Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

prestava sa mi to luuubit :evil:
petrik píše:prestava sa mi to luuubit :evil:
naopak, mne sa to lubit zacina
Joe S. píše:
petrik píše:prestava sa mi to luuubit :evil:
naopak, mne sa to lubit zacina
ja sa pridavam :yes: aj ked dnes ste na nas stiahli 8 bodov :bitka3: hadam mi forma vydrzi az do zaverecneho kolecka a bude kulminovat v samotnom PO :cool:

tak hrrrrrr do sokolikov :cinka:
len sa nebojte chlapci, my tie 2 bodiky nejako urveme :)

ved na 4. miesto stracame len 3 bodiky, to bububu tusim pomohlo - dnes sa moj tym posnazil (az na mna :oops: )
no keby sa vsetci tak snazili ako ty tak by som nebol proti :D
ber to tak ze ja som istil situaciu keby boli vysledky pre ostatnych clenov nepriaznive... :)

nemusia zabodovat vsetci clenovia tymu, stacia dvaja kazdy den :)
dnes by mse mohli mat 25 bodov a to sa mi zda ako celkom slusny vysledok.

sice este neviem kolko budu mat osatni, ale mohli by sme sa priblizit vytuzenej bodovanej piatej priecke... :)
petrik píše:dnes by mse mohli mat 25 bodov a to sa mi zda ako celkom slusny vysledok.

sice este neviem kolko budu mat osatni, ale mohli by sme sa priblizit vytuzenej bodovanej piatej priecke... :)
leda tak houno, aj my mame 25
kua preco mam taky pocit ze tie 3 minuty kvoli ktorym si mi vtedy neuznal 2 body ma este budu mrziet... :thumbsdown:
:clap: :clap: :clap: dnes som velmi spokojny, vyborny vykon a hned je z toho priebezne tretie miesto :groupwave:

zostavaju uz len dva dni, tak udrzme koncentraciu a bodovanu priecku, nech potom mozme tyzden "oddychovat" 8) ( :oslava: )

:povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:
A MAME TO DOMA :!: :clap: :clap: :clap:

TEAM FALCONS AKO NOVACIK V KTL PREVALCOVAL CELU KONKURENCIU VYCHODNEJ KONFERENCIE A PO POSLEDNOM SIESTOM KOLE FIGURUJE SUVERENNE NA PRVOM MIESTE :!: :winner1:
:groupwave: :groupwave: :groupwave: :groupwave:

ako GM by som sa chcel podakovat vsetkym clenom teamu za kvalitne poctive tipovanie pocas celej sutaze, ked sa naozaj len vynimocne stalo ze by niekto z tymu nenatipoval.
zdobila nas najma vyrovnanost vykonov - zo siestych kol sme skoncili 1x na prvom, 3x na druhom a raz na 3. mieste.
nevydarilo sa nam iba 4. kolo, ked sme skoncili bez bodov.

prajem vsetkym clenom teamu aby si uzili zasluzeny tyzden volna co nas teraz caka a o tyzden pokracovali vo valcovani v 2. kole po 8)

:povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:
gratulujem, paradna sezona :)
pridava sa aj ja ku gratulaciji..davajte si pozor aby vas nevyilali v prvom kole nejaky zo spodu..Tak to nekedy byva po suverennej zakl.casti
co dodatr na zaver..Ohlund pravdepodobne od bud .sezone u nas :clap:
a to co ma byt za bordel - za mojim chrbtom mi preberat tiperov ??? :evil:
petrik píše:a to co ma byt za bordel - za mojim chrbtom mi preberat tiperov ??? :evil:
Petriku,když se jedná jen o tipéra,tak to je ještě v klidu,nám Maro přetáhl dokonce GM!Pozor na něj,on je horší než crazy Kevin z Edmontonu. :frajer2: :lol2:
heh neboj rokovania prebiehaju a nevynacham ani teba ako GM...
Aj ja dúfam, že po super sezone neskončíme v PO rýchlo, len aby nám sadol súper...
A v tíme Falconov zrejme zmeny budú, ale jedná sa o brata, ten by rád začal novú sezonu po boku Wildcelta v tíme IC
Baffy píše:
petrik píše:a to co ma byt za bordel - za mojim chrbtom mi preberat tiperov ??? :evil:
Petriku,když se jedná jen o tipéra,tak to je ještě v klidu,nám Maro přetáhl dokonce GM!Pozor na něj,on je horší než crazy Kevin z Edmontonu. :frajer2: :lol2:
:lol2:

gratulacia petrik, ale tak mohol by si aspon aj trosicku GM cepiho pochvalit, ze nejako som vam k tomu tak "bokom" v uvode dopomohol.. :) ale nie, to len tak, boli ste proste :good:
Ohlund píše:A v tíme Falconov zrejme zmeny budú, ale jedná sa o brata, ten by rád začal novú sezonu po boku Wildcelta v tíme IC
to je kacica :D momentalne je uz 5 kandidatov na 4 miesta v time pre buducu sezonu, takze nemam v plane oslovovat tiperov z inych timov a mozno ani nebudem pre buducu sezonu zostavovat tim ja...
Noo neviem ..medikus uz je na polceste u nas tak by som to este zvazil Wilde.. :D
maro píše:Noo neviem ..medikus uz je na polceste u nas tak by som to este zvazil Wilde.. :D
:( tak co ti mam na to napisat, ako sa to hovori, vsetko zle je na nieco dobre :D
maro píše:Noo neviem ..medikus uz je na polceste u nas tak by som to este zvazil Wilde.. :D
od buducej sezony su tymy sestclenne alebo ako? :eek2: :D
nie, iba falcons budu vybrakovani :lol:
no ja jednam korektne panove..za kazdeho lukrtaivna nahrada...
nikdo neni skodny..
ale nalejme si pravdive vinko..Kto by necel byt vo vitaznom time??? :D :D :D
No dnes už tipujeme PO, kde to máme natipovať? Petrik to ty máš vytvoriť témy na jedn. dni?
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES