naopak, mne sa to lubit zacinapetrik píše:prestava sa mi to luuubit
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FALCONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
A MAME TO DOMA
TEAM FALCONS AKO NOVACIK V KTL PREVALCOVAL CELU KONKURENCIU VYCHODNEJ KONFERENCIE A PO POSLEDNOM SIESTOM KOLE FIGURUJE SUVERENNE NA PRVOM MIESTE
ako GM by som sa chcel podakovat vsetkym clenom teamu za kvalitne poctive tipovanie pocas celej sutaze, ked sa naozaj len vynimocne stalo ze by niekto z tymu nenatipoval.
zdobila nas najma vyrovnanost vykonov - zo siestych kol sme skoncili 1x na prvom, 3x na druhom a raz na 3. mieste.
nevydarilo sa nam iba 4. kolo, ked sme skoncili bez bodov.
prajem vsetkym clenom teamu aby si uzili zasluzeny tyzden volna co nas teraz caka a o tyzden pokracovali vo valcovani v 2. kole po
TEAM FALCONS AKO NOVACIK V KTL PREVALCOVAL CELU KONKURENCIU VYCHODNEJ KONFERENCIE A PO POSLEDNOM SIESTOM KOLE FIGURUJE SUVERENNE NA PRVOM MIESTE
ako GM by som sa chcel podakovat vsetkym clenom teamu za kvalitne poctive tipovanie pocas celej sutaze, ked sa naozaj len vynimocne stalo ze by niekto z tymu nenatipoval.
zdobila nas najma vyrovnanost vykonov - zo siestych kol sme skoncili 1x na prvom, 3x na druhom a raz na 3. mieste.
nevydarilo sa nam iba 4. kolo, ked sme skoncili bez bodov.
prajem vsetkym clenom teamu aby si uzili zasluzeny tyzden volna co nas teraz caka a o tyzden pokracovali vo valcovani v 2. kole po
Baffy píše:Petriku,když se jedná jen o tipéra,tak to je ještě v klidu,nám Maro přetáhl dokonce GM!Pozor na něj,on je horší než crazy Kevin z Edmontonu. :frajer2:petrik píše:a to co ma byt za bordel - za mojim chrbtom mi preberat tiperov ???
gratulacia petrik, ale tak mohol by si aspon aj trosicku GM cepiho pochvalit, ze nejako som vam k tomu tak "bokom" v uvode dopomohol..
to je kacicaOhlund píše:A v tíme Falconov zrejme zmeny budú, ale jedná sa o brata, ten by rád začal novú sezonu po boku Wildcelta v tíme IC
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé