Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

no právě, proto si myslím že k vyměně nedojde

Brankář Johan Holmqvist pochytal podobně jako Henrik Lundqvist všechny letošní nájezdy. Společně s nedělními pokusy Malkina, Christensena a Crosbyho zastavil všech deset pokusů soupeře.

Ty jo to bych neÄŤekal Ĺľe brankář TAMPY bude v něčem tak vysoko, moĹľná v nejhorší uspěšnosti zásahu, ale tak je fajn Ĺľe se Holmqvistovi na nájezdy daří, aspoĹ

Stav sa, ze hej! Prospal to ma nahnute, ak som dobre pochopil niektore kuse informacie, tak sa zrovna nepohodol s Tortorellom a pre Bolts je akykolvek obranca zaujimavy....

M. St. Louis, J. Holmqvist, Lecavalier to zariadili 8)

Obrázek
Obrázek
Obrázek

no a najblizsie pride na navstevu do Tampy dalsie novacikovske eso.. :)

p.s. :evil: Tampa preskocila Bruins, ale este ze ma 4 zapasovy naskok..

TAMPA BAY-PITTSBURGH 3:2 :taptap: :fan:

PodruhĂ© v Ĺ™adÄ› jsme je dokázali porazit a opÄ›t 3:2:cool: . Zápas zaÄŤal tragicky, kdyĹľ po chybÄ› Boyla po 23 sekundách dal gol Crosby, ale TampÄ› se podaĹ™ilo vyrovnat. Lecavalier po nahrávce Prospala pĹ™ed branku klepl puk do brány a bylo srovnáno :) Ve druhĂ© tĹ™etinÄ› jsme dokázali dát vedoucĂ­ gol. St.Louise si pĹ™ihrál s lecavalierem, potom vypálil z teměř nulovĂ©ho uhlu a brankář Fleury si sklepl puk sám do brány. Ve tĹ™etĂ­ tĹ™etinÄ› po obrovskĂ© chybÄ› Pens vybojoval St.Louis gol pro Karlsona. V tu chvĂ­li jsem tušil Ĺľe nám vĂ­tÄ›zstvĂ­ neunikne, potom byl ale vylouÄŤen Ranger 2+2 a tuÄŤĹ

V zamori se spekuluje o vymene: Denis - Theodore, nicmene nevim, kde by Tampa nasla finance na Thea.

Tak to by bylo snad ještě větší hrůza :o Theodora nechci to by byla smrticí rána :nervy:

No ja teda nevim, ale i kdyz se mu moment. nedari, tak je porad lepsi nez Dennis... :?
Jinak gratuluju k vyhre nad Pinguins (Jen proto, ze ste mi zachranili bod v tipovacce :D )

Není, Theodor se mi zdá hodně slabý navic drahý.
Díky, jinak v tipovačce se mi zadařilo, navíc Tampa vyhrála, byly to supr výsledky.

size=18][/size]TAMPA BAY-WASHINGTON 5:4 :taptap: :taptap: :thumbsup2: :cool:

Hodně důležitý zápas se nám povedl, i když to byla zajímavá přestřelka, vedení nám dal Craig ale Washington dorovnal. Potom jsme měli zase vedení, ale Caps otočili na 3:2 :o Pak jsme se ale zase dostali do vedení :cool: Washington dal ale 9 sekund před koncem gol a stav byl 4:4. nakonec ale skoroval St.Louis a vítězství jsme udrželi :cool:
Lecavalier 2+1(zase jsou na tom bodovÄ› stejnÄ› se St.Louisem :))
Prospal 1+2(že by se zase začalo dařit :?: )
St.Louis 1+1(hlavně že dal vítězný gol :) )
Díky výhře jsme se vyšplhali na osmou příčku, je ale jenom otázkou času kdy nás s ní někdo sesadí :cry: Bohužel máme odehráno o proti jiným moc zápasů takže jim musím fandit ať prohrajou :D Jinak St.louis se s Ovečkinem děli o první místo ve střelcích, Lecavalier 5 :cool: A v kanadském bodování je St.Louis 3 a Lecavalier 4 :cool:

Tabulka:

Poz GP W L OT PTS
1 BUFFALO* 44 31 10 3 65
2 ATLANTA* 45 24 13 8 56
3 NJ DEVILS 43 25 14 4 54
4 MONTREAL 44 25 14 5 55
5 SENATORS 46 25 19 2 52
6 CAROLINA 46 24 18 4 52
7 NY RANGERS 45 22 19 4 48
8 TAMPA BAY 45 22 21 2 46
9 TORONTO 45 20 19 6 46
10 NY ISLANDERS 43 21 19 3 45
11 WASHINGTON 44 19 18 7 45
12 BOSTON 41 20 17 4 44
13 PITTSBURGH 42 18 17 7 43
14 FLORIDA 46 16 21 9 41
15 PHILADELPHIA 44 11 29 4 26

MĂ­Ĺ

[quote="The Thrasher"]MĂ­Ĺ

mne tam ukazuje ze mozem cez skype zavolat floride :lol: :lol: :lol: :lol: jako do svedska :lol: :lol: :lol:

Schwolco píše:mne tam ukazuje ze mozem cez skype zavolat floride :lol: :lol: :lol: :lol: jako do svedska :lol: :lol: :lol:
Kde ti to ukazuje?

pri floride, jak su tam tie statiskiky, tak mi to asi nejak ako tel cislo zobralo, a ze mozem cez skype tam volat a pritom je svedska vlajocka

Schwolco píše:pri floride, jak su tam tie statiskiky, tak mi to asi nejak ako tel cislo zobralo, a ze mozem cez skype tam volat a pritom je svedska vlajocka
hm zajimavĂ˝ :lol: :lol: :lol:

Lecavalier-number4 píše: 3 NJ DEVILS 43 25 14 4 54
4 MONTREAL 44 25 14 5 55
lol podle ceho se urcuje poradi, kdyz ne podle bodu? :D

:o Ze sa to pyta niekto prave na tomto fore to je fakt divne. Prvy tim v divizii je v tabulke konferencie automaticky pred druhym, tretim, a ostatnymi timami z inych divizii. Cize aj ked ma New Jersey menej bodov ako Montreal je prve vo svojej divizii zatialco Montreal je druhy vo svojej a preto je v konferencii New Jersey pred Montrealom.

debil píše::o Ze sa to pyta niekto prave na tomto fore to je fakt divne. Prvy tim v divizii je v tabulke konferencie automaticky pred druhym, tretim, a ostatnymi timami z inych divizii. Cize aj ked ma New Jersey menej bodov ako Montreal je prve vo svojej divizii zatialco Montreal je druhy vo svojej a preto je v konferencii New Jersey pred Montrealom.
přesně tak :)

The Thrasher píše:
4 MONTREAL 44 25 14 5 55
Jak vůbec může fanoušek týmu NHL napsat tento dotaz.... :o

Pau píše:
The Thrasher píše:
4 MONTREAL 44 25 14 5 55
Jak vůbec může fanoušek týmu NHL napsat tento dotaz.... :o
nebudeme ze Sánátora dělat vola :D , něco nevěděl, i když taky moc nechápu jak to že to neví :roll:

http://www.nhl.com/nhl/app?service=page ... ozenMoment

Frozen moment z nhl.com
ten Lecavalierův gol byl pěkný :cool:

Útočník Zdeněk Blatný, juniorský mistr světa 2001, opouští farmu Tampy Bay ve Springfieldu a míří do švédské elitserien. Odchovanec brněnského hokeje se dohodl na angažmá s klubem MoDo Hockey a po neděli by měl v novém působišti poprvé nastoupit k soutěžnímu utkání. Informaci přinesly klubové stránky MoDo.

Tak to mi ani moc nevadí, za nás neodehrál žádný zápas, takže tomu nedávám moc velký zápas.

Tak dneska nás čeká hodně těžký zápas s Buffalem. Výkony Tampy mají sice stoupajcí tendenci, ale bojím se že třízapasová serie výher Tampy proti Buffalu skončí. Můžu jenom doufat že se hráči budou opravdu strašně snažit a Buffalo bude mít slabší den :modlenie: Kdyby Lecavalier se St.Louisem opět zářili a Holmqvist(nebo Denis) by se fakt snažili, mohlo by to vyjít. Ale stejně jsem v tomhle zápase pesimstický :dole: I bod by byl pro nás uspěchem. Ale my potřebujeme zbírat co nejvíce bodů jelikož bojujeme o play-off :? :modlenie:

Ehm, podle ceho ste usoudili ze to nevim panove? To by me docela zajimalo :shock:
Vono to spis bude tim, ze poradi v jinejch divizich mi je absolutne ukradeny, takze tak nak nevim, jak sou na tom ty tymy, tudiz me vubec nenapadlo, ze je to kuli tomu...
Kdyby nikdo z vas nesledoval jiny divize nez tu, kde hraje vas favourite team, tak by vas taky nejdriv napadlo ze maj v ty tabulce chybu, takze muzete jet do ...... 8)
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2007 ANAHEIM DUCKS