Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Americky Futbal

Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.

Ako na všetko, wizwig forums (bývalé myp2p) alebo NHLtorrents, dnes už aj pod doménou TheSportsTorrentNetwork. Tam viem určite, že sa dajú stiahnuť aj magazíny, skrátené highlighty z jednotlivých zápasov ako i celé zápasy (samozrejme bez reklám, to je štandard, ale bez analýz pri prerušení aby to nebol highlight, ale celý zápas, o tom teda neviem nič). Tie si však môžeš stiahnuť aj na thepiratebay.se a to od uploadera Nepotu, ktorý je "trusted".
3-1 a vedieme NFC North :frajer2:
Falcons si dnes zahrávali s ohňom. Nebyť luxusného choku Newtona a vlastne celých Panthers, neviem, enviem ako by to vyzeralo.

Ryan bol v prvých troch zápasoch štyri razy sacknutý. Len v dnešnom zápase sedemkrát a potom v posledných sekundách z vlastnej endzony spraví luxusnú 60yd prihrávku na Whitea. Wow.

4-0 :wave:
Jets shutdown na nulu. :ciga: Škoda tej Minnesoty, ale aj taký býva futbal. :neviem:

Zopár gifov zo včerajška:

Obrázek

Gangnam style. :jupi:

Obrázek

A že prečo im potom nadávajú do opíc. :giggle:

Obrázek

:respect: ten winning record im nemôže tak dlho vydržať. :noway:

Obrázek

Mal si pravdu Joe, sú to tiež maselníci. Asi to bude vo vzduchu. :lol2:
Obrázek

:lol2: milujem tieto FB vtipy.
Tak pani vcera bol krasny vecer respektive noc!
Paradny vykon Giants ako v obrane tak aj v utoku Elli krasne passoval na Hixona ktory sa vcera prekonaval a Cruza. Jednoducho hrane ale velmi dobre a bol to skvely zazitok to sledovat. Bodaj by sa nam takto darilo aj dalej.
http://www.nfl.cz/Novinky-a-aktuality/G ... ticle.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Ryan bol včera dosť mimo. 3 INT je na to, v akej forme hral, dosť.

Šťastie, že to bolo proti tragickým Raiders, ale ratovať proti nim výhru FGom v posledných sekundách tiež nie je nič moc :-/.

Čo ma ale fascinovalo je ako si Arizona presrala zápas s Buffalom. Feely si najprv spraví osobák a franchise record, aby vyrovnal a potom v poslednej sekunde nedá 38yd FG :lol2:. V OT hneď v úvode driveu spraví Skelton INT a Buffalo vyhralo. :hehe:
:cool:
Obrázek

zaručene najlepší fumble aký som kedy videl. :hufi: Sanchez je fakt neschopný, to nie je len o supporting cast.

Tebow time? WHEN IF NOT NOW?!
Ked som to rano videl v telke skoro som sa po*ral od smiechu. Len tak niejto nedokaze stacklovat vladtnym zadkom a este td z toho.
mitch píše:Ked som to rano videl v telke skoro som sa po*ral od smiechu. Len tak niejto nedokaze stacklovat vladtnym zadkom a este td z toho.
som rano pozeral na ESPN spravy a tam ta neskutocna minuta pasaz s neskutocnymi TD po neskutocnych chybach Jets
Obrázek

Inak by sa patrilo napísať aj niečo z tábora Niners. Smith je vraj už zdravý, nastupovať však bude Kaepernick, ktorý podľa očakávania zahviezdil. Ťažko povedať čo za tým skutočne je. Ja by som sa nečudoval, keby ešte 100% zdravý nebol. Na druhej strane by som sa nečudoval ani keby Smithovi dával manažment vyžrať to, že letné špekulácie o možnom Peytonovom príchode ho naštvali. Faktom stále je, že Harbaugh draftoval Kaepernicka a aj napriek tomu ako sa mesiace hovorilo o tom, ako dobre so Smithom vychádza po tom, čo mu stagnujúcu kariéru obrátil naruby, všetko môže byť inak ako sa zdá. Ak verím jednému kaučovi, že dokáže fungovať s dvoma rovnocennými QBs, či už vo wildcat formation alebo všeobecne, je to práve Jim. Verím však Smithovi, že by dokázal žiť s vedomým, že ho Kap môže kedykoľvek nahradiť a to nadobro? Nie neverím. A súhlasím s názormi, že pre budúcnosť 49ers by možno bolo aj lepšie, keby to zostalo tak, ako to momentálne je. Kap potrebuje fakt len skúsenosti aby sa naučil niektoré situácie riešiť s väčším pokojom a precíznosťou. Má všetko čo moderný QB potrebuje. Rameno tak silné, že na pár yardoch skoro zlomil Mossovi palec, je výborným bežcom, má postavu ako Ben (akurát nie je tlstý :giggle:) a keď už beží, spravidla svoje zdravie neriskuje. Smith mal doposiaľ veľmi dobré čísla. Proti Minny nedostal podporu running game, tam Niners nevyšlo nič. Proti Giants pre zmenu vôbec nevyzeral ako TEN Smith, nech už bol dôvod akýkoľvek. Pokiaľ ide o mňa, prikláňam sa k názoru, že aj napriek očividnému zlepšeniu v posledných dvoch rokoch, Smith je skôr QB, ktorý vám zápasy neprehrá a sem tam pridá niečo extra, než QB, ktorý vám zápasy vyhrá. V tomto je Kap už teraz lepší, aj jeho čísla z NCAA hovoria za všetko. Síce si osobne myslím, že SB by sa dal vyhrať aj s ním, v dlhodobom horizonte však viac verím (a aj fandím) Kapovi. Proti obrane Bears nie je žiaden drive ľahký, zvládol to však s bravúrou. Tiež treba povedať, že narozdiel od Smitha to neboli žiadne "bezpečné" high percentage throws (RG3 robí často to isté) a nebál sa ani hádzať to Davisovi, ktorý bol pri Smithovi tento rok žalostne nevyužitý. Vždy je zdvojený, Smith sa evidentne bál hádzať INTs. Kap očividne má vyššie sebavedomie a to je len a len dobre.

Uvidíme ako sa situácia vyvinie, sám som zvedavý.

Kým bude Shady dostávať menej ako 20 carries per game a rookie QB hádzať 2/3 drajvov, tak rozhodne nie. :lol2:
Dneska je Grey Cup.
http://edition.cnn.com/2012/12/01/sport ... 3A+U.S.%29" onclick="window.open(this.href);return false;

To všem unikl tento příběh nebo nevíte, jak se vyjádřit?
neunikol neboj len mi stacilo ked som to raz cital viac som sa k tomu nechcel vracat
The Rev píše:http://edition.cnn.com/2012/12/01/sport ... 3A+U.S.%29

To všem unikl tento příběh nebo nevíte, jak se vyjádřit?
No vieš, čo už len sa k tomu dá povedať...

Obrázek

Hádam len, že keď už ani vlastný spoluhráč nevie jeho meno... :lol2:
Zacina sa nam rysovat playoff picture. Vo finale AFC to vidim na Broncos - Patriots ak sa nestretnu skor, Houstonu moc neverim. NFC tam to take jasne nie je, Niners, Packers, Giants, Bears su v hre o superbowl no a mozno aj Falcons ale akosi im neverim.
Tak tento rok som mal možnosť sledovať niekoľko zápasov REDSKINS na čele s RGIII.
Je to super QB... klobúk dole pred týmto mladíkom!!!
Atlanta kolo pred koncom zabezpecila vitazstvo v NFC konferencii.To znamena volnio prve koloplejof a domace prostredie v dividional i conference.
Tak a kým mám pri sledovaní AHL trochu času, mal by som sem hodiť niečo dôležité. Teda aspoň pre mňa.

:arrow: http://hfboards.hockeysfuture.com/showp ... tcount=824

Ako je to v príspevku, jednoducho som zistil, že Niners prajem tak nejak z donútenia. Pramenilo to skôr z úžasu, podobne ako keby som si bol v minulom storočí vyberal tím NHL a "zvolil" si Detroit. Ten tím je svojim spôsobom dokonalý, špeciálne pre človeka, ktorý do sveta amerického futbalu vstupuje. Odkedy prišiel Harbaugh a začal praktikovať štýl, ktorý úspešne presadzoval v Stanforde, lepšia futbalová učebnica ako Niners neexistuje. Sila na takmer každom poste a nespočet rôznych obranných i útočných formácií. Bolo to priľahké, vziať si za svoj taký tím. Vnútorný hlas však čosi podobné nedovolil a prstom ukázal kam treba ísť. Úplne som to pochopil až v nedeľu. Ako píšem, Seahawks som celý čas sledoval nemenej, asi som to tak nejak v sebe nosil. Dodatočne už nejaké predstavenie tímu robiť nebudem, bolo by to zbytočné. Možno v úvode novej sezóny.

Ak nič iné, tak vďaka mne už o Niners viete viac než ste chceli vedieť. :lol2: Teda aspoň tento rok. Teraz ešte niečo k tomu vzájomnému zápasu:

Obrázek

Obrázek

Hit sezóny posúdený ako osobný faul. :roll: :hroza:

Rams budú v nedeľu snáď prijateľným súperom. Ak budú znova spoliehať na Fisherove prekvapivé ťahy a Jacksonov power running, mali by sme ich zvládnuť a dobre sa naladiť pred PO. Šanca na divízne víťazstvo by bola, keby San Francisco doma posralo zápas s Arizonou, šanca je to však nulová. To sa skôr ruskí disidenti vydajú dobrovoľne KGB. Jednoducho stačilo nezbabrať zápas v Miami. To isté si však môžu povedať Niners o domácom zápase práve s Rams, ktorý skončil remízou. Noviniek veľa nie je. Lane bude ako CB štartovať aj v treťom zápase po sebe, vyžadujú si to zranenia secondary. Je tu ale jedna veľmi podstatná správa. S odvolaním proti suspendácii za drogy uspel Richard Sherman, bohužiaľ však aj tak prišiel o nomináciu na Pro Bowl, ktorú si ako jeden z najlepších cornerbackov v lige nepochybne zaslúžil. Aj tak je Pro Bowl fraška, ale škoda toho. Dostali sa tam aspoň:
STARTERS
LT Russell Okung
C Max Unger
KR Leon Washington

RESERVES
RB Marshawn Lynch
FS Earl Thomas

ALTERNATES
First: DE Chris Clemons, FB Michael Robinson, CB Richard Sherman
Second: SS Kam Chancellor, ST Heath Farwell, P Jon Ryan
Third: QB Russell Wilson
Fourth: NT Brandon Mebane
Už tam chýba len Bobby Wagner, aj to raz príde...

Obrázek

Takže od nedele už bude so Seahawks aj 13th man - Getzo. :rev: Let`s Go Seahawks!

Aj vám do nového roka prajem pekný záver sezóny.

P.S.: Dodatočne gratulácia Megatronovi k prekonaniu sezónneho rekordu v yardoch, keď sa už v minulom zápase dostal cez legendárneho Jerryho Ricea.
Tak a je na case zhodnotit co som v tejto sezone videl:
Moji Giants katastrofa ale to som aj po triumfe v minulej sezone ocakval a myslim ze je na case zmenit QB ale to je u mna stara pesnicka jednoducho Eli aj napriek uspechom je dost slaby....chce to novu krv nieco na styl RGIII........v tejto sezone som si konecne po par rokoch sledovania NFL a zvyknutia si na pravidla, taktiky, formacie atd som si uzil NFL naplno a pozmenil som trosku supisku mojich oblubenych timov
1. Giants
2. Seahawks
3. Patriots

V play off budem fandit mojemu novemu objavu Seahawks a Patriots.
:nervozny: ja som tak nervozny uz cely tyzden :lost: musime dnes vyhrat s teplym zalivom aby sme sa dostali do plejof
Obrázek

Andy Reid konečne odvolaný!

Tak to napokon WSH zvládol a vo Wild Card round nastúpime práve proti nim. Škoda, radšej ako Morrisa s RG3 som si želal Tonyho Homa :giggle:
Vcerajsi zapas stal zato. Kvoli tomuto sa oplati sledovat sport. Trosku som prehnal oslavy s vinom. Jedina skoda ze AD nedosiahol ten historicky rekord len o 9 yardov.

Takto vypada cesta k superbowlu:

Obrázek
625 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS