Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Zubrus je kaliber, to bez diskuse..paci sa, doplnujuce financne zalezitost ohladom nadejneho Martina..dost zaujimave ciselka..11.500 na 3 roky.. :hmm: momentalne sa z neho stava najlepsie plateny zadak NJD :!: jedine White bude riesit 3.000, ale rovnaku 3 milionovu ciastku bude dostavat az do sezony 11/12..

Paul Martin

07/08 :arrow: 3.000
08/09 :arrow: 4.000
09/10 :arrow: 4.500
10/11 :arrow: UFA

White ma snad bonusy, mne pripada ako solidny vodca, uz v mladom veku si robi poriadky v time. Zubrus svojho casu tusim vyhral +/- v lige, nie?

1. Patrik Eliáš – Dainius Zubrus – Brian Gionta
2. Zach Parise – Travis Zajac – Jamie Langenbrunner
3. Jay Pandolfo – John Madden – Sergei Brylin
4. Cam Janssen – Jari Viohkula – Arron Asham

1. Paul Martin – Colin White
2. Karel Rachůnek – Andy Greene
3. Vitaly Vishnevski – Johnny Oduya

Martin Brodeur

Kevin Weekes

Hmm podla mna prvý center mal byť Madden inak šecko mi sedí...fakt som zvedavý, aku budeme mať tento rok obranu..Martin sa javí ako velký talent a podla mna je schopný v buducnosti nahradiť Rafalskeho...

Fuha nemvyzera to dobre do ÄŤerta...kvoli zraneniu nebudu vraj hraĹĄ Weekes,Langenbrunner a aj White...niÄŤ dobreho do ÄŤerta...
naaah tak New Jersy slabý začiatok...kolko to mame výher?jednu?Slabota...Brodeurovi štatistiky zatial nč moc...priemer obdržaných golov na zapas niečo cez tri uspešnosť sa točí okolo tých 87 percent a nevieme vyhrať..porazí nas taký tím ako je Florida...ktorej sme len pomohli nakopnuť Vokouna a celý tím vlastne pekne nas nabili paradnu poražku nam pripravili...musí sa to zlepšiť kokso...aj moja oblubena Nitra je na tom naprd už aj New Jersy... :(
dnešna výhra nad Pens ma dosť prekvapila...devils maju mizerný začiatok a tipoval som že taký tím ako je pens by s nimi nemali mať problem no potešili ma diabli a vyhrali 5:4 Travis Zajac 2 goly...zatial sa ukazuje velmi dobre tento mladík...
hm, hm, hm, tak tucnaci zatim nic moc, no na môj vkus to tam dablikom pada pomerne dost..Brodeur 07/08 ma zatial daleko od 06/07..

Obrázek
Pravdepodobne za tým stojí obrana no nechcem sa na nu vyhovarrať strata gomeza a Rafalskeho sposobuje tieto vykony...Brodeur už starne tak nemožme od neho očakavať stale lepšie a lepšie výkony..stabilne...no dalšia vec že prvých desať či kolko zapasov maju diabli vonku...
Hej Hannu komu to vlastne fandís?Som si myslel ze New Jersey ale asi maly zlý začiatok tak fandís radsej nadupanej a silnejsej Philadelphii i ked teraz maju dve prehry posebe.A ked fandis obom klubom tak to je potom fakt hrozne ked sú to rivali.Ja by som v zivote napr MIN a COL nefandil naraz ale ty mozno uz len Letcom fandis :dole:
Fandím New Jersy Devils od malička a aj teraz a verím že sa preberu..no zapačila sa im aj Philka tak preto som si dal tieto farby na teraz:-) budem to ale striedať...ved to som je taketo vecičky velakrat mením
Pandolfo, prvni hattrick kariery :thumbsup:
nooo pekne to rozbehli chalani...a hlavne prave Pandolfo ...od neho by som hattrick čakal najmenej kedže ej to defenzívne stavaný hrač..dnes to eru rozbalili...bola to tuším ich prva hra doma...tampa stratila dva body..možno šlo o podcenenie no tipoval som na tampu že vyhra...neviem o čo išlo..velmi odflaknutý zapas
Tak New Jersy dnes len tak tak s odretými ušami proti Torontu ale vyhra kao vyhra tu nam nezoberu ale museli sa natrapiť...tak a už možme konštatovať pomaly že za neuspechmi možno stali zapasy vonku pretože akurat začali hrať doma a začali aj vyhravať zaujímave...no nemožme myslieť na postup do play off ked nevieme vyhravať vonku...no paradny výkon o5 predviedol Bodeur ktorý zlikvidoval nejednu golovu šancu pretože obrana robila nam hrube chyby..prve dva goly boli niečo fantasticke ako aj Clarksonov tak aj Steenov...paradne individualne akcie...Toskalu raz zachranila tyčka veru zapas by mal iste iný naboj keby to bol gol hralo sa veru vyrovnane no a gol maddena tiež stal zato len mam pocit že toskala toho vela nevidel no madden strelil krasny gol od tyčky...no proste parada len tak dalej devils...
jaaaaj jak dobre ako chytili už konečne formu krasne je ich vidieť o5 v prvej osmičke...snad tam aj ostanu a nezaspia na vavrínoch...Brodeur to nakopol svojou 500 kou a jeho výkony su zase nenahraditelne aj ked uzačínam trocha lutovať weeksa ked je už v NJ mohol by parkrat dosttať šancu ale bol to podla mna zbytočný ťah....mali sme dať šancu mladým ako Parise aleebo Doyle
Tak dnes sa predstavíme proti Dallasu...obzvlašť rad si pzriem prave tento zapas...New Jersey z miulosti vela hračov čerpalo z dallasu aj sučanseho kapitana Langenbrunnera stadial mame...teoreticky aj mame šancu Nj sa pekne rozbehlo a Dallas neni tím kotrý v tejto sezone exceluje aj ked pri posledných zapasoch to boli takisto vyhry aj kvoli brankarovi Smithovi ktorý sa BTW stal trewtou hviezdou týždna...
Gratulujem Hannu, k dnešnej výhre Jersey nad Montrealom 4:0.Hráčom zápasu bol Parishe, ktorý strelil 3 góly a mal aj 1 asistenciu, na gol Giontu.Montreal nemal proti vám, v dnešnom zápase šancu. :good:

Bude to ešte tuhý a napínavý boj ,o 1 miesto v našej divizi, medzi Jersey,Philou,Rangers, aj keď verím, že na konci, sa budeme tešiť my :box: :wink:
Po pomalšom rozbehnutí Luonga sa práve rozbieha aj Brodeur.Tak to znovu vyzerá na brankársky súboj ako minlý rok ked do posledného zápasu sa predbiehali v počte vížazstiev.Už sa teším na 18.december ked prídu diabli k nám,minulý rok sme s nimi nehrali tak som zvedavý ako to dopadne,hlavne ked spolužiak fandí NJD.
jj prave kvoli tomu suboju už len Luongo a Brodeur sa aj ja teším na duel medzi vancouvrom a new jersy ...som sa tešil že to bude proti montrealu suboj huet-brodeur už len preto že su to top golmani v tejto sezone no nestalo sa nasadili pricea no škoda to už teraz riešiť nebudem...no a čo sa týka našej divízii ešte je síce len začiatok a ten začiatok sme pekne dokazili no ja cítim že to bude ako aj ostatne roky takisto paradny suboj medzi Philkou,Jazdcami a Diablami...možno sa tam pripletie tento rok aj Islanders ktorý podla mna taktiež hraju na urovni...no netreba zakriknť v dnešnej dobe sa ukazuje vela prekvapení to je to...akurat stale cítim slabosť našho tímu v defenzíve ale v utoku mame opory a hlavne v branke...a hattrick Pariseho ma strašne potešil kedže je to naša mlada nadej každe body od neho ma strašne potešia
tak co si myslite ako dopadne po dnesnej noci NEW JERSEY 8) podla mna vyhra !!! Brodeur podrzi !!!
jj bude to zaujímavý suboj aj brankarov kedže obaja mali v posledných zapasoch shutout...Brodeur prot montrealu a dnes v noci Lehtonen
Diabli pekne pôjdu do nebíčka a tam skrotnú pred dnešným zápasom. Je už na čase Vám vrátiť porážky z tejto sezóny. Najmä tú poslednú (0:3).
Každá séria raz skončí a teraz skončí práve tá víťazná séria Devils. Body pôjdu do Georgie :).

Pohľad na vzájomné zápay hovorí jasne :). Len škoda, že tie výhry sú, dalo by sa povedať, bradaté.
23. 11. 2007 Atlanta Thrashers - New Jersey Devils 0:3
13. 10. 2007 Atlanta Thrashers - New Jersey Devils 5:6
30. 1. 2007 Atlanta Thrashers - New Jersey Devils 5:4p
12. 1. 2007 New Jersey Devils - Atlanta Thrashers 2:1
23. 12. 2006 Atlanta Thrashers - New Jersey Devils 5:2
19. 12. 2006 New Jersey Devils - Atlanta Thrashers 3:4p
23. 3. 2006 Atlanta Thrashers - New Jersey Devils 6:5p
23. 12. 2005 New Jersey Devils - Atlanta Thrashers 0:1
15. 12. 2005 New Jersey Devils - Atlanta Thrashers 2:3p
22. 10. 2005 Atlanta Thrashers - New Jersey Devils 4:3
Hannu píše:jj bude to zaujímavý suboj aj brankarov kedže obaja mali v posledných zapasoch shutout...Brodeur prot montrealu a dnes v noci Lehtonen
nakoniec chytal Hedberg.

Devils uz siedma vyhra v rade. Teraz proste slapu a ten slaby uvod sezony bol sposobeny asi len tym ze vsetky zapasy hrali vonku.

Trashersfan: do Georgie ide len jeden bod :D
obaja superi môzu byt spokojni..bod na lade diablov sa rozhodne pocita a ja by som ho bral vo stredajsom suboji vsetkymi 10timi :yes:

ObrázekObrázek
jj aj ked sa trochu čudujem že nenastupil Lehtonen no Hedberg to dnes pekne odchytal si myslím až na tie najazdy...strelecky sme boli aktívnejší a čo sa týka brankarov dnes suboj vyhral hedberg ak by som mal povedať podla čísel a výkonu...
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS