Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Alexander Ovechkin

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

49 střel - 3 goly.
Čekám na vyjádření Begbee :D
Klasika...
Obrázek
Klasický naskočení...
Obrázek
Tohle kdyby udělal Sid...
Obrázek
Ale co to je, to nemůže být pravda...
Obrázek
Dobrej hadr, že begbee? :lol3: :lol3:
Aspoň si za svojím stojí a nechodí plakať k rozhodcom. :good:

//: Prosím ťa a čo znamená "hadr"?
Aspon že zranil 2 bývalé spoluhráče a Sid nikoho...
Ovečkin ich zranil nechtiac a za takýto faul som ja nekritizovala ani Kennedyho v play-off (na rozdiel od drvivej väčšiny tu prítomných), to isté by platilo v prípade Crosbyho. Ja kritizujem Crosbyho pre iné excesy a ak by to robil Ovečkin, kritizovala by som to taktiež.
mt-svk píše:Ovečkin ich zranil nechtiac a za takýto faul som ja nekritizovala ani Kennedyho v play-off (na rozdiel od drvivej väčšiny tu prítomných), to isté by platilo v prípade Crosbyho. Ja kritizujem Crosbyho pre iné excesy a ak by to robil Ovečkin, kritizovala by som to taktiež.
Tak to žiaľ nevyzerá,nehnevaj sa,jediné pre čo ho môžeš kritizovať je ten incident s Borisom,ale u Ovechkina by sa možno tiež našlo pár kúskov,ale nemá to zmysel :?
ale je rozdiel ked Ovechkin niekoho tvrdo narazi v zapale hry a ked sa Crosby pusti do niekoho ked ho uz bije iny. (alebo ked atakuje protihraca pri buly)
Je nesmysl porovnávat bitku s hitem :) Kdyby Ovechkin při každém hitu nenadskakoval, možná by neměli tak velký dopad. Každopádně to co udělal Crosby proti Atlantě beru. Beru to jako jeho výpadek (však v té době hráli Pens příšerně a prohrávali kde s kým)...
Kika, si príliš nekritická. To nie je len Valábik. Ibaže to v téme "Ovečkin" nebudem rozoberať. :)
mt-svk píše:Kika, si príliš nekritická. To nie je len Valábik. Ibaže to v téme "Ovečkin" nebudem rozoberať. :)
Tak to môžme rozoberať v téme Crosby,rada by som vedela,prečo som nekritická
„V současné NHL umí vše říci naplno pouze Marc Savard, ale ten se většinou vyjadřuje mimo média. Snad to dokáže i Alex Ovečkin.“
Jeremy Roenick
begbeee píše:
„V současné NHL umí vše říci naplno pouze Marc Savard, ale ten se většinou vyjadřuje mimo média. Snad to dokáže i Alex Ovečkin.“
Jeremy Roenick
Bolo by to len a len dobré. Tie naučené rečičky sú obyčajné pokrytectvo. A kto má povedať svoj názor ak nie jedna najväčších hviezd ligy.
Ono veľmi sa mi páči že Rusi sa ozývajú za Soči a veľmi dôrazne najmä Ovie, Malkin, Kovie i Dacjuk.
Ich vyhlásenie, že IDU ZA AKYCHKOLVEK OKOLNOSTI je velmi tvrde ale POTREBNE!!! A Batman vie, že keď mu odídu takéto hviezdy NHL bude v prdeli. Ak ich neuvolni BUDE ICH MUSIET suspendovat a 4 takéto marketingové ťahy suspendované NHL veľmi poškodia.

Batman musí pochopiť že hokej nie je len NHL a že s Európou nemôže zametať ako len chce!!!
Europa stale potrebuje NHL viac ako NHL Europu, ale snad nikto si uz nevie predstavit NHL bez Europanov... ani netopiery muz.
//:
„Větší strach mám z Ovečkina. Přeci jenom dává v průměru o třicet gólů víc než Crosby a to už je znát.“
Tomáš Vokoun
//:
„...jenže netrvalo dlouho a Ovečkin ovládl představení.“
Komentář listu Boston Herald se sice týkal prvního zápasu Washingtonu, ale zřejmě se nechá vztáhnout na celou sezónu.
//: Alexander Ovečkin sa stal iba tretím hráčom v histórii NHL, ktorému sa podarilo dosiahnuť po tri body v prvých troch zápasoch sezóny.
Pridal sa tak ku Guy Lefleurovi, ktorý podobne začal v sezóne 1975/1976 v drese Montrealu Canadiens a nášmu Petrovi Šťastnému, ktorému sa tento husársky kúsok podaril v sezóne 1982/1983, hájac farby Quebecu Nordigues.
Jedna z najväčších legiend svetového hokeja, Gordie Howe je obrovským fanúšikom Alexandra Ovečkina. (NIE CROSBYHO)

A keď tvrdí, že to bude strašné, samozrejme iste pre obrancov a vôbec hráčov, ktorí sa mu musia postaviť do cesty, tak vie na sto percent, o čom hovorí. Pre nás všetkých ostatných, to bude jedine úžasné.

Howovi sa Ovečkin páči od prvého momentu ako sa s ním stretol. „Bolo tam 18 hráčov, ale on bol jediný, ktorý vyskočil a podal mi ruku,“ hovorí legenda a dodáva, že je pekné, ak si takýto hráč dokáže uctiť a vážiť hráčov, ktorí boli modlami pre fanúšikov svojho času.

