Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Navrhy

Připomínky a postřehy užívatelů a oznámení od vedení fóra.

Schwolco píše:a co takto spravit nejaky bazar? myslim ze kazdy ma doma nejake vecicky, ktore by sa mohli hodit inym a tak podobne.. mam skusenosti s inymi forami ze to tam pekne nakoplo a pritiahlo zalsich userov :good:
myslim ze to vobec nie je zly napad.
no neviem ci tu uz niekto nenavrhoval ale no :D
No teda ci by sa nemohol pridat novy styl fora momentalne je subsilver2 a mohlo by sa nieco nove hodit aby bolo na vyber
ja by som uz privital novy neviem ako ostatny vacsina for na ktore chidm sem tam zmenia styl alebo je na vyber
T.Kopecky píše:no neviem ci tu uz niekto nenavrhoval ale no :D
No teda ci by sa nemohol pridat novy styl fora momentalne je subsilver2 a mohlo by sa nieco nove hodit aby bolo na vyber
ja by som uz privital novy neviem ako ostatny vacsina for na ktore chidm sem tam zmenia styl alebo je na vyber
Základní bych nechal SS2, ale výběr by to chtělo :)
chlapi ja by som rad pridal, lenze tu mame dost pridanych doplnkov k foru, ktore sa na ine styly robia inak alebo pripadne na ine styly ani nie su urobene. Dalo by to veeela roboty.
Já bych se v této otázce zachoval spíše konzervativně! Změny nemám rád!
Nerozmýšľali ste nad možnosťou nainštalovať mod Shoutbox(Chat) na hlavnej stránke fóra?
Podľa mňa je to dobrá vec a zdvihla by sa ešte viac komunikácia medzi užívateľmi
Extreme7 píše:Nerozmýšľali ste nad možnosťou nainštalovať mod Shoutbox(Chat) na hlavnej stránke fóra?
Podľa mňa je to dobrá vec a zdvihla by sa ešte viac komunikácia medzi užívateľmi
:thumbsup: super navrh extreme. Presne o tomto istom som v poslednych dnoch uvazoval :) . Takze v najblizsej dobe sa to asi zrealizuje, ak nebudu ostatni ludia z vedenia proti :-P
No mám z tým skúsenosť,je to na veľa fórach a hlavne na diskusných,podľa mňa je to veľmi dobrá vec z hľadiska komunikácie medzi užívateľmi,je to dobré aj z toho hľadiska,že na fórach sa potom menej spamuje :)
a dufam ze sa tam bude moct nadavat :good:
Extreme -) :thumbsup: s tym spamovanim si inak trafil klincek po hlavicke :x
Smolko -) :bitka3: :D
Arecek -) do toho :yes:
Extreme7 píše:Nerozmýšľali ste nad možnosťou nainštalovať mod Shoutbox(Chat) na hlavnej stránke fóra?
není to špatný nápad, sem pro :yes: :smile03:
tento chatik by bodol uz len z toho dôvodu, ze z casu na cas pocas NHL prenosov riesime taky user pokec prostr. ICQ, tak tu by sme to pak mohli riesit priamo na HF :frajer2:
hej a bodol by bo tam sa nedaju upravovat prispevky :D a nikto by necenzuroval uzivatelov :oslava:
jj som tiez za
a cenzurovanie no pokial sa pamatam tak som to niekde videl
som zasadne proti vsetko za co su ostatni uzivatelia :D
Som za shoutbox
eman22 píše:Som za shoutbox
shoutbox definitivne bude :yes: a bude umiestneny v dolnej casti fora :)
snad už bude do ALL STAR GAME
cepi píše:
eman22 píše:Som za shoutbox
shoutbox definitivne bude :yes: a bude umiestnene v dolnej casti fora :)
Prečo nie v hornej?Je to dobré aj hore,keď to nieje veľmi veľké (dá sa to optimalizovať) potom to má tú výhodu,že nemusíš scrollovať celé fórum dole ak si chceš pozrieť o čom sa točí v shuotboxe :yes:
no, ja som to povodne chcel dat hore, ale cepi zakrocil :D a zhodli sme sa na tom ze hore by to zavadzalo asi...tak to dame dole. Vsak uvidime. Ak to bude mat uspech tak to pojde mozno aj hore.

Extreme mas na icq odo mna spravy.
tak, tak uvidime, kde to sekne viac, hore toho uz mame dost, tak ktohovie ako by to vyzeralo, vyskusame uvidime...useri si urcite zvyknu skoro na to, ze to mame napr. dole, tak v tom nevidim velky problem; kazdopadne sme otvoreni ktorejkolvek z moznosti :)
Mike -) pocas AllStar uz budes môct chatovat na shoutboxe :smile03:
Môžme vyskúšať hore aj dole a nech si potom vyberú užívatelia,kde im to viac vyhovuje...
tak udělejte hlasování o tom kde by to bylo,mě osobně to je jedno...lepší než nic. :D

cepi -> paráda :clap:
no najskôr to musime vyskusat ako to vôbec vyzera :) nechceme vsetko za kazdu cenu niekde niekam tlacit, co by nejakym spôsobom narusilo vzhlad fora; umiestnime ho tak, aby bolo fajn alebo zahulime uvidime :D
371 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO