Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Goalie Masks NHL

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

:thumbsup: Ohlunde..ale dufam, ze sa dostaneme aj k lepsiemu vyobrazeniu na tu masku, aby sme ju mohli potom zaeditovat do nasej pestrej maskovej zbierky 8)

medzitym som zaeditoval masku Aebiho este z cias Habs, ci aktualnu od kralovskeho LaBarbery..paci sa, doposial kompletna maskova supiska :arrow: http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=6 ... 654#p68654

vyzva pre uzivatelov, kto by sa dopracoval k najnovsim maskam brankarov po zmene ich pôsobiska, budem rad, ak mi to supnete sem, ci do pm posty..ja to potom rad zaeditujem..
:!: edit maska Abbyho z Coloradskych cias, no do pozornosti davam pohlad novej masky Luonga, ktory som tak ocakaval :)

pre zväcsenie klik na masku
Obrázek

Brankár Vancouveru Canucks Roberto Luongo vstúpi do novej sezóny s novou maskou. Tú si navrhol prakticky sám a je prispôsobená histórii Canucks.

Celý proces výroby masky sa začal návrhom. Ten pripravoval Luongo spoločne s Marlene Rossovou takmer dva týždne. Táto umelkyňa má na svojom konte masky pre viac ako 50-tich elitných brankárov.

"Niektorí brankári nemajú ani potuchy o tom, čo by chceli na maske mať. V tomto prípade to ale bolo iné. Robert mi predostrel niekoľko vecí, ktoré ma inšpirovali," hovorí Rossová. "Bol zaangažovaný do každého kroku. Cítil sa ako dizajnér a zvládol to výborne. Práve preto je táto maska odrazom jeho osobnosti a nie mojej. A to je veľmi dobré."

Pozrime sa teda, čo vlastne Luongo na novej maske má:

JOHNNY CANUCK

Luongo tvrdil už od príchodu do Vancouveru, že je veľkým fanúšikom Johnnyho Canucka. Ide o drevorubača, ktorý sa stal národnou osobnosťou Kanady a podľa ktorej nesie klub z Vancouveru názov. Preto nesmie chýbať ani na jeho novej maske.

"Snažil som sa o napodobnenie jeho tváre. Vyšlo to celkom pekne," tvrdí Luongo.

Rossová vedela, že Johnny Canuck mal fúzy a bradu, ale pri tvorbe jeho tváre zapojila aj svoju fantáziu.

HORY:

Luongo chcel mať na maske i hory z okolia Vancouveru. Tie nakreslila dizajnérka na základe pohľadnice.

PRÍSTAV A CENTRUM

Mestou Vancouver je na jeho maske znázornené prostredníctvom najznámejšieho mrakodrapu Skyline.

"Minulý rok som sa do tohto mrakodrapu vôbec nedostal, ale na maske som ho mať chcel."

"Ja som túto budovu nepoznala, ale našla som si ju na internete. Vo Vancouveri som bola len raz v živote a aj to iba na letisku," uviedla grafička.

KORČULE

Na spodnej časti masky sa nachádzajú korčule.

Robert ich chcel mať v starom štýle, pričom si žiadal korčule v tónoch čiernej a hnedej farby.

RUŽOVÝ PANTER

Po prvýkrát od roku 2000 bude na maske Roberta chýbať ružový panter. Mal ho tam aj minulý rok, pretože ružový panter mu pripomínal korene a časy na Floride. Teraz ale zhodnotil, že nastal čas posunúť sa napred.

LOGO

Luongo si nechal na masku nastriekať viacero starých lôg klubu z Vancouveru, ktoré ale nenasledujú v presnom poradí. (hokej.sk)

skvela praca! padla mi do oka aj farebnym prevedenim :good:
EDIT

Dwayne Roloson
klik na masku pre zväcsenie
Obrázek

Johan Holmqvist
klik na masku pre zväcsenie
Obrázek
ako som tak prekukaval aktualne obrazky ku golmanom tak mi udrela do oka maska niklasa Backstroma.... sa mi zapačila taka ..proste fakt vydarena...niečo ako Lunqvistova alebo Brodeurova...su to vlastne len klube farby plus logo no a aj tato ma v sebe jednoduchosť a ten napis wild tam je supiš spravený...podobnu mal aj roloson ked bol v službach Minnesoty
:( Matt Schoals. Toto meno vám zrejme nič nehovorí. V Buffale je ale jeho životný príbeh veľmi známy a práve jeho meno pribudlo na masku brankára Ryana Millera.

Obrázek

Matt Schoals bol bratrancom Ryana Millera a po dlhom boji s chorobou tento týždeň zomrel. Nálada Millera bola pochopiteľne na bode mrazu, ale zlepšila sa po tom, čo na jeho masku pribudol buldog a meno Matta. Vďaka tomu pamiatka na Schoalsa tak skoro do zabudnutia neupadne.

"Matt nás opustil, ale zanechal nám veľký odkaz. Ak teda o ňom budeme hovoriť, tak musíme hovoriť v prvom rade o jeho neuveriteľne pozitívnom dopade na celú spoločnosť," povedal Miller. "Opustil tento svet, ale nechal nám tu veľa krásnych vecí. Stihol toho vykonať veľa."

Príbeh Millerovho bratranca sa dostal do pozornosti zámorskej tlače pred dvomi rokmi. Mattovi totiž diagnostikovali leukémiu. Schoals ju dokázal poraziť a lekári ho označili za vyliečeného. Telo ale následne začalo bojovať proti implantovanej kostnej dreni a Mattovi zlyhali ako prvé pľúca. Mesiac po osemnástich narodeninách zomrel.

"Verili sme, že sa to zlepší a Matt bude opäť v poriadku," pokračuje Ryan. "V posledných dňoch už ale bolo jasné, že z tohto sa už bohužiaľ nedostane."

"Musím povedať, že sme na neho v posledných týždňoch všetci mysleli. Verili sme v zlepšenie stavu, ale testy z minulého týždňa ukázali, že kapacita jeho pľúc bola význačne zasiahnutá. Zhoršovalo sa to veľmi rýchlo."

Schoals študoval na vysokej škole v DeWitt v Michigane. Po jeho smrti tam zapálili stovky ľudí sviečky na jeho pamiatku. Na športových dresoch tejto školy sa nachádza ako logo buldog. Preto sa nachádza buldog aj na novej maske Millera.

"Matt takto ostane so mnou. Inšpiroval ma a bol príkladom. Bol to síce len mladý chalan, ale dokázal čeliť každej výzve. Urobil všetko čo bolo v jeho silách a jeho viera bola nezlomná," dodal Miller. (hokej.sk)
EDIT

Andrew Raycroft
Obrázek

:!: pre fanusikov, resp. fanusika Oilers: kamarad z hokej.sk mi prislubil, ze aj na moje zelanie, v pondelok supne na plac, novu masku Roliho a veci s tym suvisiace..cela ta sranda ho vysla na cca 2000 dolarov, pretoze je tvarovo ina ako ostatne..tak ho pak nanovo zaeditujem, bude to kvalitnejsia photecka, aku som poriesil ja
:arrow: Roloson má revolučnú masku

EDIT

Dwayne Roloson
Obrázek

:arrow: momentalna maskova kompletka :arrow: http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=6 ... 654#p68654
EDIT

Jonathan Bernier (LAK)
Obrázek

Josh Harding (MIN)
Obrázek

:!: momentalna maskova kompletka :arrow: http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=6 ... 654#p68654
Cepi a neaké lepšie obrázky novej Sanfordovej masky?Ja som našiel len tieto:
Obrázek
Obrázek
Obrázek

ak sa k nej dopracujem, urcite ju tu supnem, c. :wink:
EDIT

Martin Biron (PHI)
Obrázek

:arrow: Biron a drevorubač Gaston na jeho maske
:!: :frajer2: :!:

:arrow: v topicu Photo Gallery vytvorena nova tema, zamerana na masky brankarov..najdete v nej stare zname masky + fungel novinky zo sezony 07/08 :good:

:arrow: Goalie Masks NHL
:arrow: Raycroft má na maske najväčšie legendy Leafs

Obrázek

:arrow: Harding ma na maske vyobrazenu pamiatku spadnuteho mosta v Minneapolis a na jej zdanej strane datum a císlo toho mosta :(

Obrázek
Zdarvím milovníky hokejových masek :)
Mě osobně se líbí masky Lundqvista, Nabokova, Hedberga, Toskaly a Theodora
A jako fanoušek Rangers jsem miloval masku Mikea Richtera..to byla fakt klasika
jj to aj ja veru aj ked nikdy som nemal moc v laske NYR Richter bol mojím oblubencom a maš pravdu mal velmi peknu masku...ta jednoduchosť krasne farebne prevedenie ta socha slobody...paradička
Josh Harding (MIN)

..na maske mam znazorneny most I-35W..tento dizajn som si navrhol sam..chcel som, aby sa nezabudlo na ludi, ktori zahynuli pri pade tohto mosta v Minnesote..je to pocta..

Obrázek

..predtym som mal na maske nadpis, ktory pomahal bojovat mojej sestre proti rakovine prsnika..

Obrázek
EDIT

Tuukka Rask (BOS)
Obrázek

:arrow: maskova kompletka
:!: :good: :!: chcel by som dat do pozornosti genialny "maskovy" clanok, ktory pred nejakym casom poriesil jäzva z hokej.sk, ktory odviedol skutocne skvelu robotku..tento clanok som supol do Video Gallerky preto, aby ste si mohli popri opise jednotl. masiek, poziet rovno aj ich podobizen..

..vsetko podstatne najdete
TU
Keď včera predstavil Ray Emery svoju novú masku, celý klub Ottawa Senators si vydýchol. Všetci si totiž veľmi dobre pamätajú na jeho masku spred dvoch rokov, na ktorej bol kontroverzný boxer Mike Tyson. Odvtedy sa na jeho maskách vystriedalo viacero boxerov a tak všetci tŕpli, či si tentoraz nevyberie opäť niekoho s negatívnou povesťou.

Emery však Ottawu potešil, pretože tentoraz si vybral boxera najslávnejšieho - Muhammada Aliho. A toho na rozdiel od Tysona všade milujú.

Ali strieda na maske Emeryho kanadského boxera Georga Chuvala, pričom stará maska poputuje do zbierky jeho otca Paula Emeryho. Ten má v súkromnom archíve v Hamiltone už šesť starších masiek svojho syna.

"Jeho nová maska sa mi páči veľmi," hovorí center Senators Jason Spezza. "Je kúlová."

Obrázek
ludia sa ospravedlnujem ale nevedel som kam to mam dať...no takže tu je ta maska cepi...velmi si ju chcel vidieť tak ti ju sem hodím...
Obrázek
pohlad na zadnu stranu masky Conklina, vyrobenej specialne pri prilezitosti Winter Classic 1-1-2008..tato maska putovala na charitativne ucely

Obrázek
EDIT sice trosku oneskorene, ale predsa dik Alexi :thumbsup:

Peter Budaj (COL)
Obrázek

EDIT

Carey Price (MTL)
Obrázek

EDIT

Mike Smith (TBL)
Obrázek

236 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2002 GOTEBORG