Pri pohľade na Ovečkina si spomína Gordie na dobu, kedy hral hokej aj on a nešetrí komplimentmi na Alexovu hru. „Je silný, korčuľuje tak rýchlo. Nebojí sa ostrého stretu. Mnohí hokejisti radšej pošlú puk od seba (NAPADA MA JEDEN "TVORCA HRY"), ale Ovečkin bude hľadať možnosť na strelu, nešetriac sám seba, dokáže zvládnuť aj riadny zásah súpera“ uznalo hovorí slávny veterán. „Akýkoľvek hráč, ktorý toto dokáže, je mimoriadna posila pre tím.“ (NIEKTORI RADSEJ PLACU U ROZHODCOV ALEBO MASIRUJU GULE ODZADU)

Zatiaľ čo Ovečkin ma svoj vlastný spôsob ako sa vysporiadať s hráčmi, čo ho chcú zostreliť fyzickou hrou, Howe mal tiež svoj spôsob ako hrať proti drsniakom.
“Niekoľko starších spoluhráčov ma naučilo ako na to. Ti čo korčuľovali oproti mne ma nemohli zraniť. Lízali lad z mojich korčúľ. Nebolo to špinavé, bola to obrana. Buď sa uhli, alebo to schytali,” vraví Howe.
Begbee, na tom, že je Howe fanúšikom Ovečkina nie je nič prekvapujúceho vzhladom na provnanie hry Howe versus Ovečkin a Howe versus Crosby. Ale Sašovi kvitujem správanie sa voči legende. :good:
alex zatial striela casto a par krat aj presne no vcera proti Wings nemal svoj den 9 striel na branu a nic
Tak čo myslíte bude to tento rok "50 in 50" ?

Ja hovorím, že na to má a ak mu to aj tesne unikne tak bude tvrdo atakovať 70 gólov.
Ale ako hovorí "Zomi" na inom portáli a to je pán odborník tak ten tvrdí ze Ovie ma tento rok na atakovanie hranice 80 gólov a 160 bodov!
Tak začátek sezony má dobrý, ale statistiku 80+80 podle mě neudělá, to je zas přehnaný :D Přece jenom snad nikdo neboduje celou sezonu stejným počtem bodů. Ale myslim si, že by letos mohl udělat cca 65 golů a dejme tomu 50 asistencí :thumbsup:
Alexander Ovechkin byl za podražení Riche Peverleyho ve třetí třetině nočního utkání Capitals - Thrashers pokutován částkou 2500 dolarů. Vedoucí muž kanadského bodování NHL suspendován nebude. nhlpro.cz

Muhehe -> http://www.nhlpro.cz/clanek/15725-oveck ... -polovicni
JJ, čítal som. Obvyklá komédia od Cherryho. Škoda, že sa nevyjadruje keď kanadský zlatý chlapec dáva "vaječnú" masáž protihráčovi.. Vtedy bol nejak podozrivo ticho a ani nevykukol s tou jeho smiešnou kravatou.
PainKiller píše:Alexander Ovechkin byl za podražení Riche Peverleyho ve třetí třetině nočního utkání Capitals - Thrashers pokutován částkou 2500 dolarů. Vedoucí muž kanadského bodování NHL suspendován nebude. nhlpro.cz

Muhehe -> http://www.nhlpro.cz/clanek/15725-oveck ... -polovicni
To je tendenčný článok. Minulý rok bol Sjomin dlhší čas zranený, pritom jeho absencia Ovečkinov gólostroj neovplyvnila. Skrátka, Saša je v kríze, toť vsjo. Je len otázkou krátkeho času, kedy ju prekoná.

Ale fanúšikovia Crsobyho môžu byť nadšení, aspoň sa im bude lepšie spať. :D

Čo sa týka faulu. Hráči by pri trestoch nemali byť delení na hviezdy a tých ostatných. Takže súhlasím s XruCom. A ak mám porovnať Crosbyho a Ovečkina, ak niekto hrá fyzický štýl hokeja, zákonite má viac faulov ako niekto, u koho je, obrazne povedané, bodyček výnimočná vec.
PainKiller píše:Čekám na vyjádření Begbee :D
Klasika...
http://nd02.blog.cz/431/381/a04e881b66_53198703_o2.jpg
Klasický naskočení...
http://nd02.blog.cz/773/720/d02d50394e_53198801_o2.jpg
Tohle kdyby udělal Sid...
http://nd02.blog.cz/895/173/e87b811da6_53198824_o2.jpg
Ale co to je, to nemůže být pravda...
http://nd02.blog.cz/284/838/99db2ee876_53198860_o2.jpg
PainKiller, pošli videá, z fotiek to nevidno. Alebo máš iný meter na Ovečkina a iný na Crosbyho (keď som poslala fotky Crosbyho - chcela som len ukázať, ako to niekto preháňa, ale to som už písala) tak sa vám to nepáčilo?

//necituj zbytocne so vsetkymi tymi fotkami.k
PainKiller, pošli videá, z fotiek to nevidno. Alebo máš iný meter na Ovečkina a iný na Crosbyho (keď som poslala fotky Crosbyho - chcela som len ukázať, ako to niekto preháňa, ale to som už písala) tak sa vám to nepáčilo?

//necituj zbytocne so vsetkymi tymi fotkami.k[/quote]
Podľa mňa urobil Pain len to isté čo ty
284 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO