Podla noveho rozpisu zaciname uz zajtra (23.10.) o 18:15 na vedlajsej ladovej ploche. Dufam, ze to nie je len nejaka chybaLukas33 píše:Zrovna som v Čechách.Skorpion píše:Lukas, piatok 30.10. o 18:45 zaciname. Pridi sa pozriet ak chces.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
SPORTOVANIE
Diskuze o všem možném i nemožném.
Skorpion píše:Podla noveho rozpisu zaciname uz zajtra (23.10.) o 18:15 na vedlajsej ladovej ploche. Dufam, ze to nie je len nejaka chybaLukas33 píše:Zrovna som v Čechách.Skorpion píše:Lukas, piatok 30.10. o 18:45 zaciname. Pridi sa pozriet ak chces.. Ja tam kazdopadne budem. Ak chces, zastav sa.
Lukas, bohuzial to vyzera tak, ze nas je zatial dost. Momentalne je stop na priberanie inych ludi. Uvidim, ako sa to vyvinie. Snazime sa nieco poriesit s terminom na lade, lebo niektori mozno nebudu stihat, takze aj kvoli tomu sa moze nieco zmenit. Ak by nas chodilo malo, urcite ti dam vedietLukas33 píše:A ktorý deň? A na akej úrovni to hráte?Skorpion píše:
Od polovice oktobra mi mali pribudnut 1-3 hodiny hokeja tyzdenne :modlenie:A čo keby som sa chcel pridať, bola by taká možnosť?
No, ta nedela by mi aj vyhovovala viacej ako piatok. Len teraz som momentalne dost zaneprazdneny. (To je tak ked sa zo zaciatku semestra nic nerobi a potom zrazu neviem co skor
) Uvidim ako mi to vide, dam ti vediet, ale prinajmensom by som sa aspon prisiel pozriet ako to vyzera.
Preco mi to stale upravuje i za y?
Preco mi to stale upravuje i za y?
Zimny rezim
pondelok: 20km bicykel + 1 hodina v posilovni
utorok: 6km bicykel + 1 hodina hokeja
streda: 6km bicykel + 1 hodina hokeja
stvrtok: 20km bicykel + 1 hodina v posilovni
piatok: 6km bicykel + 1 hodina hokeja
sobota: volno
nedela: 1 hodina hokeja
Narocne... Ale treba vyuzit kym je lad. Off-season bola dlha
pondelok: 20km bicykel + 1 hodina v posilovni
utorok: 6km bicykel + 1 hodina hokeja
streda: 6km bicykel + 1 hodina hokeja
stvrtok: 20km bicykel + 1 hodina v posilovni
piatok: 6km bicykel + 1 hodina hokeja
sobota: volno
nedela: 1 hodina hokeja
Narocne... Ale treba vyuzit kym je lad. Off-season bola dlha
To si kráľcepi píše:dnes som si dal bez prestavky 30 prsiarskych dlzok v 50m bazene a coby dub sa mam kotulat an telocvicnovy futbalek a to uz meliem z posledneho...po stredajsej slovenskej hadzanejje clovek vselijaky len nie fit
Ja som dal 30 dlzok vo vani. Obratky su bolestive, najma ak trafis stupel.cepi píše:dnes som si dal bez prestavky 30 prsiarskych dlzok v 50m bazene a coby dub sa mam kotulat an telocvicnovy futbalek a to uz meliem z posledneho...po stredajsej slovenskej hadzanejje clovek vselijaky len nie fit
Cepi, 30 dlzok je super vykon. Ja dam bez pauzy tak 6-8
Skorpion píše:Ja som dal 30 dlzok vo vani. Obratky su bolestive, najma ak trafis stupel.![]()
inak priznam sa, ze tych 30 som nemal vôbec na plane, tych 22 je u mna takych klasickych, ale bazen sa fajn vyprazdnil citil som sa vo forme
Tak ja sportuju pravidelne
Ted chodim bobovat, coz je narocny porad slapat ten kopec navic je to o zraneni
2-3* tydne posilovna, o volnych hodinach ve skole chodime hrat fotbal, o telocviku taky a jinak jednou tydne chodim hrat basketbal, musim se nejak pripravit na basketbalovy maraton. Kdyz je leto tak si obcas du zahrat tenis nebo ping pong.
Ted chodim bobovat, coz je narocny porad slapat ten kopec navic je to o zraneni
2-3* tydne posilovna, o volnych hodinach ve skole chodime hrat fotbal, o telocviku taky a jinak jednou tydne chodim hrat basketbal, musim se nejak pripravit na basketbalovy maraton. Kdyz je leto tak si obcas du zahrat tenis nebo ping pong.
tak dnes to bolo
riesili sme posledny telocvicnovy futbalek v tomto roku, akurat sme vcera mali take rozluckove posedenicko
kde nas hecovali tym, ze odideme s dlhym nosom....viac nam nebolo treba
vravim medzi recou, 10:1 spapate
a stalo sa
taky naklep dostali ze konec, dali na 1:1, stiahnuta roletka a pak uz papali
aj mne sa po tej opicke super hralo, 4 predvianocne goliky som im tam pribalil
joj bars dobre bolo
nedával si góly cez polčas?cepi píše:tak dnes to boloriesili sme posledny telocvicnovy futbalek v tomto roku, akurat sme vcera mali take rozluckove posedenicko
kde nas hecovali tym, ze odideme s dlhym nosom....viac nam nebolo treba
vravim medzi recou, 10:1 spapate
a stalo sa
taky naklep dostali ze konec, dali na 1:1, stiahnuta roletka a pak uz papali
aj mne sa po tej opicke super hralo, 4 predvianocne goliky som im tam pribalil
joj bars dobre bolo
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé