Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

chorche píše:nhlpro je bulshitacka stranka! Oproti ostatnym. Snad neveris tej hrbe spekulacii? Manazment udajne viac sonduje situaciu okolo hviezdnych centrov, nez rokuje s Handzusom. Ale vravim, lepsi Jastrab v hrsti, ako kadejaky iny vtak v Buffale alebo New Jersey! Voracek ma sancu, ale mensiu, nez Kane, momentalne ma najvacsiu podporu asi Turris, van Riemsdyk stabilne drzi 2. priecku v preferenciach....
V tom se Chorche pleteš, nhlpro je určitě nejlepší server o nhl, např. nhl.cz mu nesahá ani po kotníky......... :o !!!!

Stav sa, ze nie! To je sice banda chalanov, co sa snazi robit svoju robotu, ale zapajaju omnoho viac fantazie, fantazmagorii, nez cirych faktov, http://www.nhl.cz je o 100 rokov dopredu!

chorche píše:Stav sa, ze nie! To je sice banda chalanov, co sa snazi robit svoju robotu, ale zapajaju omnoho viac fantazie, fantazmagorii, nez cirych faktov, http://www.nhl.cz je o 100 rokov dopredu!
No možná že trochu fantazírují, ale také to tak podávájí, že jsou to spekulace, ale na nhl.cz máš 1 článek denně, tam se toho tedy mnoho nedovíš......... 8) !!!!

Ak vies anglicky, bohate to staci. Aj jeden kvalitny clanok je viac, nez spekulacie typu Eklund....

chorche píše:Ak vies anglicky, bohate to staci. Aj jeden kvalitny clanok je viac, nez spekulacie typu Eklund....
Osobně chodím tam i tam, ale ten 1 článek na nhl.cz je fakt bída........ :? !!!!

Preco, ved uz je po sezone, co tam napises? A druha vec, minule tam pribudli aspon 4 clanky za den. :cool:

chorche píše:Preco, ved uz je po sezone, co tam napises? A druha vec, minule tam pribudli aspon 4 clanky za den. :cool:
Tak to je zajímavé, protože když tam přijdu já , samo během sezóny, tak vyjde 1 max. 2 články.............. :? !!!!

jj já tam taky chodim a je to obvykle jeden článek denně aby byly dva to už musí bejt nejaká událost !!

tak a je to tady !!! Michal Handzuš se necelý měsíc pře otevřením trhu s volnými hráči vyjádřil že zkusí jaký o něj bude zájem na trhu a proto v Chicagu neprodlouží smlouvu :cry: :cry:
v následujícím ročníku vedení Black Hawks nepočítá ani se čtvreřicí hráčů: Nikita Alexeev, Denis Arkhipov, Peter Bondra a Michael Holmqvist. Arkhipov, Bondra a Holmqvist se stanou nechráněnými volnými hráči 1. července. Arhipov již podepsal smlouvu s AK Bars Kazan a vrací se tak do Ruska. Vedení Jestřábů si tak pod platovým stropem uleví o 4,5M dolarů a budou tyto peníze moci vhodně investovat do nákupu centra do první řady !!!

myslis si, ze Zeus Vam odleti.. :?: skusit mĂ´ze, ale vyskakovat velmi nie..

ja sa skĂ´r obavam o Bonzaia, zda sa, ze sezona 06/07 bola jeho labutiou piesnou :( ale tak aspon 500vku ma v kapse :thumbsup:

Obrázek

nhlpro by som prirovnal ku stranke tvorenou nadsenymi amatermi zo ýzakladnej skoly, kym nhl.cz je poctiva, vymakana vynikajuca stranka so sirokym prehladom o NHL, dokaz je taky, ze teraz tam pribudaju clanky prudsie, ako huby po dazdi!!! A co sa tyka Zeusa, tak nas manazment je na hlavu! Arkhi tiez bude chybat, Holmqvist a Alexeev az tak nie a Bondra uz vobec nie! Lenze co teraz ti idioti spravia? Vraj mali party a van Ryemsdykom, Turrisom a Kanem a vyzera to tak, ze prvi dvaja by sli este na univerzitu, kym na NHL vraj ma len treti! Katastrofa! Ale preco uplne vynechali Voracka? Dalsou vecou je, ze teoreticky moze prist Jason Blake, co by vobec nemuselo byt zle, ale ked uz si mam vybrat, tak najskor Drury. Ale najsikovnejsi je aj tak Briere. Gomez nie, je strasne naladovy a ma azda len 15%-ny podiel ziskanych bodov za strelene goly, to vazne nepotrebujeme, potrebujeme centra-snipera! Niekoho, kto je schopny davat goly a Gomez to urcite nie je. napada mi este jedno meno, ale to by bola nocna mora: Nagy!!!

lamik píše:tak a je to tady !!! Michal Handzuš se necelĂ˝ mÄ›sĂ­c pĹ™e otevĹ™enĂ­m trhu s volnĂ˝mi hráči vyjádĹ™il Ĺľe zkusĂ­ jakĂ˝ o nÄ›j bude zájem na trhu a proto v Chicagu neprodlouží smlouvu :cry: :cry:
v následujícím ročníku vedení Black Hawks nepočítá ani se čtvreřicí hráčů: Nikita Alexeev, Denis Arkhipov, Peter Bondra a Michael Holmqvist. Arkhipov, Bondra a Holmqvist se stanou nechráněnými volnými hráči 1. července. Arhipov již podepsal smlouvu s AK Bars Kazan a vrací se tak do Ruska. Vedení Jestřábů si tak pod platovým stropem uleví o 4,5M dolarů a budou tyto peníze moci vhodně investovat do nákupu centra do první řady !!!
Lamíku, nechci se nějak kasat, ale neříkal jsem to........ 8) ?? No, nyní ještě aby šel Mischu do Philly a je to dokonalé............. :cool: !!!!

Moznoze Chicago naozaj vymeni prvy vyber v drafte...

Zeus si zase tak vyskakovat nemůže tech nabídek zase toliko nebude a do philly neim neim nechci te zklamat ale myslim že to nedopadne no a jak bylo řečeno ked chce hrát NHL pouze Kane tak to at rač rychlo vymění ten draft za nekoho schoného jinak to bude vstuda a hrůza !!! a podle Talona se už prý objevili spekulace že by ho klidně vyměnil za nejakého lukrativního hráče a prý už dostal nejaký nabídky ale vše spíše neoficiální nebo špatná ponuka šak už brzy uvidíme

Zeus chce ist do muzstva, ktore bude vyhravat, nevylucujem ani navrat do Chicaga, ked Tallon zisti, ze situacia sa neda riesit a ide to len so Zeusom. Takze do philly a podobnych sraciek uz urcite nepojde. Skor to vidim na New Jersey, Calgary, pripadne Buffalo. Ak ma Tallon potiahnut Kaneho, tak nech ho okamzite vymeni za niekoho kvalitneho! Taketo nezmysly si Hawks nemozu dovolit! Momentalne na supiske chybaju aspon 4 dobri utocnici, s tym sa vyhravat neda, hlavne, ked chyba 1. center!!!

Spekulacie o Toewsovi ako o prvom centrovi povazujem za totalne halucinacie.

Blackhawks opet ponukli Handzusovi zmluvu a chcu ho podpisat do 1.Jula. Chicago Sun -Times.

Jaj no ano, budu sa tu mliet neoverene spravy donekonecna, ale mudrejsi budeme az 1. jula. Ako povedal jeden MUDr., ked mu napiti kamarati vraveli, co sa stalo jednemu z nich na oboci: "Tak to je uz stvrta verzia!" On mal z toho srandu, ja zo Zeusa rozhodne srandu nemam. Zeus momentalne NIE JE majetkom Hawks, ale kiezby podpisal s nami zmluvu.

A este volaco som chcel: S Kanem sa rata napevno, aspon tak tomu rozumiem, to znamena, ze Hawks potratili rozum.

ne-e Kane nechcu nikdo ho nechce jenom vedení !! on zahraje dobrou season v nižší lize a hned ho berou at kouknou na jeho rozměry no snad vyroste přes léto :lol:

:) Chorke já ti rozumim.Chicago byl klub mohutých mužů :!: ,ale po výluce se to stylem posuzování zákroků změnilo :!: .Teď už není doba jen na samé obry.Domnívám se, že s tím Kanem Chicago neprohloupí,zvláště jestli bude produktivní.S velkými urostlými neohrabanými ogary se nikdo nikam nedostane,když pískají každou maličkost. :!: :(

montreal píše::) Chorke já ti rozumim.Chicago byl klub mohutĂ˝ch mužů :!: ,ale po vĂ˝luce se to stylem posuzovánĂ­ zákrokĹŻ zmÄ›nilo :!: .TeÄŹ uĹľ nenĂ­ doba jen na samĂ© obry.DomnĂ­vám se, Ĺľe s tĂ­m Kanem Chicago neprohloupĂ­,zvláštÄ› jestli bude produktivnĂ­.S velkĂ˝mi urostlĂ˝mi neohrabanĂ˝mi ogary se nikdo nikam nedostane,kdyĹľ pĂ­skajĂ­ kaĹľdou maliÄŤkost. :!: :(
Neříkej to Montry, trhá mi to srdce, přesně takový chlapci hráli ve Philly a takovéto hokejisty spolu s tvrdou a agresivní hrou, kterou praktikují, miluji.......... :( !!!!

chorche píše:Zeus chce ist do muzstva, ktore bude vyhravat, nevylucujem ani navrat do Chicaga, ked Tallon zisti, ze situacia sa neda riesit a ide to len so Zeusom. Takze do philly a podobnych sraciek uz urcite nepojde. Skor to vidim na New Jersey, Calgary, pripadne Buffalo. Ak ma Tallon potiahnut Kaneho, tak nech ho okamzite vymeni za niekoho kvalitneho! Taketo nezmysly si Hawks nemozu dovolit! Momentalne na supiske chybaju aspon 4 dobri utocnici, s tym sa vyhravat neda, hlavne, ked chyba 1. center!!!
Jestli je Philly sračka, tak co je potom Chicago.......... :evil: ???? Neatakuj tu můj The best of TEAM, já se také do Chicaga nenavážím............ 8) !!!!

:) Já vím philly.A docela se ti ani nevidim :!: .LeCllair,Lindros,Renberg to bylo 300 kg živý váhy a jak hráli. :wink: Legie zkázy.Byť ta výměna Recchiho za LeClaira,Desjardenise a Gilberta Dionne byla pro nás nevýhodná a to mě tehdy štvalo :x .I když Recchi u nás hrál taky dobře. :) :!: To byly nárazy,tvrdé ataky,občas taky nějaký ten háček viď :x .Ale hráli bezva.Škoda,že ten Renberg tak brzo odešel,pak ty otřesy mozku Lindrose a už to šlo z kopce.No jo vzpomínky.Na to můžeš s klidem zapomenout.Začíná éra prťat.Ani já z toho radost nemám. :!:

PHILLY FOREVER píše:
chorche píše:Zeus chce ist do muzstva, ktore bude vyhravat, nevylucujem ani navrat do Chicaga, ked Tallon zisti, ze situacia sa neda riesit a ide to len so Zeusom. Takze do philly a podobnych sraciek uz urcite nepojde. Skor to vidim na New Jersey, Calgary, pripadne Buffalo. Ak ma Tallon potiahnut Kaneho, tak nech ho okamzite vymeni za niekoho kvalitneho! Taketo nezmysly si Hawks nemozu dovolit! Momentalne na supiske chybaju aspon 4 dobri utocnici, s tym sa vyhravat neda, hlavne, ked chyba 1. center!!!
Jestli je Philly sračka, tak co je potom Chicago.......... :evil: ???? Neatakuj tu můj The best of TEAM, já se také do Chicaga nenavážím............ 8) !!!!
Philly, Handzuš príde k nám a my dáme Chicagu z lásky Výborného a Modina, aj keď je Mišo voľný hráč :ejha: 8) . A budeme vyhrávať :) .
2419 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS