Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Strašně čerstvé, hráč s obrovským talentem ale nikdy nijak zvlášt sem nebyl jeho fanoušek... každopádně je to "C"... to bude "Mišigenů" s Michkovem...

Bohužel si myslím, že tímto trejdem nebude pickovat Jamese Hagense...

Ryan Poehling, mi bude chybět, extrémní bojovník, navíc ke konci sezóny měl skvělou formu...

not big price ale RFA next year... sem zvědav. Cena asi skvělá, low risk ... a nezbavili jsme se ASSETS nijak..Každopádně sem rád za centra... btw. velký kamarád s Jamiem Drysdalem.... pamatuji si památné meme video - důvod, kdy si Ryan Getzlaf uvědomil, že už je čas... a tam Drysdale s Zegrasem, jak se plácají a dabují a bůví co :scare:

Obrázek
Danny :klobuk:

"imagine getting Zegras and a 1st for Laughton, Poehling and a 2nd. absolute fleece job."
Insider novinář Anthony SanFilippo ve svém podcastu "Snow the Goalie" naznačil, že bohužel v nejbližších dnech se dá očekávat nepříznivé novinky od nás ...

Spekulace jsou, zranění Tysona Foerstra, ukončení kariéry Ristolainena, oznámení o odchodu z NHL - Fedotov/Kolosov.

Potvrdil ale, že se to nijak netýká Matveie...

Smůla nejspíše trvá... Po skvělém trejdu, opět zase f*ck up..

Nolan Patrick, Carter Hart .... :neviem:
We have Porter MARTONE. :oslava:

Obrázek

Skvělý pick, byly rumours okolo Brady Martina či O Briena ale opravdu jak Danny říkal, vzali jsme "Best Player Available" a bylo to bud MARTONE či HAGENS... já chtěl moc HAGENSa ale s MARTONEM jsem úplně OK. RW, má size, nejlepší stick handling na draftu.. jak malý fanoušek Flyers, co měl Girouxe na plakátě. Skvělý, skvělý! :-)

uvidíme co Danny ještě upeče, čekají nás ještě dvě volby dnes a nebo jedna pořádná?
#12Nesbitt, trade up na 12tou pozici je pro mne velkým zklamáním vzhledem k tomu co bylo k dispozici.... takový typický pick FLAHRA (šéfa scoutingu) Eklund, Bear, Reschny, Potter, Aitchetson.... tohle se za mne nepovedlo.

Toho by jsme draftovali klidně na té #22 pozici klidně.... Po Porteru MARTONOVI, trošku zase Flyers things...
DRAFT 2025 - Philly Flyers :respect:

Letošní draft, byl takový utahaný a první kolo nekonečné ALE musím říct, že tím jak jsem na něj těšil a zkoumal vše, highligty, články, mocky, zápasy - "shift by shifts", tak sem si jej velice užil, líbili se mi osobnosti, které hlásili picky, někdy to bylo takové trapné ale někdy skvělé, třeba u Bruins v případě pičku Jamese Hagense, kterého odtajnil Happy Gilmore :giggle:

Trošku takový NBA draft, protože šlo se po SIZE a i u ostatních týmů, to byl rozhodující faktor.

#6 - Porter MARTONE

Obrázek

Obrovské nadšení, měl jsem velké obavy, jak už jsem psal výše, nás "scouting" nepatří k těm nejlepším, jsem odpůrce práce Brenta Flahra (šéf scoutingu) a tak nějak si troufnu říct, že poznám jeho "dino" pičk :D. Zde byly náznaky a velké "rumours" okolo Brady Martina či Jake OBriena... ikdyž jsou centři, kde nás tlačí bota nejvíce, tak oba dva nedosahují kvalit Portera MARTONA.
On a Frondell je dle mě nejvíce NHL ready na další season... Má vše, stickhandling, size, playmaking, skvělou střelu, hockey IQ... přirovnávají jej k Mattu Tkachuckovi či Corey Perrymu. Velké plus, že byl velkým fanouškem FLYERS a měl plakát Clauda Girouxe ve svém pokoji, to je takové vždy příjmené slyšet :D
RW ale dokáže zahrát i LW, na MS hrál právě jako LW, kde si zahrál společně s Konecnym a Sanheimem.
#12 - Jack NESBITT

Obrázek

Tady jsem trošku zklamaný, trejdovali jsme #22 + #31, tak jsem čekal, že půjdeme po Reschnym, Bearovi, Aitchetsonovi Cootesovi, Lakovicovi ...
Volba padla na Jacka NESBITTA, dle mne by vydržel i do té #22 ALE Danny říkal, že byl o něj velký zájem a nechtěl aby nám jej někdo vyfouknul... prý jej chtělo Red Wings #13 či Canucks #15, tak těžko říci, mohl to být takový "smokescreen".
196 cm - SIZE, dobrý stickhandling...
Příjde mi to jako takový "dino" pick Flahra, má size a dává bod na zápas a je to centr, tak toho berem... Za mne mohl být daleko lepší pick... Ale moc se mi líbil po-draftových rozhovor, je si vědom, že jeho slabina je bruslení, chce na tom pracovat přes léto, je to leader ve svém týmu a přesně ví, které jsou jeho slabiny. Sympaták, vypadá jako takový "work-harder", to se mi líbí.
Windsor Spitfires - OHL 65GP 64P , ne vyloženě provar ale spíše takové překvapivé. Potvrzeny rumours, že chtěl brát Detroit i Vancouver.
#38 - Carter AMICO

Obrázek

Jeden z nejvyšších a nejtěžších hráčů na draftu - RHD, Agresivní a na svou výšku dost hbitý. Tento pick se mi moc líbí dobrá rozehrávka, dobře čístí předbrankový prostor. Chtěli jsme Alexandra Zharovskyho, po kterém šáhlo Canadiens, poté jsme trejdovali níže. Zde byl stála k dispozici - Malcom Spence, Daniil Prokhorov .. volba padla na Cartera. Jsem stím relativně OK.
Opět SIZE - 198 cm. Ale měl jsem tam jiné favority TBH... Díky zranění odehrál pouze 13 utkání. Po-draftový rozhovor super, přirovnal se k hře Setha Jonese... Měl by hrát také za BOSTON University v nadcházející sezóně.
#40 - Jack MURTAGH

Obrázek

Veliká spokojenost s tímto pickem, C/LW, skvělý bruslař, dobrá střela zápěstím. Pouze 17 let. Dle mock draftů expertů byl predikován ke konci prvního kola. Velice zajímavý hráč, další rok, by měl hrát v Boston University v NCAA, kde bude hrát proti starším hráčům a bude zajimavé sledovat, jak si povede, pro vývoj dle mne NCAA skvělá.. Společně s Carterem Amicem, by měli hrát spolu v Boston Uni..

U.S. National U18 Team NTDP 56G 53P
#48 - Shane VANSAGHI

Obrázek

Opět jsme šli po SIZE, Shane má 190 cm hrající na RW. Zdobí jej dobré hokejové IQ, stickhandling a také je skvělý bruslař. Predikován v mock draftech - late first / starting second. Tady jsem doufal v ruského obránce Kurbana LIMATOVA či Ivana RYABKINA (okolo Ryabkina, prý byly hrozné pohovory a na combine se v dobrém světle neukázal, proto byl tak níže).

Michigan State Univ. - NCAA 37GP 16P
Zbylé hráči
#57 - Matthew Gard
#132 - Max Westergård

Pozdější picky, tam už je to velká loterie, každopádně bych se soustředil na Švédy, Rusy, Čechy, kde nejsou pod takovým drobnohledem, jako hráči v NCAA, OHL, WHL....
Ještě doplním , opravdu 1.7. bychom měli oznámit Maxe Shabanova... Nasvědčují tomu rumours a také šibalský úsměv Keitha Jonese, když se jej na něj ptali. :wave:
Tak co se týče free-agency, máme hotovo...

Obrázek

+Christian Dvorak, Dan Vladar, Noah Juulsen, Denis Gilbert.
-Jakob Pelletier, AHL guys - Olle Lyckell, Elliot Desnoyers, Zayde Wisdom (ten v AHL nebyl úplně špatný)

Nečekal jsem žádné velké věci z naší strany, co týče free agency. Čekal jsem toho Maxe Shabanova z KHL, rumours byly převeliké, Danny potvrdil kontakt a že je to už pouze na něm... Nakonec si vybral Isles.... nevadí.

Christian Dvorak - 1 year -5.4M, jasný "overpay" ALE, máme pokrytý centry a tím, že to je pouze na jeden rok, tak s tím nemám problém... Tímto podpisem není tak velký tlak na Luchanka, kdyby neudělal letos A team... Dvorak univerzál, dobrý na PK, primárně centr ale dokáže zahrát na LW... počítá se s ním 3-4C, případně na LW. Prý měl nabídky od jiných klubů na více let ale chtěl za Tocchetem, pod kterým měl nejlepší sezóny.

Dan Vladař - 2 years - 3.3M, taky "overpay" ale bohužel brankáři mizely rychle...koukal sem po Antonu Forsbergovi či Alexovi Lyonovi, nakonec tedy Dan Vladař a prý také chtěl do Flyers a poprat se o pozici jedničky... Bohužel Dan neodchytal v NHL víc jak 30 zápasů, tak je to relativně risk ale upgrade určitě. Chce bojovat o post jedničky, tak zdravá konkurence je jedině dobře.

Vše krátkodobé smlouvy a žádný provar, takže za mě spokojenost... určitě overpay pro Dvoraka a Vladaře ale Dvorak 1 year a Vladar 2yrs...Jsem hodně zvědav na Vladaře.

Bohužel to by nebyly Flyers aby se zase něco nepos*alo.. Tyson Foerster si z MS dovezl zraněný loket do kterého chytl nějakou infekci a jsou zprávy, že by mohl chybět až tři měsíce ze základní části... zrovna Tyson na MS hrál parádně a od něj sem čekal "break-out year" pod Tocchetem, ke konci základní části to byla naše nejlepší lajna - Foerster - Cates - Brink.

Takové mé shrnutí, tým je lepší než loni, upgrade v brankovišti snad bude fungovat. Upgrade na centrech v podobě Zegrase a Dvoraka .... ostatní posily Juulsen, RHD akvizice díky zranění Ristolainena, pravděpodobně pak 7. bek...
Strašně mě s*re, že jsme nestřelili na TDL toho Rista, zbytečně zabírá přes 5míčů a z AHL by za něj mohl hrát Hunter McDonald či Ethan Samson... pod Tortsem hrál Risto i PP :slap:

Takto by mohla vypadat sestava na začátek sezóny... Na development campu jen samá chvála na Alexe BUMPA a imo ten tým udělá, borec strašně maká a vyčnívá nad všemi ostatními, starší zkušenější, zahrál si PO za Phantoms... Velice se na něj těším, sympaták i jakým stylem mluví, pokorně ale je hladovej po tom, to se mi líbí.

TK - Coots - Michkov
Bump - Zegras - Tippett
Cates - Dvorak - Brink
Grebenkin - Dorwart - Hathaway

York - Sanheim
Andrae - Drysdale
Seeler - Juulsen

Ersson
Vladar
Fedotov (AHL, zavřené dveře nemá, myslím si, že není špatný brankář, jen zatím to ještě neukázal)
3 brankáři, kteří budou bojovat o post jedničky..

Dost možné také Porter Martone ten tým udělá ...uvidíme v kempu srpen/září.

S tím, že Cates může být na centru ještě... Zegras moc se na něj těším, neskutečné ruce... Změna prostředí, buddies s Yorkem a Drysdalem, nový tým, nový impuls a hlad, tohle bude jízda...

Celkově čekám ten pomyslný step forward od YORKA (beef s Tortorellou), DRYSDALE, FOERSTER, ZEGRAS, BUMP, CATES, ERSSON.

Rick TOCCHET je známý svou práci s mladými a snaží se vytřískat z nich maximum, bude velice zajímavé, jak si to sedne, jak bude pracovat s nimi... Čím dál tím více se přesvědčuji, že to byla správná volba pro tento mladý tým. Velké plus, nový trenér na PP, asistenti, za které mluví skvělé stats... Hlavně tedy ta PP, kterou jsme 3 roky měli nejhorší z celé ligy.

Upřímně trošku drze si myslím, že můžeme atakovat i na PO, na wild-card, když si to hezky sedne... loni největší provar byly prostě goalies..
Torts přeloni udělal málem PO s horším týmem.. Každopádně další draft Gavin McKenna, budoucí franchise ale tam bude těžká tankovačka od Pens ale loterie tím může zamíchat... Ikdyž tankování je nejlepší možnost na získání nových "elite či franchise" playerů, jsem rád, že jsme nikdy netankovali...:-)
Dnes se na development kemp uskutečnil turnaj 3 na 3, byl live přenost na ytbe Philly... pro nerda Flyers jako já, tak doporučuji.

Vítěžové, tým Johna LeClaire a Chrise Stewarta:
Westergard (draft 25), Alex Carbonneau (invite), Matteo Giampa (invite), Tim Lovell (invite),
Jack Murtagh (draft 25), Alex Ciernik (slovák draft tuším 23), Karsen Dorwart (free agent podepsaný z NCAA), Devin Kaplan (draft 23) a velice příjemné překvapení Waylon Esche (invite a ano, je to syn Roberta Esche)

Zatím mé poznatky z campu, strašně dobře se jeví Bump, jak už je klasicky ode mne zminováno, je trošku odskočený ale dále - Murtagh, Westergard, Dorwart, Vansaghi (to je nový Tom Wilson), Berglund, Martone samozřejmě, Knuble.

Future is bright , navzdory ostatním fans Philly, si to fakt myslím a opravdu máme z čeho vybírat, ten prospect pool, je opravdu veliký. :yes:
Cam York, co měl průmerný čas na ledě okolo 20ti min... stabilní člen obrany, čekám od něj break-out year pod Tocchetem... ideální člen do druhého páru.. podepsán na 5 let za skvělý peníz... Danny masterpiece. :klobuk: (letošní sezónu - beef s Tortsem, několikrát benchutej..)
Tým je jednoznačně lepší než minulý rok... doplnění centři - ZEGRAS a DVORAK.

Pryč je Torts, který je prostě svůj a na místo něj Rick TOCCHET, který je známý dobrými vztahy s hráči a rozvojem jejich potenciálu.

Vyřešena otázka brankoviště, kde pravděpodobně FEDOTOV nastupovat v AHL... a ERSSON s VLADAŘEM si dají boj o pozici jedničky. VLADAŘ se mi velice líbil na MS, sice v NHL nemá tolik zápasů odchytáno a jedná se o nemalý risk, který nemusí vyjít ale věřím, že ERSSON horší jak minulou sezónu nebude a naopak se připravý a bude chytat jak na 4nations + VLADAŘ cítí šanci a věřím, že si to sedne.

Kompletně nový Coaching staff včetně Phantoms v AHL... co se týče Flyers, assistenti, kteří mají skvělé čísla z předchozích sezón... včetně českého trenéra na PP, bývalého assistant/skills coache Canucks..

Brankoviště - zdravá konkurence o boj pozici jedničky, UPGRADE. :plus:
Obrana - očekávám break-out year - Cam YORK (Torts beef), Jamie DRYSDALE, Emil ANDRAE (U Emila těžce nechápu, že byl poslán na farmu...Torts fail.. je ptořeba říct, že nemáme 1D ale líbí se mi příklad Floridy, samozřejmě mají lepší obranu , no doubt ale vyloženě 1D také nemají.. Sanheim nám vyrostl ve spolehlivého skvělého obránce, do toho opravdu čekám ten pomyslný step - UP od YORKA a DRYSDALEA :plus:
Útok - pozice centra, kde byl největší problém a chyběli tvořivý hráči, byla posílena ZEGRAS, DVORAK. Centr sám o sobě extrémně důležitý článek, kteří tvoří hru a vrací se apod... tudíž zde je obrovský upgrade a bude to vidět. ZEGRAS má všechny podmínky na to navázat na své dobré výkony z prvních dvou sezón, má nej kamarády v týmu YORK a DRYSDALE, nový tým, nová motivace všem ukázat, že je beast a hlavně bude na CENTRu, kde u Ducks hrál poslední dvě sezóny na LW. Můj oblíbenec Alex BUMP, vypadá, že tým udělá, upgrade na LW. Hlavně také prostě v týmu není LAUGHTON, který byl extrémně přecenovaný....
Očekávám "break-out year" od FOERSTERA, CATES, BRINK, TIPPETT ??? ale také druhá sezóna našeho klenotu Matveie MICHKOVA bude zajimavé sledovat. Spolu se ZEGRASEM to může být nebezpečná dvojice... :plus:

Farma má také nový "coaching staff" a věřím, že oproti Lappierovi, to je UPGRADE... z farmy jsme nikoho nijak nerozvíjeli, nikoho kdo by se tam přirozeně vyhrál a posunul se nahoru...v nadcházející sezóně se z junky posune Oliver BONK a Denver BARKLEY, vítězové Memorialu a jedni z našich nej prospektů Carson BJARNASON (Goalie) a také z NCAA - Devin KAPLAN. Takže farmu bude také zajímavé sledovat.

UPGRADE vidím na všem, kde nás tlačila bota... opravdu trošku drze ale myslím, že PO urveme, když si to sedne v brakovišti, produktivita v útoku a stabilizace obrany budeme takové to překvapení od kterých se to nečeká. :cinka:
Esem píše:
stř 16. črc 2025 17:16
Útok - pozice centra, kde byl největší problém a chyběli tvořivý hráči, byla posílena ZEGRAS, DVORAK. Centr sám o sobě extrémně důležitý článek, kteří tvoří hru a vrací se apod... tudíž zde je obrovský upgrade a bude to vidět. ZEGRAS má všechny podmínky na to navázat na své dobré výkony z prvních dvou sezón, má nej kamarády v týmu YORK a DRYSDALE, nový tým, nová motivace všem ukázat, že je beast a hlavně bude na CENTRu, kde u Ducks hrál poslední dvě sezóny na LW.
Jestli mohu říci svůj názor..

V Anahaimu dobře věděli, proč Zegrase nestaví na centra. Jeho výkony na vhazování jsou 39,9% úspěšnost. S tímhle fakt žádnou díru do světa neuděláš hele. A v PO to bude tak veliký problém, že tě to bude limitovat a postupně Zegrase hodíš do 4. lajny na křídlo. Zegras není Bedard, má za sebou 4 sezóny v NHL a za tu dobu mohl některé své aspekty hry zlepšit. Takže na soudy je ideální čas a proto jej Anahaim poslal dál. A proto také byla jeho cena, jaká byla. Jestli je to upgrade? Já si nemyslím.. Minimálně v něm nevidím upgrade na to, aby se tým někam posunul. Body třeba nasbírá, ale v klíčové fázi sezóny, až se tak jednou stane, se ukáží jeho nedostatky a bude hořet. U Dvořáka ale vidím velký upgrade. Ve své roli je velmi dobrý.

Ersson odchytal na 4 nations jeden zápas ne? To přece nelze hodnotit. Hlavně když chytal za úplně jinou obranou, jak je ta z Flyers. Ta kvalita Švédské obrany jako celku a té Flyers je úplně něco jiného.

Osobně právě u Flyers upgrade moc nevidím. Spoléháte se spíše na vlastní zdroje, vlastní hráče. Vladař by mohl překvapit, ale připadá mi, že je to tak úroveň Vejmelky. A Vejmelka, jak je známo ti jeden zápas zachytá jak bůh, a další 3 pustí 3 góly z 6ti střel. Proto se taky Utah, který mi Vás BTW hodně připomíná, je kde je. Ale popravdě věřím v příští sezónu více Utahu, než Vám.
Esem píše:
sob 28. čer 2025 20:54
Upgrade na pozici centra tvořivého je, on sám většinu kariery centra hrál a cití se na té pozici nejlépe.... nemám nijak velké očekávání a nevidím ho v těch "tough" zápasech jako hráče co by byl extrémně důležitý článek ..

ALE právě vnímám, že na něj po těch dvou povedených sezónách byl velký tlak a zrovna mu změna prostředí by mu mohla extrémně pomoct a tady bude hlavně na centru.
Takový to ideální "low-risk, high reward"...

Co se týče Erssona, tak jasný, nelze porovnávat obranu s obranou Švédska, tandem s Vladařem, může být takový tandem o pozici jedničky, takový konkureční boj.. Celkově očekávám, že obrana bude hrát lépe než pod Tortsem... bude snad hrát ANDRAE a YORK, který měl "beef" s Tortsem... bude také hrát lépe. Dle mne UPGRADE obrany a taky v brankovišti.
Já doufám, že budeme opět mít vysoký pick.

Furt nám chybí strašně moc assetů na to, abychom byli jednou contendeři.
Příprava v plném proudu, skvěle vypadá Nikita GREBENKIN a samozřejmě Alex BUMP, Denver BARKEY ale také Alexis GENDRON, dle mne tito mají největší šanci udělat tým, co se týče útočníků ...

Bohužel hráči co již jsou podepsání v NCAA, tak se nemohou zůčastnit kempu ... Každopádně jsem rád, že zrovna tam se budou rozvíjet a dle mne nejlepší volba pro vývoj.

Porter MARTONE a Shane VANSAGHI(Michigan Uni.),
Jack MURTAGH, Carter AMICO, Owen McLAUGLHIN (Boston Uni.),
Heikki RUOHONEN (Harvard Uni.),
Noah POWELL (Arizona Uni.),
Cole KNUBLE (Notra Dame Uni.)

Co jsem viděl treninky, tak se mi hoooodně líbil Couts, jeho třetí sezóna , poté co měl roční pauzu a třeba ještě uvidíme toho "starého" Coutse. Skvěle vypadá Zegras, nový tým, nová motivace všem ukázat, bude radost sledovat. Ted trénují:
Konecny - Zegras - Michkov :good:

A vypadá to velmi dobře.. Máme skvělého trenéra pro práci s mladými, tak můžeme být takové milé překvapení a klidně můžeme bojovat o wild card.. Už se nemůžu dočkat :-)

Jinak Danny se dobře zbavil kontraktu Ivana FEDOTOVA do CBJ, za 6th round. GJ...
ale jak to tak bývá, tak se FEDOTOV chytne a bude zářit v jiném dresu :D
Tvůj optimismus bych chtěl mít, Eseme.

Letos to vidím na 13.-16. místo v konferenci. Tak snad se nemýlím. :pray:
Ted jsme prohráli s AHL Bruins :lol2:

Grebenkin dle mne udělá tým. V přípravě vypadá dobře. Taktéž Bump...

Hooodně se mi líbí Jamie DRYSDALE v přípravě hraje parádně, seběvědomě, tak snad to přenese do sezóny a konečně ukáže. Michkov a Zegras v lajně, to by šlo :)

Samozřejmě tankovačka by se nám extrémně hodila na nadcházející silnej draft, nejhoršího, co by se nám mohlo stát, tak do konce bojovat o PO, pak jej neudělat a tím i v draftu by jsme brali později... a myslím, že to je i nejreálnější scénář, tým doplněn o nováčky, nový kouč... tak to nebude takový provar. My tankovat ale nikdy nebudem a kór ted pod Tochettem.
Esem, aku produktivitu ocakavas od Michkova?
Nejsem Esem. :giggle: Ale já očekávám, že bude rád za 60 bodů pod Tocchetem.
Connor McDavid píše:
úte 30. zář 2025 04:52
Esem, aku produktivitu ocakavas od Michkova?

Prvně sem si říkal, tak těch 60b, jak Rono ale myslím, že těch 80b klidně může dát. Se Zegrasem jim to ladí celkem v lajně. Bude na PP a určitě bude mít větší ice-time jak za Tortse.
Latest cut :( bohužel i ANDRAE a BUMP.... Všichni níže zmínění, AHL.
Jsem trochu nasraný, byl sem přesvědčen, že tam někdo do toho útoku z těchto to Áčko udělá.. Bump příprava super, opravdu skvělý a neudělal tým...

F – Denver Barkey, Alex Bump, Alexis Gendron, Devin Kaplan
D - Emil Andrae, Helge Grans, Hunter McDonald, Ty Murchison
G – Carson Bjarnason, Aleksei Kolosov

V Áčku zůstává, co se týče mladých - Jett LUCHANKO, Nikita GREBENKIN, Adam GINNING. Ostatní mladí, co zůstali v ještě v týmu, zraněný - Samson, Bonk, Pederson a Dorwart.
Zkouška
Tak trochu už "střízlivým" příprava nic moc... čekal jsem svěží vítr v podobě doplnění "A" týmu mladíky - Bump, Grebenkin a případně dalších... nečekal jsem nějak moc ale aspon 2-3 hráče nahoru... zatím to vypadá, že GREBE tým udělá a je potřeba říct, že v přípravě je opravdu nejlepším hráčem ale zbytek už farma...

Čekal jsem resp. čekám ještě opravdu UPGRADE od Foerstera(ten tedy opravdu zatím velmi dobrý, Tocchet o něm mluvil velice hezky, že z něj může být super-star týmu) Já to vidím podobně, že může letos udělat ten pomyslný krok dopředu.

Ale už to vzdávám s Tippettem, ten borec mě nevoní, má skill, střelu, size ... ale dle mne nemá hockey IQ aby to vše využil správně.. Juulsen s Gilbertem v obraně na místo ANDRAEHO ???
Sam Ersson je pro mne taky zklamání, po tom fiasku loni, jsem čekal trošku jinou formu a obrana v přípravě, jedna velká bída... Zatím jen příprava, útok relativně OK ale obrana slabota a brána to stejno... Vladař celkem OK, jistější jak Ersson.

:plus: GREBENKIN, ZEGRAS, VLADAŘ, DVORAK, DRYSDALE, MICHKOV, ABOLS, FOERSTER a farma bude dobrá :D
Zbavení se kontraktu Ryana Ellise a Ivana Fedotova v pre-season. DANNY :klobuk:

Aktuální cap - space 7.5M a po sezóně až k 30M. +Ještě kdyby se nám podařilo střelit na TDL Ristolainena ALE bohužel část platu si ponechat nemůžeme, dva sloty máme plné (Hayes a Laugton) tak to bude skoro unreal...

Young-guns, co už začli sezóny, tak už střílí ostrými:
Max Westergard - Frolunda U20 - 5GP - 11P.
Nathan Quinn - QMJHL - 6GP - 7P.
Jack Nesbitt - OHL - 3GP - 3P.

Vypadá to, že GREBENKIN tým dal (Neskutečná příprava v jeho podání, very fun to watch) a také LUCHANKO (V přípavě, vypadal dobře) tady je ještě možnost 1.rok v OHL ale to mu už nic nedá... a celkem převapení, že tým také udělal Adam GINNING, moc jej nasledovaného nemám, má tam být ANDRAE ale size matter. V přípravě ta obrana byla hrůzostrašná, tak uvidíne...

K GINNIGOVI, "Big defenseman who plays with a lot of authority. Very good along the boards and in front of the net. Plays physical and has potential to become a solid shutdown defenseman. Moves pretty well and has fine leadership qualities. Has some offensive upside and a good first pass. (EP 2018)"
Tak nám to začlo! ♥

První match vs. Panthers prohra 2:1 Bohužel jen záznam ale vypadal velice dobře Dan Vladař, působil jistě a připomínal mi Steve Masona ... Je potřeba říct, že Cats hráli jistě a bylo znát, že jsou lepší ale pěkný bojovný výkon, šance na srovnání byly nemalé..

Zranil se nám v přípravě YORK, takže začínáme dobře...

Dan VLADAŘ, dobrý :good:
2. pár GINNING s DRYSDALEM, nemusí být vůbec špatný.
3. pár JUULSEN s ZAMULOU je crazy :thumbsdown:
GREBE na místo TIPPETTA!!!

Bohužel nehrál GREBE (fantastická příprava, ten je hladovej, měl hrát) a LUCHANKO..
12423 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES