Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Sidney Crosby

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

begbeee píše:
theKID píše:pre mna osobne asi najkomplexnejsi hokejista dneska
No to naozaj asi len pre teba osobne. :eek2:
no hej :) preto som napisal, ze pre mna osobne... respektujem ine nazory... a som rad ze su... asi by nebolo moc o com diskutovat, keby bol kazdy rovnakeho nazoru... ja svoj nazor nikomu nevnucujem :) iba som sa chcel on podelit :D
ale inak... neviem na 100% ci som v tom uplne sam... ked som si prechadzal tento topic, trocha mi to pripadalo, akoby tu bolo zopar ludi co by so mnou teoreticky mohli suhlasit... :frajer2:
Najkomplexnejší? Trošku (seba)reflexie by neuškodilo.
Streľba...hm? Hra do tela? Hm? Obranná činnosť?
theKID píše:
begbeee píše:
theKID píše:pre mna osobne asi najkomplexnejsi hokejista dneska
No to naozaj asi len pre teba osobne. :eek2:
no hej :) preto som napisal, ze pre mna osobne... respektujem ine nazory... a som rad ze su... asi by nebolo moc o com diskutovat, keby bol kazdy rovnakeho nazoru... ja svoj nazor nikomu nevnucujem :) iba som sa chcel on podelit :D
ale inak... neviem na 100% ci som v tom uplne sam... ked som si prechadzal tento topic, trocha mi to pripadalo, akoby tu bolo zopar ludi co by so mnou teoreticky mohli suhlasit... :frajer2:
Super,ďalší fanúšik Crosbyho :clap:
Begbeee, když tobě nikdo nemůže šmatlat na bezzubýho Ovechkina, tak ty nám nešmatlen na Crosbyho :wink: Nedělej něco, co se nelíbí tobě samotnýmu. Btw, Crosby náhodou brání celkem slušně, občas hraje i oslabení.

theKID: Vítám tě tu :) fanda Pittsburghu a Crosbyho nám tu chyběl :thumbsup:
Ovečkina mám rád, rozhodne ho ale zbožne neobdivujem a často si z neho robím prdel napr. za jeho častú streľbu.
Crosby ale rozhodne nie je najlepší hráč pod slnkom, možno ani v prvej trojke.
Jeho nekritické obdivovanie je na smiech. V podstate ako každé nekritické obdivovanie :)
Mňa len rozosmiala tá formulácia "najkomplexnejší hokejista súčasnosti".
Just let me say: LOL !
We'll let you say "LOL ! " and any other thing you want to say :)
but please... let us like who we want... in that case... Yeah, if you guess I'm talking about Sidney Crosby... You're right...
So take it... or let it go...

Suhlasim s tebou, nekriticke obdivovanie mozno je na smiech... ale ... je to moje nekriticke obdivovanie, a mojim aj zostane :) nikomu ho nevnucujem :) mam Crosby-ho rad :) netajim to :) dokonca mozem povedat ze som na to patricne hrdy :) tak... ak to je podla niekoho hanba... tak sa idem hanbit do kuta :frajer2:

painkiller : Ahoj :) dakujem za vrele privitanie :) som rad ze su tu ludia, co vidia, veci rovnako... :) teda.. .aspon podobne :) a myslim jednoznacne na topic "oblubeny hokejista" :) a ktovie... mozno aj plno inych veci :)
theKID: toto je typické begbeeeho chování tak to neber osobně... :wink:

jinak sem rád že nám tu přibyl další fanoušek PENS a i samotného Crosbyho :) ,VÍTEJ TU MEZI NÁMI! :wink:
.:Mike:. v prvom rade chcem podakovat za privitanie aj tebe :) a tiez som rad ze som nasiel fajn forum na nete :) kde mozem pokecat o sporte ktory mam velmi rad :) a tiez som rad ze su tu fajn ludia :)

a viem ze to nie je slusne... :) hovorit o niekom v 3. osobe ... ale begbeeho spravanie, je vpodstate uplne vporiadku,teda... ak som to spravne pochopil... tak mu ide o nieco v zmysle "zdrave fandenie" alebo "konstruktivna kritika" bez slepeho "<3 - lajkovania niekoho " a teda.. zcasti ma pravdu a suhlasim s nim, na druhej strane si nemozem pomoct... pre mna je SID THE KID to co som uz vyssie uviedol a stojim si za svojim :)
theKID píše:.:Mike:. v prvom rade chcem podakovat za privitanie aj tebe :) a tiez som rad ze som nasiel fajn forum na nete :) kde mozem pokecat o sporte ktory mam velmi rad :) a tiez som rad ze su tu fajn ludia :)

a viem ze to nie je slusne... :) hovorit o niekom v 3. osobe ... ale begbeeho spravanie, je vpodstate uplne vporiadku,teda... ak som to spravne pochopil... tak mu ide o nieco v zmysle "zdrave fandenie" alebo "konstruktivna kritika" bez slepeho "<3 - lajkovania niekoho " a teda.. zcasti ma pravdu a suhlasim s nim, na druhej strane si nemozem pomoct... pre mna je SID THE KID to co som uz vyssie uviedol a stojim si za svojim :)
To sme na tom rovnako :D
.:Mike:. píše:jinak sem rád že nám tu přibyl další fanoušek PENS a i samotného Crosbyho :) ,VÍTEJ TU MEZI NÁMI! :wink:
Trochu opožděně, ale přidávám se. Nejdřív jsem trochu pochyboval jestli nemá Kika druhej účet :-D
Welcome to HF :thumbsup:
Dakujem za uvitanie The Thrasher :) a cestne vyhlasujem ze pod mojim nickom nevystupuje Kika,alebo ina ludska bytost nezneho pohlavia,ale chalan/chlap/muz alebo nieco v tom zmysle :D co sa vola Števo :P takze este raz ahoj vsetci :) aaa aby som nebol uplne O.T. tak pridavam info o tom ako Sidney Crosby urobil radost tete Alice :) teda... tusim sa tak vola :D

presnejsie ide o Alice Kilgore,ktora bola skalnou fanusickou a drzitelkou permanentiek Pens skoro 40 rokov... preto jej kapitan tucniakov Sidney Crosby spravil specialnu osobnu donasku. Tete Alice zobral rovno domov Stanley Cup,takze teta mala o radost postarane... :) video si mozte kuknut na nhl.com, bohuzial na youtube som ho zatial nenasiel, inak by som ho sem hodil :)
... SID vie nielen potesit svojich fanusikov, a ludi co maju radi hokej :P ale aj babky v penzii :) :dance:
Jej sa žijeeeeee :lol2: :roll:
http://uloz.to/2495426/pens-utoci-na-golmany.rar tu je pokračovanie "zákerných" faulov. Povedzte mi, ak tam niečo uvidíte, lebo ja napriek tomu, že Crosbyho nemám v láske, tak tam nič nevidím. Všetko bežné situácie.
Samozřejmě že tam není nic zákeřného. Opět opakuju, že podobný fotky nafotíte u většiny hráčů... :roll:
Podobne ako prvý súbor (výnimkou Valábika, ale to sme poznali situáciu z videa).
Já nechápu proč to sem vůbec dáváš. Baví tě hodně provokovat? Doufáš že se toho někdo chytí, a začne se do Sida navážet? Rozhodně to tak vypadá... :thumbsdown:
The Thrasher píše:Já nechápu proč to sem vůbec dáváš. Baví tě hodně provokovat? Doufáš že se toho někdo chytí, a začne se do Sida navážet? Rozhodně to tak vypadá... :thumbsdown:
A vieš že nie? Len som chcela poukázať ako nenávisť niekomu dáva klapky pred oči. Toť vsjo, nič iné za tým nehľadaj.
mt-svk píše:A vieš že nie? Len som chcela poukázať ako nenávisť niekomu dáva klapky pred oči. Toť vsjo, nič iné za tým nehľadaj.
Nezbývá než ti věřit, ale říkám jak to vypadá. :idea:
mt-svk píše:
The Thrasher píše:Já nechápu proč to sem vůbec dáváš. Baví tě hodně provokovat? Doufáš že se toho někdo chytí, a začne se do Sida navážet? Rozhodně to tak vypadá... :thumbsdown:
A vieš že nie? Len som chcela poukázať ako nenávisť niekomu dáva klapky pred oči. Toť vsjo, nič iné za tým nehľadaj.
omg a proč to sem dáváš? :doh: :roll2: :bac: :protest: :ferovka: :bitka2: :bitka:
Viď vyššie.
mt-svk píše:Viď vyššie.
no jo ale tak nemusíš to furt tímto dávat najevo,je to dost trapný!
.:Mike:. píše:
mt-svk píše:Viď vyššie.
no jo ale tak nemusíš to furt tímto dávat najevo,je to dost trapný!
Prepáč Mike, ale ak niekto poukáźe na Sida či už na jeho prehrešky, alebo na veci, ktoré niektorí jeho antifanúšikovia preháňajú je trápny? Ale ak by som ho chválila v každej druhej vete to by ti nevadilo, to by podľa teba trápne nebolo. :thumbsdown:
ako nic v zlom... ja si myslim ze tie fotky netreba brat moc tragicky... myslim ze MT to sem nepostla lebo chcela byt provokaterkou... dala to sem podla mna iba pre porovnanie, ona sama napisala ze to je skor naopak... chcela tym iba poukazat, ze ci uz je to Sid, Ovie, alebo Kovi :P alebo hociaky iny utocnik, kazdy ma fotky tohto charakteru, a kvoli takymto fotkam by sa hrac nemal posudzovat ako zakerny alebo nieco v tom zmysle... uznavam to s Borisom bolo dost ehm... nepekne... myslim ze mu vtedy mozno praskli nervy alebo tak , a to sa nestalo iba jemu... vid napriklad teraz slecnu Williamsovu :) trosku si pustila usta na spacir, aj ked to bol verbalny utok, a bol na rozhodkynu... myslim ze princip je rovnaky... co sa Sid-a tyka... myslim ze mohol zato dostat riadny trest... a aj mal... proste za chyby treba pykat... aj ked sa jedna o mojho najoblubenejsieho hraca... neidem ho ospravedlnovat... ale stojim za nim...

ooops , asi som odbocil od temy :) :backtotopic:
co chcem povedat je... ze tema o Sidovi... :) je na to aby sme Sida rozobrali ako rusky bycikel :P ci uz ako osobu alebo hraca :) a myslim ze toto k tomu tiez patri :)
:good:
Ja súhlasím s tým čo napísal Mike
Tady musim souhlasit s theKidem a myslim ze ma na vec velice objektivni nazor :yes: Co se me tyka ja Crosbyho nijak nezeru, ale to co predvadel v play-off byla parada a velmi mile me prekvapil. Tahl tym jako spravny captain :)
360 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES