Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Král draftu - diskuse
Sem budú umiestnené témy, ktoré su staré a preto na fóre už nemajú čo robiť, ale zároveň nebudú zmazané.
To nie, ale mám na to svoj systém, mám do predu určených hráčov a je logické, že keď si ho niekto vybere predomnou, tak ho vyškrtnem.debil píše:no ono to ma cosi do seba. zober si bude nejake desiate kolo. chces mi povedeat ze si budes pametat mena 300 hracov co boli doteraz vybrani?yzy19 píše:Ľudia, snáď nie ste tak sprostí, aby ste boli odkázaní na to, aby si každý robil zoznam. Veď to nezabije človeka, keď to bude pravidelne sledovať, tak bez problémov zistí, že je na rade a akí hráči boli už vybraní. Robíte z toho fakt zbytočnú vedu.
Po kazdem kole shrnu hrace do jednoho seznamu staci?debil píše:no ono to ma cosi do seba. zober si bude nejake desiate kolo. chces mi povedeat ze si budes pametat mena 300 hracov co boli doteraz vybrani?yzy19 píše:Ľudia, snáď nie ste tak sprostí, aby ste boli odkázaní na to, aby si každý robil zoznam. Veď to nezabije človeka, keď to bude pravidelne sledovať, tak bez problémov zistí, že je na rade a akí hráči boli už vybraní. Robíte z toho fakt zbytočnú vedu.
ok. dobry napadleo píše:Po kazdem kole shrnu hrace do jednoho seznamu staci?debil píše:no ono to ma cosi do seba. zober si bude nejake desiate kolo. chces mi povedeat ze si budes pametat mena 300 hracov co boli doteraz vybrani?yzy19 píše:Ľudia, snáď nie ste tak sprostí, aby ste boli odkázaní na to, aby si každý robil zoznam. Veď to nezabije človeka, keď to bude pravidelne sledovať, tak bez problémov zistí, že je na rade a akí hráči boli už vybraní. Robíte z toho fakt zbytočnú vedu.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé