Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

...

v zapase s washingtonom sa predstavila zatial najnovsia posila zo san jose Josh Gorges..tento mladik bol vytredovany za skuseneho craiga riveta../habs dostali aj poziciu na drafte v 1.kole/..aj tato vymena dokazuje cestu ktorou sa canadiens vybrali v poslednych rokoh..a to stavat na mladych hracoch...co dokazuje aj obrovsky talent ktory ma montreal k dispozicii o svojich mladeznickych timoch..ci uz to je sergei kostytsin/brat andreja kostytsina -tiez novacika v tejto sezone/,uz spominaneho nadejneho brankara pricea..ci aj nasho juraja mikusa...
na svoju sancu stale caka najvacsia hviezda bieloruskeho hokeja mikhail grabovski..
v tejto sezone canadiens tahaju najma novacikovia ci hraci ktori sa presadili len minuly rok ako komisarek,plekanec higgins...

Loga: Montreal – Když CH adoptuje maskota

:arrow: http://www.nhlpro.cz/clanek/8352-loga-m ... je-maskota

Obrázek

Obrázek

Inak aj ja som tak vedel,ze to H je ako "habitans" a ono je to take jednoduche 8) :)
V noci som prezival super chvile,pri sledovani skveleho hokeja v skvelej atmosfere(az na ten teply franc. komentar)... :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

...

zaujimavost..

posledne volby v draftu canadiens sami vidite ci sa im podarili ...

2003 1 10 Kostitsyn, Andrei RW Russia Central Red Army
2003 2 40 Urquhart, Cory C QMJHL Montreal Rocket
2003 2 61 Lapierre, Maxim C QMJHL Montreal Rocket
2003 3 79 O'Byrne, Ryan D BCHL Nanaimo
2003 4 113 Locke, Corey C OHL Ottawa 67's
2003 4 123 Stewart, Danny LW QMJHL Rimouski Oceanic
2003 6 177 Heino-Lindberg, Christopher G Sweden Hammarby Jr.
2003 6 188 Flood, Mark D OHL Peterborough Petes
2003 7 217 Korpikari, Oskari D Finland Karpat
2003 8 241 Bonneau, Jimmy LW QMJHL Montreal Rocket
2003 9 271 Halak, Jaroslav G Slovakia Brantislava Jr.

2004 1 18 Chipchura, Kyle C WHL Prince Albert Raiders
2004 3 84 Yemelin, Alexei D Russia Samara
2004 4 100 Wyman, J.T. RW U.S. High School Blake H.S.
2004 5 150 Grabovski, Mikhail RW Russia Nizhnekamsk
2004 6 181 Lecasse, Loic G QMJHL Baie Comeau Drakkar
2004 7 212 Gleed, Jon D NCAA Cornell University
2004 8 246 Stewart, Gregory LW OHL Peterborough Petes
2004 9 262 Streit, Mark D Swiss ZSC Lions
2004 9 276 Dulac-Lemelin, Alex D QMJHL Baie Comeau Drakkar

2005 1 5 Price, Carey G WHL Tri-City Americans
2005 2 45 Latendresse, Guillaume RW QMJHL Drummondville Voltigeurs
2005 4 121 Mikus, Juraj LW Slovakia Skalica Jr.
2005 5 130 Aubin, Mathieu C QMJHL Lewiston MAINEiacs
2005 6 190 D'Agostini, Matt RW OHL Guelph Storm
2005 7 200 Kostitsyn, Sergei LW Belarus Gomel
2005 7 229 Paquet, Philippe D U.S. High School Salisbury H.S.

2006 1 20 Fischer, David D U.S. High School Apple Valley H.S.
2006 2 49 Maxwell, Ben C WHL Kootenay Ice
2006 2 53 Carle, Mathieu D QMJHL Acadie-Bathurst Titan
2006 3 66 White, Ryan C WHL Calgary Hitmen
2006 5 139 Valentenko, Pavel D Russia Neftekamsk
2006 7 199 Cepek, Cameron D WHL Portland Winter Hawks

...

no panove sen jara halaka sa asi pomaly konci..cristobal by sa mal vratit do zostavy uz v piatok proti ottawe alebo v sobotu proti buffalu..budu to tazke zapasy proti silnym superom..ak by predsa len dostal este halak sancu, bude to pre neho zatial najtazsi dvojzapas...

parada :taptap:

...

:)
vsimnite si floridu jal potichucku sa dotahuje vyzera to tak ze mame dalsieho kandidata na postup aj ked s velmi malou sancou

tak dnes to bude big match a v pp na SopCaste :!: :thumbsup:

vcera som prehodil vetu, dve s Lukacom z HC, ktory ma blizko k Montrealu :wink: a vyjadril sa, ze mal dost, ked navstivil zapas "juniorky" v Montreale..bolo vypredane, o atmosfere nevraviac..

...

jj budem dnes pozerat... :cool:

...

nuz tazko sa mi vyjadruje k vcerajsiemu zapasu..prakticky sme nemali tutovu sancu..
mali sme sice len o par striel menej nez senators ale to boli len take nahadzovacky od modrej..kdez to zo strany ottawy kazda strela hrozila golom ..ci uz to bol najazd dvoch na jedneho ci strela spomedzi kruhov...
urcite nam nepomohlo ze sme inkasovali hned v uvode dva goly..ani presilovkova bomba souryho nepomohla halak do pratavky inkasoval treti gol po dorazke do prazdnej brany.. v druhej tretine sme napor ottawy trosku zastavili/mozno aj tim ze sme hrali presilovku 5-3 cele 2 minuty :? a prakticky neohrozili branu...a neskor 4 minuty 5-4../nuz nepodarilo sa a ked ani na zaciatu tretej tretiny z jedinej vylozenej sance koivu v najazde emery neprekonal bolo jasne ze si body z ottawy neodnesieme..nic na tom nepomohol ani kontaktny nahodny gol streita...ked sme sa chystali uz na zaverecnu powerplay dostali sme 4 gol od fischera ..ktory opat dorazil halakovu vyrzenu strelu..a bolo vymlovane..nic nepomohla ani nasledna hra bez brankara...

ked to zhrniem..ak nepremenime ani tych par sanci co za zapas mame nemozme vyhrat..na klziskach superov je to proste hroza..
musim zablahozelat senators za dobry vykon vyhru si zasluzili...
co sa tyka jara halaka..zaprve dva goly asi mohol no potom robil co sa dalo ...dufam ze dnes nastupi uz huet a ne aebischer..

Aj podla mna bol OTT jasne lepsia,hlavne bolo velmi ucinne ich forcekovanie,ked si si vsimol,tak Jaro prakticky nemal sancu rozohravat,hned tam boli 2 OTT hraci a aj tak padli vlastne prve 3 goly.Podla mna malo velky vplyv na vyvoj zapasu aj ta nevyuzita presilovka 5na3 a aj super(mozno nahodny) zakrok Emeryho na brankovej ciare.Inak a mi zdalo,ze ked dala OTT gol,tak sa tesila mozno len polovica Areny :):):)..No ja by som bol radsej,ak by dal este Jara.Urcite nesklamal,akurat "len" prehral......

...

hej to som si vsimol..polovica z montrealu tam bola..dokonca bolo pocut jak kricali montreal..noo to su kanadske derby..
nuz neviem neviem ci dnes dojdu fans z buffala tolko do montrealu..
joooj ale dnes to musime zvladnut...bude to tazke..
marek85 píše:hej to som si vsimol..polovica z montrealu tam bola..dokonca bolo pocut jak kricali montreal..noo to su kanadske derby..
nuz neviem neviem ci dnes dojdu fans z buffala tolko do montrealu..
joooj ale dnes to musime zvladnut...bude to tazke..
Buffalo je tesne pod hranicami,tak vzdialenost nerozhoduje...tak to bude naozaj tazke.....drzim palce.....

Tak Montreal si pripísal veľmi dôležité 2 body a cennú výhru, nad Buffalom.Jaro navyše chytal a vyhlásili ho, za 3 hviezdu zápasu.Montreal tak stále zostáva v hre, o play off. :wink:

milos76 píše:Tak Montreal si pripĂ­sal veÄľmi dĂ´leĹľitĂ© 2 body a cennĂş vĂ˝hru, nad Buffalom.Jaro navyše chytal a vyhlásili ho, za 3 hviezdu zápasu.Montreal tak stále zostáva v hre, o play off....
co som velmi rad.Som ale dost prekvapeny,ze Jaro ma stale dost velku doveru u trenera :cool: ,chudak Svajciar sa musi teraz pekne citit :)

kajo píše:
co som velmi rad.Som ale dost prekvapeny,ze Jaro ma stale dost velku doveru u trenera :cool: ,chudak Svajciar sa musi teraz pekne citit :)
Ja myslĂ­m, Ĺľe SvajÄŤiar uĹľ rezignoval a uĹľ len ÄŤaká na koniec sezĂłny, aby si zbalil veci a odišiel do EurĂłpy.PoÄŤĂ­tam, Ĺľe sa vráti buÄŹ domov, alebo pĂ´jde do Ruska.Ale skĂ´r to vidĂ­m, na tĂş RuskĂş ligu.Je to smutnĂ˝ koniec v NHL pre Aebischera, ktorĂ˝ svĂ´jho ÄŤasu bol 1 v Colorade a hovorilo sa o Ĺ

no neviem,ale moze sa stat,ze niektory z timov bude mat onho zaujem,ako dvojka je predsa len stale slusna alternativa.a mozno ostane v Montreale,ak ma zmluvu na dalsie roky

kajo píše:no neviem,ale moze sa stat,ze niektory z timov bude mat onho zaujem,ako dvojka je predsa len stale slusna alternativa.a mozno ostane v Montreale,ak ma zmluvu na dalsie roky
PodÄľa mĹ

Obrázek

brutal dĂ´lezite 2 body :!:

teraz to pride, zaverecne 3 zapasy Habs..

Montreal - Boston (derby je derby, ale Habs by si s bezzubymi Bruins mali poradit)

NY Rangers - Montreal (uff, to bude match, aj milos bude nan urcite zvedavy :)

Toronto - Montreal (ze by sa v zaverecnom zapase rozhodlo o zostavajucom postupujucom..pre listky hra 1 zapas k dobru, to bude naozaj ostro sledovany duel a ak sa prave v nom ma rozhodnut.. :roll:

...

ku vcrajsiemu zapasu
Montreal-Buffalo 4-3 Obrázek

bol to bpjovny zapas...
prva tretina prebehla celku bez sanci..goly padli po nevinnych akciach..najprv sa trafil briere a potom vyrovnaval ryder..
vobec neprisiel nas ocakavany uvodny tlak a na strely sme prvu tretinu prehrali 5-8

druhu tretinu sme uz zahrali dobre a prisli aj goly najprv sa presadil radek bonk a nasledne aj mladicek lapierre..skoda toho vanekovho golu z konca tretiny..tuto tretinu sme vyhrali 12-7 na strely..

zaverecna tretina uz bola v znameni sabres ale ani mohutny finish im nepomohol k vyrovanvajucemu golu..podarilo sa im len znizit vdaka zubrusa..no kedze s dvoch striel v tejto tretine sme dali jeden gol vdaka nasmu captain tak sme to nakoniec zvladli...v zavere uz v tych najdolezitejsich chvilach, ako sa stava v poslednej dobe pre habs zvykom, domacich podrzal brankar halak..strely.2-10

..po dlhsom case sme nedali gol z presilovky../hrali sme len 2 v celom zapase/..zrejme buffalo si dalo na to pozor..takztiez ma sklamala hra sabers v prvych dvoch tretinach na popredne muzstvo celej nhl by mali hrat inak..v poslednej tretine sme sa ale uz museli bat o vysledok..

celkovo strely na branu 19-25..len 19 striel na branu za cely zapas je velmi malo
:? este ze bufalo malo v brane conklina :)

pssst marecek, ak jeden anonym zareaguje na moju "vyzvu", mal by sa tu coskoro objavit dalsi big fanda Habs.. :thumbsup:

dufam, ze nebude proti, ak zverejnim jeho odpoved na moju vyzvu, ktora potesila aj mna a cim viac tu pribudne takychto borcov tym lepsie.. :thumbsup:

"..jsem registrovaný fanda Montrealu. Hokej mám rád od malinka, ve vší slušnosti a úctě k soupeřům. Vždy jsem se o něj zajímal; zajímají mě rozumné názory na tuto hru, ale i názory soupeřů. Kdyžse podíváš dozadu, ta hra se nesmírně rychle vyvíjí.
Pokud jde o tvůj milovaný Boston, to je jedno z mužstev,které nesmírně ctim. Tradiční rival, soupeř na krev, ale-Boby Orr-něco úžasnýho. Do fóra se zapojim, rád si s vámi pokecám.Ještě jednou dík Montreal.."
:wink:

...

cepi píše:pssst marecek, ak jeden anonym zareaguje na moju "vyzvu", mal by sa tu coskoro objavit dalsi big fanda Habs.. :thumbsup:
noo super sa tesiim..
ozaj co som si vsimol nektore timy vobec nemaju fandov aje ich vela..skoda ze su take pazdne topici tu..sak take toronto tiez slavny klub a nist abo dalllas..hmm

:?

...

najviac sa mi pacilo aj v minulych zapasoch som si vsimol jak kovalev vysvetloval mladym tusim lapierre to bol na striedacke..jak donho hucal co ma robyt..a maxim len prikivoval..hmm to je skola pren ho :)

...

Obrázek

no myslim ze michael leighton..pri tolkych dobrych brankaroch tak skoro sancu ani nedostane..a tazke to bude mat aj v hamiltone..pre nho ne moc dobry trade s wiaver listu /predtym phila/..

no vy tam mate teda pekny pretlak brankarov. Ale Aebby by mohol ist v lete prec, cize o jedneho menej. Uvidime aky bude osud Jara. Dufam, ze zostane. A nech poslu prec Danisa, a o post jednotky v Hamiltone by bojovali Carey Price a Leighton :roll:
5196 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO