Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CESKO

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

ZAtim opravdu slabota, nicmene vcera zhruba od poloviny zapasu bylo videt na nasich jiste zlepseni. Zatimco napr. v zapase s Nory nasi beci hostujici hrace jen objizdeli, vcera uz nasi pritvrdili jak smerem dozadu tak i dopredu a meli chut se o vysledek porvat. Dnes to vypada na zatim jednoznacnou zalezitost, ikdyz jeste je casu dost a stat se toho muze hodne... Ctvrtfinale dame v pohode, ale pak vidim nase sance proti Rusum/Svedum tak 1:4.
Sledoval som poslednych 10 minut a bola to katastrofa. Cesi slabo a o Talianoch ani nehovorim. Skratka CZE hrali co potrebovali a Taliani proste rezignovali.
Slušný výkon ale.. tohle nám na lepší týmy nestačí. Ale splnili jsme poslání, výhru. :good:
Výsledek sice vypadá hezky, naše hra už tak ale nevypadala. Hráli sme zase kulové (na Italy to ale stačilo), nutno podotknou, že náš vysoký výsledek je zasloužený hlavně díky ještě katastrofálnější hře Italů. Vůbec nás nebránili, vůbec nebojovali, jen se dívali, jak my hrajem. Krejčí si tam dělal výlety do útočný třetiny jak někde Crosby v juniorce, Taliáni se prostě a jednoduše na zápas totálně vyflákli a nechali si nás odehrát zápas v tréninkovym tempu.

Další zápas hrajem s Rusy. Ti taky letos nejsou zrovna nejnebezpečnější, ale přece jenom víc bruslí a mají větší skill, takže kluci budou muset dřítz a makat jako poslední třetinu s Lotyši, jinak si s náma vytřou.
tak zapas som chcel vidiet ale babka nema ct a od stv sa nedockam......som myslel ze ked bolo 6-0 tak uz je to ok ale ked tu vidim tie komenty....zajtra s ruskom si to nenecham ujst
Sakra to je škoda. Kluci odehráli nejlepší zápas na turnaji a nedali ani gol :-/ Sice je to paradox, ale je to tak. Proti takovým Italům sme hráli kulový ale dokázali jim nasázet šest branek. Dneska sme hráli aktivně, Rusy nepustili skoro k ničemu, napadali sme, drželi puk v útočnym pásmu. Vycházely nám kombinace, byli sme hodně nebezpečný, bohužel nám chybělo štěstí v koncovce... ta byla na prd. Nepřestný teče, kolikrát možná zbytečný čekání na střelbu nebo přihrávku. Momentálně to byla uplně jiná situace, protože ačkoliv sme hráli parádně a s výkonem sem spokojenej, tak sme prohráli, předtím sme hráli hrozně ale body urvali. Rusové jsou holt jiná třída, ale pokavaď budem po zbytek turnaje hrát tak jako dneska, mohli bysme nějakou tu placku urvat :)
:-( Žel,dnešní zápas s Rusy jsme prohráli.Ale zápas vyrovnaný a výkon našich na ledě byl dobrý.Dokonce v prvních dvou třetinách jsme byli aktivnější.
První gól nám dal v 1 minutě Perežogin zpoza branky,kdy se ještě naši nestačili rozkoukat a druhý Malkin v končící ruské přesilovce 5-3.
Škoda,poprvé na šampionátu jsem viděl náš odhodlaný tým a hned se nato dalo koukat.Tak snad naši v tom budou pokračovat a přidají k tomu ty nutné góly.
Škoda, škoda. Dvě třetiny jsme byli lepší, aktivnější. První gól Rusů trochu o štěstí. Rusové trochu překvapivě hráli výborně v obraně a těch čistých šancí nebylo mnoho, ale přesto ta branka v první periodě (zatím nejlepší na turnaji) prostě padnout měla. Každopdáně vyrovnané utkání a konečně jsme od kluků viděli pohyb. Před čtvrfinále dobrá zpráva, že kluci se zvedají a byl bych rád kdybychom skončili čtvrtí a šli na Ruské matriošky. Protože ti Švédové...ty nám prostě nesedí dlouhodobě. No, uvidíme, uvidíme. Těším se na čtvrtek ať soupeř bude jakýkoliv. :wave:
Tedy po dlouhých letech se stalo, že mě tohle MS nějak vůbec nebaví. Možná za to mohou Kings, kteří mě momentálně zajímají mnohem víc než repre, ale hra týmu ČR tomu zatím také moc nepřispívá. A nebo je to i celý "nový" systém tohoto i příštího šampionátu.

Co se hraje playoff, tak je to vždy o tom jediném zápase ve 1/4 finále, ale přijde mi, že to nikdy nebylo tak moc vidět a poznat jako právě letos. Slovenská skupina je lépe obsazenější, takže tam to možná není tak znatelné ale naše skupina je opravdu o ničem. Oproti předchozím modelům jen přibyl 1 zbytečný zápas navíc, a to i pro ty slabší soupeře, pro které by to měla být výzva a další zkušenost, ale spíš jim jde o jejich vzájemné zápasy a záchranu, pak to tímhle připomíná víc nějakou domácí fotbalovou ligu než šampionát. A nasazení dvojic pro 1/4 finále je tedy absolutní vrchol hlouposti, už před začátkem se na 95 % ví, že soupeřem bude buď Rusko nebo Švédsko, přičemž má celé 7 zápasové snažení směřovat k tomu, aby to vzhledem k Hadamczikovu "švédskému komplexu" bylo přeci jen raději Rusko.

/rant

Tak si ještě přetrpíme zítřejší zápas s Němci a můžeme se začít těšit na čtvrtek a budeme doufat, že v sobě Hadamczikův výběr najde dostatek chuti a vůle, které zatím moc neukázal. Rozdíl mezi včerejším zápasem s Rusy a prvními dvěma s Dány a se Švédy je sice neoddiskutovatelný a zřejmý, ale stále to není nic, co by zvedalo ze sedadel a dodávalo potřebnou důvěru.
Mě tedy zatím na tom letošním MS totálně deprimuje ta návštěvnost, to je šílenost, vždyť ti přihlouplý Švéďáci nevyprodají ani zápasy vlastního týmu, Fini na tom nejsou o nic lépe. Přitom v 97´, když se otvírala Hartwall Arena, tak se ustanovil tehdy nový rekord co do počtu diváků na 1 MS, ten současný držíme my z roku 2004, i když teď si nejsem jistý, jestli nás nepřekonali Němci v roce 2010. Každopádně tohle ja fakt ostuda organizatorů, myslím že IIHF si teď drbe hlavu, když si uvědomí, že přístí roku to bude to samé, jen obráceně.
Co se týče našich, tak rozhodně neházím flintu do žita, ve Čt se teprve bude lámat chleba a věřím, že Švédům budeme určitě důstojnějším soupeřem než na začátku MS. Hadamczika poměrně nesnáším, ale jednou stojí na naší střídačce, tak doufám, že něco vymyslí !!!!
Pravda, ta návštěvnost je tristní a ostudná :shock: ! Takové hokejové velmoci a neumí vyprodat ani vlastní zápasy :hroza:
Půjdeme asi na Švédsko a tam cítím průšvih. Nechci být pesimistou, ale tam dávám našim tak max. 30% šanci na výhru. Švédi jsou skoro v plné (přijede i Backstrom), šlape jim to a my na ně neumíme (krom semifinále 2010 nepamatuju, kdy jsme je naposledy na velkém turnaji porazili :cry: ). Takže tam to reálně fakt dobře nevidím.
Dnes s Německem se o tom poperem a navážem na dobrý hokejový projev ze zápasu s rusákama, ale čtvrtfinále bude přetěžké.
Tak né že by to neuměli prodat, oni z toho chtěli mít co nejvíc prachů a hodili vstupenky za 4500 - 5000 .. to je šílené. Hold, krok vedle se jim nevyplatil.
Zítra tu máme den D, který určí jestli bude sezóna úspěšná. Nakonec jdeme na nepříjemné a silné Švédy. Já jsem optimista, ale ono to bude asi i částečně způsobené moji povahou. Každopádně kluci se každým zápasem zlepšovali a pokud si obrana udrží svoji výkonost z minulých utkání a naše produktivita bude na vysoké úrovni tak je smeteme a překazíme Švédům tu jejich sérii nepřetržitých účastí v semifinále ve kterém nechyběli tak od roku 2001.
Takže zítra v krásný čas (narozdíl od našich bratrů :)) všichni povině držet palce!!! :wave:
No tak jak už jsem psal jinde - zítřejší případný postup přes Švédy by se po prozatimním průběhu a výkonech naší repre rovnal malému zázraku... :| . Ale i zázraky se někdy dějí a kdo ví... :wink2: .
Ano Míro, zázraky se dějí!!!!!!!!!!!!!! :groupwave: :fan:
První dvě třetiny bylo doslova profesorské, pak Švédi kousali, ale uhlídali jsme to a jdeme na bratia.
:)Povedlo se ,mám velkou radost.Trochu jsme si to zkomlikovali,když jsme Švédy nechali vyrovnat,ale Michalek skvěle zařídil vítězství.Naši skoro nemožné dokázali,teď to jen potvrdit v semifinále se Slováky.Je mi líto bratři,ale musíme vás porazit ! :wink2:
Parda píše:Ano Míro, zázraky se dějí!!!!!!!!!!!!!! :groupwave: :fan:
První dvě třetiny bylo doslova profesorské, pak Švédi kousali, ale uhlídali jsme to a jdeme na bratia.
Jo, asi jsem je přivolal... :D . Ale konečně se na ten výkon nechalo dívat a hlavně - byla tam u většiny hráčů bojovnost. Jen ten Blaťák mi totálně svou bezkontaktní hrou leze na nervy - dneska byl u prvního i druhého gólu :evil: !
Paráda, paráda. Kluci se každým zápasem zlepšovali a zlepšovali až se ta forma úplně perfektně načasovala. Včerejší výkon byl zcela bez chyby a opravdu jen ten Blaťák nic moc. Jinak všichni zaslouží jedničku. Bojovnost, nasazení, skvělý forčeking, přesné přihrávky, obrana konečně suprově zakládala útoky, ale i v obrané fázi též fungovala a agresivita se také dostavila. Sečteno a podtrženo? Můj optimismus byl na místě a pokud takovýhle výkon zopakujeme tak třetí placka za sebou je jistá.
Kluci do toho!!! :wave:
habs píše:
Jo, asi jsem je přivolal... :D . Ale konečně se na ten výkon nechalo dívat a hlavně - byla tam u většiny hráčů bojovnost. Jen ten Blaťák mi totálně svou bezkontaktní hrou leze na nervy - dneska byl u prvního i druhého gólu :evil: !
Tak volej volej i výhru na Slováky! Na něm našim hodně věřím. Pokud si pamatuju dobře, tak nás porazili na MS pouze jednou a to už bude hodně vousaté. Je faktem, že přemotivovaní na nás chodili spíš Slováci z té staré gardy, kterých už moc v týmu není, ale i tak na ně určitě máme.
Parda píše:
habs píše:
Tak volej volej i výhru na Slováky! Na něm našim hodně věřím. Pokud si pamatuju dobře, tak nás porazili na MS pouze jednou a to už bude hodně vousaté. Je faktem, že přemotivovaní na nás chodili spíš Slováci z té staré gardy, kterých už moc v týmu není, ale i tak na ně určitě máme.
No letos mají SVk velmi bojovný a vcelku dobře poskládaný tým. Já z nich mám letos strach.. :neviem:
aj s Kanadou sme vyhrali naposledy na MS pred 10rokmi :) teda este neskor ako s vami
HOŠI DĚKUJEM!!!!!!
Tak a je to. Máme po dalším MS. Češi odjíždí určitě spokojeni. :yes: Placka je prostě placka. :good:
Turnaj nebyl v žádném případě vůbec jednoduchý. Ukázalo se že hokejový svět se stále vyrovnává a žádný mač není dopředu jasný.
Od brankářů až po útočníky nikdo nezklamal. Snad jen Vondrka se mi nelíbil. Z obránců již zmiňovaný Blaťák, který je sakra nedůrazný. Brankáři ty se činili a trenéři též nedělali špatné tahy.
Na naší hru se určitě koukalo hůře než na minulém turnaji v Bratislavě, ale kluci se pomalu sehrávali a dostávali do toho. Nakonec v play off to už bylo přesně takové jaké by to mělo být a hráli jsme velmi, ale velmi dobře.
Získali jsme 12 medaili. Tentokrát bronzovou, kterých tedy máme na kontě už pět. :good:
Toto MS nebylo tak strhující a nevtáhlo mi tak do dění. Bylo to i částečně naší hrou (jen ve skupině, play off to už jsem hltal), ale především příšernou atmosférou v hledišti, která se prostě i takhle na dálku projevila.
Příští rok hrajeme znovu ve Švédsku. Jsem zvědavý jestli organizátoři dokážou ty diváky do té arény dostat, ale musím říct, že Švédsko, Kanada, Norsko, Švýcarsko, Dánsko jsou velmi zajíamví soupeři a skupina je ještě těžší.
Ale to bude až rok. Za tento rok klukům děkuji. :yes: Byla to velmi úspěšná sezóna. :good:
K zápasu: Raketový start, podobně jako proti Švédslu, nicméně v poslední třetině hrůza hrůzoucí. Úplně zbytečná vyloučení (viz. Nakládal), jen trapné bránění výsledku. Na střely ve třetí třetině to hovořilo jasně 1-14 pro Finsko a takhle bojovat o výsledek se zrovna nemá. Hoši to ale nakonec ubránili v čele s vinikajicím Štěpánkem a bronz je doma :)

K turnaji: Cca po 2-3 prvních zápasech sem měl obavy, že se ani nedostanem do PO, jen co narazíme na silnějšího soupeře, protože ta hra, leč sme vyhrávali, byla katastrofální. Dokázali sme se ale proti silným týmům namotivovat, týmově zahrát a hlavně zabojovat. Od hry s Ruskem sme hráli parádní nebezpečný hokej. Mohli sme hrát finále a bojovat o zlato, škoda, že to nevyšlo... ale aspoň se o ten nejcennější kov porvou naši bratři :) Placku sme přece jenom získali a bronz je hezkej, pořád lepší jak drátem do oka :D Btw, ty bronzový medaile vypadaly docela jak zlatý :hmm: :cool:

K jednotlivcům: Nikdo nějak extrémně nepropadl, ale byli hráči, od kterých sem čekal mnohem víc. Michálek mohl dát víc golů, ale vykompenzoval to tou trefou proti Švédům. Plekanec jediný gol, což je hodně málo. Z Hemskýho mám rozporuplný pocity, dal sice nejvíc golů ale kotel toho po*ral. Založil super akci, obehrál 2-3 protihráče jak Crosby ale pak to zazdil ztrátou puku nebo přihrávkou na holi protihráče :doh: Kolikrát mohl klidně vystřelit, místo toho hledal zbytečně dalšího hráče. Tenkrát, Petružálek a Vondrka hrůza. Ztráceli puky, nevýrazní, příští MS snad nepojedou. Frolík by měl celý léto trénovat střelbu na bránu, protože tolik spálených šancí sem snad ještě neviděl. Švédům mohl dát hattrick, Slovákům minimálně dva goly. Překvapil mě Němec, Novotný a Koukal :thumbsup: Nejvíc možná Erat, ten naší hru pozvedl skutečně znatelně a v protihráčovo obraně dost kousal.

Turnaj je za námi a obhájili sme bronz, díky kluci! :winner3:
kto nezachytil, tak hejduk sa uz nikdy do repre nevrati, ani na olympiadu :-(
zapas ako dnesni ceski juniori zahrali s USA je pravdepodobne jeden z najlepsich a zaroven najhorsich ake som videla v poslednej dobe( a nepredbehne ho ani Kanada-Slovensko na MS 2012 :sarcasm: )... najlepsi preto,s ze USA hrali ako tim a napreduju tak ako som verila, a teraz k veci :giggle: tu sa ukazalo, ako to vyzera ked sa stretnu hraci rovnakej narodnosti a hraju hokej a ked sa stretnu hraci rovnakej narodnosti a hraju hokej ako tim...Cesi boli samozrejme ten prvy pripad, nielenze nehrali ako tym, ale hrali arogantne, boli drzi a namiesto toho aby stiahli hrebene a snazili sa spravit nieco s vysledkom, zaparali ako take kohuty na dvore, vyluceni viac ako minut v jednej tretine a este sa sa stazuju ze s tolkymi vyluceniami sa hrat neda...
chybal mi tam niekto, kto by tym potiahol (zeby kapitan?), veru tak, fraska na pohladanie :scare:
tesim sa ked budu hrat so Svajciarmi a ak budu hrat podobne tak im bude musiet stacit len ta 6...
678 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS