Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NHL Dresy

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

ObrázekObrázek

Bohovska zmena! Ved v takych dresoch uz hravali! Len tie oci trochu domrvili.

Vidim ze cele to ide smerom dresov na MS co sa tyka strihu. Nelubi sa mi to moc. Ako graficke prevedenie je ok ale v style novych dresov, ktore ja nejak moc extra nemusim. Hraci budu mat tie dresy viac obtiahnute na telo a budu vypadat uzsi.

..ani mne moc nesedia..zvlast tie torontske, ktore budu mat oficialnu premieru 13.9..a to na nas cakaju este vynovene dresy napr. Tampy (uz zajtra), Vancouvru, Montrealu, Calgary, Minnesoty, ci Edmontonu..neviem, zrejme väcsina z nich bude mat "elasticky sat..som naozaj rad, ze mackovia ostali verni svojej "sirsej" klasike.. :good:

Aplikacia materialov, ktore sa pri sporte prejavia svojimi kladnymi vlastnostami, je v poriadku. Ale vacsi vyznam to ma pri futbalovych dresoch, ktore su priamo na tele. Hokejove su natiahnute na vystroji. A z hladiska ochrany je mozno lepsie nechat nejake volnejsie dresy. Vzduch je predsa tiez izolacna vrstva! A pod pokrcenym dresom je mozne, aby bolo viac vrstiev vzduchu. Hrube a tazke dresy maju svoj zmysel, ale najviac sa to ukazuje pri brankaroch, je to sucast ich vyzbroje, siroky dres na pase moze stlmit puk letiaci do brany, zmenit drahu jeho letu, vychylit ho, zmenit jeho rotaciu a zabranit tak golu.... Prilis teoretizujem, heh....

no po dlhých rokoch by mohlo dačo noveho uviesť aj New Jersy Devils bo sučasne dresy su už dobre stare...viem si predstaviť tak čierne dresy zo spodu ide taký ohen červený a tam nad ním ich N-ko... zmena neuškodí

Hannu píše:no po dlhĂ˝ch rokoch by mohlo daÄŤo noveho uviesĹĄ aj New Jersy Devils bo suÄŤasne dresy su uĹľ dobre stare...viem si predstaviĹĄ tak ÄŤierne dresy zo spodu ide takĂ˝ ohen ÄŤervenĂ˝ a tam nad nĂ­m ich N-ko... zmena neuškodĂ­
.."obavam sa", ze pĂ´jde o elasticku zmenu..neviem, v pripade Devils si nejaku vyraznu premenu nedokazem dost dobre predstavit..iba ak by pribudli snurky :cool:

..tak ako spomenul debil, aj mne sa velmi rata modro/zeleny dres VAN, ak ich porovnavam so zvysnimi dresmi kosatiek..taka ukludnujuca farebna kombinacia, navyse ani to total jednoduche logo hokejky mi na nom absolutne neprekaza..pozdava sa mi komplet!

cepi píše:ObrázekObrázek
ako fakt neviem,ci to je zmena k lepsiemu :? ...a pri tych ottawskych ani neviem,ci to vobec je nejaka zmena :D

Nieco na sposob Lowelu by sa mozno zislo.

Na Vancouverskej stránke je téma kde je link cez ktorý sa dá sledovať to zverejnenie dresov ale mne to NEJDE! PLS nevie nekto prečo?ale rýchlo lebo za 45 min to začne :x

No ved si si sam odpovedal. ked to zacina o pol desiatej co maju teraz vysielat? Ani inym ludom to este nejde takze to pojde az ked to zacne.

A je to jasné,máme modrozelené domáce dresy.Mne sa páčia tie modrozelené dresy,ale nepáči sa mi ked tú kosatku prefarbujú a to sa aj stalo,Farba dresu je :cool: ,ale logo kosatky vyzerá krajšie na vonkajších dresoch naštastie tam zostali farby pôvodné,V podstate to je skoro to isté ako naše alternatívne dresy,ktoré sme mali minulý rok a tie mám velmi rád,len ked sa rozhodli pre kosatku na tých dresoch tak tá jej spodná časť nemohla zostať modrá :( A ten názov nad logom je len originálny doplnok.

TakĹľe: Believe in Blue
Obrázek

nie je to zle. myslim ze podobnu modro-zelenu kombinaciu nikto iny nema, takze je to aspon trochu originalne.
a opat trochu retro, to sa mi paci

Uz som sa vyjadril v teme o Kosatkach. Je to zaujimave. Verim, ze si zvyknem.

k týmto dresom Luongo zvykol nasadzovať peknu výstroj...hlavne jeho maska sa mi lubila ...tak jednoducha a predsa bila do očí..nadhera...

tie dresy vyzeraju fajn, hlavne je to originalne !

Az na to, ze tato maska mu nesedi, zmalovat, zagresivnit vyzor! Trebars preniest logo nejakym rozumnym sposobom na prilbu.

Obrázek

Tak logo Nucks určitě pozitivní změna loga :cool:

chorche píše:Az na to, ze tato maska mu nesedi, zmalovat, zagresivnit vyzor! Trebars preniest logo nejakym rozumnym sposobom na prilbu.
Myslíš neako tak ako mal Auld?On tam mal logo ale neviem či to bol rozumný spôsob.
Obrázek

fakt n tej stranke nhlblog padaju paradne navrhy dresov dnes ma hlavne zaujali navrhy na dresy tímov New Jersy a Chicaga fakt dačo pekneho...hlavne dresy Blackhawks ...pekne jednoduche...menej je viac niekedy teraz to na niektorých dresoch vidieť ako aj na Tampe a Blackhawks...ktovie ako budu vyzerať nove dresy Phoenixu ale ich sa mi tiež strašne lubia po tejto stranke...hlavne farby ta bordova alebo aka to je fakt supiš

ObrázekObrázek
Obrázek

ana -) superman v elastickom prevedeni :neja:

buff -) ich farebne prevedenie :good:

tor -) tie dresy vyzeraju presne ako ich prezenti :eek2: ten biely je otrasny :beee:

...je len skoda, ze je to vsetko riesene v elastic style aj v pripade col.. :| ..bos -) o tom je ta tradicia, aj dresova.. :thumbsup:

na oficialne zverejnenie novych dresov si u spominanych hore uvedenych muzstive budeme musiet este chvilku pockat

Na nhllogos.blogspot.com sa objavil veľmi zaujímavý článok. Podľa neho EA Sports v next-genových verziach zverejnila aj doposiaľ nezverejnené dresy RBK Edge. Ak chcete si ich pozrieť tak choďte sem
klik pre zväcsenie
Obrázek
thrashers,hadam nevadi..narocky som tam ale supol Tvoju ATL :wink:

ObrázekObrázek

ThrashersFan píše:Na nhllogos.blogspot.com sa objavil veÄľmi zaujĂ­mavĂ˝ ÄŤlánok. PodÄľa neho EA Sports v next-genovĂ˝ch verziach zverejnila aj doposiaÄľ nezverejnenĂ© dresy RBK Edge. Ak chcete si ich pozrieĹĄ tak choÄŹte sem
klik pre zväcsenie
Obrázek
thrashers,hadam nevadi..narocky som tam ale supol Tvoju ATL :wink:
tak to je dobreeee :D
344 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING