Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BLUE FLYERS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

kriza ako pozeram nepostihla len teba, ale cely tim, zetterberga mozno aj daco vaznejsie ako kriza, ked nenatipoval
Zaberte!! A ty Zetto tipuj pravidelně, tohle by se nemělo stávat, ale když se hrál jen jeden zápase tak to taková pohroma není.
Let´s go Blue Flyers!!!
Baffy píše:No,tak bohužel mě po výhře ve 4.kole zastihla menší výsledková krize,která je asi způsobena velkými změnami v týmu.Omlouvam se za tak mizerný začátek a doufám,že se z toho dokážu rychle vzpamatovat.Let's Go Blue Flyers! :oops:
Nic si ztoho nerob aj ja som raz skoncil druhy a tiez sa mi na zaciatku nedarilo.GO BLUE FLYERS GO
Zijete este? :D
Žijeme Badhede,jen ty výsledky nejsou žádná sláva a tak není moc do řeči. :sad2: Vidím,že se snažíte a makáte,jen tomu pořád něco chybí a naši soupeři jsou lepší.Chtělo by to pořádný výkon a ten se zatím nedostavil.Tak pojďme zabrat a dotáhnout se na čelo tabulky-Let's Go Blue Flyers! :good:
Let´s go Blue Flyers
Nebojte na Vás nemůžu zapomenout, makejte a výsledky se dostaví.
Martine dík za podporu. Dnes musím pochválit za vynikající výkony Zetteho a Badheda-to byla paráda kluci! :clap: :good: Je vidět,že pauza přes ASG Vám prospěla a vrátili jste se ve skvělé formě.I Evka pěkně zatáhla,jen já jsem se nějak zapomněl :oops: Díky za super výkony a snad se nám podaří na to navázat a porveme se ještě o čelo tabulky!Let's Go Blue Flyers! :frajer2:
O čelo sa určite pobijeme :box: , v to verím :thumbsup: .
No,tak další velmi dobrý týmový výkon,myslíte ten boj o čelo tabulky východu vážně a to se mi líbí,jste moc dobří!Omluvte prosím mé tragické výkony,asi jsem se zapomněl ještě někde v Atlantě :? Budu si muset po tréninku ještě přidávat ať se dostanu zpátky do formy.Snad to pomůže a budu týmu více užitečný. :frajer2: :sad2:
Tak dnes som sklamal to asi koli tej stuzkovej.Sorry :oslava: :D
Badhed píše:Tak dnes som sklamal to asi koli tej stuzkovej.Sorry :oslava: :D
asi sklamali viaceri, ked to pozeram
A bohužel jsi zdaleka nebyl sám Badhede,dnes jsme totálně propadli a to se samozřejmě hodně ošklivě promítlo v tabulce.Musíme se rychle otřepat a zabrat ať to ještě stihneme dohnat. :sad2: :(
...ale podali ste pekny timovy vykon :lol:
arek píše:...ale podali ste pekny timovy vykon :lol:
tiez si myslim, len ocakavam, kedy tvoj tim predvedie este lepsi

ale btw. este aspon tri dni takto tipujte a predbehneme vas aspon :frajer2:
Joe S. píše:tiez si myslim, len ocakavam, kedy tvoj tim predvedie este lepsi
ty vole tak lepsie od hentoho mozu byt uz len styri nuly :lol:
Areku,to jsi nemusel přivolávat,stačilo se zmínit o nulách a bác,týmový shot-out je TU! :samovrazda: :o :oops: :sad2: Dnes jsme opravdu neskutečně zahvězdili! :eek2: Jeden za všechny,všichni za nulu! :?
Baffy píše:Areku,to jsi nemusel přivolávat,stačilo se zmínit o nulách a bác,týmový shot-out je TU! :samovrazda: :o :oops: :sad2: Dnes jsme opravdu neskutečně zahvězdili! :eek2: Jeden za všechny,všichni za nulu! :?
a pri troch zapasoch, to uz je co povedat :lol2:
gratulujem mt-svk k priebeznemu vedeniu, aj ked som o prve miesto prisiel ja :(
Jo,tohle kolo začíná vypadat dost bídně,světlé chvilky po AllStarGame jsou fuč a stále se potápíme ke dnu za pivkařema :sad2: :32: Nedaří se mi teď vůbec a smůla se lepí i na ostatní.Dnes je dost zápasů,tak snad se to trochu zlepší :frajer2:
Let´s Go BLUE FLYERS
Let´s go Blue Flyers!!!!
To play-off musíte vybojovat, makejte!
No nic přátelé,tohle kolo se nám tedy moc nepovedlo :? ,Zette s Badhedem chvilku po ASG skělými výkony :good: ještě dali naději na body,ale z toho nakonec sešlo a vyšli jsme bohužel naprázdno :cry: .Vůbec se mi v 5.kole nedařilo :thumbsdown: a nedostal jsem se do tempa.Snad nám neuteče začátek a zabojujeme hned zpočátku kole šestého :clap: :povzbudzovanie: !Tak pojďme na to-Let´s Go BLUE FLYERS
No,dnes jsem zahvězdil a stiahol společně s Evkou roletku-dvojitý shot-out :oops: . Je to naštěstí týmová hra,Zetterberg znovu parádně zabral a tak už jsme na špici! :good: P.S.-Ďáblíci s Cepikem v čele dnes zatáhli jako tým-gratuluji. :lol2:
:frajer2:
Baffy píše:Ďáblíci s Cepikem v čele dnes zatáhli jako tým-gratuluji. :lol2:
:frajer2:
Obrázek

:lol2:
:o :oslava:
:cry: Už jak jsem se díval ve 4h na Detroit,tak mi bylo podle většiny odehraných zápasů jasné,že se schyluje k velkému průšvihu a je to tak! :( Sobota byla v našem podání naprosto tragická a rázem jsme se usadili na samotném dně KTLky.No,nedá se nic dělat,Zetterberg netipuje a ostatním,včetně mě,se nedaří!Už jsem fakt zralý na :samovrazda: jako by nestačilo to,co mi teď provádí Phillka a Detroit :cry2: Obrázek
ObrázekObrázek
968 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS