Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Poradie 20-tich najpredávanejších dresov v NHL (december 2006):

1. Sidney Crosby, Pittsburgh Penguins
2. Henrik Lundqvist, New York Rangers
3. Jaromír Jágr, New York Rangers
4. Joe Sakic, Colorado Avalanche
5. Alex OveÄŤkin, Washington Capitals
6. Brendan Shanahan, New York Rangers
7. Peter Forsberg, Philadelphia Flyers
8. Mike Modano, Dallas Stars
9. Martin Brodeur, New Jersey Devils
10. Vincent Lecavalier, Tampa Bay Lightning
11. IÄľja KovalÄŤuk, Atlanta Thrashers
12. Rick DiPietro, New York Islanders
13. Patrice Bergeron, Boston Bruins
Simon Gagne, Philadelphia Flyers
15. Nicklas Lidstrom, Detroit Red Wings
Henrik Zetterberg, Detroit Red Wings
17. Joe Thornton, San Jose Sharks
18. Mats Sundin, Toronto Maple Leafs
19. Zdeno Chára, Boston Bruins
20. Markus Naslund, Vancouver Canucks
Paul Kariya, Nashiville Predators

pekne! v TOP 20 2 najpredavnejsie sady dresov Bruins!

co mě těší je to že tam je Lecavalier :D :cool: [/quote]
Obrázek Zdeno Chára sa vrátil do trĂ©ningovĂ©ho procesu Bostonu po tom, ako vynechal dva zápasy. Po trĂ©ningu kapitán Bruins opúšťal Äľad ako jeden z poslednĂ˝ch hráčov.
Chára nebol schopný definitívne povedať, či nastúpi do dnešného zápasu proti New York Islanders, ktorý odohrajú Bruins v domácom prostredí. Slovenský obranca chcel iba vedieť, ako bude jeho telo reagovať na zranenie.

„Je to pomalý proces, ale je to lepšie. To je dôležitá vec. Nebol to nejaký neúspech. Nechcem to uponáhľať a urobiť niečo, čo by mohlo spôsobiť komplikácie, ktoré by ma vyradili zo zostavy na dlhšie obdobie,“ povedal Chára.

Napriek tomu, Ĺľe absolvoval celĂ˝ trĂ©ning, Chára. povedal, Ĺľe nešiel na plnĂ˝ plyn. „Po štyroch alebo piatich dĹ

Obrázek vs. Obrázek 4:5 (pp) :(

ten prekliaty? zaver :doh: proti senatorom malo vidana spackana zaverecna tretina, proti ostrovanom zaverecna minutka a pol..zial, vyrovnavajuci gol Kozlova na 4:4 (v pocetnej vyhode o 2 hracoch - presilovka + stiahnutie DiPietra) môzme smelo pripisat Toivonenovi, ktory dostal opät prilezitost ukazat sa..sklamal, nesklamal, tazko povedat, 4 goly ziadna vyhra (aj ked za väcsinu urcite nemohol), vylozene nesklamal, no ten zaverecny gol a viac menej rozhodujuci ide na jeho triko a to sa "pocita" :arrow: lacny gol

:!: kazdopadne musite si pozriet 2 save v podani oboch brankarov, stoja fakt za to a pre podobne zakroky je NHL tak "bozska", ved, paci sa, presvedcte sa :shock: :arrow: TOIVONENOVA lapacka :arrow: DI PIETRO, pane jo mate dost, co? :roll:

fajn, spät k zapasu, i ked strelecka prevaha bola na strane medvedov (42:35), stacilo to vsak na zisk bodu, ktory sa vsak v momentalnej situacii urcite pocita, aj ked este teraz mam pred sebou ten DiPietrov zakrok v pp..
opät sa vytiahol M.Savard (1+2) a pan boh zaplat za uzdravenie sa Z.Charu , ex_senatorska dvojicka odvadza pre Boston skvele sluzby

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

next:
Obrázek
Obrázek
(foracky suboj milos76 vs. cepi :wink:

v New Yorskej destinacii pobudnu medvede aj nadalej, aj ked ostrovanov zamenia za jazdcov, ktori sa v poslednom case trapia urcite zretelnejsie ako ich najblizsi super, takze vsetko smeruje k tomu, ze min. bod by mal rozhodne putovat do Bostonu
som o tom presvedceny o to viac, ze prilezitost by mala (hadam) opät dostat brankarska 1tka timu -) Tim Thomas

nevím komu fandit :? Boston dohání Tampu a potřebuju aby prohrával, ale Rangers jsou o dva body před Tampou :!: Hlavně ať není remíza :modlenie:

eman22 píše:Krotte sa z Obrazkami sem tam je to v poho, ale stale nie!!! Davajte radsej linky na obrazky v poho to staci.
Ved Konkrétne tieto obrázky načítavajú úplne rýchlo, nevidím v tom žiadny problém..

Čo sa týka Bruins, myslím že v oboch zápasoch viedli s pekným náskokom a vždy to nakoniec pokazili...Dúfam že táto kríza čoskoro prejde, lebo ešte dva týždne dozadu bol Boston jeden z najťažších súperov v NHL.

eman22 píše:Krotte sa z Obrazkami sem tam je to v poho, ale stale nie!!! Davajte radsej linky na obrazky v poho to staci.
urcite sa casom k tejto "obrazko afere" vyjadrim..

Lecavalier-number4 píše:nevĂ­m komu fandit :?
No predsa, Rangers nie?Ja sa na tento zápas teším,aj ako na foracky súboj s cepim :wink: V poslednom čase, sa Rangers dosť trápia a výhra nad Bostonom, by zdvihla sebavedomie hráčom Rangers.

Mimochodom: Rangers dosť uvažujú o posílnení tímu a medzi možnými posilami sa uvádza, aj bývalý center Bostonu Stumpel.Čo si o tom myslíte?

Ja som proti.PodÄľa mĹ

asi budu fandit Rangers(sorry cepi) Lepší postoupit do play-off s osmého místa než nepostoupit do play-off vůbec

cepi píše:
urcite sa casom k tejto "obrazko afere" vyjadrim..
Eman je to predsa tema Bruins ja v tom nevidim problem preco bz to tu cepi nemohol davat, tie jeho prispevky co sa tyka timov su rozhodne najkvalitnejsie ake tu kedy boli a mne osobne sa to paci, sice v tom poslednom prispevku boli tie obrazky o trochu vacsie ale ako mi sam cepi povedal ze to sa da lahko zmenit a moze ich davat mensie, neviem ako by tie obrazky zatazovali forum ale ak ano tak mi vysvetli ako pretoze som v tom trochu laik. Doteraz sa v tejto teme vobec nepisalo a pisu tu mozno fakt len par ludi co fandia medvedomm respektive fans inych timov co s nimi ju zapasy a vacsina userov sa tu ani nepozrie, tak podla mna je lepsia tema plna takychto prewievov ako tema v ktorej je len napisane: Chara je kapitanom bruins, Jurcina bude hrat s ni v obrane, Chara je zraneny atd.

Ja si myslim ze v tom moze pokracovat ale tie obrazky bude trochu zmensovat aby boli obe strany spokojne, ale ak tieto obrazky velmi zatayuju forum budeme hladat kompromis...

NEW YORK Rangers vs. BOSTON Bruins 3:1 :(

preview: Chara hral, Jurcina taktiez, obaja hrali v obrane

photos: bez photos

next: BOSTON Bruins vs. BUFFALO Sabres
uvidime...

na jednu stranu mě mrzí že to neskončilo remízou protože to by mi pomohlo v tipovačce, ale zase jsem rád že Boston prohrál. :?

Lecavalier-number4 píše: jsem rád Ĺľe Boston prohrál. :?
To ja tieĹľ. :D Rangers sa momentálne dost trápia v koncovke, tak mĂ´Ĺľu byĹĄ spokojnĂ˝ aspoĹ

Cepi kludne pokračuj s obrázkami, ved ti to povolil samotný admin, takže nieje problém. Navyše Eman sa do témy Boston Bruins nezapája, takže to ťa nemusí odradiť

jasne losi, ze ma to neodradi, takze pohodicka, ak cas dovoli, po zapasove Boston Bruins preview pobezi v nezmenenej podobe 8)

uz zajtra na nas caka dalsi z dĂ´lezitych (diviznych) match :arrow: BOS vs. BUF

a to moje zhodnotenie zapasu s NYR, to bola len taka "parodorecenzia" :) len som tam zabudol supnut, ze Chara, ktory hral a hral v obrane, zaznamenal aj gol :wink:

no doufám že s Buffalem prohrajete, tři prohry za sebou si Buffalo nenechá :angel:
lec. -) a myslis, ze Boston si prehru necha?..z posl. 7 z. Bruins prehrali 6 krat..

Obrázek

1. Buffalo Sabres 45 65
2. New Jersey Devils 45 58
3. Atlanta Thrashers 47 58
4. Montreal Canadiens 45 55
5. Ottawa Senators 47 54
6. Carolina Hurricanes 47 53
7. New York Rangers 46 50
8. Tampa Bay Lightning 46 48
9. New York Islanders 44 46
10. Toronto Maple Leafs 46 46
11. Pittsburgh Penguins 43 45
12. Washington Capitals 45 45
13. Boston Bruins 42 44
14. Florida Panthers 47 43
15. Philadelphia Flyers 45 26

(1 - Z, 2 -B)

Budou bojovat ale myslĂ­m Ĺľe Buffalo vyhraje, nebo v to doufám, snad Boston aspoĹ
cepi píše:lec. -) a myslis, ze Boston si prehru necha?..z posl. 7 z. Bruins prehrali 6 krat..

Obrázek

1. Buffalo Sabres 45 65
2. New Jersey Devils 45 58
3. Atlanta Thrashers 47 58
4. Montreal Canadiens 45 55
5. Ottawa Senators 47 54
6. Carolina Hurricanes 47 53
7. New York Rangers 46 50
8. Tampa Bay Lightning 46 48
9. New York Islanders 44 46
10. Toronto Maple Leafs 46 46
11. Pittsburgh Penguins 43 45
12. Washington Capitals 45 45
13. Boston Bruins 42 44
14. Florida Panthers 47 43
15. Philadelphia Flyers 45 26

(1 - Z, 2 -B)
pomer síl v Západnej a Východnej konferencii je veľmi nevyrovnaný, Východná je omnoho ťažšia... :evil:

preto treba makat v kazdom jednom zapase a pretrhnut tu hrozivu bilanciu z poslednych 7 z.

:!: stretnutie Boston vs. Buffalo sa zacina o 19.10 (sec) :!: play-by-play "live" najdete aj v tomto BB topicu!
tak do skoreho videnia :wink:
Obrázek vs. Obrázek 3:2pp Obrázek

play by play:

1.tretina (shots and goal 19:8.)

03:23 - Obrázek Marc Savard (Snap Shot), Assists: Zdeno Chara and Patrice Bergeron (1:0)
05:57 - Obrázek Derek Roy (Snap Shot), Assists: Daniel Paille and Teppo Numminen (1:1)
09:17 - Obrázek Jochen Hecht (Backhand Shot), Assists: Chris Drury and Derek Roy (1:2)
19:59! - Obrázek P.J. Axelsson (Snap Shot), Assists: Brad Stuart and Glen Murray (2:2)

2.tretina (0:0 shots and goal 7:11)

3.tretina (0:0 shots and goal 8:14)

PREDLZUJE SA :!: DRAMA VRCHOLI :!:

OT (0:0 shots and goal 3:3 celkovo 37:36)

nerozhodlo sa, nasleduju SAMOSTATNE NAJAZDY :!:

D. BRIERE vs. T. THOMAS -) save!
M. STURM vs. R. MILLER -) goal!!!
A. KOTALIK vs. T. THOMAS -) save!
G. MURRAY vs. R. MILLER -) save
T. VANEK vs. T. THOMAS -) save!!!

Attendance: 15585

3 stars:

M. Savard (1+0)
T. Thomas (Saves: 34, Save Pct.: .944)
R. Miller (Saves: 35, Save Pct.: .946)

photos:

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

Mne vyslovene vadi, ked je podpis s obrazkom vacsi, ako prispevok. Vobec, plno haluzi sem davate, co ta sa zamysliet nad slovom forum? Tu sa vyjadruje nazor, toto nie je prezentacia v powerpointe! Kazdopadne Bruins stratu zo zaciatku sezony uz asi nedozenu.

Chorche na toto tema bolo vytvorene ine forum kde mas moznost vyjadrit svoj nazor. Toto je tema MEDVEDOV. eman22

chorche píše:Mne vyslovene vadi, ked je podpis s obrazkom vacsi, ako prispevok. Vobec, plno haluzi sem davate, co ta sa zamysliet nad slovom forum? Tu sa vyjadruje nazor, toto nie je prezentacia v powerpointe! Kazdopadne Bruins stratu zo zaciatku sezony uz asi nedozenu.
Človeče ja skutočne nechápem čo niektorým ľudom vadí...Jednak vás téma Bruins nezaujíma, v iných témach toľko grafiky nieje, tak asi si potrebujete len rýpnuť..Ty sa zamysli nad rozdielom medzi diskusným boardom a fórumom...Fóra boli zriadené práve na to, aby sa tam dali využiť aj grafické možnosti ako farba a velkosť písma, a vkladanie obrázkov a linkov samozrejme....
Aproros, myslím že v nastaveniach je možnosť vypnúť si zobrazovanie značiek, a vtedy by sa ti to nemalo zobrazovať a máš pokoj,a môžeš sa kochať holým textom

Ale dosť bolo o tomto, tu sa venuejme našim milovaným Medveďom, ktoré konečne získali veľmi cenné dva body! paráda

ODPORUCAM pozriet si highlighty z tohto zapasu, ak, tak zamerajte sa na jeden zakrok brankara Buffala Millera :o :o :o kratka ukazka z neho :arrow: BIG MILLER SAVE

na tejto adrese :arrow: http://www.nhl.com/nhl/app?service=page&page=Video si tento malo vidany zakrok :shock: mozete prezriet aj v spomalenom zabere asi na 3x, vratane golu P.J.Axelssona 1s. pred koncom 1 tretiny..

2 bodiky si vsak medvede za svoj vykon a sance plne zasluzili :thumbsup:

ty kokso tak ten zakrok ten nemal chybu to ako chytil???
ale zase na druhej strane ten gol na 2-2 ide na neho lebo vyrazil puk pred seba a potom ho chcel stiahnut k sebe a pomedzi nohy mu presiel.UF
a Ales Kotalik nedal rozhodujuci najazd .Aj ked nie som rad ze SABRES prehrali -GRATULUJEM Bruins. :taptap:
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG