Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FLORIDA PANTHERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Richard Zedník a Jozef Stümpel hrali spolu už v úvode sezóny hokejovej NHL, po krátkom rozdelení ich tréner Floridy Jacques Martin opäť spojil do jedného útoku a pridal k nim aj Stephena Weissa a výsledok sa dostavil. Trio hralo spolu prvýkrát minulú stredu proti Caroline a v troch zápasoch strelil Zedník 4 góly, Stümpel 4 asistoval a Weiss pridal dve prihrávky.
"Spolupráca medzi nimi funguje. Skvelé na nich je to, že môžu nastupovať proti ľubovoľnej formácii súpera. Sú dobrí v defenzíve i ofenzíve, dokážu si vytvoriť množstvo šancí," povedal tréner Jacques Martin, ktorého doplnil Weiss: "So ´Z´ a jeho rýchlosťou a Stumpyho hráčskymi schopnosťami je to dobrý mix. Posúvame sa dopredu."
Podľa Stümpela pomáha jeho spolupráci so Zedníkom skutočnosť, že obaja vyrastali v rovnakom systéme československej školy a Weiss je podobným typom hráča.
"Spolupráca medzi nimi funguje. Skvelé na nich je to, že môžu nastupovať proti ľubovoľnej formácii súpera. Sú dobrí v defenzíve i ofenzíve, dokážu si vytvoriť množstvo šancí," povedal tréner Jacques Martin, ktorého doplnil Weiss: "So ´Z´ a jeho rýchlosťou a Stumpyho hráčskymi schopnosťami je to dobrý mix. Posúvame sa dopredu."
Podľa Stümpela pomáha jeho spolupráci so Zedníkom skutočnosť, že obaja vyrastali v rovnakom systéme československej školy a Weiss je podobným typom hráča.
Tak konečne pantri vyhrali a dokonca aj vonku u divízneho rivala WSH 3:4,v posledných zápasoch sa darí nováčikom, už svoj piaty gol v sezone strelil David Booth a svoj 3-tí pridal Kamil Kreps,v zápise už tradične nechýbal ani Olli Jokinen,ktorý strelil posledné 2 goly Cats,pri oboch mali prsty Zedník so Stumpelom,prvy bol skor nepremeneny najazd Zedníka,ktorý Jokinen dorazil a druhý už bol po krajšej akcii týchto hráčov.Vokoun chytal opat slušne ked kryl 27 striel.Takže Oleszov návrat po 14 zápasoch bol vítazný.
No po dlhej dobe som videl panterov aj v kacii,len škoda že Vancouver hral v Minnesote už o 2-hej tak som to po 1. tretine vypal,ale konečne som sledoval cez media player,dočilku mi vždy vypisovalo errory ale od soboty mám originál windows a ono to išlo,to bola super kvalita a išlo to čiste v porovnaní so sopcastom omnoho lepšie,lenže výkon panterov v tej tretine taký super nebol,dostali rýchly gol v presilovke,nevedeli si vytvárať šance,a často sedeli,potom pozrem nakonci výsledok a 5:2 pre Floridu
, to mohol byť zápas...Olesz 2+1 a Vokoun 34 zákrokov
Asistenciu si pripísal aj Zedník.
a přes jakej program si to sledoval?Ohlund píše:No po dlhej dobe som videl panterov aj v kacii,len škoda že Vancouver hral v Minnesote už o 2-hej tak som to po 1. tretine vypal,ale konečne som sledoval cez media player,dočilku mi vždy vypisovalo errory ale od soboty mám originál windows a ono to išlo,to bola super kvalita a išlo to čiste v porovnaní so sopcastom omnoho lepšie,lenže výkon panterov v tej tretine taký super nebol,dostali rýchly gol v presilovke,nevedeli si vytvárať šance,a často sedeli,potom pozrem nakonci výsledok a 5:2 pre Floridu, to mohol byť zápas...Olesz 2+1 a Vokoun 34 zákrokov
Asistenciu si pripísal aj Zedník.
Panteri vyhrali už svoj 4 zápas posebe,ale z toho už druhý po nájazdoch,tentokrát sa ozaj highlighty pozrieť oplatí,pretože bolo tušim 11 sérií a padlo 7 golov.Jediný gol Floridy v zápase dal opäť Richard Zedník po prihrávke od Stumpela.V rozstrele sa za FLO trafili Jokinen,Horton,Kreps a rozhodol Weiss.
tak nic no nakonec prohrála,ale jen o gólBudaj1992 píše:Florida lets go lets go....Stumpel,Zednik,Jokinen 4everdnes vyhra florida verim tomu !!!
GÓLY, ASISTENCE:
WSH - Brian Pothier - Alex Ovechkin
FLA - Branislav Mezei - Olli Jokinen
WSH - Alex Ovechkin - Michael Nylander, Jeff Schultz
No podla mna to Peltonenovi tento rok moc nejde, skor by si tam mal mať Weissa,Hortona alebo neakého obrancu na ktorých si ty vôbec nemyslel.michal225 píše:Jednoducho su to vyrovnany tym hlavne to taha Jokinen,Stumpel,Zednik,Peltonen,Vokoun.
Dnes sa zápas nedá pozerať ale aj s radia a štatistík je vidieť že musia hrať super,koncom 2.tretiny sú strely 27-9.Zatial vedú panteri po gole Weissa 1:0.
Nakoniec zaslúžene vyhrali 3:0,už na začiatku tretej tretiny v presilovke poistil Horton,potom mali ostrovani niekolko šancí na gol ale štastie stálo pri Vokounovi a víťazstvo panterov dovršil do prázdnej Olli Jokinen.Vokoun si pripísal 25 zákrokov a shotout.
Vokoun vychytal další fantastický zápas,v takejto forme som ho ja ešte nikdy nevidel, v Detroite dostal síce 5 ale čo sa dalo to pochytal a predsalen to bol Detroit, teraz proti Chicagu zastavil 44 striel a pustil len jeden puk
, a to len 30 sekúnd do konca 1.tretiny z dorážky proti ktorej ozaj nemohol zasiahnuť .Strely po prvej tretine 22-4 :o
Za panterov otváral skore Rostislav Olesz v 13. minute. V druhej tretine sa o vedenie postarali český a slovenský rýchlyk Dvorák a Zedník. Dvorák to potiahol po krídle až po kruh, potom nahral dozadu a Zedník z prvej skoroval.Posledný gol zápasu padol koncom druhej tretiny v presilovke, so štastím prešla strela Bouwmeestra.
Za panterov otváral skore Rostislav Olesz v 13. minute. V druhej tretine sa o vedenie postarali český a slovenský rýchlyk Dvorák a Zedník. Dvorák to potiahol po krídle až po kruh, potom nahral dozadu a Zedník z prvej skoroval.Posledný gol zápasu padol koncom druhej tretiny v presilovke, so štastím prešla strela Bouwmeestra.
Tomáš Vokoun do zápasu nemal ani naskočiť. Po prehre 2:5 v Detroite sa rozhodol tréner Jacques Martin pre náhradníka Craiga Andersona, no počas letu do Chicaga svoje rozhodnutie zmenil. A urobil dobre.
"Vybehli na nás, ale dokázali sme na to odpovedať. Mali sme však aj dávku šťastia. Vyhrali sme, čo je super, no v bežnom prípade to malo skončiť našou jasnou prehrou," konštatoval rodák z Karlových Varov.
"Vybehli na nás, ale dokázali sme na to odpovedať. Mali sme však aj dávku šťastia. Vyhrali sme, čo je super, no v bežnom prípade to malo skončiť našou jasnou prehrou," konštatoval rodák z Karlových Varov.
fuuha, tak panteri sa dostavaju do vybornej formy,obzvlast vyzdvihujem Vokouna..cini sa vsak aj Stumpy
Na lade stravil viac ako 23 minut, bol najvytazenejsim utocnikov panterov a na vyhre svojho timu (3:2) sa podielal 1 G..v precisleni 2 na 1 otvaral skore duelu po perfektnej prihravke Fina Olliho Jokinena. "Urobil to skvele a strielal som uz prakticky do prazdnej branky," opisal Stümpel svoj 5 presny zasah v sezone.
Na lade stravil viac ako 23 minut, bol najvytazenejsim utocnikov panterov a na vyhre svojho timu (3:2) sa podielal 1 G..v precisleni 2 na 1 otvaral skore duelu po perfektnej prihravke Fina Olliho Jokinena. "Urobil to skvele a strielal som uz prakticky do prazdnej branky," opisal Stümpel svoj 5 presny zasah v sezone.
Dnes dalšia výhra
, nad zoslabujúcimi hurikánmi vyhrali tesne 5:4 a každý gol strelil iný hráč.
Po Dvorákovom gole už zo 6 minúty, dostal Vokoun v priebehu 10 min 3 goly.Ale panteri v druhej tretine vyrovnali, akcia na 2:3 začínala u Vokouna, prihral Oleszovi, od neho šiel puk Jokinenovi a Olli strelil svoj 18. gol v sezone. V závere tretiny podobne ako v minulom zápase skoroval Stumpel po prihrávke (18-tej v sezone
) od Jokinena .Panterom vyšiel aj dotretice vstup do tretiny a už v 45-tej minute ich Weiss poslal do vedenia, lenže už o 20 sekúnd vyrovnal Whitney, ale konečnú výhru a 2 body pre panterov zabezpečil McLean v 54. minute, nahraval mu Zedník.
Vokoun chytil dnes 29 striel.
Po Dvorákovom gole už zo 6 minúty, dostal Vokoun v priebehu 10 min 3 goly.Ale panteri v druhej tretine vyrovnali, akcia na 2:3 začínala u Vokouna, prihral Oleszovi, od neho šiel puk Jokinenovi a Olli strelil svoj 18. gol v sezone. V závere tretiny podobne ako v minulom zápase skoroval Stumpel po prihrávke (18-tej v sezone
Vokoun chytil dnes 29 striel.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé