Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Me to celkem vyslo... Umberger dal sice gol, ale v tech mam zatim slusny naskok. Bal jsem se aby pri 6 golech do site LA moc nebodovala dvojicka Mueller-Boedker, nakonec meli tusim do kupy 1A. Nejvetsi dilema jsem mel v brance, rozhodoval jsem se mezi Bryzem a Smithem, nakonec jsem vybral dobre :thumbsup:
Moji brankari su nejaky cajovy. Jeden ma priemer 3 goly na zapas, druhy 4. :doh:

Konecne som tiez dosiel na to, ako sa pridava hrac na roster. Som nevedel, ze to je v dvoch krokoch :doh:
Lukas33 píše:Zranil sa mi Markov. :scare: Vyskúšam ako tá IR pozícia funguje.

Inak, ja blbec som na lavičke nechal Clearyho, Hagmana, Whitneyho a Connollyho a oni všetci dali gól. :doh:
IR funguje, ja tam mam Fleischmannna
Mne sa Markov nedá dať. Asi ešte nie je na IR v skutočnosti. (hráč musí byť naozaj na IR aby ste ho tam mohli dať)
Aj ja rozmýšľam, či Markova nepošlem preč keď je to dlhodobé zranenie, lenže čo keď mi ho potom niekto zoberie. :hmm: Ešte si ho nechám, zatiaľ mám dosť nezranených hráčov a nevadí mi, že zaberá miesto.
Ja som včera spravil dbe chyby ... chcel som zobrat Andersona ale potom dilemička Pascal or Osgood a či bude pokračovať vo výkonoch ako proti SJS... ,včera mal 0 a v pohode som mohol vyhrávať nad kajom dnes som ho už vymenil za Leclaira a DUbinskeho som až moc dlho čakal a už ho má kajo :doh: ... ale šanca vyhrať je stále velká :box:
Skorpion píše:Moji brankari su nejaky cajovy. Jeden ma priemer 3 goly na zapas, druhy 4. :doh:
Jsem si Skorpi myslel ze Theodora muzes vybrat jen jednoho :D
Odpadol nám jeden manažér. A to sme ešte len začali. Ale asi je lepšie, keď odstúpil takto na začiatku, keď sa sezóna rozbieha. Tím nemá žiadnu stratu čo by mohlo niekoho odradiť, keby preberal tím kt. bol na beznádejne poslednom mieste.

Takže máme voľné miesto, dúfam, že sa čo najskôr zaplní. V prípade záujmu alebo otázok napíšte sem, alebo mi pošlite PM. Takto vyzerá súpiska.
Henrik Zetterberg
(Det - C)
Olli Jokinen
(Cgy - C)
John Tavares
(NYI - C)
Shawn Horcoff
(Edm - C)
Michael Cammalleri
(Mon - LW)
Patrick Marleau
(SJ - LW)
Jason Blake
(Tor - LW)
Kristian Huselius
(Cls - LW)
Corey Perry
(Anh - RW)
Alexander Semin
(Was - RW)
Bill Guerin
(Pit - RW)
Nikolai Zherdev
(NYR - RW)
Rob Blake
(SJ - D) P
Bryan McCabe
(Fla - D)
Joe Corvo
(Car - D)
John-Michael Liles
(Col - D)
Fedor Tyutin
(Cls - D)
Mathieu Schneider
(Van - D)
Cam Ward
(Car - G)
Marty Turco
(Dal - G)
Ales Kotalik
(NYR - RW)
Cody Hodgson
(Van - C)
Daniel Carcillo
(Phi - LW)
Mike Commodore
(Cls - D) N
Vesa Toskala
(Tor - G)
Heh, no moj prvy super to vzdal. Asi videl, ze nema cenu proti mne bojovat :frajer2: :)

Ale vazne. Je to skoda. Snad sa najde niekto, kto tym prevezme :-(
Neviem prečo, ale mám pocit, že do hry by sa hodil napr. taký Joe S. Ale nechcem hovoriť za neho.
Tak, tak spytajte sa joea..ten by podla mna do toho siel, teda ak vie anglicky
a kto to vlastne vzdal?
a co debil :?:
arek píše:a kto to vlastne vzdal?
Mischellito44 - Long Island Sharks
deno24 ten tím veme :good:
To sa mi paci, nabby :smile03:

A k nasmu zapasu: to je teda "vyhra" mat Lua teraz v brane :? ale on sa urcite chyti.
dnes som dostal inu ponuku..pytal:

Zette
Green
Erat
Harding

ponukal:

Godard
Colaiacovo
Hanzal
Roloson

niekedy sa pobavim na tom, co niekoho napadne a ako to dokaze este odoslat :doh: :D
Long Island Sharks už v rukách deno24 :frajer2:
Vyborne :good: . Mozno zmeni smerovanie klubu a zacnem aj vyhravat :D
To by si musel zmenit ty lebo tie tvoje hviezdy niako 100% nešlapú :roll: ,či :D ?
Moje hviezdy si slapu akurat po nohach. Vypadla mi produktivita aj brankari :roll: . Krejci aj Knuble zatial nenaplnaju ocakavania. Ale dnes je v akcii Malkin, tak cakam aspon 3 body :clap: :groupwave:
kto ma Sykoru, mam o neho zaujem :yes:
DIDI - Hamilton Blackhawks.

DIDI, vymen Sykoru za Charu a ja ti dam za Zdena Bouwmeestera. :D Musim ist na Wilda obklukou ked mi Charu nechce pustit. :D
jaaaj, to si bol ty, noo, hmmm, este porozmyslam, ved mam Charu aj Lidstroma, chce to dobru ponuku :D
nooo, skus kontaktovat Winnipeg :!: mozno by som bol ochotny ist do trojky :D ak by mi poslal Backstroma, ja by som ti poslal Charu a ty niekoho jemu...
Naco by ti boli dvaja Backstromovia :D Lukas tazko vymeni svoju brankarsku jednotku :hmm: Thomasa obetovat nechcem, nemal by som jednotku zasa ja... Zatial plati ponuka Bouwmeester -> <- Chara. Uvidim, co sa naskytne dalej.
tak ti poslem Charu s Huetom, ty potom Hueta s niekym jemu a on mne Backstroma s niekym, trebars zranenym Markovom :D
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING