Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FLORIDA PANTHERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tvoria fakt dobru zohratu dvojicu Stumpel-Zedník...velmi sa im darí a su klučovými hračmi Florid...boddaj by to tak zostalo celu sezonu...pri takomto tempe može riso prekonať svoj osobný rekord v NHL-ke...
ale Zed je znamy tym ze odohra 5 dobrych zapasov a potom 20 o nicom. :|. Ale aj tak drzim palce aby chalani ukazali co v nich je.
No zatial to Zedníkovi ide dalej,gol dal aj dnes,ale dnes to na výhru nestačilo aj ked Vokoun zastavil 36 striel Florida prehrala 2:4.
Richard Zedník a Jozef Stümpel hrali spolu už v úvode sezóny hokejovej NHL, po krátkom rozdelení ich tréner Floridy Jacques Martin opäť spojil do jedného útoku a pridal k nim aj Stephena Weissa a výsledok sa dostavil. Trio hralo spolu prvýkrát minulú stredu proti Caroline a v troch zápasoch strelil Zedník 4 góly, Stümpel 4 asistoval a Weiss pridal dve prihrávky.

"Spolupráca medzi nimi funguje. Skvelé na nich je to, že môžu nastupovať proti ľubovoľnej formácii súpera. Sú dobrí v defenzíve i ofenzíve, dokážu si vytvoriť množstvo šancí," povedal tréner Jacques Martin, ktorého doplnil Weiss: "So ´Z´ a jeho rýchlosťou a Stumpyho hráčskymi schopnosťami je to dobrý mix. Posúvame sa dopredu."
Podľa Stümpela pomáha jeho spolupráci so Zedníkom skutočnosť, že obaja vyrastali v rovnakom systéme československej školy a Weiss je podobným typom hráča.
To čo bolo? :shock:
Vokoun v tretej tretine preral panterom celý zápas,dostal tri hlúpe goly.Prvý bol z polovice a posledný dokonca zpoza bránky a minutu dokonca :thumbsdown: .Ale v štatistikách vyzeral slušne 4-36.
jj oplatí sa pozriet higligty.Stumpel dal z najazdu pekne jasle potom Williams dal gol po okulahodiacej akcii,Stillman z polovice a este tie dva hlupe goly co ako keby nahodili na branku a volako to tam padlo a posledny bol spoza brani :good:
To čo je do kelu? :? Znovu prehráli a znovu v poslednej minute zápasu to pokazili,gol na 2:2 od hossu padol 3 sekundy dokonca,v predlžení to naopak zas velmi skoro rozhodol Kovalchuk.Takýchto pokazených zápasov už majú viac. :thumbsdown:
Tak konečne pantri vyhrali a dokonca aj vonku u divízneho rivala WSH 3:4,v posledných zápasoch sa darí nováčikom, už svoj piaty gol v sezone strelil David Booth a svoj 3-tí pridal Kamil Kreps,v zápise už tradične nechýbal ani Olli Jokinen,ktorý strelil posledné 2 goly Cats,pri oboch mali prsty Zedník so Stumpelom,prvy bol skor nepremeneny najazd Zedníka,ktorý Jokinen dorazil a druhý už bol po krajšej akcii týchto hráčov.Vokoun chytal opat slušne ked kryl 27 striel.Takže Oleszov návrat po 14 zápasoch bol vítazný.
No po dlhej dobe som videl panterov aj v kacii,len škoda že Vancouver hral v Minnesote už o 2-hej tak som to po 1. tretine vypal,ale konečne som sledoval cez media player,dočilku mi vždy vypisovalo errory ale od soboty mám originál windows a ono to išlo,to bola super kvalita a išlo to čiste v porovnaní so sopcastom omnoho lepšie,lenže výkon panterov v tej tretine taký super nebol,dostali rýchly gol v presilovke,nevedeli si vytvárať šance,a často sedeli,potom pozrem nakonci výsledok a 5:2 pre Floridu :shock: , to mohol byť zápas...Olesz 2+1 a Vokoun 34 zákrokov :clap: Asistenciu si pripísal aj Zedník.
Ohlund píše:No po dlhej dobe som videl panterov aj v kacii,len škoda že Vancouver hral v Minnesote už o 2-hej tak som to po 1. tretine vypal,ale konečne som sledoval cez media player,dočilku mi vždy vypisovalo errory ale od soboty mám originál windows a ono to išlo,to bola super kvalita a išlo to čiste v porovnaní so sopcastom omnoho lepšie,lenže výkon panterov v tej tretine taký super nebol,dostali rýchly gol v presilovke,nevedeli si vytvárať šance,a často sedeli,potom pozrem nakonci výsledok a 5:2 pre Floridu :shock: , to mohol byť zápas...Olesz 2+1 a Vokoun 34 zákrokov :clap: Asistenciu si pripísal aj Zedník.
a přes jakej program si to sledoval?
Normálne cez windows media player,na stránke myp2p som si vybral zápas a bolo..
Ohlund píše:Normálne cez windows media player,na stránke myp2p som si vybral zápas a bolo..
aha
Panteri vyhrali už svoj 4 zápas posebe,ale z toho už druhý po nájazdoch,tentokrát sa ozaj highlighty pozrieť oplatí,pretože bolo tušim 11 sérií a padlo 7 golov.Jediný gol Floridy v zápase dal opäť Richard Zedník po prihrávke od Stumpela.V rozstrele sa za FLO trafili Jokinen,Horton,Kreps a rozhodol Weiss.
Florida lets go lets go....Stumpel,Zednik,Jokinen 4ever :) dnes vyhra florida verim tomu !!!
Budaj1992 píše:Florida lets go lets go....Stumpel,Zednik,Jokinen 4ever :) dnes vyhra florida verim tomu !!!
tak nic no nakonec prohrála,ale jen o gól :(
GÓLY, ASISTENCE:
WSH - Brian Pothier - Alex Ovechkin
FLA - Branislav Mezei - Olli Jokinen
WSH - Alex Ovechkin - Michael Nylander, Jeff Schultz
Jednoducho su to vyrovnany tym hlavne to taha Jokinen,Stumpel,Zednik,Peltonen,Vokoun.
michal225 píše:Jednoducho su to vyrovnany tym hlavne to taha Jokinen,Stumpel,Zednik,Peltonen,Vokoun.
No podla mna to Peltonenovi tento rok moc nejde, skor by si tam mal mať Weissa,Hortona alebo neakého obrancu na ktorých si ty vôbec nemyslel.

Dnes sa zápas nedá pozerať ale aj s radia a štatistík je vidieť že musia hrať super,koncom 2.tretiny sú strely 27-9.Zatial vedú panteri po gole Weissa 1:0.

Nakoniec zaslúžene vyhrali 3:0,už na začiatku tretej tretiny v presilovke poistil Horton,potom mali ostrovani niekolko šancí na gol ale štastie stálo pri Vokounovi a víťazstvo panterov dovršil do prázdnej Olli Jokinen.Vokoun si pripísal 25 zákrokov a shotout.
Ten slabcak Zednik nejako podozrivo ozil, ako je mozne, ze hnijuci hrac sa odrazu tak pekne vysvihne?
Vokoun další shotout :) a dalšie tesné víťazstvo panterov, jediný gol zápasu dal Weiss na začiatku 2. tretiny.
Strely na bránu 33:25 pre STL, takže celkom vyrovnaný zápas.V ktorom boli prvé 2 hviezdy brankári.
Vokoun vychytal další fantastický zápas,v takejto forme som ho ja ešte nikdy nevidel, v Detroite dostal síce 5 ale čo sa dalo to pochytal a predsalen to bol Detroit, teraz proti Chicagu zastavil 44 striel a pustil len jeden puk :thumbsup: , a to len 30 sekúnd do konca 1.tretiny z dorážky proti ktorej ozaj nemohol zasiahnuť .Strely po prvej tretine 22-4 :o
Za panterov otváral skore Rostislav Olesz v 13. minute. V druhej tretine sa o vedenie postarali český a slovenský rýchlyk Dvorák a Zedník. Dvorák to potiahol po krídle až po kruh, potom nahral dozadu a Zedník z prvej skoroval.Posledný gol zápasu padol koncom druhej tretiny v presilovke, so štastím prešla strela Bouwmeestra.
Tomáš Vokoun do zápasu nemal ani naskočiť. Po prehre 2:5 v Detroite sa rozhodol tréner Jacques Martin pre náhradníka Craiga Andersona, no počas letu do Chicaga svoje rozhodnutie zmenil. A urobil dobre.

"Vybehli na nás, ale dokázali sme na to odpovedať. Mali sme však aj dávku šťastia. Vyhrali sme, čo je super, no v bežnom prípade to malo skončiť našou jasnou prehrou," konštatoval rodák z Karlových Varov.
Florida se nějak zvedla, pokud jim vydrží tohle tempo, budou možna moct pomýšlet i na play-off :eek2: , hrůza pomyslet
fuuha, tak panteri sa dostavaju do vybornej formy,obzvlast vyzdvihujem Vokouna..cini sa vsak aj Stumpy

Na lade stravil viac ako 23 minut, bol najvytazenejsim utocnikov panterov a na vyhre svojho timu (3:2) sa podielal 1 G..v precisleni 2 na 1 otvaral skore duelu po perfektnej prihravke Fina Olliho Jokinena. "Urobil to skvele a strielal som uz prakticky do prazdnej branky," opisal Stümpel svoj 5 presny zasah v sezone.
Dnes dalšia výhra :) , nad zoslabujúcimi hurikánmi vyhrali tesne 5:4 a každý gol strelil iný hráč.
Po Dvorákovom gole už zo 6 minúty, dostal Vokoun v priebehu 10 min 3 goly.Ale panteri v druhej tretine vyrovnali, akcia na 2:3 začínala u Vokouna, prihral Oleszovi, od neho šiel puk Jokinenovi a Olli strelil svoj 18. gol v sezone. V závere tretiny podobne ako v minulom zápase skoroval Stumpel po prihrávke (18-tej v sezone :) ) od Jokinena .Panterom vyšiel aj dotretice vstup do tretiny a už v 45-tej minute ich Weiss poslal do vedenia, lenže už o 20 sekúnd vyrovnal Whitney, ale konečnú výhru a 2 body pre panterov zabezpečil McLean v 54. minute, nahraval mu Zedník.
Vokoun chytil dnes 29 striel.
hmmm, panteri si aj nadalej skackaju po vitazstva..3 vyhra v rade..otocit stav z 1:3 na 5:4 to doda sebavedomie do dalsich matchov..momentalne FLA v postupovej 8micke..!..jedine ake take negativum je vyssi pocet odohr. zapasov

ObrázekObrázek
1763 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING