tak pozeram ale v nastaveni ankety tam nevidim moznost nejako nastavit kolkrat sa da hlasovat a podla coho to berie ci uz si hlasoval alebo nie. :ja_neviem:arek píše:tak to som netusil, ze sa da hlasovat viackrat
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PRIPOMIENKY, NAVRHY
ja som na to prisiel nahodou - skusil som zahlasovat 2x po sebe a napisalo "v tomto prieskume ste dnes uz hlasovali"arek píše:tak to som netusil, ze sa da hlasovat viackrat
skusil som teda na druhy den a napisalo "dakujeme za vas hlas"
to si si hadam myslel ze sa do tychto ankiet zapaja 40-50 a viac ludi?

tipoval by som max. 20
kedze je jasne ze cela tato sutaz bola zmanipulovana, navrhujem ju opakovat
pytam sa:
- je normalne aby mohol jeden clovek hlasovat viackrat?
- je normalne aby o tom vedela iba hrstka vyvolenych?
- je normalne aby sa v takejto dolezitej sutazi nezverejnili vopred vsetky pravidla a podmienky za akych sutaz prebieha?
- To teda není! Odvolat komisi! Banda lenochodů!!!!!petrik píše:- je normalne aby mohol jeden clovek hlasovat viackrat?
- je normalne aby o tom vedela iba hrstka vyvolenych?
- je normalne aby sa v takejto dolezitej sutazi nezverejnili vopred vsetky pravidla a podmienky za akych sutaz prebieha?
![]()
![]()
- -||-
- -||-
Podla mňa má v tom prsty dejf, v minulosti tipoval za Hornets a asi je stále nahnevaný že si s ním nepredlžil zmluvu tak zariadil aby ste dostali 0 hlasov a vo finále sa postaral aj o ten super finiš konov aby to nevyhrali andyho piranemichal225 píše:len preto že sme Killer Hornets tak za nás nikto nezahlasoval to je smutné
to je jedno proste keby niesme takí neobľúbený na fóre tak možno aj dostaneme nejaké tie hlasypetrik píše:myslis taki co by za vase logo v ankete zahlasovali?michal225 píše:ale prd Dejf odišiel dobrovoľneale je to fakt,keby sú v mojom týme iný tipéri tak by sme dostali omnoho viacej hlasov
Ta neoblibenost ale musela nejak zacit zemichal225 píše:to je jedno proste keby niesme takí neobľúbený na fóre tak možno aj dostaneme nejaké tie hlasypetrik píše:myslis taki co by za vase logo v ankete zahlasovali?michal225 píše:ale prd Dejf odišiel dobrovoľneale je to fakt,keby sú v mojom týme iný tipéri tak by sme dostali omnoho viacej hlasov
zas vas musim len zdrbat ... 
6. kolo nam zacalo a opat:
- tipovacie temy boli neskoro (az v den zaciatku kola), par ludi kvoli tomu urcite nestihlo natipovat
- kolo ma byt zapasove, ale nikde ziaden rozpis zapasov. aspon oznam ze rozpis je rovnaky ako v 2. kole by potesil
- ziadne info o tom "kvazi" time z volnych tiperov co mal v tomto kole nahradit F4F - je ten tim, nie je? kto v nom je? budu mat pripadne vlastnu temu diskusnu alebo ako?
ja viem ze je skuskove atakdalej, ale sak snad vsetci clenovia komisie nestuduju
naozaj sa nedaju tieto veci popripravovat par dni vopred?
6. kolo nam zacalo a opat:
- tipovacie temy boli neskoro (az v den zaciatku kola), par ludi kvoli tomu urcite nestihlo natipovat
- kolo ma byt zapasove, ale nikde ziaden rozpis zapasov. aspon oznam ze rozpis je rovnaky ako v 2. kole by potesil
- ziadne info o tom "kvazi" time z volnych tiperov co mal v tomto kole nahradit F4F - je ten tim, nie je? kto v nom je? budu mat pripadne vlastnu temu diskusnu alebo ako?
ja viem ze je skuskove atakdalej, ale sak snad vsetci clenovia komisie nestuduju
Antonor ma v topicu Horses spravnou pripominku.
Pres den se na webu KTL objevila hlaska, ze se nema prihlasovat a tipovat do 6. kola, ze muzou byt problemy. Ale jaksi uz se neobjevila hlaska, ze se prihlasovat a tipovat ma. Jen ta puvodni hlaska zmizela.
Jejich tym to postihlo nejvic, protoze Tiperka naopak natipovala a o svoje tipy prisla. A to bojuji o PO. Obavam se, ze jina moznost jak anulovat toto kolo neexistuje..
Pres den se na webu KTL objevila hlaska, ze se nema prihlasovat a tipovat do 6. kola, ze muzou byt problemy. Ale jaksi uz se neobjevila hlaska, ze se prihlasovat a tipovat ma. Jen ta puvodni hlaska zmizela.
Jejich tym to postihlo nejvic, protoze Tiperka naopak natipovala a o svoje tipy prisla. A to bojuji o PO. Obavam se, ze jina moznost jak anulovat toto kolo neexistuje..
Ta zpráva tam byla jen dopoledne. A zněla, že jen zatím to nefunguje a že se na tom pracuje. V poledne, kdy se do toho pustil arek už bylo vše v pořádku a tipující měli čas cca 13 hodin na tipování.
Pokud se podíváte na denní vyhodnocení, tak zjistíte, že proti normálnímu počtu natipovalo jen o 7 lidí míň než obvykle.
To, co se stalo Tiperce, se stává občas v každém týmu. Proto říkáme, aby si hned po uložení tipů podívali na přehled tipů, jestli se jim to uložilo.
Pokud se podíváte na denní vyhodnocení, tak zjistíte, že proti normálnímu počtu natipovalo jen o 7 lidí míň než obvykle.
To, co se stalo Tiperce, se stává občas v každém týmu. Proto říkáme, aby si hned po uložení tipů podívali na přehled tipů, jestli se jim to uložilo.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé