Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HOCKEY KENT

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

je to skvelé,klobúk dole :D
ja som si ten program stiahla,ale neviem s ním robiť a začal mi robiť problémy v pc tak som ho musela vymazat :( ále čo...hlavne,že sme zdraví :D
Schwolco píše:
Leonardo píše: To chce čas příteli. :D
diki ale ja ju nechem :lol2:
momentalne do vianoc budem rad ak sa udrzim free :cool:
Do vtedy sa chceš kámo udržať free tak po tebe je potom nejaký veľký dopyt. :D Čiže ty si ten ozajstný lámač ženských sŕdc. :D Rob, ako uznáš za vhodné teda. :wink:
ixo píše: Do vtedy sa chceš kámo udržať free tak po tebe je potom nejaký veľký dopyt. :D Čiže ty si ten ozajstný lámač ženských sŕdc. :D Rob, ako uznáš za vhodné teda. :wink:
ooo to nevravim, nechcel som aby to tak vyznelo :smile03:
No hlavne nezabudni natipovat,ty heart breaker.. :lol2: :lol2:
Tak kolegovia chcel som aby ste mali čo najširší výber a mohli sa tak rozhodnúť pre taký banner, ktorý sa vám viac bude páčiť a pre ten zahlasovali.Aby ste boli súčasťou rozhodovania ,zapojili sa do toho a ten víťazný,od 4 kola nasadíme.

Veľmi ďakujem barrkimu,Thrasherovi,petríkovi i schwolcovi,za vyrobenie krásnych bannerov a účasť vo výberovom konaní,na banner nového tímu. :yes: :good:

Díky moc chlapi,ste ozaj veľmi šikovný.Klobúk pred vašou šikovnosťou a umeleckými výtvormi,dávam dole. :yes: :yes: :thumbsup:
Takže pred koncom posledných 2 zápasov, je počet našich bodov nasledujúci:

ja -12 bodov
kajo -11 bodov
Freddie -8 bodov

a náš free tipér schwolco, natipoval o 1 zápas menej ,čo som sám zvedavý, ktoré mu Wild započíta. :lol2: :D
kua ja to mozem osrat :lol:
kde je ten banner?v ss neni ani tu :(
No dnes boli remízy, zo zatiaľ 3 skončených zápasov 2.

Perfektne dnešný deň vyšiel schwolcovi ktorý uhádol obidve remízy (DAL-COL,STL-CAL) a i výhru Vancouveru v Minnesote, čo znamená, že získal zatiaľ bodov 8. :yes: :yes: Schwolco ako pozerám, Eman ti už tvoje korčule z bývalého tímu poslal.Už bolo načase. :good: :smile03:

Kajo má zatiaľ 3 body
Freddie 2
ja -zatiaľ riešim roletku, :thumbsdown:
v :idea: bannerov HK budem strucny, jasny a vystizny -) chcelo by to zmenu :yes:
diki milos, dorazili uz, musel som vam troska ukazat preco si ma zobral, ale skoda ze si mi uz na konci nenechal dost priestoru na lade, bol by som dotiahol ten edmonton :lol2:
No od nás chlapov v tíme, to bolo riadne fiasko. :thumbsdown:Síce tie výsledky boli riadne divoké, ale to nás neospravedlňuje. Ako tak nás udržala nad vodou, svojim kvalitným výkonom kočka Freddie.Skvelý výkon Freddie. :good: :yes:

Freddie -12 bodov :good:
kajo -7 bodov
ja -6 bodov
schwolco -4 body

Musíme sa vzchopiť a začať konečne poriadne tipovať, aby nám súperi na bodovaných miestach neušli až tak, že sa to nebude dať dohnať.Akosi sa nám lepí smola na päty.Dúfam, že už sa naše výkony budú zlepšovať a šťastie sa usmeje po súperoch, konečne aj na nás.Tak hlavu hore chlapi, ešte nič není stratené, ale treba poriadne zabojovať, musíme už Freddie začať pomáhať a zbierať body, aj my. :smile03:
No tie vysledky boli ozaj opat raz postavene na hlavu :eek2:
Takto to mozem os*at,mozno skusim "tipovat" pomocou kocky. :?
No dnes sme si pripísali 13 bodov.Skúšal som to poistiť cez X a vyšla aspoň 1 na zápas COL-VAN.Dúfam som, že by mohli padnúť aspoň 2 ,ale aspoňže vyšla tá 1.

Takže náš bodový výsledok, je 13 bodov.

ja -7 bodov
kajo-6 bodov
Freddie 4 body
schwolco 2 body.
No schwolco tak po tom ,ako ti pred časom Edmonton tým ,že neudržal 3 golovú výhru v LA po 1 tretine zmaril možnosť na plný zásah, dnes v polovici druhej tretiny ,Colorado vyhráva nad LA 5:0 a verím, že to už nepustia, tak ten plný počet bodov, si zaznamenal dnes.Gratulujem :good: :oslava:
diki vyslo to ale skoda ze viacerim to dnes vyslo, tak nam to dnes ako timu moc nepomohlo, stale dost velka strata na body :|
No dnes som to mal dobre rozohrané na chytenie 3 remíz a ostala z toho jedna. :( Tá smola sa nás drží a nechce pustiť.Snažím sa pomôcť tímu riskovaním a tipmi na X výsledky(a tým zbierať nejaké body do tímu, v prípade remízových výsledkov ),stačí to na posun v individuálke smerom nahor, ale na posun tímu smerom hore nie.Pripadá mi to, ako boj s veternými mlynmi. :? ´Toto kolo už na body zrejme nedosiahneme, tak sa musíme v zostávajúcich dnoch do konca 3 kola pomaly pripravovať myslou už na 4 kolo a tam začať zbierať body hned od začiatku a potvrdiť tým, že tento tím má kvalitu a perspektívu a treba s nami počítať.Začiatky budovania niečoho nového, čo má mať kvalitu a pevné základy bývajú ťažké, ale nakoniec sa ukáže, že poctivou robotou a tvrdou drinou sa výsledky nakoniec dostavia a že bolo dobrým krokom sa na to podujať a oplatilo sa ísť do rizika.Ja tomuto tímu a ludom v nom verím, sú to kvalitný tipéri a skvelý ludia a som rád, že s nimi môžem byť v tíme.Takže kolegovia, nerobte si z tých slabších výsledkov v tomto kole ťažkú hlavu,treba zaťať zuby a bojovať.Verím, že výsledky sa nakoniec dostavia. :smile03:

Nakoniec sučet bodov, dnešného dna.Získali sme 11 bodov.

ja 7 bodov
schwolco-4 body
Freddie 92 -4 body
kajo -2 body.
Tazko sa dohana taka strata,navyse ak aj ostatne timy podavaju slusne vykony.Uz asi nie je sanca na bodovane pozicie,tak by sme to mohli skusit nejako takticky uhrat..
dnes to bol pekny timovy vykon chlapi :clap:
arek píše:dnes to bol pekny timovy vykon chlapi :clap:
a dievca :roll: :wink:
No dnes mi tie X celkom pekne vyšli. :thumbsup: Škoda, že už to o ničom podstatnom nerozhodlo.Akurát to stačilo na vyhnutie sa poslednej priečke, čo ale žiadna sláva aj tak není.No nič hlavy hore.Musíme bojovať.Pred nami je štart 4 kola a v nom musíme začať zbierať body hned od začiatku , aby sme sa rehabilitovali za toto neslávne skončené 1 kolo, nového tímu v KTL. :box:
Kajo gratulujem k výbornému výsledku, v 1 den 4 kola. :good: :clap: Získal si 9 bodov a s mojimi 7, to dáva dokopy 16 bodov. :thumbsup: To je slušný výsledok na úvod.Dúfam, že sa nám bude dariť aj v dalších dnoch a napravíme si tak pokazenú reputáciu, z minulého kola.A zahájime stíhaciu jazdu za ziskom potrebných bodov, aby sme stále boli v hre o play off.

Freddie získala 4 body.

Jedinou chybou krásy je, že schwolco nenatipoval už 2x za sebou. :cry: :evil: Dúfam, že sa po kratšom odpočinku znovu zapojí do tipočky a nebudeme musieť za neho zhánať náhradu. :sad2:

Dnes je na rade veľký počet zápasov a dúfam, že nám konečne vyjde a budeme s výsledkom spokojný.V minulom kole sa nám moc nedarilo v tieto dni a naberali sme tak velku stratu na súperov.Tak treba zabojovať a pri troche sťastia verím, že tomu bude tentoraz naopak. :smile03:
Dik Milos,no povodne som mal aj na zapas Calgary s Chicagom 0,no v poslednej chvili som si to rozmyslel.Mali by sme uz toto kolo bodovat,ak chceme ist do play off.

Inak ja si myslim,ze Schwolco uz dnes natipuje.Aspon teda dufam,ked hovoris,ze je vela zapasov.
sorry chlapi, trocha som sa zabudol.. kajo,milos gratulujem k vysledkom :good: , na dnes uz mam natipovane, zajtra neviem ci sa zobudim, tak radsej natipujem aj na zajtra :lol2:
milos76 píše:Jedinou chybou krásy je, že schwolco nenatipoval už 2x za sebou. :cry: :evil:
loool, hlavna vec, ze mi smolko vcera poobede posielal pm, ci nezahrame NHL po sieti :lol3: :lol3:
1198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS