No teda ci by sa nemohol pridat novy styl fora momentalne je subsilver2 a mohlo by sa nieco nove hodit aby bolo na vyber
ja by som uz privital novy neviem ako ostatny vacsina for na ktore chidm sem tam zmenia styl alebo je na vyber
Připomínky a postřehy užívatelů a oznámení od vedení fóra.
Základní bych nechal SS2, ale výběr by to chtěloT.Kopecky píše:no neviem ci tu uz niekto nenavrhoval ale no![]()
No teda ci by sa nemohol pridat novy styl fora momentalne je subsilver2 a mohlo by sa nieco nove hodit aby bolo na vyber
ja by som uz privital novy neviem ako ostatny vacsina for na ktore chidm sem tam zmenia styl alebo je na vyber
Extreme7 píše:Nerozmýšľali ste nad možnosťou nainštalovať mod Shoutbox(Chat) na hlavnej stránke fóra?
Podľa mňa je to dobrá vec a zdvihla by sa ešte viac komunikácia medzi užívateľmi
Prečo nie v hornej?Je to dobré aj hore,keď to nieje veľmi veľké (dá sa to optimalizovať) potom to má tú výhodu,že nemusíš scrollovať celé fórum dole ak si chceš pozrieť o čom sa točí v shuotboxecepi píše:shoutbox definitivne budeeman22 píše:Som za shoutboxa bude umiestnene v dolnej casti fora