Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Crosby jednou narazí s tím svým provokováním a simulováním, jednou mu dá někdo pěkně přes držku a já mu zatleskám............. :P !!!!

PHILLY FOREVER píše:Crosby jednou narazĂ­ s tĂ­m svĂ˝m provokovánĂ­m a simulovánĂ­m, jednou mu dá nÄ›kdo pÄ›knÄ› pĹ™es drĹľku a já mu zatleskám............. :P !!!!
Teď ,když mu tam přitáhli hromotluka Laraquea,tak si bude vyskakovat ještě více. :( Ale ne,on je výborný hráč,i když ho moc v lásce nemám,to se musí uznat 8)

S tím Laraquem svatá pravda Baffy.......... :( !!!!

Simho nemylte s Kovalposukom a Zherdevom, Sid je v pohode chalan a hra naozaj vynikajuco

Pens neponuknu nove zmluvy s tymto volnym agentom: Nils Ekman Ronald Petrovicky, Eric Cairns, Joel Kwiatkowski.

Rozhodli sa definitivne pustit Petrovickeho k vode a dat jeho miesto Laraqueovi? Ok ich chyba. Snad sa ozve nejaky tim. Je pravda ze Robo ked mal svoje dni okrem silneho nasadenia pri kazdom striedani co ocenuju aj fanusikovia timu a vecsina si ho chcela nechat, vedel ak dostal viac casu na lade aj bodovat napriklad v Atlante. 15+16 v atlante nebolo zle ale mal k tomu 14 minut na lade. U Pens tuto sezonu iba 8 minut. 6 bodov v 31 zapasoch. Potrebuje nevyhnutne tim kde potrebuju siloveho hraca niekde do 3-4 utoku. Vyhodou moze byt ze je lacny. ja osobne by som ho kludne zobral. Petrovicky je hrac co vam playoff nevybojuje ale v samotnom playoff moze byt zaujimavy zolik v time.

SId the Kid mi k srdci také příliš nepřirostl nevím proč prostě ho moc nemusím ale musím uznat že je to výborný hokejista lterý jak se zdá to má i v hlavě srovnané a je to rozený vůdce viz kapitánské "C" :!: :!:
ObrázekObrázek

http://www.nhl.cz/index.php?lng=CZ&shor ... iew=clanek :shock: V Pitsburghu je opět stavba haly ohrožena.Tentokrát nejsou brzdou peníze,ale chybějící zákon.Bez něj nemohou vydat dluhopisy na výstavbu haly.Mario 8) ,aby se z toho zbláznil.To je náročnější než vlastní hokej.Začínám pochybovat,jestli pitsburghští si tu podívanou zaslouží.Ve městě mají skvělé mužstvo se superhvězdou budoucnost celé NHL a další neokoukané perspektivní mladíky.Bezvadného loajálního spolumajitele,ale pramálo pochopení a podpory od samotné radnice :?: :?: :?: .Zřejmě někomu americký fotbal k životu stačí. :!:

No Pittsburgh tiež dobre posilnil ten mladý tým,Získali Petra Sýkoru a Darryla Sydora ale hlavne a to najväčším úlovkom tučniakov sa stal brankár Danny Sabourin,Vancouver už nemal peniaze aby udržal dvoch takých hviezdnych brankárov a vedeli že Saby môže byť v ktoromkolvek týme jednotka tak mu dali šancu nech si zachytá v staronovom týme,chudák Fleury-tu sa jeho vývin zastaví ked bude robiť len dvojku Sabourinovi

:( 52 Sabourin, Dany BRANKAR Vancouver Canucks 9zápasĹŻ 480 minut,2 vĂ­tÄ›zstvĂ­ ,4 prohry,0 prodlouĹľenĂ­,1 penalty,21 obdrĹľenĂ© goly 2.63prĹŻmÄ›r, 0 nuly ,224 poÄŤet stĹ™el,90.63 procentuálnĂ­ Ăşspěšnost :( Tady pane kolego jsou statistiky golmana Sabourina z loĹ

Ja som to neyslel vážne s tým Sabym :lol: ale koho teraz budeme mať my ako dvojku?Flaherty?

Ohlund píše:No Pittsburgh tieĹľ dobre posilnil ten mladĂ˝ tĂ˝m,ZĂ­skali Petra SĂ˝koru a Darryla Sydora ale hlavne a to najväčším Ăşlovkom tuÄŤniakov sa stal brankár Danny Sabourin,Vancouver uĹľ nemal peniaze aby udrĹľal dvoch takĂ˝ch hviezdnych brankárov a vedeli Ĺľe Saby mĂ´Ĺľe byĹĄ v ktoromkolvek tĂ˝me jednotka tak mu dali šancu nech si zachytá v staronovom tĂ˝me,chudák Fleury-tu sa jeho vĂ˝vin zastavĂ­ ked bude robiĹĄ len dvojku Sabourinovi
Ty jsi něco fetoval, s tím Sabourinem............ :shock: :wink: ?? Jinak Sýkora je hodně dobrý kauf, ale ten Sydor mne štve, že odešel z Dallásku....... :( !!!!

tak přišla vám dobrá posila Sydor, navíc Sýkora není taky špatný hráč. Navíc jste podepsali Whitneyho. Odešel vám Ouellet, na tohodle hráče jsme velmi zvědavý. Snad nám pomůže. Pokud se nic nesatne Crosbymu, máte play-off jisté.

..tak tucniaci budu v novej sezone opät o nieco silnejsi..rychlonohy stredny utocnik, k tomu kvalitny zadak, môze byt :!:

Pittsburgh bude ešte silnejší,lebo k nim prišiel aj Nathan Smith z Vancouveru,u nás toho moc nenahrál skôr na farme ale bol naša jednotka v drafte 2000...takže volačo v nom určite je
Obrázek

Nerobte dramu okolo Pens, o rok-dva budu este vyssie, ako v tejto sezone. Thibaulta pustili do Buffala, tam maju pre zmenu konecne stabilnu dvojicu. Pens vsadili na Fleuryho, mlademu celkom aj prajem, keby este tak nebol v takom krepom time. Fanusikovia Pens, prepacte, skratka ja nezabudam na 1992....

..tak Sidney bude tucniakom dalsich 5 rokov (do konca sezony 2012/2013) za 45 mil. USD.

zaujimavost:

Crosby 45 mil. - 5 rokov
Vanek 50 mil. - 7 rokov

..nazor nech si urobi kazdy sam..

Obrázek

Crosby stoji za tie peniaze a v pripade jeho veku je aj ta dlzka zmluvy azda v poriadku. Na http://www.nhl.com je anketa, kolko SC za ten cas Pens vybojuju. Dal som, ze 0!

chorche píše:Crosby stoji za tie peniaze a v pripade jeho veku je aj ta dlzka zmluvy azda v poriadku. Na http://www.nhl.com je anketa, kolko SC za ten cas Pens vybojuju. Dal som, ze 0!
to jsme dva :twisted:
Jinak Pens určitě vydělali, když si vezemte kolik pobírá Briere, Gomez nebo Vanek tak je to nesrovnatelné :!:

Tak jasne Ĺľe Crosby potrebuje do svojej formacie dajakeho dobreho nahravaÄŤa...bo nemoĹľe ani on sam staÄŤiĹĄ na Ă­m...Malkin ma typicku rusku hru individualnu no ale taka spolupraca ako bola minulĂ˝ rok Crosby-Armstrong to seklo...

Este nevieme ci bude Sidney aj vitaz ako Wayne alebo Mario alebo "iba" zbierac bodov. To je dost dolezite.

To sa ukaze, ale mal by byt vitazny typ, nakoniec ma tam dvoch starych lidrov - Robertsa a Recchiho, ti ho naucia.

Tim Pens by mal byt pre nadchadzajucu sezonu viac-menej uzavrety, len kto bude robit brankarsku dvojku?

Podla všetkeho Dany Sabourin..ništ moc ale tak čo už..može sa naskitnuť že dakohoi ete podpíšu len nech to nie je nejaka infuzia tipu Joseph,Burke,Belfour...no ete tých prvých dvoch menovaných by som bral ako tak s ťažkým srdcom ale toho tretieho opilca Belfoura..ako bez uražky ale aj podla výkonov by to už malo byť na dochodok..

Belfour je z nich najlepsi, za Floridu podaval vynikajuce vykony,a le do Pittsburghu nepojde, Fleury ma byt predsa jednotka!
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO