boldog Karacsonyi Unnepeket ! vy nase madarske rybky :)
Gratulujem pani k nominacii do all-star vyberu a dufam, ze tam ukazete, co je vo vas a vyhrate. A ked to nepojde, tak aspon :fight:
:klobuk_dole:
Hlavne se nezranit. Cekaji nas dulezite zapasy!
Som späť. Neviem čím som si nomináciu do ASG vyslúžil keďže moje výkony sú biedne. Dúfam, že od tohto kola Vám začnem sekundovať :) .
Chtel bych jeste podotknout, ze velkym dilem pro moji ucast v nasem tymu byla krasa loga. Je videt, ze nejsem jedinej, kteremu se libilo.
Dobre panove! :good: :klobuk_dole:
Chapu Ivan, mas moc prace s chodem tymu.
Zadny strach, od bodu jsou tu AllStars!
Jsem princ Drson :klobuk_dole:
Milacku, co dela Peter Forsberg v Bluesfanove posteli?
Aby mu pripomnel, ZE 5. KOLO UZ ZACALO!
Danchez :klobuk_dole: Vitezstvi diky tobe s brutalne silnym souperem!

Wanic nastesti nechyt zacatek dne, jinak jsme byli v loji.. :?
Už som zúfalý z toho celého. Nad tými typmi rozmýšľam a aj tak je to vždy naopak :cry: . Neviem už čo mám robiť...
Bluesfan píše:Už som zúfalý z toho celého. Nad tými typmi rozmýšľam a aj tak je to vždy naopak :cry: . Neviem už čo mám robiť...
už sa to tu sem tam zopakovalo,pri podobných správach,ale skúsiť to môžeš aj ty, vyzerá to ako blbosť,ale stratiť není čo :wink: :wave:

Natipuj ako cítiš,potom to celé zmaž a daj úplne naopak,za skúšku nedáš nič. :klobuk_dole: :sarcasm:
Bluesfan píše:Už som zúfalý z toho celého. Nad tými typmi rozmýšľam a aj tak je to vždy naopak :cry: . Neviem už čo mám robiť...
Bud v klidu, mily muzi. Od toho jsme tym. Az zacnou chodit ty tvoje tipy, budou se nam tvy body hodit.
Horsi je, ze moc neziskavame na soupere v boji o PO. :evil:
Normálka, já měl to samé v prvním kole.
:cinka:
727 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO